Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Σεπ 2016

O έξυπνος σιωπά, ο ηλίθιος επιμένει…


“Η αποστομωτική απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου Μάνου Δερτούζου σε ένα θέμα που ‘χει προ πολλού εξαντληθεί στον υιό Νάνο μέσω FB που δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί πως τα ψέματα κάποτε τελειώνουν! 
Δώστε στην δημοσιότητα την ανύπαρκτη ”ΟΜΟΦΩΝΗ” εισήγηση της νομικής υπηρεσίας, διαφορετικά ΜΟΚΟ κατά την προσφιλή σας έκφραση”

Επειδή γράφτηκαν πολλά και περισσότερο από τον κ. Μιχάλη Νάννο θα απαντήσω συνοπτικά αλλά και με λεπτομέρεια αν χρειασθεί, αλλά δεν θα ακολουθήσω την δική του διάλεκτο με προσβλητικές εκφράσεις όπως «το βρώμικο πολιτικό παιγνίδι που παίζετε με μαέστρο τον αρχηγό σου.» ούτε το ειρωνικό του και προσβλητικό του ύφος εις βάρος μου.

Αφήνω τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εξ άλλου είναι προσφιλής του τακτική σε όλες τις αναρτήσεις μου να μιλά με τον ίδιο τρόπο. Θα έλεγα επίσης στην φίλη μου την Τέτα μη νιώθει απαξίωση σε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη και την διατυπώνουν με ευθύτητα ευπρέπεια και ήθος.
Με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθά τον διάλογο.  Για να πάω στην ουσία του θέματος . Επειδή όλοι επικαλούμεθα τον Νόμο 4264/14 άρθρο 26 ας δούμε τι αναφέρει:
Άρθρο 26. Ειδικότερα θέματα υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου
1. Για τη συμμετοχή σε εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών ή επετειακών εορτών, σε παραδοσιακές εμποροπανηγύρεις και ζωοπανηγύρεις που τελούνται μία φορά το χρόνο, σε πασχαλινές και σε χριστουγεννιάτικες αγορές, απαιτείται άδεια. Η ισχύς των αδειών αυτών δεν μπορεί να υπερβαίνει για τις εμποροπανηγύρεις των θρησκευτικών ή επετειακών εορτών τις πέντε (5) συναπτές ημέρες, για τις παραδοσιακές εμποροπανηγύρεις και ζωοπανηγύρεις που τελούνται μία φορά το χρόνο τις επτά (7) συναπτές ημέρες, για τις πασχαλινές αγορές τις δέκα (10) συναπτές ημέρες και για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τις δεκαπέντε (15) συναπτές ημέρες.
Η άδεια χορηγείται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο αποφαίνεται και για τη διάρκεια ισχύος της εντός των ορίων του προηγούμενου εδαφίου.
3. Το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο διεξάγεται σε πλατείες ή άλλους ανεξάρτητους, υπαίθριους, ελεύθερους, ιδιωτικούς, δημόσιους, δημοτικούς ή εκκλησιαστικούς χώρους. Το Δημόσιο, οι δήμοι και οι εκκλησιαστικές αρχές δεν επιτρέπεται να εκμισθώνουν ή να παραχωρούν κατά χρήση χώρους που προορίζονται για τη λειτουργία του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε πρόσωπα που δεν κατέχουν τη σχετική ειδική άδεια.
Επειδή α) η κα Δήμαρχος στην εισήγησή της την ημέρα του Δημοτικού Συμβουλίου «……..επανέλαβε ότι σύμφωνα με τον 4264/2014 οι εμποροπανηγύρεις διεξάγονται μόνο από τους Δήμους. Συνεπώς, θα πρέπει η Μονή να παραχωρήσει είτε με αντάλλαγμα είτε χωρίς αντάλλαγμα, για 5 ημέρες το χώρο ιδιοκτησίας της στο Δήμο προκειμένου ο Δήμος να διεξάγει την εμποροπανήγυρη» ΑΔΑ:ΩΛΚΥΩ1Ε-Υ0Ο
Επειδή β) η κα Δήμαρχος στην ανακοίνωσή της αναφέρει «την ΟΜΟΦΩΝΗ όπως γράφηκε , γνωμοδότηση των 3 νομικών του Δήμου βάσει της οποίας θα πρέπει η Μονή, η οποία είναι ιδιοκτήτης της περιοχής, να παραχωρήσει (με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα) χώρο στο Δήμο και ο Δήμος να εκμισθώσει» …..,
ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ α) να μας αναφέρει σε ποιο άρθρο του νόμου που πιο πάνω διαβάζουμε ο Δήμος «νοικιάζει» από την Μονή τον χώρο και αυτός με την σειρά του «επινοικιάζει» στους μικροπωλητές. Εάν συνέβαινε αυτό, δεν θα έπρεπε ο νόμος να έχει προβλέψει ποιο είναι το τίμημα που θα πληρώσει ο Δήμος στον εκκλησιαστικό χώρο;
Β) ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 3 ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ βάσει της οποίας η Μονή παραχωρεί στον Δήμο και ο Δήμος εκμισθώνει. Αυτό είναι ηθική πολιτική υποχρέωση της Δημοτικής αρχής να το κάνει το συντομότερο. Όσο δεν το κάνει δεν δικαιούται να προσβάλλει εμάς που διατυπώνουμε μία διαφορετική ερμηνεία από την δική τους. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι με το συγκεκριμένο περιεχόμενο δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση των 3 Νομικών του Δήμου και στην περίπτωση αυτή υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα.

