Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Αυγ 2016

Παρεμβάσεις για τον καθαρισμό ρεμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων


Την υλοποίηση του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων εντός των διοικητικών ορίων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων», δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 615.000 ευρώ με ΦΠΑ που βαρύνει τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής.
Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες για τον καθαρισμό ρεμάτων εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, που αφορούν στην απομάκρυνση από την κοίτη και τα πρανή των ρεμάτων, των φερτών υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία μεταφέρονται με το νερό και φράζουν κρίσιμα σημεία των ρεμάτων. 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Twitter: @renadourou

Το Γραφείο Τύπου, 8/8/16

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/8/16 20:05

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ , ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΜΠΑΜΠΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.