Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Σεπ 2016

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ 2016

1. Κάθε χρόνο, το μήνα Σεπτέμβριο, έχει καθιερωθεί από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, η οποία για το έτος 2016 θα πραγματοποιηθεί κατά την εβδομάδα μεταξύ 26 και 30 Σεπτεμβρίου και έχει ως θέμα: «Ναυτιλία: Απαραίτητη για τον κόσμο» .(Shipping: Indispensable to the world)
2.Στο πλαίσιο εορτασμού της  Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας 2016 σας προωθούμε το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΙΜΟ τονίζοντας τη σημασία του εορτασμού και το έργο του ΙΜΟ.
 3.Παρακαλούμε για την αναδημοσίευση του συνημμένου κειμένου.
Ο Διοικητής


ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΜΗΝΑΣ Αντώνιος

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/9/16 17:11

    Η νέα τουριστική επιχείρηση ταξιδιωτικό γραφείο μπινιαρη-πολυζου ΟΕ.να τις χαίρεστε οι ψηφοφόροι τους.γελανε κ οι πέτρες μαζί τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/16 20:05

    Κλείνουν επ' αόριστον οι δήμοι όλης της χώρας;


    Την απόλυτη αντίθεση όλων των δημάρχων της χώρας έχει προκαλέσει η πρόθεση της κυβέρνησης να τοποθετήσει διορισμένους γραμματείς σε κάθε δήμο.


    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΙΡΕΤΟΥ στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ θα τεθεί πρόταση για τον επ' αόριστον κλείσιμο των δήμων όλης της χώρας σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιμείνει στην απόφαση της.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι στην τοποθέτηση διορισμένων γενικών γραμματέων εναντιώνονται σχεδόν όλες οι παρατάξεις , καθώς οι αιρετοί θεωρούν ότι παραβιάζεται η αυτοτέλεια των ΟΤΑ , ενώ η απόφαση αυτή θεωρείται αντισυνταγματική.


    ΑΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΖΙΝΟ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ , ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΟΓΟ ΠΟΝΤΑΡΕΣ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/16 07:35

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/16 22:02

    Η Μαρία Δημητριάδου χάθηκε δεν γράφει (τουλάχιστον επώνυμα) και ηρέμησε ο κόσμος όλος .Γραφεί μόνο στην σελίδα του Μάνου ,είναι αδελφές ψυχές βλέπεις έχουν όραμα για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/16 23:46

    Είπα να μη γράφω από αυτά τα έξυπνα!! που έγραφα.Για να νιώσετε πως είναι να λείπω από εδώ ΜΕΣΑ!!!.Ασχολούμε με το δικό μυ F.B αν σου λείπω ζήτα και γίνε φιλος μου να μιλάμε

    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/9/16 00:08

    Νιώθω μοναξιά … αλλά από την άλλη δεν μπορώ να αποκαλύψω προς το παρόν την ταυτότητα μου , σου ζήτω συγγνώμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/9/16 08:36

    Καλή σου μέρα,
    Eάν αισθάνεσαι μοναξιά όταν είσαι μόνος είναι κακή παρέα.Όμως καλύτερα να είσαι μόνος παρά μ κακή παρέα.
    Το να μπορείς να αντέχεις την μοναξιά και επιπλέον να την απολαμβάνεις είναι μεγάλο προσόν.
    Ο δυνατός είναι πιο δυνατός όταν είναι μόνος.
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/9/16 12:41

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ;;;;;;;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΦΥΤΕΥΟΥΝ (ΘΑΒΟΥΝ)ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/16 13:58

      Αν υπήρχε Αστυνομία θα σας είχε πιάσει όλους εσας τους αλήτες που μολύνετε το περιβάλλον ρίχνοντας μεσάνυχτα τα μπάζα πίσω από το γήπεδο και όπου αλλού γουστάρετε σαμποτάροντας την προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή γιθα να έχουμε ένα περιβάλλον καθαρό. Όσοι πετάτε τα μπάζα είσαστε γουρούνια.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/9/16 12:43

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ; Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ;;;Ε ΚΥΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/9/16 15:59

    ΝΑΝΑΚΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/9/16 16:28

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΗΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ.ΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΩ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/9/16 17:12

    Κ,δημαρχε το προστιμο 12.500 Ε,που θα ερθει η επιθεωρηση εργασιασ και θα βρει μεσα την ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/9/16 17:36

    ΕΛΑ ΚΑΙΕΜΕΝΕ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/9/16 17:49

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΑΡΧΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΔΕΝ ΝΟΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΔΕΝ ΣΕΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΟΥΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ.ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/16 18:15

      ΡΕ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ ΟΛΗ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Α ΝΙΚΟΛΑΟ, ΠΗΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/16 22:46

      Μια καθαρα ειδωλολατρικη τελετη μακρια οι παπαδες κ η εκκλησία γι αυτο κ δεν εκληθησαν ενω παρον ηταν ο καταδικασμενος νεος υπάλληλος τουδημου για οικονομικες απατες εις βάρος του δημοσιου

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος28/9/16 18:32

    Είναι πολιτικά ανεπίτρεπτο έως ανήθικο να μην πω παράνομο να προεδρεύει στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σαλαμίνας δημοτικός σύμβουλος (Δερτούζος) όταν με την ίδια σύνθεση το σημερινό δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα τον έχει στείλει στον εισαγγελέα.



