Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Σεπ 2016

Ο ΠΕΡΙΒΟΣ την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με το Γαλλικό Κρατικό κανάλι France 3 και την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, πραγματοποίησαν γυρίσματα για την εκπομπή MEDITERRANEO.

Η εν λόγω εκπομπή είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ για τις χώρες της Μεσογείου, συμπαραγωγής Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Ελλάδας στις οποίες και προβάλλεται, ενώ μέσω του δορυφορικού TV5 εκπέμπεται σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα προβληθεί μόλις επαναληφθεί η συνεργασία Ελληνικής –Γαλλικής τηλεόρασης που είχε διακοπεί με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Ο λόγος που επιλέγει ο ΠΕΡΙΒΟΣ ως οικοδεσπότης, σύμβουλος και πρωταγωνιστής είναι γιατί όπως μας ομολόγησαν από την Ελληνική Τηλεόραση παρακολουθούν την πορεία μας και αξιολόγησαν ανάλογα την δράση και συμβολή μας.
Το τηλεοπτικό συνεργείο έμεινε μαζί μας όλη την ημέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας επισκεφθήκαμε πολλά σημεία του νησιού, έγιναν συνεντεύξεις, παρουσιάσαμε περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, συζητήσαμε, παρουσιάσαμε τον τρόπο δουλειάς μας ως όμιλος, ανταλλάξαμε εμπειρίες.

Ένδειξη της επαγγελματικότητάς τους αλλά και της ποιότητας της εκπομπής είναι το γεγονός ότι αν και το υλικό που συγκεντρώθηκε είχε διάρκεια πολλών ωρών τελικά θα επιλεγούν μόνο 7 λεπτά πραγματικού τηλεοπτικού χρόνου (ο υπόλοιπος χρόνος καλύπτεται από άλλα ανάλογα θέματα. )
Το επεισόδιο θα προβληθεί σε ένα μήνα περίπου στις εμπλεκόμενες χώρες και δορυφορικά σε όλον τον κόσμο, ενώ σε απώτερο χρόνο στην Ελλάδα. Διευκρινίζουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά ντοκυμαντέρ δεν είναι τουριστικός οδηγός αλλά καταγραφή της καθημερινότητας και των ανθρώπων της Μεσογείου, των περιβαλλοντικών προβλημάτων μιας περιοχής, αλλά και των προσπαθειών επίλυσής τους, Πρόκειται για μια εκπομπή που ξεχωρίζει σε επίπεδο θεμάτων, τρόπου δουλειάς, εικόνας και που και άλλες φορές έχει ασχοληθεί με θέματα από την Ελλάδα .
Πιστεύουμε ότι τέτοιας μορφή προβολή της περιοχής μας, δημοσιοποιούν τα προβλήματα της σε ευρεία κλίμακα με στόχο την ευαισθητοποίηση και εκτός Ελλάδας και κατ επέκταση βοηθούν την επίλυση τους.
Παράλληλα θεωρούμε τιμή για τον Όμιλό μας το γεγονός της επιλογής του. Χωρίς πολλά λόγια και φαμφάρες, με έργα, ποιότητα και ήπιους τόνους νομίζουμε ότι προχωράμε με μόνο γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας. Και αυτό ίσως από κάποιους διακρίνεται και αναγνωρίζεται. 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/16 21:43

    ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΕΙΚΑ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΥ
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΑΤΕ ΤΗ ΒΙΟΜΑΖΑ;
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ21/9/16 22:00

    Αυτό σημαίνει ενημερωμένος πολίτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ21/9/16 22:10

    Φαίνεται ότι, στη Συνδιάσκεψη των χωρών της Μεσογείου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εμέρες στην Αθήνα, δεν αποφασίσθηκε η εκ νέου συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής και της Γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/16 09:30

    Θέλουμε βιομάζα,φέρτε χαβούζες τζιμινιέρες και νταμάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/16 11:39

    Αχ Λαέ βασανισμένε Πόσο γρήγορα ξεχνάς Και με το μυαλό που έχεις Τόσα βάσανα τραβάς

    Σε έχουνε κατασπαράξει Και σου ρούφηξαν το αίμα Και αν μυαλό δεν αλλάξεις Έφτασες πλέον στο τέρμα
    Κάθε μέρα που περνάει Είναι η καταστροφή σου Άμα δεν αλλάξεις ρόττα Η ευθύνη είναι δική σου
    Μην περιμένεις από αλλού Άσπρη μέρα να δείς Σήκωσε το ανάστημα σου Για να μην καταστραφείς
    Όσο δείχνεις αδιαφορία Για όλα αυτά όπου τραβάς Ποιο πολύ θα υποφέρεις Δεν θα ξέρεις που θα πας
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ
    ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η «ΣΚΥΤΑΛΗ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/16 11:42

    Μήπως μιλήσατε στην γαλλική τηλεόραση για το νταμάρι που επαναλειτουργεί; Για τα ναυπηγεία σε αρχαιολογικό χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/9/16 18:26

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.