Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιουλ 2016

Ενημέρωση Γ΄ Λ/Τ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ για ακατάλληλα αλιευμένα όστρακα από την περιοχή Μπατσί

ΣΧΕΤ: Αριθ.Πρωτ.3135/12-07-2016 έγγραφο Περιφέρειας Αττικής - Δν/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Νήσων .
Στα πλαίσια αποφυγής κινδύνου  για την δημόσια υγεία από κατανάλωση ακατάλληλων οστράκων σας αποστέλλουμε παραπάνω σχετικό με επισυναπτόμενο χάρτη απαγόρευσης αλίευσης τους από την συγκεκριμένη περιοχή.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση σας και τις δικές σας ενέργειες σχετικά με την δημοσιοποίηση του.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΜΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/7/16 16:35

    Πέραμα: Aπό αύριο οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
    Posted date: July 13, 2016 In: Κεντρικα Νεα, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ | comment : 0
    Πέραμα: Aπό αύριο οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
    Ο Δήμος Περάματος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους 30 Δήμους σε όλη την Ελλάδα , που θα εφαρμοστεί το Κοινωνικό εισόδημα Αλληλεγγύης, για τους κατοίκους του που βρίσκονται σε κατάσταση έσχατης φτώχειας. Με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης , τονίζει ότι σύμφωνα με την Κοινή υπουργική απόφαση, η οποία θεσπίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της πρώτης φάσης του προγράμματος, οι αιτήσεις αρχίζουν να υποβάλλονται την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους. Οι αιτούντες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση ένταξής τους στο ΚΕΠ Δήμου Περάματος, ή στην υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Περάματος. Με απόφαση του Δημάρχου Περάματος, ειδικά για το επίδομα οι αιτήσεις θα γίνονται στο χώρο του Δημαρχείου, (Λ.Δημοκρατίας 28) από υπαλλήλους της υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ παράλληλα θα δίνονται και πληροφορίες. Εναλλακτικά, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική αίτηση που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ ( www.keaprogram.gr).

    H εισοδηματική ενίσχυση ( το επίδομα ) καταβάλλεται μηνιαίως σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου εντός των 5 τελευταίων ημερών κάθε μήνα. Το δικαίωμα στην καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης ισχύει από την 1η ημέρα του επόμενου από αυτόν κατά τον οποίο υποβλήθηκε η αίτηση και έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.

    Για παράδειγμα, για όσους πολίτες υποβάλλουν αίτηση στις 18 Ιουλίου, το δικαίωμα στην εισοδηματική ενίσχυση θα ξεκινήσει από τον Αύγουστο και θα λάβουν 5 πληρωμές ( Αύγουστος – Δεκέμβριος ), ενώ για όσους υποβάλλουν αίτηση τον Οκτώβριο, το δικαίωμα θα ξεκινήσει από το Νοέμβριο και θα λάβουν 2 πληρωμές (Νοέμβρης – Δεκέμβριος ) Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα θα αρχίσει να εφαρμόζεται σε όλη την Ελλάδα από τις αρχές του 2017.

    Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, εκφράζει την ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι το Υπουργείο εργασίας, συμπεριέλαβε τους κατοίκους του Δήμου Περάματος στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος, κάτι που δεν είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια με το τότε πρόγραμμα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Ιδιαίτερο ρόλο στην εφαρμογή του προγράμματος στο Πέραμα διαδραμάτισε η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

    Το πρόγραμμα αυτό, τονίζει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Περάματος, σε συνδυασμό με τις 155 οκτάμηνες θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Σχιστού, και τις 236 οκτάμηνες θέσεις κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Περάματος, για τις οποίες οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ θα γίνονται μέχρι και το μεσημέρι της 20ης Ιουλίου, αποτελούν σημαντικό βήμα για το Πέραμα, τόσο στη θωράκισή του στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, όσο και στην καταπολέμηση της ανεργίας στην πόλη.


    {Ο Δήμος Περάματος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους 30 Δήμους σε όλη την Ελλάδα , που θα εφαρμοστεί το Κοινωνικό εισόδημα Αλληλεγγύης, για τους κατοίκους του που βρίσκονται σε κατάσταση έσχατης φτώχειας.}

    EINAI KAI H SALAMINA ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 30 ΔΗΜΟΥΣ ;;;;;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ;;;ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΘΕΙ Δ.Σ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;;;ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ;; ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ;;;Π. Χ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ;;Π.Χ ΛΑΙΚΗ ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.