Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουλ 2016

Ποια είναι τα νέα ονόματα στις γαλάζιες λίστες


Αναδημοσίευση από: NewPOST
Πολιτικές εξελίξεις βλέπει και το NewPOST ιδιαίτερη αναφορά κάνει και για την Β΄ Πειραιώς, όπου βλέπει για την ανανέωση τον Παναγιώτη Τραγάκη γιο του Γιάννη σημερινού Βουλευτή, ενώ αναφέρει σαν ενδιαφερόμενο και τον τ. Αντιδήμαρχο και νυν Δημοτικό Σύμβουλο Γρηγόρη Καπετανάκη από τη Σαλαμίνα.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

64 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/7/16 20:31

    Α! ρε Κυριάκο που κατάντησες!
    Να βγάζεις φωτογραφίες με δευτεράτζες β διαλογής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/16 21:49

    Οι έξι πυλώνες του Σόρος για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης
    Τις έξι θέσεις του για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, παρουσίασε ο γνωστός σιωνιστής τοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, σε άρθρο του, στην ηλεκτρονική έκδοση του «Foreign Policy» και ουσιαστικά, οι θέσεις αυτές οδηγούν στην πλήρη ισλαμοποίηση της Γηραιάς Ηπείρου!
    Τι περιέχουν οι εφτά «πυλώνες» των προτάσεών του;
    α) Να δέχεται η Ε.Ε. «έναν σημαντικό αριθμό προσφύγων από χώρες της πρώτης γραμμής» (ο ίδιος προσδιορίζει τον «σημαντικό αριθμό» στις 300.000 το χρόνο…),
    β) οι χώρες «πρώτης υποδοχής» Ελλάδα και Ιταλία, «να αναγάγουν την αναζήτηση και διάσωση και όχι την «προστασία» των συνόρων σε προτεραιότητά τους…», ήτοι να μην φυλάμε τα σύνορά μας,
    γ) να δίνει η Ε.Ε. επιπλέον κονδύλια για τα «προσφυγάκια» («Θα χρειαστούν, τουλάχιστον, 30 δισ. € ανά έτος»),
    δ) να υποχρεώνονται όλες οι χώρες της Ε.Ε. να παίρνουν «προσφυγάκια»,
    ε) να συνδράμουν οι λοιπές χώρες τις Υπηρεσίες Ασύλου στην Ελλάδα, για παίρνουν περισσότεροι και γρηγορότερα άσυλο και τέλος
    στ) να καλωσορίζουν και να ενσωματώνουν οι χώρες της Ε.Ε. τα «προσφυγάκια», ως λύση στην… γήρανση του πληθυσμού τους («η Ευρώπη πρέπει, τελικώς, να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο η πολυμορφία και η οικονομική μετανάστευση είναι ευπρόσδεκτες»).
    Μετά από τα παραπάνω, τι δεν καταλαβαίνετε απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/16 21:51

