Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουλ 2016

«Σαρώνεια 2016»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου στα εγκαίνια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Σαρώνεια 2016», τα οποία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά «Οι Φίλοι της Παράδοσης» υπό την αιγίδα του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων.
Κατά τον χαιρετισμό ο κ. Χατζηπέρος δήλωσε ότι ο πολιτισμός, η τέχνη, η παράδοση, αλλά και η ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφέρειας. Η Τροιζηνία και τα Μέθανα διαθέτουν όλα τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και Αντιδήμαρχο Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Σπύρο Καρνέζη, τα μέλη του Συλλόγου για την σπουδαία δουλειά που κάνουν, καθώς και τα παιδιά τα οποία αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας.
Τέλος, ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και συνομίλησε με τους παραγωγούς και δημιουργούς.


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/16 18:10

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου στα εγκαίνια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Σαρώνεια 2016»,

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2016 ΡΕ ΠΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/16 18:27

    στις φωτογραφίες είναι πάντα ο κοντύτερα στο φακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/16 19:19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/16 23:10

    ΚΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΡΟ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ,ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ Ή ΜΕ ΜΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.