Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουλ 2016

O Γ.Ν.Ο. «ΣΑΛΑΜΙΝΑ» διατήρησε και φέτος την 3η θέση ως όμιλος, στο 20ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ με 2 Ασημένια και 2 Χάλκινα Μετάλλια

Ο όμιλος μας στο 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης που έγινε στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου στις 23 και 24 Ιουλίου 2016, συγκέντρωσε 176,5 Βαθμούς και κατέλαβε την 3η θέση! Σε σύνολο 19 Σωματείων, στην 1η θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, 2η θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, 3η θέση ΓΝΟ «ΣΑΛΑΜΙΝΑ» και ακολουθούν στην πρώτη δεκάδα ο 4.ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΘΑΝΩΝ, 5. ο Ναυτικός Αθλητικός σύνδεσμος και ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, 7. ο ΝΑΥΤΑΘΛ. ΟΜ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΡΛΗ-ΓΙΑΛΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, 8. ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, 9. ο ΝΑΥΤ. ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, 10. ο ΝΑΥΤ. ΟΜΙΛΟΣ ΛΗΜΝΟΥ και Ο Ναυτ. Ομιλος ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κ.λ.π.

Θα ήθελα, ως Πρόεδρος, να συγχαρώ όλους όσους έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία του Γ.Ν.Ο.Σ,- που δεν είναι τυχαία -ξεκινώντας με τον προπονητή μας Αποστόλη ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όλους τους αθλητές/τριες που αγαπούν το άθλημα, ήταν συνεπείς στις προπονήσεις και τα έδωσαν όλα στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς στις κατηγορίες προαγωνιστική αγοριών - κοριτσιών, παίδων - κορασίδων αρχαρίων και παμπαίδων - παγκορασίδων. Μας έκαναν και φέτος όλους υπερήφανους, αποσπώντας θετικά σχόλια από παράγοντες του αθλήματος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών που και αυτή τη χρονιά είναι δίπλα μας και ηθικά και οικονομικά και στηρίζουν αυτή την τεράστια προσπάθεια να διατηρηθεί ο ΓΝΟΣ στην 3η θέση δίπλα σε κορυφαίους.
Φέτος δεν είχαμε και την ευκαιρία συμμετοχής σε διασυλλογικούς αγώνες, καθώς οι περισσότεροι θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο. Στη διοργάνωση συμμετείχαμε με 17 αθλητές/τριες. Μόλις έχουμε τα αποτελέσματα θα ανεβάσουμε και αναλυτικά τις θέσεις των αθλητών μας. Ο όμιλος με όλους τους αθλητές να περνούν στους Ημιτελικούς και 11 συμμετοχές στους Τελικούς, κατέκτησε: Ένα ασημένιο μετάλλιο στο Κ2 200μ Προαγωνιστική Κοριτσιών με τις Παπαϊσιδώρου Μαίρη και Χατζή Ισιδώρα, Ένα ασημένιο στο Κ1 200μ Προαγωνιστική Κοριτσιών με την Παπαϊσιδώρου Μαίρη, Ένα χάλκινο στο Κ2 200μ Παίδων Αρχαρίων με τους Πέτρου Μιχαήλ και Παπαϊσιδώρου Τάσο και Ένα χάλκινο στο Κ2 200μ Παμπαίδων με τους Χατζή Παναγιώτη και Χατζηνικολάου Κίμωνα.
Επίσης στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης του νέου αθληματος του SUP, ο ΓΝΟΣ κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο με τον Πέτρου Μιχαήλ, ένα ασημένιο με τον Καλογερά Μάριο και ένα ασημένιο με την Παπαϊσιδώρου Μαίρη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Πρόεδρος Γ.Ν.Ο. «ΣΑΛΑΜΙΝΑ»

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/7/16 06:50

    Ανώνυμος26/7/16 06:39
    ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΤΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ................
    ΓΙΑΤΙ ΜΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΤΑΚΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΗΚΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Απάντηση

    Ανώνυμος26/7/16 06:47
    ΤΑΜΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ:ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΤΟ 2008 ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ...............
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΙ Ή ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;;;;;;;;;;;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/16 08:56

    φίλε, βάλε κομπρέσες με ξύδι του μηνά στην μάπα σου... δεν σε τρώνε τα κουνούπια και κοιμάσαι περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/16 07:29

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΗΝΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.