Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Σεπ 2016

Πάντα εκ των υστέρων ενεργούντες, τι έγινε δεν είχατε έγκαιρη ενημέρωση κα Δήμαρχε; Αν ναι, για δεν τους καταγγέλλετε και γι’ αυτό;


13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/16 09:19

    Η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η ΟΜΟΦΩΝΗ που είναι πότε θα περαστεί διαύγεια ΑΥΡΙΟ;;
    Το ψήφισμα εκει που αναφέρει: Θα προβεί σε κάθε μορφή δράση και κινητοποίηση Επρεπε να αναφέρει και ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.......30/9/2016 .....ώρα τάδε
    Ούτε ένα πανό πως θα ενημερωθεί ο κόσμος για ΑΥΡΙΟ;;
    Ούτε μία επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από Γραφείο Δημάρχου.
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/16 09:41

      Είναι πολιτικά ανεπίτρεπτο έως ανήθικο να μην πω παράνομο να προεδρεύει στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σαλαμίνας δημοτικός σύμβουλος (Δερτούζος) όταν με την ίδια σύνθεση το σημερινό δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα τον έχει στείλει στον εισαγγελέα.



      Στην συνέχεια ο Δ.Σ. ο κ. Κορρός Μιχάλης είπε ότι την 1-10-2014 παρέλαβε το αρχείο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Δερτούζο Εμμανουήλ , ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με κινητά τηλέφωνα τα οποία είναι χρεωμένα στην Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή και ένα χρέος το οποίο έχει αποδεχτεί η επιχείρηση και ήδη έχει αρχίσει να το αποπληρώνει. Επίσης παρουσίασε αλληλογραφία της Δευτεροβάθμιας με την τηλεφωνική εταιρεία που αναφέρεται σε ενεργοποίηση των συνδέσεων, σε λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί καθώς και σε έγγραφο που ζητούν να τους γνωρίσουν συνολικά τις συνδέσεις που έχουν γίνει με λεπτομερή στοιχεία οι οποίες ανέρχονται στις 52 καθώς και 7.500€ σε δώρα και επιδοτήσεις. Κατόπιν η Δήμαρχος αναφέρθηκε και αυτή σε 24 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με μεγάλο χρόνο ομιλίας και απλήρωτους λογαριασμούς.
      Κατόπιν δόθηκε ο λόγος στον Δ.Σ κ. Δερτούζο Εμμανουήλ ο οποίος αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Κορρός είπε ότι ουδέποτε σαν Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής έκανε αίτηση προς την εταιρεία για ενεργοποίηση γραμμών κινητής τηλεφωνίας και ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος της Σαλαμίνας ανέλαβε όλη την ευθύνη . Μετά τοποθετήθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επί του θέματος .
      Η τελική κοινή πρόταση διαμορφώθηκε ως εξής : Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
      .
      Ακολουθεί διαλογική συζήτηση που με λεπτομέρεια αναφέρεται στο απομαγνητοφωνημένο πρακτικό της Συνεδρίασης και το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του, τα ανωτέρω ,
      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
      Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
      .
      Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ.
      Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
      Σαλαμίνα 5-2- 2015
      Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Δ.Σ.
      ΛΕΜΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/16 09:54

    Καλά δεν ντρέπεσαι σε νοιάζει ποιος θα πάει στο εισαγγελέα και δεν σε νοιάζει ότι μας παίρνουν όλες τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ; Εσένα σε νοιάζει να ψοφήσει Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ Ντροπή σου.σας.Για αυτό θα μείνουμε όλα τα χρόνια πίσω εδω στη Σαλαμίνα γιατι ο ΕΝΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/16 11:16

      Μαρία μου με νοιάζει και με καίει , αλλά ποιος είναι αυτός που με καλεί σε κινητοποιήσεις .Αυτό είναι το μείζον και αναρωτιόμαστε όλοι γιατί δεν συμμετέχει ο λαός .Πως να συμμετέχει όταν οι πρωταγωνιστές της κινητοποίησης μυρίζουν από δέκα χιλιόμετρα μακριά .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/16 10:07