Θα πρέπει επίσης να καταλάβουν όλοι, ότι η διαφορετική άποψη είναι Δημοκρατία αρκεί να εκφράζεται με κόσμιο τρόπο. Θα πρέπει επίσης όλοι να γνωρίζουν ότι στην Δημοκρατία η διαφορετική άποψη, δεν υβρίζεται, δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται.

87 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/9/16 08:59

    και συνεχίζει ο Michael Nannos ....

    ...... για χάρη της γνωριμίας μας θα θέσω τον εαυτό μου στο πλευρό σου και εναντίων στην Δήμαρχο θα φωνάξουμε:

    Λευτεριά στις κιλότες.
    Λευτερια στα σελφοκονταρα.
    Λευτεριά στον Τερλεγκα.


    ΜΑΖΙ ΣΟΥ Michael Nannos ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ !!!!!!!!!

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ Michael Nannos !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 09:30

      Δείξε μας τον εσωτερικό σου κόσμο Michael Nannos, δείξε μας την ανατροφή σου και τις εκφράσεις πεζοδρομίου που έμαθες να χρησιμοποιείς.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/16 09:25

    Χωρίς να παίρνω θέση στην αντιπαράθεση (λίαν επιεικώς χαρακτηρισμός) μεταξύ της κυρίας Νάνου και του κυρίου Τσαβαρή μια απλή ερώτηση στη κυρία Νάνου:
    συμφωνεί και επικρίνει αυτά που γράφει το παιδί της στο f/b;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 09:37

      σε λαθος προσωπο απευθυνεις το ερωτημα φιλε επρεπε να το απευθυνεις στο σωστο προσωπο τον μπαμπα σουλτανο σου λεω λοιπον οτι ο σουλτανος και εγκρινει και επαυξανει και μη σου πω οτι γραφει ο ιδιος χρησιμοποιωντας τον λογαριασμο του παιδιου του
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΥΛΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/9/16 09:41

    Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων στο ιστορικό νησί, σ' όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 09:55

      ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.....ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ,,ΚΥΛΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/16 09:43

    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ....Η δήμαρχος κατά την ενάσκηση των καθηκόντων της έχει δικαίωμα να ζητήσει τη συνδρομή οποιουδήποτε δημότη συνεπώς και του συζύγου της όταν μάλιστα το θέμα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Η επιλογή του προσώπου εναπόκειται στην απόλυτη κρίση της. Πού βλέπεις λοιπόν πρόβλημα; Το αν επέλεξε το σύζυγό της είναι ότι τον ΘΕΩΡΕΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ. Αυτό είναι γνωστό σε όλους γιαυτό και έχει γίνει ο εφιάλτης ορισμένων. Εάν εσύ δεν τον θεωρείς ικανό, μην τον επιλέξεις όταν γίνεις δήμαρχος. Αμάν πιά, σας δίνουνε κουτόχορτο και το καταπίνετε αμάσητο !!
    ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΕΡΆΣΙΜΕ, ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ, ΚΟΡΡΕ, ΑΓΑΠΙΟΥ , ΡΗΝΑΚΙ, ΜΠΙΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ...ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ; Ο ΜΗΝΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 10:09

      Μα γιατί θες να κάνεις ιδιαίτερη μνεία;
      Δε βλέπεις πόσο ευνούχοι γίνανε όλοι;
      Άσε που κάποιοι απ αυτούς προαλείφονται και για δήμαρχοι χαχαχαχαχαχαχαχα
      Ένας ΜιχαλοΜηνάκος τους ισοπέδωσε όλους;
      Ε ΝΑΙ έτσι έγινε και βάλαν όλοι τις ροζ φουστίτσες Αίσχος και Ντροπή σας ρεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/16 10:25

      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΠΥΡΟΣ,ΚΩΣΤΑΣ,ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,ΑΝΤΩΝΗΣ,ΜΑΡΙΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.ΓΙΑΝΝΗΣ Φ.Β.ΣΚ.Λ,ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ;

      Π Ι Π Η Σ Να μην ακουσουν σε οποιους εχει βγαλει την προεκλογικη δεσμευση

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/16 10:05

    Απορώ γιατί ο Michael Nannos, λέει συνέχεια για προσφυγή στο δικαστήριο και δεν βγάζει τη γνωμάτευση των δικηγόρων του δήμου να την τρίψει στα μούτρα όσων αμφισβητούν την ειλικρίνεια της κ. Νάννου.
    Μήπως κύριε Μιχαλάκη δεν υπάρχει τέτοια εισήγηση και είστε ψεύτες και πλαστογράφοι;
    Μήπως πονάει ο πισινός σας, μήπως αποτελεί κρατικό μυστικό, μήπως είναι προσωπικό δεδομένο, μήπως αποκαλύπτει το πόθεν έσχες της αραπιάς, τι επιτέλους συμβαίνει και είστε τόσο δυσκήλιοι κύριοι που καβαλήσατε το δήμο λες και είναι τσιφλίκι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 10:11

      Σα δεν σ' αρέσουμε δε θα μπορέσουμε κυρά μου ΟΚ;
      Υπομονή άλλα 3 χρόνια καβάλα θα μας έχετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/9/16 10:26

      Δηλαδή Μιχαλάκη παραδέχεσε ότι τα καθαρά χέρια πλαστογράφισαν την γνωμάτευση των δικηγόρων; Αυτό λέγεται πλαστογραφία μετά χρήσεως Μιχαλάκη. Λεπτομέριες για την αγία οικογένεια.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/9/16 15:55