    Καταρρέει η προπαγάνδα των ψευτοανθρωπιστών: Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα για πάντα
    Αρχής γενομένης της εκστρατείας «ενημέρωσης» των Ελλήνων από τις μνημονιακές συγκυβερνήσεις σχετικά με την πορεία της δήθεν επίλυσης του μεταναστευτικού προβλήματος στη χώρα, ένα από τα πιο «σοβαρά» επιχειρήματα τους ήταν ότι η παραμονή των εκατομμυρίων αλλόφυλων που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας θα είναι προσωρινή, έως ότου εξεταστεί ένα πιο σοβαρό σχέδιο προώθησης τους στις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.
    Και με πρόσχημα την ανάληψη των ευθυνών που αναλογούν στα λοιπά ευρωπαϊκά κράτη ως προς τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, όπως την ονομάζουν, η Ελλάδα σε χρόνο μηδέν και αφού κατάφερε να βρει από το ελλειμματικό κρατικό ταμείο όλους τους αναγκαίους πόρους, έχτισε την περασμένη άνοιξη χώρους φιλοξενίας για... περαστικούς λαθρομετανάστες που ήθελαν να κάνουν... μια ανάπαυλα στο ταξίδι τους προς ένα καλύτερο μέλλον.
    Το κατά πόσο αυτό το επιχείρημα έχει βάση μπορούμε να το αναθεωρήσουμε μέσα από την ειδησεογραφία γύρω από το φλέγον αυτό θέμα και μάλιστα από τις πρόσφατες τοποθετήσεις υπουργών και υφυπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, των οποίων δουλειά είναι να υλοποιούν τον στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης που υπηρετούν. Κατά δήλωση λοιπόν του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα πολλά από τα hot spot που έχουν χτιστεί ανά την επικράτεια όχι μόνο θα αδειάσουν, αλλά αντιθέτως θα αξιοποιηθούν περαιτέρω με την αναβάθμιση τους, πλην εκείνων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να παράσχουν μια στοιχειώδη ανθρώπινη φιλοξενία και επομένως θα αντικατασταθούν από μικρές οργανωμένες εστίες φιλοξενίας όπως αυτή του Ελαιώνα στην Αθήνα.
    Με άλλα λόγια, η επόμενη φάση αξιοποίησης των χώρων φιλοξενίας θα αφορά την εκ νέου κατασπατάληση δημοσίων πόρων (εν μέσω οικονομικής ύφεσης την οποία παραδέχεται και η ίδια η συγκυβέρνηση), την αξιολόγηση όλων των hot spot για να διαπιστωθεί το ποσοστό χρησιμότητας τους ως προς τις απαιτήσεις των λαθρομεταναστών και φυσικά, την δημιουργία μικρών εστιών, κάτι που αποδεικνύει πως το σχέδιο «εκκένωσης» και αποσυμφόρησης της Ελλάδος από τα λαθρομεταναστευτικά κύματα ήταν ένα συνειδητό ψέμα που μεταχειρίστηκαν τόσο οι συγκυβερνώντες όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση και επιπλέον ότι απώτερος στόχος των ξένων κέντρων που εξουσιάζουν την πατρίδα μας είναι η μετατροπή της σε ένα απέραντο φιλοξενείο που θα χρηματοδοτείται από το υστέρημα των Ελλήνων.
    Και για όσους έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους και νομίζουν ότι όλα αυτά είναι σενάρια «φασιστικής» φαντασίας καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι παράλληλα η συγκυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ένταξης των παιδιών των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία, εγχείρημα που αν κριθεί ανέφικτο θα αντικατασταθεί από τη δημιουργία τμημάτων εντός των φιλοξενείων είτε δημιουργίας τάξεων που θα λειτουργούν τα απογεύματα στα σχολεία της περιοχής.
    Απέναντι σε αυτά τα σχέδια που απεργάζονται οι κάθε λογής μνημονιακοί, που ξαφνικά θυμήθηκαν τον εκλογικό νόμο για να υπερασπίσουν τάχα το Σύνταγμα της χώρας και τη δημοκρατία, η Χρυσή Αυγή, ως πραγματικός εγγυητής της τήρησης των νόμων και του Συντάγματος καλεί όλα τα κόμματα να το εφαρμόσουν κατά γράμμα και να διαβάσουν προσεκτικά το χωρίο που αφορά την παράνομη είσοδο μεταναστών στη χώρα και τους τρόπους αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου από ένα εθνικά κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/16 22:06

    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΜΑ ΕΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΕΔΕΣΕ Η ΚΟΜΠΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/16 23:42

    ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ,ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;;; ΡΕ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/7/16 04:48

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ"ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/7/16 05:53

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/16 10:33

      Η υπόθεση των παράνομων μελών του διοικητικού συμβουλίου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής είναι ιδιαίτερα σημαντικό θέμα και πρέπει οι αρμόδιοι να το στείλουν άμεσα στη δικαιοσύνη.
      Κύρια δήμαρχε εδώ θα δείξετε τα καθαρά χέρια που διατυμπανίζατε

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος23/7/16 07:35

    Χρηματοδότηση στους Δήμους για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων

    Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και...
    του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ Β’ 2082/06-07-2016, ΦΕΚ Β’ 2204/15-07-2016) με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για τη χρηματοδότηση Δήμων και Συνδέσμων Δήμων με σκοπό τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισης των ζώων αυτών, δηλαδή την περισυλλογή, την ηλεκτρονική σήμανση, την καταγραφή, την αποπαρασίτωση, τη στείρωση, τον εμβολιασμό, την αποθεραπεία (συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της λεϊσμανίασης), τη διατροφή τους, την υιοθεσία ή την επανένταξή τους, ώστε να εξασφαλίζεται η συμμόρφωση με τις διατάξεις του Ν. 4039/2012, όπως ισχύει, και η έγκριση διάθεσης των σχετικών πιστώσεων.

