Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Αυγ 2016

“Στάση Ζωής” διοργάνωση εκδήλωσης Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 21:00 στο Ευριπίδειο θέατρο.

Η ανθρωπιστική οργάνωση “Στάση Ζωής”, που μία από τις δράσεις της είναι το “Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας”, σε σύμπραξη με τις τέσσερεις Δημοτικές Κοινότητες του νησιού, -Αιαντείου, Αμπελακίων, Σαλαμίνας και Σεληνίων-, διοργανώνουν τη μεγαλύτερη μουσική βραδιά του φετεινού καλοκαιριού με γενικό τίτλο “έχει πανσέληνο απόψε …”, την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 21:00, στο Ευριπίδειο θέατρο.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης έχει δύο στόχους.
Πρώτος στόχος είναι η οικονομική στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου και πιο συγκεκριμένα η συγκέντρωση των χρημάτων για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών που απαιτούνται για τηνπλήρη μετεγκατάσταση του και την εύρυθμη λειτουργία του, στον νέο χώρο πού παραχώρησε ο Δήμος Σαλαμίνας, στην Λεωφόρο Φανερωμένης 168. Στις νέες εγκαταστάσεις του ΚΙΦΑΣ, μετά από την ολοκλήρωση των απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα λειτουργήσουν: πλήρες ακτινολογικό ιατρείο, οδοντιατρείο, παθολογικό, παιδιατρικό, ψυχιατρικό και γυναικολογικό ιατρείο.

Δεύτερος στόχος είναι η παρουσίαση στο ευρύτερο κοινό, μουσικών, τραγουδιστών και χορευτών, που ζουν και εργάζονται στην Σαλαμίνα. Καθημερινοί άνθρωποι, που βιώνουν όπως όλοι μας την σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης αλλά έχουν ιδιαίτερο ταλέντο στην μουσική, το τραγούδι και το χορό. Τους ανθρώπους αυτούς επιλέξαμε για να πραγματοποιήσουμε μια αυθεντική ελληνική μουσική βραδιά, που πέρα από τους βασικούς της στόχους,γίνεται για να καταφέρουμε να ξεφύγουμε -έστω για λίγο- από την πίεση της καθημερινότητας.
Αυτό άλλωστε δεν κάνουν πάντα οι Έλληνες,από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα; Ντέρτια, μεράκια, καημοί και βάσανα διυλίζονται στους στίχους και στη μουσική των τραγουδιών κι ύστερα η ψυχή γαληνεύει στις … γειτονιές του φεγγαριού …
Οι καλλιτέχνες που θα μας ξεναγήσουν εκεί,  στις γειτονιές του φεγγαριού, καθώς αυτό θα είναι ολόγιομο την νύχτα της Παρασκευής, στις 19 Αυγούστου (δεύτερη μέρα της πανσελήνου), είναι: Νίκος Βυθούλκας -μπουζούκι, Γιώργος Ροσσολάτος -πλήκτρα και τραγούδι, Μιχάλης Μεγαλούδης -κιθάρα και τραγούδι, Γιάννης Τανής -τραγούδι, Γιώργος Παπαϊσιδώρου -τραγούδι, Βάσω Κουσκουμπέκου -τραγούδι, Γιάννης Γκούφας -μπάσο, ΕυθύμηςΣισμανόπουλος -μπουζούκι, Χριστίνα Σισμανοπούλου -τραγούδι, Γιάννης Ανδριανός -πλήκτρα, Γιώργος Κόχειλας -τουμπερλέκι και χορευτές της σχολής “ChrisDance”.
Τέλος αποφασίσαμε, το εισιτήριο για τη μουσική βραδιά να είναι συμβολικό, μόλις τέσσερα ευρώ (τρία ευρώ στην προπώληση), ώστε να μπορέσουν ακόμη και οι πιο αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν εκείνη τη μέρα. 
Για την “Στάση Ζωής”
& το “Κοινωνικό Ιατρείο & 
Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας”
Έφη Ζήση, Γιάννης Γαβρίλης

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/8/16 18:12

    Καλη επιτυχία και θα είμαστε όλοι εκεί. Αυτή η γυναίκα στο Κοινωνικό Ιατρείο κατόρθωσε να ενώσει όλο το νησί. Εύγε της, και μπράβο στις κοινότητες που ενώνονται γι' αυτό το σκοπό. Είναι η μοναδική δομή που κανει πραγματικά εργο στη Κουλουρη και ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/8/16 18:23

    Η ΚΥΡΙΑ ΕΦΗ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ. ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΖΩΕΣ. ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΗΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/16 08:31