      Τερλεγκα ΧΑΘΗΚΕΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/9/16 10:22

    Ποτέ άλλοτε δεν κυβερνήθηκε το νησί τόσο μα τόσο απαξιωτικά, αλήθεια οι της πλειοψηφίας πως ανέχονται την "αγία οικογένεια";
    Αίμα στις φλέβες δεν έχουνε; τι κυκλοφορεί εκεί πεντάευρα;
    Μιλάμε για τόση ξεφτίλα; Κι όμως ναι τόση κι άλλη τόση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/9/16 11:44

    Με τα 53 τηλεφωνά της win τι σου είπε ο εισαγγελέας ;Φέρε πίσω τα χρήματα που λεηλάτησες από την σχολική επιτροπή και άσε τον ανήθικο πόλεμο είναι για άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/9/16 12:03

    O έξυπνος σιωπά, ο ηλίθιος επιμένει…


    Συνεχίζεται η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Κορρός εισηγείται να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης και σαν κατεπείγον το θέμα που αφορά καταγγελία για τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας με την WIND.
    Στη συνέχεια θέτει τον λόγο του κατεπείγοντος του θέματος που συνίσταται στο γεγονός ότι
    πρέπει να διευθετηθεί η οφειλή προς την WIND άμεσα , ώστε να μην είναι εκτεθειμένος ο Δήμος και να αποκατασταθεί η λειτουργία των σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο Λιμενικό Ταμείο και στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή αντίστοιχα.
    Ομόφωνα το Σώμα κάνει δεκτό τον λόγο του κατεπείγοντος
    Στην συνέχεια ο Δ.Σ. ο κ. Κορρός Μιχάλης είπε ότι την 1-10-2014 παρέλαβε το αρχείο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Δερτούζο Εμμανουήλ , ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με κινητά τηλέφωνα τα οποία είναι χρεωμένα στην Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή και ένα χρέος το οποίο έχει αποδεχτεί η επιχείρηση και ήδη έχει αρχίσει να το αποπληρώνει. Επίσης παρουσίασε αλληλογραφία της Δευτεροβάθμιας με την τηλεφωνική εταιρεία που αναφέρεται σε ενεργοποίηση των συνδέσεων, σε λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί καθώς και σε έγγραφο που ζητούν να τους γνωρίσουν συνολικά τις συνδέσεις που έχουν γίνει με λεπτομερή στοιχεία οι οποίες ανέρχονται στις 52 καθώς και 7.500€ σε δώρα και επιδοτήσεις. Κατόπιν η Δήμαρχος αναφέρθηκε και αυτή σε 24 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με μεγάλο χρόνο ομιλίας και απλήρωτους λογαριασμούς.
    Κατόπιν δόθηκε ο λόγος στον Δ.Σ κ. Δερτούζο Εμμανουήλ ο οποίος αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Κορρός είπε ότι ουδέποτε σαν Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής έκανε αίτηση προς την εταιρεία για ενεργοποίηση γραμμών κινητής τηλεφωνίας και ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος της Σαλαμίνας ανέλαβε όλη την ευθύνη . Μετά τοποθετήθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επί του θέματος .
    Η τελική κοινή πρόταση διαμορφώθηκε ως εξής : Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
    .
    Ακολουθεί διαλογική συζήτηση που με λεπτομέρεια αναφέρεται στο απομαγνητοφωνημένο πρακτικό της Συνεδρίασης και το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του, τα ανωτέρω ,
    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
    Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
    .
    Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ.
    Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
    Σαλαμίνα 5-2- 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 12:15

      7.500€ σε δώρα και επιδοτήσεις. Μάνο πήρες και τα δωράκια σου πονηρούλη .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/9/16 14:50

      Όταν τα πολιτικά επιχειρήματα δεν μπορούν να απαντηθούν τότε οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι επιστρατεύουν την λάσπη στον ανεμιστήρα. Γνωρίζει πολύ καλά ο γνωστός !!!!– άγνωστος; λασπολόγος ότι το θέμα δεν έχει πάει στον Εισαγγελέα και ο λόγος είναι ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι των κινητών τηλεφώνων στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα. Γνωρίζουν επίσης ότι το έγγραφο που έχουν στα χέρια τους αναφέρει ότι ο Μανος Δερτούζος δεν είχε καμμία ευθύνη!!!! (το έχω ήδη δημοσιοποιήσει πριν από ένα χρόνο) Αφού λοιπόν ο «ένοχος» βρέθηκε και μάλιστα πλήρωσε, τι θα πουν στον Εισαγγελέα αφού η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει να βρεθεί ο ένοχος και να πληρώσει;
      Επαναλαμβάνω Τι θα πουν στο Εισαγγελέα, ότι «Δεν είναι «ένοχος» αυτός που ανέλαβε την ευθύνη και μάλιστα πλήρωσε αλλά είναι ο Μάνος Δερτουζος;»
      Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει κε……… γνωστέ!!! Άγνωστε!!!

      Υ.Γ
      Η πολιτική θέλει παληκαριά, θέλει τόλμη θέλει αλήθεια, θέλει πολιτική αντιπαράθεση με πολιτικά επιχειρήματα. Η ιστορία έδειξε ότι όσοι δεν μπορούσαν να αντιπαρατεθούν και χρησιμοποίησαν λάσπη στον πολιτικό τους αντίπαλο, βούλιαξαν στο λάκκο που ετοίμαζαν για τους άλλους.

      ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ

      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/9/16 15:17

      Βρε νούμερο σε ποιους τα λες αυτά ; Ποιος είναι ο ένοχος ,ποιος πλήρωνε τους βεβαιωμένους λογαριασμούς , ποιος πήρε τα 7500 ευρώ από την wind. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ,γελοίε α γελοίε .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/9/16 15:26

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
      ........από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Δερτούζο Εμμανουήλ , ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με κινητά τηλέφωνα τα οποία είναι χρεωμένα στην Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή και ένα χρέος το οποίο έχει αποδεχτεί η επιχείρηση και ήδη έχει αρχίσει να το αποπληρώνει. Επίσης παρουσίασε αλληλογραφία της Δευτεροβάθμιας με την τηλεφωνική εταιρεία που αναφέρεται σε ενεργοποίηση των συνδέσεων, σε λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί καθώς και σε έγγραφο που ζητούν να τους γνωρίσουν συνολικά τις συνδέσεις που έχουν γίνει με λεπτομερή στοιχεία οι οποίες ανέρχονται στις 52 καθώς και 7.500€ σε δώρα και επιδοτήσει.......

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/9/16 15:41

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
      Η τελική κοινή πρόταση διαμορφώθηκε ως εξής : Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/9/16 15:57

      Τερλέγκα ΧΑΘΗΚΕΣ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος9/9/16 16:16

      Kostas Labdas ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΣΑ;;;; ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 5 · 7 Σεπτεμβρίου στις 11:03 μ.μ.
      Michael Nannos
      Michael Nannos Ποιές είναι οι απειλές ρε φίλε, ότι σου πασάρουν οι πολιτικοί λιμοκοντόροι τα χαύεις; Άκουσε τώρα για να μαθαίνεις. Ο κάθε δήμαρχος έχει δικαίωμα να έχει εξωτερικούς συνεργάτες έμμισθους ή άμισθους, τυπικούς ή άτυπους. Ο Τσαβαρής είχε 3 έμμισθους και 2 άτυπους. Η δήμαρχος κατά την ενάσκηση των καθηκόντων της έχει δικαίωμα να ζητήσει τη συνδρομή οποιουδήποτε δημότη συνεπώς και του συζύγου της όταν μάλιστα το θέμα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Η επιλογή του προσώπου εναπόκειται στην απόλυτη κρίση της. Πού βλέπεις λοιπόν πρόβλημα; Το αν επέλεξε το σύζυγό της είναι ότι τον θεωρεί ικανότερο όλων. Αυτό είναι γνωστό σε όλους γιαυτό και έχει γίνει ο εφιάλτης ορισμένων. Εάν εσύ δεν τον θεωρείς ικανό, μην τον επιλέξεις όταν γίνεις δήμαρχος. Αμάν πιά, σας δίνουνε κουτόχορτο και το καταπίνετε αμάσητο !!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος9/9/16 16:19

      Μαιρη Δημητριαδου Καλημέρα Μιchael γιατί ντε και καλά πρέπει να μας πασάρουν,να μας λένε μπούρδες πολιτικοί λιμοκοντόροι όπως έγραψες και σε μένα για το άλλο θέμα; Γιατί μας υποτιμάς ότι εμείς δεν έχουμε προσωπικές και τεκμηριωμένες απόψεις; .Μιchael γιατί συνεχίζετε να λέτε ότι ο μπαμπάς είναι ικανότερος από όλους ,δεν καταλαβαίνετε ότι προσβάλλετε τους Συμβούλους σας.Οι οποίοι για τούς δικούς τους λόγους έχουν κλείσει τα αυτιά τους.Εγώ προσωπικά τον θεωρώ πολύ ικανότατο και το εννοώ. προσωπική μου άποψη όταν ήμουν κοντά στο συνδυασμό σας.Και είχα πολλές διερωτηθεί γιατί δεν έβαζε ο ίδιος για Δήμαρχος;; Όχι ότι η σημερινή Δήμαρχος δεν είναι άξια αλλά να είναι " ΜΟΝΗ ΤΗΣ" όχι να έχει όλους εμάς επάνω στο κεφάλι της συν εσάς που από την μεριά σας νομίζετε ότι την βοηθάτε ,αλλά κατά την προσωπική μου άποψη πιστεύω αισθάνεται πίεση . Κρίνοντας από τον εαυτό μου. εάν ήμουν στην θέση της .Είμαστε μερικές γυναίκες άξιες, μέσα σε αυτές και η μητέρα σου και σημερινή ΔΗΜΑΡΧΟΣ με υπευθυνότητα απέναντι στον κόσμο και στο στενό μας περιβάλλον πιστεύω όταν δεχόμαστε τέτοιες πιέσεις έχοντας να δώσουμε λόγο δεν αποδίδουμε όσο εμείς θα θέλαμε.πάντα κατά τη δική μου άποψη.μπορεί να είμαι και λάθος και να ισχύει μόνο για μένα.Μιchael το σύνθημα μας όταν ήμουν στο συνδυασμό ήταν δεν περισσεύει "ΚΑΝΕΙΣ "Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή που βγήκατε περίσσευε κόσμος ,και τώρα με αυτά που λέτε ότι ο ικανότερος όλων είναι ΕΝΑΣ και εγω προσωπικά το ξαναλέω δεν το αμφισβητώ .Όταν κάποια φορά ανοίξουν τα αυτιά τους οι σύμβουλοι και το ακούσουν,θα περισσεύουν και άλλοι.με δική τους επιλογή όχι δική σας .Τελειώνοντας δεν μπορεί κανείς να μας δώσει κουτόχορτο και μάλιστα να το καταπίνουμε αμάσητο Εμείς το έχουμε αποδείξει ,έχουμε την μαγκιά να τα λέμε τα πράγματα όπως τα αισθανόμαστε ,και κατά τη γνώμη μας είναι ορθά.Άλλοι δείχνουν να το κάνουν αυτό .Ας σεβαστούμε όλοι το θεσμό που λέγεται Δήμος και κυρίως το θεσμό που λέγεται ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ας την αφήσουμε μόνη της να κάνει το έργο της και πιστεύω ότι θα τα πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. γιατί μπορεί και χωρίς ΕΜΑΣ- ΕΣΑΣ που πολλές φορές στην προσπάθεια νομίζοντας να βοηθήσετε κάνετε το αντίθετο φέρνοντας την σε δύσκολη θέση .Π.Χ στο συγκεκριμένο συμβούλιο και ενω η Δήμαρχος σε τοποθέτηση του κ. Τσαβαρή,ρωτώντας γιατί ο πατέρας πήγε μόνος στο Μοναστήρι ,εκείνη προσπαθούσε να μας πείσει ότι μόνος του δε πήγε ποτέ πάρα μόνο ΜΑΖΙ ΤΗΣ και τα έχωνε κιόλας στον συγκεκριμένο ΄Σύμβουλο ότι εκείνος επι θητείας του δεν είχε τέτοια στήριξη,Ερχόμενος ο πατήρ και πριν αλέκτωρ λαλήσει την διέψευσε,φέρνοντας την σε δύσκολη θέση Εχετε ικανότατους συμβούλους που μπορούν να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα προβλήματα που έχει το νησί μας μη τους υποτιμάτε.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 5 ώρες
      Michael Nannos
      Michael Nannos Άστα κολπάκια Μαρία μου. Κανένα σύμβουλο δεν υποτιμά κανένας.
      Αυτό είναι το καινούριο σας κόλπο.
      Ο πατέρας μου και εγώ δεν είμαστε πολιτικοί. Εμείς βοηθάμε την Δήμαρχο και κατ' επέκταση την Σαλαμίνα.
      Είναι πολύ κουραστικό πλέον να αποδεικνυουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.
      Καλή συνέχεια στον αγώνα υπέρ της σαπίλας.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος9/9/16 16:21