    Στην εν λόγω ΚΥΑ αναφέρονται αναλυτικά οι επιλέξιμες και οι μη επιλέξιμες δαπάνες, οι δυνητικοί δικαιούχοι και τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν.

    Η χρηματοδότηση των φορέων ανέρχεται σε ποσοστό μέχρι 70% του συνόλου των επιλέξιμων δαπανών που έχουν πραγματοποιήσει και εξοφλήσει. Στην περίπτωση της σίτισης των ζώων η χρηματοδότηση των φορέων ανέρχεται σε ποσοστό μέχρι 50%.

    ΑΡΕ ΤΥΧΕΡΕ ΜΗΝΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 100% ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/16 07:56

      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
      Ψηφίζει πίστωση ποσού 9.590,01 € (εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ενενήντα € και
      ενός λεπτού) για τις: ¨Εργασίες επισκευής συντήρησης ανελκυστήρων του Δήμου ¨
      Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 10-7331.003 του προϋπολογισμού οικον. έτους 2016.
      Έτσι συντάχθηκε και υπογράφτηκε:
      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

      ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
      ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
      ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
      ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (αν. μέλος)
      ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (αν. μέλος)
      Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
      Σαλαμίνα 22 -7-2016
      Η Δήμαρχος Σαλαμίνος
      ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
      KALA ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΨΗΦΙΣΕΣ 10000 ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ; 10000ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/16 07:59

      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
      Ψηφίζει πίστωση ποσού 10.974,00 € (δέκα χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα
      τεσσάρων €) για την εργασία: «Επισκευής συντήρησης πιδάκων (σιντριβανιών )».
      Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 20-7325.048 του προϋπολογισμού οικον. έτους 2016.
      Έτσι συντάχθηκε και υπογράφτηκε:
      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

      ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
      ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
      ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
      ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (αν. μέλος)
      ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (αν. μέλος)
      Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
      Σαλαμίνα 22 -7-2016
      Η Δήμαρχος Σαλαμίνος

      ΡΕ ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ,ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/7/16 08:10

      ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ
      Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

      1)ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ 24737ΕΥΡΩ
      ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ
      2)ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΣΕΙΣ ΡΥΜΟΤΟΜΟΥΜΕΝΩΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΩΝ 3567 ΕΥΡΩ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/7/16 09:24

      Τοποθέτηση στον 7;56
      Αυτό το ποσό είναι για τον ΧΡΌΝΟ και δεν είναι μόνο η συντήρηση του ασανσέρ του Δήμου, είναι και του παλαιού Δημαρχείου,και του σχολείου του Αιαντείου που υπάρχουν παιδιά Αμέα και δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο και είναι υποχρεωτική η συντήρηση κάθε μήνα Εμείς πληρώνουμε 50 κάθε μήνα Άλλωστε ο κ. Καπετανάκης δεν θα ψήφιζε κάτι που δεν ήταν σίγουρος.
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/7/16 10:39

      KΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΙΝΩ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 3 ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ 50ΕΥΡΩ ΩΡΑΙΑ 50+50+50+50? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ 200ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΠΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 2400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ 9600 ΕΥΡΩ ;;ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ SERNIS ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/7/16 10:41

      ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος23/7/16 12:18

      ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/7/16 18:43

      ΡΩΤΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος23/7/16 21:52

      MAΡΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΛΕΟΝ) ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ;;;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος24/7/16 00:06

      Tην δευτέρα αφου ρωτήσω σου υπόσχομαι να σου απαντήσω.Γιατί με έβαλες και μένα σε σκέψη

      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος24/7/16 08:31

      ΜΑΡΑΚΙ, (ΕΙΔΕΣ ΠΩς ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΩΡΑ;) ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος27/7/16 01:33

      ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΜΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ .ΑΡΑ ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΥΟ ΑΣΑΝΣΕΡ 9600ΕΥΡΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΠΙΔΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ 11000ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;;ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/7/16 07:40

