Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Σεπ 2016

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΟΒΣ

Την θερινή περίοδο πραγματοποιήθηκαν τα Δωρεάν μαθήματα στην Ακαδημία Ιστιοπλοΐας «Καλοκαίρι 2016» που τα παρακολούθησαν 55 παιδάκια από τα Σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Σαλαμίνος και το Δημ. Λιμ. Ταμείο Σαλαμίνος στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Στους μαθητές εκκολαπτόμενους ιστιοπλόους απονεμήθηκαν Έπαινοι σε σεμνή τελετή.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε Αγιασμός από τον Αιδεσιμότατο π. Παναγιώτη Μούλτο στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου οι μικροί αθλητές του ΝΟΒΣ συμμετείχαν στον Διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Άγιος Κοσμάς 2016» στον Άγιο Κοσμά και κατέκτησαν συνολικά 4 πρώτες, 2 δεύτερες και 2 τρίτες θέσεις, στις κατηγορίες:
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ OPTIMIST
1ος   ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2ος  ΚΥΡΤΑΤΟΣ – ΒΑΡΙΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
3ος  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

OPTIMIST ΠΑΙΔΩΝ
1ος   ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2ος  ΚΥΡΤΑΤΟΣ – ΒΑΡΙΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
3ος  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ
1ος ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΠΑΝΟΣ

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1η ΣΥΡΓΟΥ ΒΑΛΙΑ

          Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα μαθήματα σο Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης με το νεότευκτο Ιστιοφόρο MY WAY.
Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου διοργανώνουμε τιμώντας την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος, όπως κάθε χρόνο, με την συνεργασία του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Δημοτών Περάματος (ΣΕΑΝΑΔΠ) τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2016» στις διαδρομές Ψυτάλλεια – Σαλαμίνα, Κόλπος Σαλαμίνας μεταξύ σημαντήρων και Φανερωμένη  –  Πέραμα, πραγματοποιώντας περίπλου του νησιού σε ένα Σαββατοκύριακο, ιστιοπλοώντας στα θέατρα των επιχειρήσεων της μεγάλης ναυμαχίας.

Εκ του  Διοικητικού  Συμβουλίου

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/16 10:42

    θα θελαμε να σας ενημερωσουμε για μια μικρη διορθωση που πρεπει να γινει στην Γενικη καταξη OPTIMIST στην τριτη θεση γενικης ειναι η ΒΑΛΙΑ ΣΥΡΙΓΟΥ με βαση τα επισημα αποτελεσματα απο την ΕΙΟ (Ελληνικη ιστιοπλοικη ομοσπονδια) , επισης αθλητρια του Ν.Ο.Β.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας παρακαλέσουμε, να ενημερώσετε τον Ν.Ο.Β.Σ. να μας στείλει επίσημο ε-μαιλ για διόρθωση αν είναι έτσι
      Σας ευχαριστούμε

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/16 14:17

    εχει ενημερωθει ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.