      Μάνος Δερτούζος Καλησπέρα Κώστα. έχεις απόλυτα δίκαιο. Τούτη τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε αρωγοί στη Μονή από αήθεις επιθέσεις, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το Ιερό-θρησκευτικό- ιστορικό σύμβολο του νησιού.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 · 7 Σεπτεμβρίου στις 11:22 μ.μ.
      Μαλαματένια Μίχα
      Μαλαματένια Μίχα Θα θεσω ενα απλό ερωτημα και ισως ειμαι και αφελης μπροστα στην τοση παντογνωσια ολων που εχουν αποψεις και την τριχα την κανουν τριχιά....Ειδατε κυριοι να διαμαρτυρηθει κανεις απο τους πλανωδιους μικροπωλητες που καθε χρονο στηνουν παγκο εκει;...Λετε εκεινοι να μην γνωριζουν τον νομο; Λετε εκεινοι να θελουν να πληρωσουν προστιμο οπως εγινε στους περισσοτερους περσι;...Απο ποτε η νομιμότητα βρισκεται στο εδωλιο του κατηγορουμενου;...Ευχαριστω πολυ κ. Δερτουζο για την ευκαιρια να γραψω στον τοιχο σας την αποψη μου.Δεν θα αντιπαρατεθω ουτε θα μπω στην διαδικασια να απαντησω σε περαιτερω σχολια.Μονο πικρα κι απαξίωση νιωθω προς ολους αυτους που εσκεμμενα δημιουργούν εντυπωσεις .
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · Χθες στις 1:10 π.μ.
      Michael Nannos
      Michael Nannos Και για να τελειώνουμε με το δήθεν ενδιαφέρον κάποιων έχω την εξής πρόταση.
      Μπείτε μπροστά μιας και έχετε και νομική υπόσταση οδηγήστε τους μικροπωλητές σε μήνυση και αγωγή εναντίων του δήμου για διαφυγόντα κέρδη.

      Να πειτε στο δικαστήριο για τον Μηνά τον Μιχάλη και την Περσεφόνη, να αναπτύξετε την ρητορική - νομική σας διάσταση και να διαλύσετε την Δήμαρχο.

      Κρίμα είναι να τα λες μονάχα στις αναρτήσεις σου.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · Χθες στις 7:37 π.μ.
      Salaminanet Salamina
      Salaminanet Salamina Να ρωτήσω και εγώ: Η Δήμαρχος ανέφερε ότι πέρσι έπεσαν 5000 ευρώ πρόστιμα στους μικροπωλητές λόγο του ότι δεν είχαν (νόμιμη;) άδεια. Ποιος από όλους εσάς που κόπτεστε για την εμποροπανήγυρη, θα τους δώσει τα 5000 ευρώ για να πληρώσουν? Γιατί δεν γίνεται καθόλου λόγος για πέρσι και την ζημιά που προκλήθηκε στους μικροπωλητές; Κρίμα... https://www.youtube.com/watch?v=TlwPE2Rrjlk

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος9/9/16 16:26

      Georgos Kokkinidis Καλό θα ήταν κ. Δερτούζο να εξειδικεύσετε τι σημαίνει ανήθικος πόλεμος που λέτε ότι δέχεται η μονή. Έχετε υποχρέωση γιατί το θέμα ακούγεται σοβαρό.