      Ποια ειναι η κυρία αυτή? τα χρήματα που συγκεντρώνονται τα διαχειρίζεται κάποια επιτροπή ? θα ηταν προτιμότερο να δημοσιεύσει και οικονομικά στοιχεία. ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ άλλωστε. Τα μέλη της Στάσης Ζωής γιατι δεν γίνονται γνωστά,να ξέρουμε όλους αυτούς που ενδιαφέρονται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/16 15:51

      Γιατί δε πας μέχρι το κοινωνικό ιατρείο να γνωρίσεις τη κυρία αυτή που κανεις πως δε τη ξερεις. Ζήτα της ότι χρειάζεσαι για να στα δώσει. Αν και ξέρω πως θα στα στείλει σπίτι σου. Επίσης μπορείς να της ζητήσεις να κάνει και εξετάσεις ούρων και αίματος για να είσαι καλυμένος αφου είναι υποχρεωμένη μαλ@@@! Στις 8.31 την κυρία σκέφτεσαι; Να το προσέξεις!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/8/16 13:28

      ΔΕΝ ΑΠΝΤΑΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΠΡΣΩΠΟ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΜΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/16 09:25

    βρε παιδιά το κοινωνικό παντοπωλείο που στην ευχή βρίσκεται; Η Κ. ΜΠΙΝΙΆΡΗ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΩ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/16 12:22

      Αυτή είναι η σημερινή δημοτική αρχή, βγήκαμε;
      Γρ@ψ@ρχίδι@ μας τώρα κι ελάτε να μας ξαναψηφίσετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/16 14:28

      ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/8/16 23:30

    ...
    ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ;;ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ;;ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΑΣΩΤΟΣ ΥΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/8/16 08:19

    Ο ΑΣΩΤΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ
    ΑΝΤΕ ΕΦΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/16 16:09

      ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΦΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΒΟΔΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΟΒΑΡΑΣ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ Φ/Β ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠ' ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/16 16:17

      Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΣΙΤΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/16 16:41

      ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΗ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ!ΑΠΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ! ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ! ΕΛΕΟΣ ΚΡΥΨΟΥ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/8/16 13:30

      ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/8/16 10:26

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΖΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ;; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/16 14:27

      Μήπως σε τρώει η ... πλάτη σου και ξύνεσαι στην γκλίτσα; Είναι η ώρα για ... αποκαλύψεις; Ετοιμάσου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/16 13:32

      πολυ θα με ξυσεις? αντε αποκαλυψε επιτελους να υσυχασω

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/8/16 15:18

      Άντε να μάθεις πρώτα Ελληνικά κι ύστερα θα πούμε τα υπόλοιπα. Γιατί βιάζεσαι; Έχει για ... όλους και ειδικά για κάτι κηφηναριά σαν ελόγου σου.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/8/16 12:37

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΖΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ΜΑΚΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/8/16 15:50

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΓΙΑ ΠΕΣΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΗ;; ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗΝ ΟΙΚ. ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ Κ. ΚΑΙΤΗΣ ΤΗΝ (ΓΕΡΟΝΤΙΟΤΟΥ ΜΑΡΙΑ)ΤΟΝ ΚΟΡΡΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/16 16:03

      Εχει πέσει μεγάλη φαγούρα. τι εγινε ρε παιδια δυο χρονια που ήταν ο Γαβρίλης στο κοιν. ιατρείο κάθε μέρα ξέρανε όλοι αυτοί που αναφέρεις 15:50 που έπεφτε το κοιν. ιατρείο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/16 17:24

      Από τη λύσσα σου φαίνεται ποια είσαι. Και από την γραφή σου φαίνεται η ... υπογραφή σου. Καλά το πας συνέχισε ... Μετά μόο μη ρωτήσεις "γιατί"!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/8/16 13:49

      γιατι εναντιον του γαβριλη.εκανε διαλειμα και επανηλθε. οσο για τον παυλιδη, θελει να δειξει πως η παυλιδενα μπορει να γινει καινουργια δημαρχος. ο αργυρης ξερει απο δουλιες σπιτιου γιατι δεν κανει κατι αλλο εδω και παρα πολλα χρονια,σχεδον παντοτε και ειπε να δειξη τις ικανοτητες που εχει.ο κορρος του το ζητησε ο αδελφος του και ειπε να βοηθηση. βαλανε ολοι ενα χερακι.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/8/16 09:56

    κωλοβολευτακιδες- ηλιθιοι, τον βρηκατε τον ΠΙΚΑ-ΤΣΟΥ ?
    Απλα, οποιος δεν θελει βοηθεια απ το ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟ, δεν παει !!!
    και τωρα POKEMON GENERATION, TO KIN.σας κ βουρρρρρ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/16 10:15

      Σωστός. Πολύ σωστός. Αλλά έλα που στο τέλος όλοι από το Κοινωνικό Ιατρείο περνάνε ...

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.