Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουλ 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΑΠΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4235/2014 αρ. 46 παρ. 12α όπου προβλέπεται η συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η Δήμαρχος Σαλαμίνας συγκρότησε 5μελή επιτροπή για την διαχείριση του θέματος.

Το θέμα όμως δεν ήταν η σύσταση επιτροπής που καλώς κι έγινε, αλλά αν το είναι σε θέση να δράσει ουσιαστικά αν υπάρχουν οι σχετικές πιστώσεις, το όραμα και οι στόχοι για να βελτιωθεί το πρόβλημα στο νησί μας, αυτό δεν μας το είπαν, αυτά περιμένουμε από το ανύπαρκτο γραφείο της κας Δημάρχου

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1
ΠΕΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ)
2
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
3
ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΑΝΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΚΥΛΩΝ)
4
ΛΙΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
5
ΚΟΦΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1
ΚΑΛΟΕΙΔΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
2
ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
3
ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
4
ΠΑΤΑΠΗ ΣΟΦΙΑ
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
5
ΖΟΜΠΟΛΑ ΕΛΙΝΑ
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/7/16 19:55

    Η λύση είναι μία! ΦΟΛΕΣ! πολλές φόλες να φαν και οι τσαβαρόκοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/16 16:36

      Ομπάμα σε Τσίπρα: Συνέχισε να υπογράφεις Μνημόνια και να γεμίζεις την Ελλάδα με λαθρομετανάστες!
      Ισχυρή «σφαλιάρα» δέχτηκε ο πρωθυπουργός, ΑΛΈΞΗΣ ΤΣΊΠΡΑΣ, στην ημίωρη συνάντηση που κατάφερε να εξασφαλίσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας.
      Παρά τις φανφάρες των εγχώριων ΜΜΕ για «φιλελληνική» αμερικανική στάση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συνέχισε απρόσκοπτα την παραδοσιακή ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ σε ό,τι αφορά την Πατρίδα μας.
      Στο θέμα της εφαρμογής του Μνημονίου, ο Ομπάμα απλώς επανέλαβε την προσταγή των διεθνών τοκογλύφων προς την κυβέρνηση «να συνεχίσει την εφαρμογή των οικονομικών μεταρρυθμίσεων». Βεβαίως, η στάση του Ομπάμα ήταν αναμενόμενη τόσο οικονομικά, όσο και γεωπολιτικά, αφού από το αίμα των Ελλήνων φορολογούμενων κλείνουν οι λογιστικές τρύπες του ΔΝΤ και επιπλέον διατηρείται υπό εποπτία το προτεκτοράτο της Ανατολικής Μεσογείου.
      Όσον αφορά το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα ο Τσίπρας μίλησε και είπε ότι είναι σημαντικός ο ρόλος του ΝΑΤΟ. Βεβαίως, το ΝΑΤΟ δεν περιορίζει τις ροές των λαθρομεταναστών, όμως ενώπιον του αφεντικού ο αμερικανομπολσεβίκος όφειλε να κάνει λόγο για το ζήτημα, επαινώντας βέβαια τα κατοχικά στρατεύματα. Ο Ομπάμα από την πλευρά του, παρότι ξεκίνησε τους πολέμους που αποτελούν τα αίτια της προσφυγιάς των όποιων πραγματικών προσφύγων και παρότι ο ίδιος και η χώρα του δεν έχουν πάρει ούτε έναν στο έδαφός τους, «εξήρε τον ρόλο και την στάση της Ελλάδας στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και παρότρυνε την χώρα ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ στον ίδιο δρόμο».
      Κοινώς, ο Ομπάμα ενθάρρυνε τον Τσίπρα να κάνει την Ελλάδα έναν τεράστιο καταυλισμό λαθρομεταναστών, ελάχιστων προσφύγων και αρκετών τζιχαντιστών. Πρόκειται για μία πρωτοφανή πρόκληση που θα όφειλε να έχει ως απάντηση το εξής: «εσείς κάνετε τους πολέμους, εσείς να τους πάρετε σπίτια σας». Όμως, η Ελλάδα δεν διαθέτει εθνική κυβέρνηση και γι’ αυτό ανέχεται τέτοιες προσβολές πλήρεις ειρωνείας.
      Το τρίτο και τελευταίο ζήτημα που συζητήθηκε ήταν το Κυπριακό, επί του οποίου υπήρξε συμφωνία της συριζαίικης και της αμερικανικής ανθελληνικής θέσης, αφού ο Τσίπρας και ο Καμμένος ασπάζονται την θέση του Κίσσινγκερ και της Τουρκίας για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία που φτύνει στους τάφους των νεκρών της τραγωδίας του 1974. Επί αυτής της θέσεως ο Ομπάμα, αφότου προφανώς εξεπλάγη από το γεγονός ότι είναι δυνατόν πολιτικοί που κυβερνούν την Ελλάδα να επικροτούν αυτές τις κατάπτυστες θέσεις, είπε ότι θα ασκήσει πιέσεις για να «βρεθεί λύση».

