Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουλ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ 2016

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων ενημερώνει ότι από την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 θα ξεκινήσει η εφαρμογή δολωματικών ψεκασμών από εδάφους για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς, σε ελαιοκομικές περιοχές των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας – Mεθάνων εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες.

Θα υπάρξει ανακοίνωση για κάθε Τοπική – Δημοτική Κοινότητα από τον Εργολάβο που έχει αναλάβει την εκτέλεση του δολωματικού ψεκασμού.
Παρακαλούνται οι ελαιοκαλλιεργητές να έχουν ανοικτά τα ελαιοκτήματα τους και αν είναι δυνατόν να παρευρίσκονται κατά τη διάρκεια του ψεκασμού ώστε να αναφέρουν στην Υπηρεσία μας οποιοδήποτε πρόβλημα υποπέσει στην αντίληψή τους.
Καλούνται οι μελισσοκόμοι να απομακρύνουν τα μελισσοσμήνη τους από τις ψεκαζόμενες περιοχές.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι ελαιοπαραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής τηλ.:2131618532  Γ.Α.Ο. Πόρου  2298022202.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.