Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Αυγ 2016

Πανηγύρια για κλάματα έξω και πέρα από κάθε δεοντολογία, το ζήσαμε κι αυτό

Δεν θα ‘ρθουμε σε αντιπαράθεση για το αν έπρεπε να γίνει ή όχι το πανηγύρι ή αν το θες καλύτερα το πώς έπρεπε να γίνει γιατί αυτό τελικά είναι το πρώτο ζητούμενο.
Το δεύτερο και ίσως ουσιαστικότερο, είναι το ποιος είναι καθ’ ύλην αρμόδιος να διαπραγματευτεί και να αποφασίσει για τόσο λεπτά θέματα! Κανείς αιρετός ή μη, δεν μπορεί να διαπραγματεύεται πίσω από κλειστές πόρτες για λογαριασμό του λαού της Σαλαμίνας.
Κανείς εξωθεσμικός, δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνδιαλέγετε με ΚΑΝΕΝΑΝ για λογαριασμό του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε φυσικά της Δημάρχου. Μην ξεχνάμε άλλωστε η Δήμαρχος εκτελεί εντολές του Δημοτικού Συμβουλίου κι αυτές οφείλει να εφαρμόζει.
Είναι απορίας άξιον πως εμπειρότατοι ή αξιολογότατοι πολιτικοί ταγοί της πλειοψηφίας ανέχτηκαν δυο άσχετους εξωθεσμικούς να συνδιαλέγονται για λογαριασμό τους με την Ι. Μονή κατ’ εντολή αλήθεια ποίου; Αυτό το δικαίωμα δεν μπορούσε να τους το παραχωρήσει ούτε η ίδια η Δήμαρχος γιατί κι αυτή είναι εντολοδόχος του Δημοτικού Συμβουλίου και τέτοια εντολή είναι σαφέστατο ποτέ δεν δόθηκε.

Αυτό από μόνο του κι έξω από την ουσία του θέματος είναι ενδεικτικό της παρακμής των πολιτικών μας στόχων και του εκφυλισμού της πολιτικής ζωής του τόπου.
Χωρίς καμιά διάθεση πολιτικής αντιπαράθεσης με την παρούσα Δημοτική αρχή, άλλωστε κάναμε το λάθος να την στηρίξουμε προεκλογικά -ουδείς αναμάρτητος- θέλουμε να τονίσουμε την ιστορική ευθύνη των μελών της πλειοψηφίας, η οποία στον βωμό μιας άρρωστης ενότητας σιωπά κι ανέχεται τα πάντα, τουλάχιστον δημόσια γιατί εσωτερικά στα προσυμβούλια το τι γίνεται δεν το γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει.

Το ζητούμενο είναι το τι περνά στον κόσμο. Άκρα του τάφου σιωπή και ανοχή και γι’ αυτή την κατάσταση θα λογοδοτήσετε κυρίες και κύριοι αύριο όταν θα έρθει η ώρα να κριθείτε και θα κριθείτε απ τον λαό της Σαλαμίνας αυστηρά. 

85 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/8/16 11:57

    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΕΡΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 12:57

      Καλά είσαι και πολύ αλήτης για να μη σε χαρακτηρίσω όπως σου αξίζει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/16 13:45

      Το μεγάλο γέλιο θα πέσει όταν εμφανιστεί το τσίρκο της ρούλας και πέσει γιούχα και ροχάλα σύνεφο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/16 14:06

      ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΗΝΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 18-7-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ...ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΖΟΒΕΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ....ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΠΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ................
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/16 15:50

      Αν πήγαινε ο κάθε γονιός ,όχι για να προσκυνήσει αλλά τον κάνει ότι θέλει η πιτσιρικάδα καλλίτερα να μη πάει Και φαίνεται είσαι και εσύ ένας από τους γονιούς αυτούς που ακούν τα παιδιά τους για να το γνωρίζεις,σε λυπάμαι καημένε
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/8/16 22:16

      ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ barbie ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/16 12:02