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
    Την απευθείας ανάθεσης της εργασίας «Επισκευή-συντήρηση 4 Η/Υ»
    στην «Π.Ε.Τ.Ε.Κ. ΕΠΕ», που εδρεύει στην Σαλαμίνα, Παξών 2, ΑΦΜ
    999601205, καθώς κρίνεται οικονομικά συμφέρουσα για το Δημοτικό Λιμενικό
    Ταμείο, έναντι ποσού 496,00 € με Φ.Π.Α. 24%.
    Χρόνος εκτέλεσης εργασιών: έως 4 ημέρες
    Η δαπάνη συνολικού ποσού 496,00 € θα βαρύνει τον Κ.Α. 10-
    6262.000 του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2016 στον οποίο έχει
    εγγραφεί η σχετική πίστωση.

    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΛΕΝΗΣ

    TI EIXES GIANNH OTI EIXA PANTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/16 08:13

      Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η
      Λήψη απόφασης Oικονομικής Επιτροπής μετά από την αριθ. Α-425/27-06-2016
      Πρόταση Ανάληψης Υποχρέωσης για τη διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού (με Φ.Π.Α)
      8.134,40 € που αφορά την «Προμήθεια Η/Υ και περιφερειακών τους».
      TI EIXES GIANNH OTI EIXA PANTA

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/16 08:53

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΛΕΝΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ/ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος23/7/16 10:31

    Η υπόθεση των παράνομων μελών του διοικητικού συμβουλίου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής είναι ιδιαίτερα σημαντικό θέμα και πρέπει οι αρμόδιοι να το στείλουν άμεσα στη δικαιοσύνη.
    Κύρια δήμαρχε εδώ θα δείξετε τα καθαρά χέρια που διατυμπανίζατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/16 14:09

      Ποιό είναι το σοβαρό θέμα ρε βλάκα, δεν μας το λες;
      Όταν την προηγούμενη φορά που κατηγορούσατε το Φασουλή για οικονομικές ατασθαλίες και είχατε κινητοποιήσει το σύμπαν (Σύλλογος δασκάλων, Σύλλογος Γονέων) βάλατε την ουρά στα σκέλια όταν η Δήμαρχος πρότεινε να έρθει το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο και δεν το ψηφίσατε. Απολογηθείτε λοιπόν λαμόγια γιατί δεν το ψηφίσατε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/16 16:45

      ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΑ ΜΗΝΑ 14:09,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΟΥ ΙΔΙΩΤΗΤΩΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ,ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ
      ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΖΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΩΝ;;;;
      ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.....

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος23/7/16 10:44

    23,42 ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ,ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!!!!! ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,ΑΛΛΑ , Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ Ν.Δ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/7/16 10:52

    Κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ!! ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/7/16 13:12

    ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ Δ.Σ.
    ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ
    Η ΔΗΜΑΡΧΕΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;;;;;;
    ΑΝΤΕ ΤΗΣ ΕΦΕΞΕ ΤΗς ΕΤΕΡΗΣ ΜΙΣΟΤΡΕΛΗΣ !!!!!!
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΕΝΤΑΝΤΙΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/7/16 13:50

    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΞΕΧΝΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ;;;;;;;;;;;;;;
    ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ 2.600.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ "ΣΤΗΜΕΝΑ" ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΤΙΣΜΑΤΑ 600 τμ ΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ;;;;;ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..."ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ";;;;;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΗΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;
    ΞΕΧΝΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΞΕΧΝΑΣ ΡΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ 10.000.000 ΚΥΒΙΚΑ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ ΑΞΙΑΣ ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΔΡΑΧΜΩΝ;;;;;;;;;;;;;
    ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΦΥΤΡΩΣΕ Ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/7/16 14:15

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟΥ ΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΜΗΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ....ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΩ....ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΛΑΚΗ...
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ Μ Α Γ Κ Α Σ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Δ Α Γ Κ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/7/16 14:25

    Πικρόχολα σχόλια για να μειώσουν κάποιοι τον λεβέντη Κρητικό, συνταξιούχος του ΠΝ και στην συνέχεια ελεύθερος επαγγελματίας όπου κι εκεί διέπρεψε τουλάχιστον οικονομικά.
    Όποιος έχει κάτι να του προσάψει εκτός του πικρόχολου σχολίου του, στον εισαγγελέα, επώνυμα και με στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/16 00:04

