Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2016

Ο Παλαιστικός Σύλλογος και στην Σαλαμίνα είναι γεγονός! ”ΑΤΛΑΣ Σαλαμίνας – ΠΑ.Σ.Α.Σ.” Οι λάτρεις της πάλης βρήκαν επιτέλους το στέκι τους, καλή επιτυχία στο σύλλογο

Ευχάριστη έκπληξη στο νησί μας η πρόσφατη ίδρυση και λειτουργία του Παλαιστικού Συλλόγου ”ΑΤΛΑΣ Σαλαμίνας – ΠΑ.Σ.Α.Σ.”
Είναι αδελφό σωματείο του ΑΤΛΑΣ Καλλιθέας ο οποίος έχει κατακτήσει 26 συνεχόμενα πρωταθλήματα (ρεκόρ Γκίνες) και 15 μετάλλια σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο ”ΑΤΛΑΣ Σαλαμίνας – ΠΑ.Σ.Α.Σ.” εδρεύει στην οδό Ν. Ανδριανού 2 στα Αλώνια Σαλαμίνας. Η διδασκαλία γίνεται σε γκρουπ αλλά και σε Personal training, υπεύθυνος του Συλλόγου είναι ο Χαράλαμπος Καμπίτσης διπλωματούχος προπονητής και διαιτητής πάλης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 215 500 28 84 ως και στα κινητά: 6979 287 158 + 6979 540 434. Επίσης παρακολουθήστε την δράση του συλλόγου στο Face Book. 

Η πάλη είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα και συμπεριλήφθηκε το 1896 στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.
Στην αρχαία Ελλάδα θεωρούσαν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος εκπαίδευσης των νέων. Εκτός από την Ελλάδα υπήρχαν κι άλλα κράτη που είχαν εντάξει την πάλη ως ένα από τα κύρια αγωνίσματά τους όπως Αιγύπτιοι, Κινέζοι, Ινδοί, (ως την εποχή του Βούδα), Εβραίοι και στην Μινωική εποχή.
Στις μέρες μας υπάρχουν δυο είδη πάλης, η Ελληνορωμαϊκή και η Ελευθέρα. Η Ελληνορωμαϊκή πάλη ονομάστηκε έτσι προς τιμή των πολιτισμών της αρχαιότητας του Ελληνικού και του Ρωμαϊκού.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης ιδρύθηκε το 1935. Η πάλη είναι η μητέρα των πολεμικών τεχνών. Είναι μια ολοκληρωμένη μορφή εκγύμνασης γιατί αναπτύσσει ικανότητες όπως η δύναμη, η αντοχή, η ταχύτητα και η ελαστικότητα.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/16 20:05

    Ειναι πολυ καλη κινηση για τα παιδια μας,γιατι πρεπει να ασχοληθουνε και με αυτο το αθλημα.Μπραβο στον Κυριο
    Καμπιτση που το δημιουργησε!!!!ΑΑΑ και μην ξεχασω το αθλημα αυτο ειναι ολυμπιακο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/16 22:59

    Sissy Micha
    1 ώρα · Σαλαμίνα
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ........
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.......ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ..........ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.........
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΥΘΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.........ΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.......
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩς ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...........
    ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ............ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ .
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΟΜΩς ΟΠΩς ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ;;; H MIAΣ ΚΑΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ...ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.......ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ;;;;;; ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗς ΕΡΓΟΝ...............ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ................ΟΧΙ ΟΜΩς ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟΜΕΑ..............
    Μου αρέσει!
    Μου αρέσει!
    Τέλειο!
    Χαχα
    Ουάου!
    Λυπάμαι...
    Έλεος!
    Σχολιάστε
    4 Οι Θεώνη Μούλτου, Γιωργος Κρανιδιωτης και 2 ακόμη
    Σχόλια
    Θεώνη Μούλτου
    Θεώνη Μούλτου Michael Nannos ξέρεις να μας πεις; θα μας διευκόλυνες..
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 59 λεπτά · Τροποποιήθηκε
    ΚΥΡΑ ΜΟΥΛΤΟΥ ΣΑΝ ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΝΟ;; ΜΕ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;
    ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/16 07:08

      Α ΡΕ ΘΕΩΝΗ ΜΕ ΤΑ "ΚΑΥΤΑ" ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/16 23:14

    Τι αρλούμπες είναι αυτά που λες ρε sissy - sissaki, δεν ντρέπεσαι λίγο κορίτσι μου να λες τέτοια ψέματα, τι φθόνος είναι αυτός; Αλίμονο στον άντρα που θα σε πάρει, αν κι από ότι βλέπω ..... δύσκολα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/16 07:05

    Αυτό που κρατάω πάντως είναι η χαρά που έχετε για οτιδήποτε κακό για το νησί μας.
    Λυπάμαι για την κατάντια σας.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΛΛΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ;; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ! ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΊΔΡΥΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ" "ΤΕΚΜΙΡΙΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝΥΜΙΟ Π.Α.Σ.Α.Σ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΩΝ ΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΩΜΕΝΟ ΠΑΣΑ ......ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΙΟΥΡΓΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΒΗΜΑΤΑ........ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΕΙΔΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .......ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ....ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ Η ΠΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΩΣ ΑΝΤΡΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΑΝ ΚΗΠΟ ΓΝΩΣΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ...ΕΙΣΤΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ .ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Φ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/9/16 13:22

    θεατρινε τι παρασταση ηταν αυτη που ανεβασεσ ουτε ο νικοσ φωσκολοσ να ησουν

    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙ, ΤΑΞΙΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/9/16 13:35

    ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/9/16 14:23

    Στην πρώτη φωτογραφία, ο αρχαίος Μηνάς με το μούσι και το σορτσάκι, κάνει κεφαλοκλείδωμα στον ξεβράκωτο αρχαίο Τσάβες!!!
    Στην δεύτερη, ο απόγονος Μηνάς (με το μπλε) πετάει κάτω τον απόγονο του Τσάβες (με το κόκκινο)
    και ετοιμάζεται να του φορέσει το αγγούρι το κατσιβιλιώτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/9/16 21:10

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.