    Μαρία εάν έχεις κανένα κινητό της wind από τα 52 που αναφέρει η απόφαση να το επιστρέψεις το συντομότερο στον δήμο γιατί ανήκει στα περουσιακά του στοιχεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/16 17:21

      Εγώ παλικάρι μου όχι κινητό δεν έχω από τον ΔΉΜΟ αλλά όσες υπηρεσίες προσέφερα,και προσφέρω τόσα χρόνια σαν ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ αλλά και τώρα σαν απλή δημότισσα τα κάνω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Και έχοντας και επιπτώσεις προσωπικές με μηνύσεις από υπάλληλο της Κοινότητας γιατί σαν υπεύθυνη στα κοιμητήρια ζήταγα στοιχεία για να βγάλω ποιος χρωστάγε στον Δήμο ,και επειδή της πρόσθετα εργασία να μου λέει ΜΟΝΟ που θα βρώ τα στοιχεια,διότι δεν μπορούσα να ψάχνω αρχεία μόνη μου.την κούραζα που ??????? όλη μέρα. Μου έκανε μήνυση για ενόχληση και εξύβριση της υπαλλήλου.Βέβαια δικαιώθηκα από τον Εισαγγελέα.Ευτυχώς πρόλαβε και ζήτησε μετάθεση γιατί θα το προκαλούσα εγώ.να μετατεθεί να φύγει από την Κοινότητα που ήταν δίπλα στο ΣΠΙΤΙ της Να πλήρωνε εισητήρια να πάει στην εργασία της,να έχει άτομα πάνω από το κεφάλι της.και όχι εκεί που ότι ήθελε έκανε .όποτε ήθελε έφευγε.κ.λ.π Μετά είχα τις μηνύσεις και αγωγές που κυνηγούσα η χαζή τον τέως για να έκανε λέει ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ .να γελάσω τώρα η μετά με τις βλακείες που έκανα .
      Διότι όταν τώρα Εκ των υστέρων βλέπω ότι οι εργασίες εκ των πραγμάτων έτσι πρέπει να γίνονται και βέβαια να έχεις την μαγκιά να βάζεις και τα στήθη σου μπροστά για να τα κάνεις Το κυριότερο να μη κιοτεύεις και παίρνεις τα λόγια σου πίσω.Αυτά φιλαράκι έχω πάρει στα τόσα χρόνια θητείας μου στα κοινά ,ΠΙΚΡΑ,ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ,ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΆΛΛΑ απόκτησα και πείρα Δεν μετανιώνω για τίποτα Αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.Στερνή μου γνώση να σε είχα τότε το έχω πει πολλές φορές.
      Δημητριαδου Μαρία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/16 19:04

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:1. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ WIND ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑΡΧ..ΙΑ 2.ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ 3.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΥ.
      ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/16 13:29

    Ρε παπαρα μινακομιχαλακο για τοσο μακακες μας περνας;
    Ρε εισαστε δυο χρονια διοικηση γιατι δεν βγαζετε τα ονοματα ολων αυτων που ειχαν αυτα τα τηλεφ;;;
    Ρε μπαγλαμα μιχαλακο αν ολες αυτες οι μπουρδες που λετε και γραφετε ισχυαν θα μας ειχατε δημοσιευσει τα ονοματα τους και θα τα ηξερε ολη η κουλουρη παλιο συκο φαντη
    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/16 17:02

    ΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??????ΒΟΛΕΥΕ ΜΕ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΙΔΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ. ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΗ ΜΑΚΑΚΙΑ: ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΕΗ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟ ΤΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓΜΟ . ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΜΑΝΑΡΑ -ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/16 19:02

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:1. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ WIND ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑΡΧ..ΙΑ 2.ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ 3.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΥ.
    ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/16 19:19

    ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/9/16 22:12

    Πάντως όχι αυτό που κάνεις ΕΣΥ!! Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια !!!
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/16 23:25

    Δημητριάδου Μαρία. ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.