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρεπει να εισαι ηλιθιος.
      Χωρις αδεια απο τον Δημο...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
      Απλα το Μοναστηρι πληρωνοταν απο τους Μικροπωλητες.
      Τωρα πρεπει μα πληρωθει απο τον Δημο.
      Δεν προβλεπει κανενα νομοσχεδιο οτι θα γινει πανηγυρι σε ιδιωτικο οικοπεδο και δεν πληρωθει.
      Ο Δημος ειναι υποχρεωμενος αν θελει να γινει το πανηγυρι να νοικιασει τον χωρο που χρειαζεται, για οσο τον χρειαζεται.
      Εσυ θα αφηνες τον Δημο να ερθει και να σου πει οτι θα μπει στο οικοπεδο σου, θα κανει μια γιορτουλα, και θα τα βρουμε μωρρεεεεε. ?????
      Αυτα ειναι αστεια πραγματα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/16 12:37

    ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΙΝΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/8/16 13:38

    ΑΛΗΤΗ ΜΗΝΑΚΟ ΤΑΛΗΡΟΦΩΝΙΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ
    ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ,ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟ ΣΚΩΤΕΙΝΟ
    ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ,ΕΝΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ;......ΚΑΙ ΕΝΑ "ΣΚΩΤΕΙΝΟ ΦΡΟΥΤΟ" ΠΟΥ Η ΠΙΟ....ΤΙΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ......... ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ......
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ....ΔΕΝ ΨΗΧΑΛΙΖΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/8/16 13:52

    12:02. Τι σκας; Τώρα που θα πάρει τον Δήμο ο Τσαβαρής, θα έχουν όλη τη διαχείριση οι μοναχές. Σκύλιασε, λοιπόν, όσο θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 14:11

      καλα υπαρχει εστω και ενας κουλουριωτης που πιστευει οτι εγινε ολο αυτο για να τα παρει ο δημος και οχι ο παραδημαρχος με τον μεγαλυτερο αληταμπουρα που κυκλοφορει και μαλιστα ελευθερος στο νησι?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/8/16 14:05

    ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΗΝΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 18-7-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ...ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΖΟΒΕΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ....ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΠΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ................
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/8/16 14:15

    Ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να τηρηθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η νομιμότητα σ΄αυτό το νησί. Κάποτε οι σεβαστές μοναχές και όλοι οι περί αυτών θα πρέπει να καταλάβουν ότι ζούμε σε μια κοινωνία που διέπεται από τους νόμους των ανθρώπων, που είναι ρητοί και κατηγορηματικοί στις προβλέψεις τους, και όχι από τους νόμους του "κάνω ότι θέλω επειδή φοράω ράσα". Δικαιώθηκαν τώρα όσοι έλεγαν, όταν ήρθε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο με πρωτοβουλία του τέως δημάρχου, ότι μόνο ζημιά θα γίνει από την μικροπολιτική εκμετάλλευση του θέματος. Και τώρα κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα. Και του χρόνου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 14:45

      Αλήτη μηνά, τόλμησε να πας αύριο στη χάρη της παναγίας και θα δεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/8/16 14:52

    βλέπω σας λείψανε οι παπατζήδες, οι κυλότες, τα βρωμολούκανα και οι επαίτες !!
    αυτό είναι επίπεδο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/8/16 15:04

    Το ιερατικό μέρος της πανηγύρεως τελείται κανονικά.Οι πιστοί, όπως κάθε χρόνο, πηγαίνουν στην μονή για προσκύνημα. Οι ιερές ακολουθίες γίνονται κανονικά. Αυτό που δεν γίνεται είναι το χάος που γινόταν έξω και γύρω από το μοναστήρι. Όπως αποδείχτηκε τελικά, κάποιοι φωνάζουν γιατί έχασαν την ευκαιρία να ... "κονομήσουν". Είναι κοινό μυστικό, σε όσους ασχολούνται με τις εμποροπανηγύρεις του καλοκαιριού στην Σαλαμίνα, ότι "η Φανερωμένη είναι η ευκαιρία να ρεφάρεις τις στραβές" ... Μην τα βάζουμε λοιπόν με τον Δήμο, που ζήτησε να τηρηθεί η νομιμότητα αλλά ούτε και τις μοναχές. Αλλού είναι το πρόβλημα και φάνηκε περίτρανα φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/8/16 15:43

    Από το face book:
    Τσεβάς Θανάσης: ειρηνική ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ θα πραγματοποιηθεί αύριο από μικροπωλητές στην είσοδο της Φανερωμένης και στην συνέχεια στο δημαρχείο για την ακριβή ώρα θα σας ενημερώσω εντός της ημέρας.

