Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Σεπ 2016

Εκδηλώσεις για το φεστιβάλ φιστικιού 2016

Στο πλαίσιο του 8ου ετήσιου Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας από 16-18 Σεπτεμβρίου 2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Νήσων Αττικής κ.Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφτηκε την Αίγινα και μετέφερε το χαιρετισμό της Περιφερειάρχη κ.Ρένας Δούρου.
Ευχαρίστησε το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΚΕΔΑ για την αρμονική συνεργασία με την Π.Ε .Νήσων για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων.
Συνεχάρη τους διοργανωτές, συμμετέχοντες και εθελοντές, και δήλωσε ότι η πρωτογενής παραγωγή είναι στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας και είμαστε δίπλα στους αγρότες, τους αλιείς και τους παραγωγούς.

Το όραμα του πρώτου Κυβερνήτη της Χώρας Ιωάννη Καποδίστρια, παραμένει και σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ σχετικά με την πρωτογενή παραγωγή.
Η Αίγινα είναι ένα κανάτι γεμάτο από ιστορία, παράδοση και πολιτισμό και η Περιφέρεια έμπρακτα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ανάδειξή του. Έχουμε δεσμεύσει στον προϋπολογισμό πολλές δεκάδες εκατομμυρίων για την εκτέλεση ζωτικής σημασίας έργων όπως ο ηλεκτροφωτισμός και η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού της Αφαίας, το μονοπάτι του Ελλάνιου όρους, τα έργα οδοποιίας και την ανακαίνιση του γηπέδου της Αίγινας με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και του στίβου από ταρτάν (έργο που θα ξεκινήσει σύντομα). Και βέβαια το κεφαλαιώδες έργο της υδροδότησης της Αίγινας από την ΕΥΔΑΠ μέσω Σαλαμίνας με την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού.

Ακόμα συναντήθηκε με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπήρξε αλληλοενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την Αίγινα, τα έργα που είναι σε εξέλιξη, όπως και αυτά που προγραμματίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.