    Στην συνέχεια ο Δ.Σ. ο κ. Κορρός Μιχάλης είπε ότι την 1-10-2014 παρέλαβε το αρχείο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Δερτούζο Εμμανουήλ , ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με κινητά τηλέφωνα τα οποία είναι χρεωμένα στην Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή και ένα χρέος το οποίο έχει αποδεχτεί η επιχείρηση και ήδη έχει αρχίσει να το αποπληρώνει. Επίσης παρουσίασε αλληλογραφία της Δευτεροβάθμιας με την τηλεφωνική εταιρεία που αναφέρεται σε ενεργοποίηση των συνδέσεων, σε λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί καθώς και σε έγγραφο που ζητούν να τους γνωρίσουν συνολικά τις συνδέσεις που έχουν γίνει με λεπτομερή στοιχεία οι οποίες ανέρχονται στις 52 καθώς και 7.500€ σε δώρα και επιδοτήσεις. Κατόπιν η Δήμαρχος αναφέρθηκε και αυτή σε 24 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με μεγάλο χρόνο ομιλίας και απλήρωτους λογαριασμούς.
    Κατόπιν δόθηκε ο λόγος στον Δ.Σ κ. Δερτούζο Εμμανουήλ ο οποίος αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Κορρός είπε ότι ουδέποτε σαν Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής έκανε αίτηση προς την εταιρεία για ενεργοποίηση γραμμών κινητής τηλεφωνίας και ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος της Σαλαμίνας ανέλαβε όλη την ευθύνη . Μετά τοποθετήθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επί του θέματος .
    Η τελική κοινή πρόταση διαμορφώθηκε ως εξής : Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
    .
    Ακολουθεί διαλογική συζήτηση που με λεπτομέρεια αναφέρεται στο απομαγνητοφωνημένο πρακτικό της Συνεδρίασης και το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του, τα ανωτέρω ,
    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
    Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
    .
    Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ.
    Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
    Σαλαμίνα 5-2- 2015
    Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Δ.Σ.
    ΛΕΜΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/16 19:54

      Επιλογές Τσαβαρή , στο κάτω κάτω της γραφής με αυτούς διοίκησε τον δήμο τι να κάνουμε .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/16 00:54

      ΟΜΌΦΩΝΗ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ δημοτικού συμβουλίου υπάρχει να πας στον εισαγγελέα .Αν είσαι μάγκας δώσε στην δημοσιότητα τα 52 ονόματα με τούς κατόχους των κινητών να βγάλουμε και εμείς τα συμπεράσματα μας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/16 13:41

      Μιχαλακο μπαγλαμα τελικα εισαι παιδι του ημιμαθη μηνακου αφου κιαυτος ΕΥΚΟΛΑ μπερδευει τη ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟ.Τ.Α,πιστευω τωρα να εμαθες τη διαφορα του Αιωλος απο το Εωλος!!!!!!
      Ειδες μιχαλακο ημιμαθη ποσα εχεις να μαθεις απο τον μαστορα....

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος28/9/16 18:38

    Michael Nannos
    18 ώρες ·
    Σήμερα είχα μια συζήτηση με έναν παραθεριστή για ένα ΕΩΛΙΚΟ πάρκο.
    Προσπαθούσε να με πείσει ότι η ΕΩΛΙΚΗ ενέργεια είναι σημαντικότερη της ηλιακής.
    Η συζήτηση δεν έβγαλε πουθενά γιατί τα επιχειρήματά του συνομιλητή μου ήταν ΕΩΛΑ.
    Όταν φτάσαμε στο τέλος τον χαιρέτησα λέγοντας του να μην ανοίγει τους ασκούς του ΕΩΛΟΥ.

    .......... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ !!!!!!

    Ας του εξηγήσει κάποιος την σημασιολογική διαφορά των λέξεων ΕΩΛΟΣ και ΑΙΟΛΟΣ

    Μιχαλάκη γράφουμε! ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΑΙΟΛΟΣ από το άνεμος!!!!
    Κατάλαβες;;;;
    Και είπαμε κόφτη ...... γιατί στο τέλος θα βγάλεις μαλάκια στη χούφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/9/16 23:44

    Λαθεμένες επιλογές και έωλες υποσχέσεις οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση του γηπέδου «ΑΙΑΣ»

    ΑΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥ ΦΤΑΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/9/16 20:06

    LELI BALE TON LIMENARXH ETSI GIA TA XRONIA POLLA NA GRAPSI KAMIA EKATOSTI AYTOKINHTA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.