    Ανήμερα της Παναγιάς, ειρηνική διαμαρτυρία ... Κανένας να πιάσει το φραγγέλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 15:48

      οι Διαμαρτυρόμενοι θα πετάξουν χοτ ντογκ, στριγκάκια, μαλλί της γριάς και τέλος θα μοιραστούν λουκουμάδες με λαδίλα !
      χάπενινγκ θα κάνουν οι επαίτες με συντονισμένες φωνές ¨βοηθήηηηστε μαςςςς να σωθούν τα πεθαμαίνααααα σας¨

      Διαγραφή
  11. Αφου λοιπον διαβασα πρωτα το νομοσχεδιο, να καταθεσω κι εγω την αποψη μου.(οχι οτι ενδιαφερει καποιον).
    Μεχρι σημερα λοιπον στηνονταν παγκοι, ο Δημος εδινε αδειες και το Μοναστηρι επαιρνε καποια χρηματα γιατι πολυ ,ολο αυτο γινεται στην ιδιοκτησια του.
    ΕΝΝΟΕΙΤΕ λοιπον οτι αφου ολο αυτο συνεχιζεται να γινετα στην ιδιοκτησια του Μοναστηριου, το Μοναστηρι πρεπει να πληρωθει.Απλα οπως οριζει ο νεος νομος, αυτο πρεπει να γινει μεσω του Δημου και οχι κατευθειαν με τους μικροπωλητες.
    Ο Δημος λοιπον μεσω "θεσμικων" παραγοντων θα επρεπε να καταθεσει οικονομικη προσφορα ενοικιασης των οικοπεδων της Μονης που τον ενδιαφερουν, για οσες μερες νομιζει, να πληρωσει, και μετα θα ειχε να κανει με τους μικροπωλητες ο ιδιος.
    Ας μας δειξει λοιπον την οικονομικη προταση που κατεθεσε στην Μονη για να νοικιασει τους χωρους για την περιοδο του μοναστηριου.
    Και δυο παρατηρησεις οσον αφορα τους καλοθελητες.
    1ον. Με οικοπεδα αλλουνου ολοι μπορουμε να κανουμε πολιτικη.Το Μοναστηρι λοιπον τοσσα χρονια πληρωνεται για τον χωρο που παραχωρει στους μικροπωλητες.Ο υπολοιπος χωρος που καταλαμβανεται απο τα αυτοκινητα, και ολα τα σκουπιδια που πεταμε?? Αυτος ειναι δωρεαν, συνεχως, για το πανηγυρι, για τις Κυριακες ,για τις βολτες μας, για τα μπανια μας.κλπ,κλπ.
    2ον. Πανυγηρια σε ασφαλτο απαγορευεται να γινονται. Οταν ομως δεν υπαρχει παραπλευρη ιδιοκτησια (οπως της Μονης) δεν μας απασχολει καθολου αυτο.ο Δημος εχει το μαχαιρι ο Δημος και το καρπουζι.
    Παρακαλω για τους προβληματισμους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/8/16 16:11

    Και για μην τρεξουν καποιοι να πουν για το Μοναστηρι και τα συρματοπλεγματα.
    Ολοι μας εχουμε τις πιο ωραιες αναμνησεις στον ιδιοκτητο χωρο του Μοναστηριου.
    Βολτες με το αμορε μας, sex στο πισω μερος του αυτοκινητου, αργοτερα βολτες με την γυναικα μας, με τα παιδια μας, κατασκηνωσεις, μπανια, ξανα βολτες, παιχνιδι, ανεμελες στιγμες, τρεξιμο στο δασος, τρεξιμο στην θαλασσα κλπ,κλπ.
    Αν ηταν δικο σας οικοπεδο???
    Το Μοναστηρι οπως και η Ορθοδοξια, ειναι πηγη ζωης για εμας.
    Αθορυβα,ακουραστα,και αμιλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/8/16 16:25

    ΜΗΝΑΚΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΣ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/8/16 16:29

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ

    ΑΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.
    100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 21:59

      ΘΑ ΑΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖατορες ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Που με τα πανηγυρια δεν δουλευουν καθολου. ΕΙΣΑΣτΕΣυνηθισμενοι στην παρανομια πανηγυριωτες.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος22/8/16 17:12

    Και σιγουρα δεν υπαρχει πεδιο αντιπαραθεσης μεταξυ του Δημου και της Μονης.
    Τις αντιπαραθεσεις τις δημιουργει αυτο το τυχαρπαστο αγορακι που νομιζει επειδη ειναι"συζυγος"...μπορει να πηγαινει να εκβιαζει και να πουλαρι τρελα σε αγιους ανθρωπους.
    Συμφωνω με οσους μιλουν για νομιμοτητα.
    Απο τον Δημο πρεπει να ξεκιναει. Διωχτε την μαιμου απο εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/8/16 18:28

    ………ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ …….
    Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ………….ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΣΑ ΤΡΩΣ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ πολιτικοί………..Γιατί ξέρουν με νόμους πώς να ΤΑ ΦΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ!!!!! ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΝΟΜΠΑΡΕΣ…………………………………………….
    Κούραση μόνο αυτό νιώθεις από την μικροπολιτική που έχει στηθεί …………….
    μιλάει ΚΑΙ ο Δερτούζος που θεωρεί τον εαυτό του ήρωα γιατί …………..επειδή ήταν στο ΠΑΣΟΚ – ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε στο νησί πήρε παράνομα ένα κομμάτι γη μέσα στο δάσος και μετά θύμωσε που δεν γινόταν νομιμοποίηση και έκανε σύλλογο για το δασικό;;;;;;;;;;;; ΠΟΙΟ ΔΑΣΙΚΟ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΛΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ !!!!
    ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ………..Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ …………..ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΟΣΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ……..ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ …ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΖΕΡΙ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΝΟΜΠ; ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ …………………
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ……………….ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ………..ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;;; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΡΓΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΘΙΑΡΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!!!! ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ………………………ΜΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ …..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ , ΠΕΤΡΑΟΣ ΟΛΟΙ …………….
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ……………….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ…………..ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕΛΦΙ ………….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ………….ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ , ΕΝΑ ΘΕΟΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΥΣ ……………
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ………..ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ …………ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΖΟΥΡΝΑ ΤΟΥ !!!!!!ΜΠΡΑΒΟ……………………..
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΟΥ …………….ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ !!!!!
    ΕΝΑΣ –ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ/Η ΠΟΛΙΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 20:00

      Θα μου επιτρεψεις να σου πω οπως και σε καποιον αλλο πιο πανω οτι εκτος απο αγανακτησμενος/η εισαι και λιγακι βλαξ.
      Αφου λοιπον ολα τα λες ωραια και συμφωνω πετας και το τι η Δημαρχος τα κανει μονη της ολα και φταινε οι τρελοι που μαζεψε.
      Θα σου πω λοιπον οτι απαλλαγη λογω βλακειας δεν υπαρχει.
      Τον απατεωνα οπως ολους αυτους που ειπες τον αναγνωριζεις και φυλαγεσαι τουλαχιστον.
      Τον αφελη-βλακα.....δεν τον λογαριαζεις και στην φοραει εκςι που δεν το περιμενεις.
      Η Δημαρχος ειναι ασχετη-επικινδυνη και πολλα αλλα....(το οτι μπορει να εχει καλες προθεσεις δεν μου λεει τιποτα).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/16 00:02

      ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΗΝΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 18-7-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ...ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΖΟΒΕΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ....ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΠΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ................
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος22/8/16 19:50

    Στον 18.28 Εάν έχεις τσίπα, εάν έχεις α@@@@@ια και δεν φοράς κυλότα, βάλε το όνομά σου σε αυτά που γράφεις. Γράψε το όνομά σου και θα πάρεις την απάντηση που σου πρέπει καθίκι του κερατά κοκουλοφόρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 20:34

      Εσύ τώρα. δίκιο έχεις αλλά που θα το βρεις; Αν δεν ήταν όσα λες, δεν θα έγραφε όσα έγραψε. Απλό είναι. Εσύ του δίνεις αξία όταν ασχολείσαι με τις κουταμάρες που γράφει ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/16 14:19

      ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΗ ΝΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ"
      ΣΟΦΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΑΖΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος22/8/16 21:43

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 22:00

      Ρε φίλε ακόμα εκεί είσαι; Εντάξει με την λάσπη και την κιτρινίλα κατάφερες κι έδινες Δήμαρχος. Αυτά όμως τέλειωσαν Μηνάκο. Κάποιοι σας πίστεψαν και σας ψήφισαν. Δεν είναι όμως και τόσο μακάκες όσο τους νομίζεις εσύ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/16 22:04

      Κι εσένα μεγάλε 22/8/16 21:43 τι σε νοιάζει αν είναι πηδήκουλας στον μπίθα σου μπαίνει;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/16 00:02

      ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΗΝΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 18-7-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ...ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΖΟΒΕΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ....ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΠΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ................
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος22/8/16 21:53

    Η Δημοτική Αρχή με αρχηγόπουλο τον Δήμαρχο Μηνά Νάννο έπιασε πάτο !
    Πιο κάτω δεν πάει !
    2 κλούβες ΜΑΤ στη Κούλουρη ! γιατί;
    Για να προστατεύσουν τάχα μου τον Δήμαρχο Μηνά και την σύζυγο του Ρούλα από ποιους;
    Από τους βιοπαλαιστές της ζωής που περίμεναν αυτές τις μέρες να βγάλουν το μεροκάματο για να ζήσουν τις οικογένειες τους !
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ! ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ! ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ !
    ΜΗΝΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΑΡΕ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ !
    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ !
    Από αυτές τις 17 μαριονέτες κανείς δεν αντιδρά στον απόλυτο ξεπεσμό; Κανείς δεν έχει φωνή ; Όλους τους έχεις «παντελονιάσει» Μηνά και τα «παντελόνια» έγιναν «ροζ φουστίτσες»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 14:21

      ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΗ ΝΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ"
      ΣΟΦΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΑΖΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος22/8/16 22:04

    Τους μαγαζατορες και τους επαγγελματιες της κουλουρης ποιος θα τους σκεφτει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 22:17

      Οχι ο Δημος παντως ,που με την πρωτη ευκαιρια διοργανωνει φιεστες " χωρις μεσαζοντες".

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος22/8/16 22:48

    πρωτη φορα στην ιστορια που φυλανε τα ΜΑΤ το μοναστηρι τησ φανερωμενησ για να μην γινουν επεισοδια
    Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/8/16 22:56

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ ΑΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ, ΤΑ, ΤΑ, ΜΑΤ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/8/16 23:11

    Ειδα καπου αλλου καποιος σεβαστος κυριος να μιλαει για τις αξιες του πανηγυριου που σιγουρα δεν ειναι οι μικροπωλητες και τα παιχνιδια.( θα ξεπερασω το σχολιο για τον " καταπατητη Πουφη"" και θα συνεχισω: Αγαπητε Κυριε Λενη...αληθεια πιστεψατε οτι καουρα των προσκηνυτων ειναι τα πιστολακια και οι στρακαστρουκες???
    Γελαστηκατε!!!
    Εχετε προ πολλου χασει την επαφη σας με την πραγματικοτητα και τα συναισθηματα του κοσμου.
    Καθηστε λοιπον αναπαυτικα στους θρονους σας και αφηστε τον κοσμακη τουλαχιστον να εχει ακομα κατι να ξεσκαει.
    Αρκετα μας προβληματισατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 14:22

      ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΗ ΝΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ"
      ΣΟΦΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΑΖΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος22/8/16 23:29

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/8/16 00:03

    ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΗΝΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 18-7-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ...ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΖΟΒΕΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ....ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΠΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ................
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/8/16 08:35

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/8/16 08:41

    ΚΥΡΙΕ ΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΤΣΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟ 250 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΚΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 09:41

