Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Σεπ 2016

΄΄ΑΡΑΤΟΣ'' Παρατηρησιακή Αστρονομία Σαλαμίνας. Έκλειψη Παρασκιάς στην Πανσέληνο του Θερισμού

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016. Η Ομάδα μας παρατήρησε την έκλειψη παρασκιάς της Σελήνης στη Σαλαμίνα. Ένα αδιόρατο φαινόμενο που τελικά παρατηρήθηκε και ευχαρίστησε το αστρόφιλο κοινό μας.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους φίλους και τα μέλη της ομάδας μας παλαιά και νέα, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στη αποψινή μας παρατήρηση.
Με τιμή

Η Ομάδα μας

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/9/16 18:23

    ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΥΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΙΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ

    ΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΗΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/16 18:32

    ΘΕΑΤΡΙΝΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ
    ΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΝΑ Η ΣΟΥΝ
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΤΙΜΟΥΛΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙ΄΄΄''''[[[[....////;;;;<<<,,,....\][][] Ε, ΠΟΝΗΡΟΥΛΙ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/16 18:40

    ΤΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΙ ΦΙΛΕ ΣΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΗ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΣ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/16 18:54

    Η ρουλα μασ δικαιλογηθηκε ευλογα πωσ εχει εμπιστοσυνη μονο στο Μηνα τησ. Τοτε οι συμβουλοι ειναι ολοι αχρηστοι.Σ΄ αυτο δεν εχει και αδικο,Ομωσ ολοι οι δημοτικοι συβουλοι εκτοσ του Ν.Αγαπιου που απεχωρησε εμειναν στη θεση του παραδεχομενοι και ανεχομενοι πωσ ειναι αχρηστοι ανευ εμπιστοσυνησ απο την ρουλα μασ δημοσιωσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.