Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Αυγ 2016

Στις εορταστικές εκδηλώσεις «Κουντουριώτεια 2016» στην Ύδρα και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου στα «Κουντουριώτεια» και στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 81 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου Έλληνα Παύλου Κουντουριώτη.
Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηπέρος παρακολούθησε την τέλεση της Δοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ και στη συνέχεια παρακολούθησε την ομιλία από τον Πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. κ. Καλκούνη στη συνεδριακή αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου και αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα μεταξύ του Δήμου Ύδρας και των παρευρισκομένων.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης κατέθεσε στεφάνια στην προτομή και στον τάφο του Ναυάρχου και δήλωσε ότι ο Παύλος Κουντουριώτης αποτελεί παράδειγμα για τις επόμενες γενεές.

Τέλος, ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου Υδραίου ζωγράφου, Ακαδημαϊκού και δασκάλου Παναγιώτη Τέτση στον κήπο των καλλιτεχνών της Ύδρας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/8/16 22:19

    ΠΛΑΤΖΟΥΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.