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/16 20:49

    Σήμερα και ενώ βρισκόμουν σε γνωστό καφέ του αγ. Νικολάου άκουσα από διπλανή παρέα μια πολύ σοβαρή κουβέντα γύρω από το γεγονός με τις καλόγριες στο τελευταίο ΔΣ .
    Ποιος είναι ρε παιδιά ένας Στράτος ένας Γιώργος ένας Λαουτάρης και τι σχέση έχουν με ένα τροχονόμο από την Σαλαμίνα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/16 23:51

      Αυτούς δεν τους ξέρω, ξέρω όμως έναν Μήτσο, έναν Κίτσο, έναν Ταουλιάρη που έχουν σχέση με έναν σουβλατζή από την Σαλαμίνα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/16 16:37

      Τουρκικές σημαίες και της «Ανεξάρτητης Θράκης» σε εκδήλωση στην Προύσα παρουσία υπουργού του Ερντογάν - Εκστομίστηκαν απειλές κατά της Ελλάδας!
      Εκδήλωση τουρκόψυχων πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Προύσα, παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος Ερντογάν, τοπικών στελεχών και υπουργών του κόμματός του. Αυτό δεν θα ήταν είδηση από μόνο του, ΑΝ στην εκδήλωση δεν συμμετείχαν σύλλογοι «τούρκων δυτικής θράκης» που έχουν επαφές με το τουρκοκόμμα DEB και δεν εκστομίζονταν απειλές εναντίον της Ελλάδας.
      Επίσης, η διακόσμηση της όλης εκδήλωσης θα είχε προκαλέσει την άμεση αντίδραση ενός εθνικού κράτους, αφού απαρτιζόταν από τούρκικες σημαίες και σημαίες της «ανεξάρτητης θράκης».
      Σας παραθέτουμε απόσπασμα της ομιλίας του Γενικού Προέδρου του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» που έχει παραρτήματα στην Ελλάδα και επαφές με το τουρκοκόμμα:
      «Καταρχήν εγώ δεν επιθυμώ να υπεισέρχομαι σε γενικά θέματα γύρω από την Δυτική Θράκη. Φυσικά τα μέλη μας εδώ θέλουν να ακούσουν και να δούνε κάποια πράματα αλλά αυτά τα αναβάλλουμε για κάποιο διάστημα. Εξ ονόματος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, εξ ονόματος του BTTDD ως προσωρινός εκπρόσωπος, ως γενικός Πρόεδρος επιθυμώ να πω κάτι. Εμείς είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου Τουρκικού Έθνους.»
      Αυτό το απόσπασμα φυσικά αποτελεί λόγο απέλασης του εν λόγω ατόμου πίσω στην Πατρίδα του. Για να μην την νοσταλγεί, ας πάει μόνιμα εκεί και ας αφήσει ήσυχους τους Έλληνες Πομάκους και να μην συνωμοτεί εναντίον της Ελλάδος, αφού υπάρχουν «πράγματα που αναβάλλει για κάποιο διάστημα».
      Στην συνέχεια ο ίδιος μιλώντας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους το ελλαδικό κράτος, είτε υπό Νέας Δημοκρατίας, Πασόκ, Σύριζα ή Ανέλ, δεν αντιδρά σε αυτές τις προκλήσεις:
      «Τέλος να αναφέρω πως ΑΝ και σε αυτό το Μπαϊράμι φαίνεται δύσκολο, μακάρι στα επόμενα Μπαϊράμια να κάνουμε τις προσευχές μας στα τζαμιά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη»
      Δεν αντιδρούν, γιατί είναι προσκυνημένοι στον «μεγάλο σουλτάνο» Ερντογάν, του οποίου και πληρούν όλες τις επιθυμίες.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/16 07:03

    ρς παιδια ποιος ειναι ενας Μ και Ν;;;;;;;
    ελα ρε σιγα το δυσκολο.......
    ειναι ο κυριος μουυυυυυυυυυυυυ και νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/16 16:38