      Όπως και συ ο ίδιος αναφέρεις ο Αλέξανδρος είναι Κύριος με Κ κεφαλαίο.
      Δεν είναι λαμόγιο όπως οι περισσότεροι εκεί μέσα!
      Πίστεψε, έμπλεξε, ακολούθησε.
      Ζαλισμένος ακόμα, μπερδεμένος ίσως παραμένει.
      Μόλις αντιληφθεί σε τι σφηκοφωλιά έμπλεξε, θα πάει στην δουλεία του και στην οικογένεια του που του εγκατέλειψε χάρη του κοινωνικού συνόλου.
      Να σε ενημερώσω λοιπόν ο Άλεξ, άριστος οικογενειάρχης, δουλευταράς, ήταν πάντα της προσφοράς κι έχει βάλλει από την τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια και ΠΟΤΕ δεν τα πήρε από κανένα.
      Ναι είναι φίλος μου έτσι τον νοιώθω κι είμαι περήφανος γι αυτόν και σε παρακαλώ υπαινιγμούς για τον Πάλλα κομμένοι, να ξεχωρίζουμε επιτέλους την κοπριά απ τα λάχανα, δεν είναι όλοι ίδιοι.
      Τελειώνοντας δε όσον αφορά τον τσιμεντόδρομο αν τον έριξε, δικαίως και τον έριξε για δεν μπορείς να φανταστείς πως ήταν η γειτονιά του όταν έβρεχε για να μπεις στο σπίτι.
      Όταν δεν κατέχεις σύντεκνε βούλωστο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι γιατί αν ξαναγράψεις για τον Πάλλα θα βγάλω και τα δικά σου, δεν είναι και λίγα, ΟΚ
      Χρόνια σου πολλά για την ημέρα

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος23/8/16 08:53

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!! 3 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23/8/16 09:39

    Σε διατεταγμένη υπηρεσία του τάληρου ο κουκουλοφόρος διαχειριστής έγινε και ..... συνταγματολόγος !!! Άντε και σ΄ ανώτερα σιχαμερό απόβρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 09:48

      Δε μου λες μικρή αλητόβια κοντή ψ@@λι ο διαχειριστής σου φταιει;
      Εσυ τα βλέπεις όλα σωστά;
      Μόλις τώρα λέφτασε στην Ι Μονη η δημαρχέσα σας με το πουλμανάκι του δήμου και με συνοδία 10 αστυνομικών ένστολων και με πολιτικά την έβαλαν στην Μονή, αυτο δεν εχει ματαγίνει στο νησί μας ρεεεεε ξεφτιλεεεεεεεες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/16 10:00

      Βγάλε την σκούφια σου και βάρα μας "επώνυμε" κουκουλοφόρε και πες μας με την ευκαιρία πόσα τάλαρα του δωκες συ μωρη τρύπια χελώνα, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
      Αυτός που κατηγορείς δεν έβγαλε τα λεφτα του κλέβοντας και έρποντας όπως ο πατέρας σου ούτε άλλαζε χώρα νύχτα για να μην συλληφθεί.
      Η δε προσφορά του στο νησί είναι γνωστή κι αυτό σας τρώει που να φάτε τυα πόδια σας βρωμιαραίοι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/16 14:24

      ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΗ ΝΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ"
      ΣΟΦΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΑΖΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος23/8/16 09:43

    Ο ΑΟΜΑΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ!!!
    Χρήστος Καραβασίλης
    20 Αυγούστου στις 8:36 π.μ. ·
    ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ,,,,,ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ "ΠΟΛΛΟΙ" ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ !!!!!!
    ΜΑ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΗΜΈΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος23/8/16 09:58

    ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ; ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΜΜΑΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΘΕΣ ΠΗΓΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ Λ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΑΛΛΙ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 10:02

      Μωρή κι εσυ την είδες;
      Δεν παίζεσαι πια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/16 10:46

      ναι την ειδα Ρώτα την πήγε ή δεν πήγε; Αλλά τσαμπα το μαλλί γιατί βγήκε κουρεμμένη απο όλη την ιστορία. Φιλάκια

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος23/8/16 10:11

    Λιστα λαγκαρντ, γκομηνες, αρρπααχτες, βρωμοδουλιες και ξεπουλημα ειναι ψχαρακτηρριστικο. Τοου ΞΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 10:39