      Όσο για την διελκυστίνδα μεταξύ Δήμου και μονής, δεν είμαι νομικός και δεν έχω δικαίωμα να κρίνω την γνωμάτευση έγκριτων νομικών.
      Αν λοιπόν οι νομικοί εισηγήθηκαν ότι για να πραγματοποιηθεί το πανηγύρι πρέπει
      “η Μονή, η οποία είναι ιδιοκτήτης της περιοχής, να παραχωρήσει ( με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα) χώρο στο Δήμο για 5 ημέρες και μόνο, για να διεξαχθεί η εμποροπανήγυρης η οποία είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας του”,
      τότε ο Δήμος καλώς έπραξε.
      Αν όμως, όπως ισχυρίζεται η αντιπολίτευση, δεν υπάρχει τέτοια γνωμάτευση, τότε η Δήμαρχος η οποία διακρίνεται για το ηθικό της υπόβαθρο και παίζει με ανοιχτά χαρτιά, έχει υποχρέωση να δημοσιεύσει τη γνωμάτευση.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · Χθες στις 9:42 π.μ.
      TaNea ThsSalaminas
      TaNea ThsSalaminas Αν την είχε θα την δημοσίευε, το θέμα είναι πως δεν την έχει και για άλλη μια φορά ψεύδετε ντροπή
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 19 ώρες
      Georgos Kokkinidis
      Georgos Kokkinidis Είμαι οπαδός της νομιμότητας σε βαθμό κακουργήματος. Πιστεύω ότι πλείστα των δεινών που κατατρύχουν τη χώρα μας και το νησί μας, έχουν τη ρίζα τους στην ανομία και την ανοχή σε έκνομες ενέργειες.

      Στήριξα την κ. Νάννου, επειδή πιστεύω στην ηθική της επάρκεια και την προσήλωσή της στη νομιμότητα.
      Αν το πανηγύρι της Φανερωμένης ήταν έωλο νομικά, τότε καλώς καταργήθηκε. Θα περίμενα βέβαια να χτυπηθεί πρώτα η μεγάλη παρανομία και ειδικά αυτή που ζημιώνει τα οικονομικά του Δήμου και καταστρέφει το περιβάλλον. Αυτή την παρανομία την βλέπω καθημερινά δίπλα μου και δεν συγκινείται κανείς. Όμως, έστω και έτσι, δέχομαι τις ενέργειες του Δήμου με την προϋπόθεση, ότι η νομική υπηρεσία εισηγήθηκε αυτά τα οποία αναφέρει η Δήμαρχος στην ανακοίνωσή της.
      Κανείς δεν θα κατηγορήσει την Δήμαρχο επειδή συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της νομικής υπηρεσίας αλλά και κανείς δεν θα πει μπράβο αν παραποίησε τη γνώμη των νομικών.

      Πιστεύω ότι η Δήμαρχος που εκλέχθηκε με το σύνθημα καθαρά χέρια, επιστροφή στη νομιμότητα και διαφάνεια παντού, έχει ηθική υποχρέωση να δημοσιεύσει την γνωμάτευση και να βάλει τέλος σε καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες κριτικές. Ούτε δικαστήρια, ούτε δικαστές.

      Αν δεν το κάνει, θίγεται ολόκληρο το οικοδόμημα της ειλικρίνειας και της εντιμότητας επάνω στο οποίο στηρίχθηκε το προεκλογικό αφήγημα και η μέχρι σήμερα χρηστή Διοίκηση του Δήμου.
      ...Και είναι απείρως σπουδαιότερο από μία λανθασμένη ή σωστή ενέργεια της Δημοτικής Αρχής.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος9/9/16 16:28


      Επιλογή αρχείου
      Φίλιππος Καρακώστας
      Φίλιππος Καρακώστας Κ Δερτουζο σε αυτο το θεμα ειστε λαθος. Σε οτι αφορά τον τροπο λειτουργίας . Χρονια τωρα ποιος απο εσάς ειχε ασχοληθεί με την νομιμότητα των εκατοντάδων πάγκων που ενα -δυο επαγγελματιες συνδικαληστες έδιναν με το αζημίωτο σε όποιον ειχε το τίμημα ? Αδιαφορώντας αν ηταν νόμιμος και νόμιμο το εμπόρευμα του ? για εσας αυτο ειναι σωστό ? . Ο νομος ειναι νομος και δεν έχει να κάνει με την θρησκεια μας αλλά με μια εμπορική ανεξέλεγκτη δραστηριοτητα . Οσο για το ποιο πήγε ειναι πολιτικό θεμα και καλα κάνετε σαν Δημοτικός Σύμβουλος και το λέτε αλλά όχι πως υπαρχη πόλεμος με την Μονη !!
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · Χθες στις 3:12 μ.μ.
      TaNea ThsSalaminas
      TaNea ThsSalaminas Η νομιμότητα ή μη δεν είναι αρμοδιότητα των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων κ Καρακώστα αλλά των εντεταλμένων οργάνων της πολιτείας, έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και μην ξεχνάτε η παράδοση είναι παράδοση σ’ έναν τόπο και λύσεις νομιμότητας υπήρχαν πλην όμως οι εμμονές και η ημιμάθεια οδήγησαν για άλλη μια φορά σε αδιέξοδα με τεράστιο πολιτικό κόστος για την πλειοψηφία του δήμου άνευ λόγου και αιτίας
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 19 ώρες
      Φίλιππος Καρακώστας
      Φίλιππος Καρακώστας Συμφωνώ, για την αρμοδιότητα αλλα οχι για μια παράδοση που ειναι εκτος νομου . να γινη ασφαλώς το πανηγύρι αλλα μεσα στα πλαίσια του νομού .
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 4 ώρες
      Μαιρη Δημητριαδου

      Απαντήστε...