      ποιον ονομάζεις ''λεβέντη κρητικό'' ρε πετσί;
      έτσι είναι οι λεβέντες; ΡΕ ΡΟΥΤΣ ΠΡΟΥΤΣ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/16 20:51

      τρεισ φορεσ τον δηρανε στον δημο τον λεβεντη

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος23/7/16 14:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/16 14:53

      Ρε μάγκα αν είναι αλήθεια τα 32 μύρια να ούμε τότε πρέπει να την προσέχουμε όλοι μη μας πάθει τίποτα και κάποιος να την προσέχει τα βράδια, εσύ ταμτάκο που ε'ισαι γείτονας της και πρώην κωλητος της, να την σκεπάζεις τα βράδια ζούμερε μη μας κρυώσει

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος23/7/16 14:27

    Το ίδιο ισχύει και για τον κ Σκιαθίτη, υπάρχουν στοιχεία;
    Επώνυμα και στον εισαγγελέα να κάνει την δουλειά του.
    Όχι ανώνυμα, προσβάλλει πρωτίστως τον σχολιαστή αλλά και τον σχολιαζόμενο, εκτός κι αν στόχος είναι η λάσπη στον ανεμιστήρα και μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/16 17:07

      Μηνάκο 14:27,πάλι βιάζεσε κουταρπαχτικό,
      περίμενε βρε κουτουνιέρ και θα δείς ή μάλλον θα δείτε

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος23/7/16 15:10

    Τα χει βρει ολα ο ρανταπλαν πανιβλαξ συζυγος αντουαν μαρουδαν...γελανε κ οι πέτρες μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/7/16 16:48

    Η υπόθεση των παράνομων μελών του διοικητικού συμβουλίου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής είναι ιδιαίτερα σημαντικό θέμα και πρέπει οι αρμόδιοι να το στείλουν άμεσα στη δικαιοσύνη.
    Κύρια δήμαρχε εδώ θα δείξετε τα καθαρά χέρια που διατυμπανίζατε


    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος23/7/16 14:09
    Ποιό είναι το σοβαρό θέμα ρε βλάκα, δεν μας το λες;
    Όταν την προηγούμενη φορά που κατηγορούσατε το Φασουλή για οικονομικές ατασθαλίες και είχατε κινητοποιήσει το σύμπαν (Σύλλογος δασκάλων, Σύλλογος Γονέων) βάλατε την ουρά στα σκέλια όταν η Δήμαρχος πρότεινε να έρθει το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο και δεν το ψηφίσατε. Απολογηθείτε λοιπόν λαμόγια γιατί δεν το ψηφίσατε;


    Ανώνυμος23/7/16 16:45
    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΑ ΜΗΝΑ 14:09,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΟΥ ΙΔΙΩΤΗΤΩΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ,ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΖΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΩΝ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/7/16 17:12

    ΡΕ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΡΕ ΠΟΥ ΣΕΜΠΛΕΞΕ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/16 17:23

      Όπως σας κατούρησε στα μούτρα ο Φουρικης ο ανάπηρος ο φασουλης έτσι θα σας κατουρήσει κ ο Σκιαθιτης..

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος23/7/16 18:08

    Γειά σου Μηνάκο ΠΟΛΥΞΕΡΕ
    Σκιαθίτη πρόσεχε γιατί αυτός θα σε μπλέξει ΧΟΝΤΡΑ
    Ηδη σέβαλε στο τσουβάλι,ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΊΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/7/16 18:50

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΛΗΣΤΗΣ , ΡΩΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ,ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ , ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ ,ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ !!! ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/7/16 20:31

    Ανώνυμος23/7/16 20:23
    ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ!
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΩΣ Κ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ Κ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ Κ ΧΕΡΙ...Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/7/16 21:04

    ΤΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ.ΥΦΕΘΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤ. ΑΓΕΝ Δ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/16 08:16

      Η ΕΠΙΣΚΙΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε ΜΠΟΥΛΗ ..δε μαζευεσαι πια.....Η ΕΠΙΣΚΙΑΣΗ1 !!!!!!!!!!!!!!! Αν ειναι δυνατον......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/16 11:12

      Οπως επινικεια !!!
      Έτσι εκτιθεστε.. Μετά σας φταίνε
      Οι άλλοι.!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/7/16 17:29

      Το...ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ.!!!!!! Η ΕΠΙΣΚΙΑΣΗ!!!!!!!!!! Και Η ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ....ΕΠΙΣΤΕΓΟ......ΑΡΕ ...ΠΙΛΑΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..........