      Ρε καραγκιοζάκο τι θες μας πεις τώρα;
      Τα ισοψηφήσουμε ή να θες τα ισοσκελίζουμε όλα πρώην και νυν;
      Ρε άντε χάσου κόπανε, δεν βλέπεις τα χάλια σας που ζητάτε αστυνομική δύναμη για να κυκλοφορίσετε.
      Ρε απίστευτε τι θα ζητάτε στο τέλος της θητείας; Τα τανκς του Παπαδόπουλου;

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος23/8/16 10:34

    Η λαοπρόβλητη Δημαρχέσα του νησιού μας, η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος σήμερα στην Ι Μονή της Φανερωμένης με συνοδεία αστυνομικής δύναμης!
    Τελικά ήταν πιότεροι οι αστυνομικοί και τα ΜΑΤ με τις 3 κλούβες που ρθαν από τον κόσμο που της γύρισαν την πλάτη.
    Ρε που πάμε; Κατά τα άλλα ο ξένος μας έφταιγε κουφάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος23/8/16 11:17

    Το πικρό ποτήρι θα το πιείτε μέχρι το τέλος. Η συμμορία που είχε στηθεί για να αρπάζετε τα λεφτά των μπάγκων και να τα μοιραζόσαστε θα πάρει τέλος. Τα έσοδα από τους πάγκους κάθε χρόνο είναι πάνω από 150.000 ευρώ και τα μάζευε η συμμορία που είχε στηθεί στη Μονή μαζί με τον παραθεριστή. Από αυτά στη Μονή μπαίνουν 7.000 μόνο. Τα υπόλοιπα ποιοί τα βάζουν στις τσέπες; Να πως αγοράζονται οι μεζονέτες στην Κούλουρη και φτιάχνονται τα ξενοδοχεία στην Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 11:51

      ρε μακάκα κοίτα τα χάλια σας και άσε τον παραθεριστή ήσυχο.
      Αι σιχτίρ πια !!!!!!!
      ότι γινόταν επί παραθεριστή με το μοναστήρι δεν γινόταν 100 χρόνια τώρα επί θητείας όλων των Δημάρχων;
      Τι θέλεις να μας πεις;
      Έφτιαχνε μεζονέτες στη Κούλουρη και ξενοδοχεία στη Κρήτη και ο φίλος σας ο Σοφράς, ο Αγαπίου, ο Μακρής, ο Μπεγνής, ο Αστράκος και τόσοι άλλοι;
      Αιντε να χαθείτε πια τομάρια Καταλάβετε ότι σας έχει σιχαθεί όλη η Κούλουρη
      Αιντε ξεκουμπιστείτε να ξεβρωμίσει ο τόπος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/16 11:56

      Τον παραθεριστή τον έκρινε ο κόσμος και με το λάδωμα του Σουλτάνου τον έστειλε στην Αντιπολίτευση. Όσο για τη λάσπη που του πετάτε δεν κολάει πια. Σας τελείωσε.
      Δείτε τους ψηφοφόρους σας που κτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο και σας φτύνουν ενώ εσεις νομίζετε ότι ψιχαλίζει κάνοντας ουάου

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/16 13:28

      Αφού τον έκρινε ο κόσμος να πάει στον αγύριστο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/8/16 13:41

      Πλατζούκα αν δεν την κόψεις τώρα στα γεράματα θα χεις παρκινσον

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/8/16 14:18

      ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΗ ΝΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ"
      ΣΟΦΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΑΖΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/8/16 15:07

      εμ έλα μεγάλε 23/8/16 13:28 που εσείς κάνατε όλο τον κόσμο ακόμα και τους δικούς σας να τον αναπολεί ....
      Είδες σήμερα πως φερόταν ο κόσμος στον Τσάβες και πως στη δύστυχη;
      Κατάλαβες τη διαφορά;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος23/8/16 23:48

      ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος23/8/16 11:46

    Η τύποις Δήμαρχος αχυράνθρωπος του συζύγου Μηνά από ποιον ήθελε να προστατευθεί και πήγε σήμερα στο μοναστήρι συνοδεία αστυνομικών με πολιτικά και παρουσία 3 διμοιριών ΜΑΤ;
    Από τους βιοπαλαιστές της ζωής;
    Από τους προσκυνητές που δεν υπήρχαν παρά ελάχιστοι σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν χιλιάδες;
    ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ !
    Το ελπιδόφορο μήνυμα από την κατάντια και τον ξεπεσμό είναι ότι δεν την ακολούθησαν οι Σύμβουλοι της εκτός ελαχίστων, των "παντελονιασμένων" από τον Σουλτάνο.
    Άιντε Σουλτάνε κάνε μας τώρα και ένα τζαμί στη Κούλουρη να ολοκληρώσεις το έργο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος23/8/16 12:06

    ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ. ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΙΣΩ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΛΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος23/8/16 12:40

    Η μαύρη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση που εισάγατε στο νησί βρωμόσκυλα δεν κολλάει γιατί οι Κουλουριώτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Σας έμαθαν καλά τα 4 χρόνια που διοικήσατε το Δήμο γιαυτό και σας έδωσαν κλωτσιά στον αγύριστο βρωμερά σκουλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 21:06

      ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΑΚΟ ΤΟΥ ΕΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΓΓΡΑΨΕ ΣΤΑ Α?????Α ΤΟΥ
      ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/16 19:04

      Ήταν στο συμβούλιο σήμερα.έτσι για ξέρετε.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος23/8/16 13:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος23/8/16 14:17

    ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΗ ΝΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ"
    ΣΟΦΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΑΖΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος23/8/16 14:46

    Θεμο την εβγαλες καθαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος23/8/16 15:03

    Σήμερα ανώνυμοι και επώνυμοι "υποκλίθηκαν" στην "μεγαλειότητα" της Δημαρχέσας. Στα ψευτοχαμόγελα που έσκαγε σε κάποιους Κουλουριώτες η απάντηση που έπαιρνε ήταν να της γυρίζουν τη πλάτη. Ο πρώην Δήμαρχος Θαν. Μακρής που κι αυτός ανέβηκε μαζί της στην εξέδρα δεν την χαιρέτησε καν και στα πηγαδάκια της έσυρε τα εξ αμάξης. Ο πρώην Υπουργός Δημ. Ελευσινιώτης που κι αυτός την στήριξε προεκλογικά απευθυνόμενος στην ίδια της είπε ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ.
    Κατ' άλλα το Σουλτανάτο θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια και τον ξεπεσμό τους τον Τσάβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος23/8/16 16:19

    Τζαμπα_ρης ο ασσος της πουστιας και της βρωμιας.
    Γραμμενος στη λιστα λαγκαρμτ δεν μας ειπε πως τα αποκτησε.
    1,8 εκατομμυρια ευρω για βλαβες στα απορριματοφορα ο αλητης.
    Χιλιαδες απ' ευθεισς αναθεσεις περικλη που κουνας τον κωλο που δεν τις πας στον νομο.
    Τζαμπας σου λεω και αχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 17:50

      Ρε ουστ από δω αλητάμπουροι .......
      Τις βρωμιές, τις λαμογιές και τη ξεφτίλα σας δεν την κρύβετε με την λάσπη στον Τσάβες !!!!!!!!!!
      Με την λάσπη στον Τσάβες κατάφερε κι έγινε Δήμαρχος η δύστυχη
      Αλλά το όνειρο που έγινε πραγματικότητα έσβησε πολύ γρήγορα
      Ούτε για αυτό δεν ήταν άξιο το ζεύγος
      Έστω να φύγει αξιοπρεπώς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/16 17:51

      Μηνάς - Ρούλα η πιο μαύρη μαυρίλα στην ιστορία της Σαλαμίνας

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος23/8/16 19:31

    Τέρμα οι κλεψιές και οι απατεωνιές. Ότι λέει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 19:52

      Γεια στο στόμα σου Στο Μηνά και στη δύστυχη πες τα αλλά φώναξε και τα ΜΑΤ μπας και σε ακούσουν και σταματήσουν τις κλεψιές και τις απατεωνιές

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/16 00:44

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος23/8/16 21:22

    ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΗ ΝΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ"
    ΣΟΦΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΑΖΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 22:52

      σιγά ρε τσαβγάβ....ανατριχιάσαμε

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.