      Μούγκα οι νταβατζήδες για τον γιο του Σκουρλέτη: Η διαπλοκή στηρίζει την συμμορία του Σύριζα
      Πέρασαν 5 ημέρες από την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, οπότε και συνελήφθη ο κανακάρης του συριζαίου αρχιμνημονιακού υπουργού Σκουρλέτη.
      Πέντε ολόκληρες ημέρες και κανένα από τα διαπλεκόμενα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων δεν είδε, δεν άκουσε και φυσικά δεν είπε τίποτα. Η διαπλοκή και η πλουτοκρατία (Μπόμπολας, Ψυχάρης, Κυριακού, Κοντομηνάς κ.ο.κ.) κάλυψαν για μία ακόμη φορά την συμμορία του Σύριζα, την κυβέρνηση των κουκουλοφόρων, που το πρωί ψηφίζει μνημόνια και το βράδυ στέλνει τα ορφανά της να εγκληματούν σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
      Αλλά και η έτερη μνημονιακή συμμορία της ΝΔ δεν είπε λέξη, δεν καταδίκασε τη βία, ούτε μίλησε για "αναρχικό παρακράτος", καλύπτοντας απόλυτα τα συνεταιράκι της στο ξεπούλημα της Ελλάδος.
      Τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται ο γιος του Σκουρλέτη και τα συντρόφια του είναι: επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Φανταστείτε να είχε συλληφθεί γιος βουλευτή της Χρυσής Αυγής για επίθεση στα γραφεία του Σύριζα. Θα είχε κλειστεί πάραυτα στη φυλακή όλη η κοινοβουλευτική μας ομάδα, όλοι οι συγγενείς του μέχρι 4ου βαθμού και όλο το κόμμα θα είχε χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση.
      Για τον κανακάρη του Σκουρλέτη όμως δεν τρέχει τίποτα και η επανάσταση με τα λεφτά του μπαμπά συνεχίζεται...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/16 07:16

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΟΝΤΡΟΑΠΑΤΕΟΝΕΣ........................

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος7/7/16 18:16
    ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ.... ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ.....ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ......ΤΟΥΡΛΑ .......ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ,......ΟΛΠ......ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΛΗΝΙΩΝ.......ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.
    ΔΡΑΚΟΥΛΑ,ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ......


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/16 11:52

    Εκλογές σήμερα για την ανάδειξη διοίκησης ιδιωτικών υπαλλήλων Σαλαμίνας με πολλά παρατράγουδα, για άλλη μια φορά η δημοτική πλειοψηφία αποπειράται να ποδηγετήσει "δημοκρατικά" τις εκλογές όπως τότε θυμάσαι στην ΤΟ της ΝΔ που πήρε τον "πούλο" της, τα ίδια και τώρα;
    Δε με λες ρε Σκιαθήτη τα ψηφοδέλτια που και με εντολή ποίου τα βγαλες;
    Θα μας το πεις εσύ ή να στο πούμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/16 19:54

      Ρε φίλε κκ Καπετανάκη πάλι τα ρούφηξες τα Ψιφαλάκια σου από τον Σκιαθίτη αχ ρε κακομοίρη σε λυπάμαι πάλι χέρι θα σου βάλει ο υπόδικος

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/16 20:18

    ρε γαβριλη πηγαινε μεχρι το κουβαριστρα και τον δρακουλα για κανα ταλιρακι ρε κερατουκλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/7/16 20:20

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΟΝΤΡΟΑΠΑΤΕΟΝΕΣ........................

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος7/7/16 18:16
    ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ.... ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ.....ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ......ΤΟΥΡΛΑ .......ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ,......ΟΛΠ......ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΛΗΝΙΩΝ.......ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.
    ΔΡΑΚΟΥΛΑ,ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/7/16 23:49

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/7/16 00:00

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/7/16 03:17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/7/16 04:24

    ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ
    ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΟΣ
    ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΞΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/16 15:23

      ΑΞΙΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΑΞΙΟΣ!
      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11/7/16 12:39

    γιάνναρε είμαστε όλοι μαζί σου
    προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/16 15:26

      προχώρα γιάνναρε για το κελί σου και είμαστε όλοι μαζί σου!
      (να σε κοιτάμε)

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος11/7/16 15:18

    Στην παραπάνω παλιά φωτογραφία της ανάρτησης, διακρίνονται τρία τσαβαράν σε στιγμές χαλάρωσης, πριν τα πάρει και τα σηκώσει ο τυφώνας Ρούλα!
    Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται:
    Το κανελί, ο αρχηγός τσαβες σκοπός, και τα άλλα δύο τσαμπαροψοφόσκυλα,
    ο γιωργάκης ο μανιάτης και ο νίκος ο λαμογιόβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/9/17 14:09

    Το θέμα της ανάρτησης είναι η Επιτροπή......αδεσποτων ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.