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος23/7/16 21:39

    ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ - ΕΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΑΞΕΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 2019, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΘΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/16 08:11

      Μπουλη,παλι Μ----ς γραφεις.Αφου βλεπεις οτι σε πειραζει ,κοφτο να παει στο διαολο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/16 08:26

      Σχόλιο γιά τον 21:39:
      ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΗΝΑΚΟΣ Ο ΕΚΛΟΓΟΑΝΑΛΥΤΗΣ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος23/7/16 21:50

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΄΄ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ΄΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος24/7/16 08:31

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος24/7/16 10:04

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος24/7/16 11:22

    ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ Τ Σ Α Β Α Ρ Η Σ Ι Ω Α Ν Ν Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/16 23:26

      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος24/7/16 11:34

    ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ .ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛ????
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος24/7/16 19:43

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ- ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ -ΑΠΑΝΤΗΣΕ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος24/7/16 22:32

    Δυστυχώς πάμε από το κακό στο χειρότερο συνολικά στην πολίτικη ζωή αυτοδιοκητικη και κουνοβουλευτικη.Η κοινωνία μας έχει σαπίσει και βγήκαν τα σκατά στην επιφάνεια του βόθρου και με αλαλαγμούς προσπαθούν να μας πουν πόσο καθαρά είναι. Ευτυχώς ο κόσμος έχει οσμή και το σκατό το μυρίζεται.........
    Τι να πεις για τον Καπετανάκη οι ιστοριες στο Π.Ν. δινουν και παιρνουν.Το ιδιο και ο Γιανακης ο Λενης(1-1 ισοπαλια).Τι να πεις ο μπακακουκας Α βαθμια ο πρωτα στριβει το χερι και μετα πας στον Σκιαθίτη (εκει ετσι και αλλιως δεν εχεις να πεις κατι καλο 1-0= 0) Ο Γιαννης ο Τσαβαρης πρωην Δ.Υ . πρωην Μεγαλο Συνδικαλιστης η ο Μηνας πρωην καπτεν ,πρωην πυγμαχος και παλαιστης(ρουλα τοτε με την αποχετευση σε εκανε μαυρη ο τρελος αν δεν ηταν οι Δημοτικοι συμβουλοι να σε σωσουν) Γιαννης 1-Μηνας 1,1-1=2 Αυτοι αθροιζονται οποτε ισοπαλια στην αρχη μετα 0 απο το ψηλο αγορι και μετα 2. 1Χ0Χ2=0
    Ολα μηδεν 000000000000000000000000000000
    Μην απορειτε χωρις προσωπικη εμπαθεια στους αναφερομενους μιλαω παντα πολιτικα και με το ρπισμα της πολιτικης τους ταυτοτητας οι ανθρωποι μπορει να ειναι αριστοι οικογενειαρχες και προσωπικοτητς αλλα πολιτικα παντα οι πραξεις τους βγαζουν συνολο 0000000000000
    Με 0 τι κερδιζει το συνολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος25/7/16 13:30

    Καπετανάκης .Άδειαζε το παγκάρι στο νεκροταφείο , έπαιρνε το 20% από τα ληξιπρόθεσμα ,τον έδειραν τρεις φόρες στον δήμο , όλα τα γνωστά αρπακτικά τον στήριξαν εκλογικά, είναι αγράμματος και αναλφάβητος ,έχει τον τίτλο του πανήβλακα ήταν το δεξί χέρι του Τσαβαρή σε όλες της λοβιτούρες που διέπραξε στο δήμο , άρα είναι ο κατάλληλο πρόσωπο να εκπροσωπήσει το νησί στην ΝΔ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος25/7/16 14:05

    ΜΟΝΟ Ο ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/16 14:08

      Όχι μόνος του αλλά μαζί με τον Λαλάκη που τον έχει γιά μάνατζερ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.