      Επιλογή αρχείου
      Michael Nannos
      Michael Nannos Στις 30/6/2016 συζητήθηκε στο ΔΣ το θέμα της ορθής εφαρμογής του νόμου για την εμποροπανήγυρη της Φανερωμένης κατόπιν αιτήματος του τσαβαρή. Εκεί υπήρξαν 2 αντικρουόμενες θέσεις και απόψεις. Το Σώμα καταψήφισε την πρόταση του τσαβαρή και υπερψήφισε την πρόταση της δημάρχου η οποία ανέλυσε διεξοδικά τη νομοθεσία αλλά και τη νομολογία.
      Ο τσαβαρής, ο δερτούζος και η Μονή είχαν όλο το δικαίωμα και το χρόνο να προσφύγουν κατά της απόφασης του ΔΣ και να … δικαιωθούν από τον Ελεγκτή Νομιμότητας. Καλείται λοιπόν ο λαλίστατος κ. δερτούζος που κόπτεται τόσο πολύ για τα … πανηγύρια να απαντήσει στο απλό ερώτημα: Γιατί ο ίδιος και οι άλλοι απέφυγαν να κάνουν προσφυγή για ένα τόσο σημαντικό για αυτούς θέμα, τη στιγμή που για άλλα θέματα ήσσονος σημασίας τρέχουν με χίλια για να προλάβουν την προθεσμία των 15 ημερών; Γιατί η Ηγουμένη η οποία από πέρσι είχε ενημερωθεί εγγράφως για τη θέση του Δήμου αλλά και εσείς οι ίδιοι που το γνωρίζατε δεν προσφύγατε πουθενά ένα χρόνο τώρα; Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό. Απαντήστε κε δερτούζο για να καταλάβει και ο κάθε αφελής το βρώμικο πολιτικό παιγνίδι που παίζετε με μαέστρο τον αρχηγό σου.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος9/9/16 16:30

      Γιωργος Κοτσελης Αγαπητε μιχαλη θελω να σου κανω γνωστο οτι η παραδοση δεν εχει νομους και τιμημα και αν θελετε το καλο του τοπου για το οποιο και σας επελεξε ο τοπος θα μπορουσατε να ειχατε παρακαμψει καποιες επικυνδινες στροφες
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 23 ώρες · Τροποποιήθηκε
      Michael Nannos
      Michael Nannos Αν απευθύνεσαι σε μένα, λάθος πόρτα χτύπησες, πήγαινε στην επόμενη.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 22 ώρες
      Γιωργος Κοτσελης
      Γιωργος Κοτσελης Νομιζω οτι τη σωστη χτυπησα εσυ αλλωστε δηλωνεις οτι στηριζεις και βοηθας τη δημαρχο και η δημαρχος σε εχει συμπεριλαβει στους εμπιστους της οποτε δεν βλεπω να κανω καπου λαθος αλλιως προσεχε τι δηλωνεις
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 22 ώρες
      Salaminanet Salamina
      Salaminanet Salamina Γιωργος Κοτσελης Με λίγα λόγια φίλε Γιώργο, λες ότι θα έπρεπε ο Δήμος να κάνει τα στραβά μάτια και να πήγαιναν οι μικροπωλητές χωρίς άδεια στο πανηγύρι... Τα 5000 ευρώ πρόστιμο φίλε Γιώργο για κάθε πάγκο θα τα πλήρωνες εσύ ή ο Δήμος; Ή οι κακόμοιροι μικροπωλητές από την τσέπη τους διότι εσύ (ίσως) και κάποιοι άλλοι θέλουν να κάνουν τζερτζελέ στην Φανερωμένη; Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο δεν γίνεται φίλε Γιώργο, από την στιγμή που υποχρεωτικά πρέπει να εκδώσει την άδεια ο Δήμος, ενώ είναι ο Δήμος σε μνημόνιο και δεν μπορεί να μισθώσει έναντι αμοιβής κάποιο ακίνητο...
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 ώρες
      Γιωργος Κοτσελης
      Γιωργος Κοτσελης Και αφου ο δημος δεν μπορει να μισθωσει ενα ακινητο οπως λες γιατι δεν εβρισκε τη χρυση τομη ουτως ωστε γινει το πανυγηρι οπως πριν;
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 ώρες
      Γιωργος Κοτσελης
      Γιωργος Κοτσελης Λυσεις υπαρχουν και μπορω να τις δωσω οχι σε σενα βεβαια.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 ώρες
      Salaminanet Salamina
      Salaminanet Salamina Γιωργος Κοτσελης Γιατί δεν τις δίνεις στο ΔΣ: Ή προτιμάς να κάνεις στείρα αντιπολίτευση εις βάρος της Μονής , του πανηγυριού και εν τέλη εις βάρος όλης της Σαλαμίνας για να ικανοποιήσεις (;) τις όποιες φιλοδοξίες σου;

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος9/9/16 16:35

      Μάνος Δερτούζος Επειδή γράφτηκαν πολλά και περισσότερο από τον κ. Μιχάλη Νάννο θα απαντήσω συνοπτικά αλλά και με λεπτομέρεια αν χρειασθεί, αλλά δεν θα ακολουθήσω την δική του διάλεκτο με προσβλητικές εκφράσεις όπως «το βρώμικο πολιτικό παιγνίδι που παίζετε με μαέστρο τον αρχηγό σου.» ούτε το ειρωνικό του και προσβλητικό του ύφος εις βάρος μου. Αφήνω τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εξ άλλου είναι προσφιλής του τακτική σε όλες τις αναρτήσεις μου να μιλά με τον ίδιο τρόπο. Θα έλεγα επίσης στην φίλη μου την Τέτα μη νιώθει απαξίωση σε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη και την διατυπώνουν με ευθύτητα ευπρέπεια και ήθος. Με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθά τον διάλογο.
      Για να πάω στην ουσία του θέματος . Επειδή όλοι επικαλούμεθα τον Νόμο 4264/14 άρθρο 26 ας δούμε τι αναφέρει:

      Άρθρο 26.Ειδικότερα θέματα υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου
      1. Για τη συμμετοχή σε εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών ή επετειακών εορτών, σε παραδοσιακές εμποροπανηγύρεις και ζωοπανηγύρεις που τελούνται μία φορά το χρόνο, σε πασχαλινές και σε χριστουγεννιάτικες αγορές, απαιτείται άδεια. Η ισχύς των αδειών αυτών δεν μπορεί να υπερβαίνει για τις εμποροπανηγύρεις των θρησκευτικών ή επετειακών εορτών τις πέντε (5) συναπτές ημέρες, για τις παραδοσιακές εμποροπανηγύρεις και ζωοπανηγύρεις που τελούνται μία φορά το χρόνο τις επτά (7) συναπτές ημέρες, για τις πασχαλινές αγορές τις δέκα (10) συναπτές ημέρες και για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τις δεκαπέντε (15) συναπτές ημέρες. Η άδεια χορηγείται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο αποφαίνεται και για τη διάρκεια ισχύος της εντός των ορίων του προηγούμενου εδαφίου.
      3. Το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο διεξάγεται σε πλατείες ή άλλους ανεξάρτητους, υπαίθριους, ελεύθερους, ιδιωτικούς, δημόσιους, δημοτικούς ή εκκλησιαστικούς χώρους. Το Δημόσιο, οι δήμοι και οι εκκλησιαστικές αρχές δεν επιτρέπεται να εκμισθώνουν ή να παραχωρούν κατά χρήση χώρους που προορίζονται για τη λειτουργία του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε πρόσωπα που δεν κατέχουν τη σχετική ειδική άδεια.
      Επειδή α) η κα Δήμαρχος στην εισήγησή της την ημέρα του Δημοτικού Συμβουλίου «……..επανέλαβε ότι σύμφωνα με τον 4264/2014 οι εμποροπανηγύρεις διεξάγονται μόνο από τους Δήμους. Συνεπώς, θα πρέπει η Μονή να παραχωρήσει είτε με αντάλλαγμα είτε χωρίς αντάλλαγμα, για 5 ημέρες το χώρο ιδιοκτησίας της στο Δήμο προκειμένου ο Δήμος να διεξάγει την εμποροπανήγυρη» ΑΔΑ:ΩΛΚΥΩ1Ε-Υ0Ο
      Επειδή β) η κα Δήμαρχος στην ανακοίνωσή της αναφέρει «την ΟΜΟΦΩΝΗ όπως γράφηκε , γνωμοδότηση των 3 νομικών του Δήμου βάσει της οποίας θα πρέπει η Μονή, η οποία είναι ιδιοκτήτης της περιοχής, να παραχωρήσει ( με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα) χώρο στο Δήμο και ο Δήμος να εκμισθώσει» …..,
      ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ α) να μας αναφέρει σε ποιο άρθρο του νόμου που πιο πάνω διαβάζουμε ο Δήμος «νοικιάζει» από την Μονή τον χώρο και αυτός με την σειρά του «επινοικιάζει» στους μικροπωλητές. Εάν συνέβαινε αυτό, δεν θα έπρεπε ο νόμος να έχει προβλέψει ποιο είναι το τίμημα που θα πληρώσει ο Δήμος στον εκκλησιαστικό χώρο;
      Β) ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 3 ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ βάσει της οποίας η Μονή παραχωρεί στον Δήμο και ο Δήμος εκμισθώνει. Αυτό είναι ηθική πολιτική υποχρέωση της Δημοτικής αρχής να το κάνει το συντομότερο. Όσο δεν το κάνει δεν δικαιούται να προσβάλλει εμάς που διατυπώνουμε μία διαφορετική ερμηνεία από την δική τους. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι με το συγκεκριμένο περιεχόμενο δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση των 3 Νομικών του Δήμου και στην περίπτωση αυτή υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα.
      Θα πρέπει επίσης να καταλάβουν όλοι, ότι η διαφορετική άποψη είναι Δημοκρατία αρκεί να εκφράζεται με κόσμιο τρόπο. Θα πρέπει επίσης όλοι να γνωρίζουν ότι στην Δημοκρατία η διαφορετική άποψη, δεν υβρίζεται, δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος9/9/16 16:37

      Michael Nannos Δεν καταλαβαινω τους χαρακτηρισμους αγαπητέ Μάνο.
      Εγώ ερωτήσεις κάνω προς έναν δημοτικό σύμβουλο.
      Γιατί δεν κάνατε προσφυγή;
      Γιατί δεν κάνετε τώρα για του χρονου;
      Γιατί δεν κάνουν μήνυση με μπροστάρη εσένα οι μικροπωλητές και η μονή εναντίων του Δήμου για διαφυγόντα κέρδη;

      Πολύ απλές ερωτήσεις που κρύβουν όλη την αλήθεια και το πολιτικό σας ψέμα.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 8 ώρες
      Michael Nannos
      Michael Nannos Όπως καταλαβες θεωρώ εντελώς κουτό να απαντήσω στα ερωτήματά σου που απευθύνονται σε χαζους ανθρώπους και προβάλουν την νοημοσύνη μας.

      Και μόνο που λες "να προβλέψει ο νόμος ποιο είναι το τίμημα που θα πληρώσει ο Δημος" πρέπει και ο πιο ανίδεος που έχει συνεργαστεί με τον Δήμο να γελάει ακόμα.

      Τέλος για χάρη της γνωριμίας μας θα θέσω τον εαυτό μου στο πλευρό σου και εναντίων στην Δήμαρχο θα φωνάξουμε:

      Λευτεριά στις κιλότες.
      Λευτερια στα σελφοκονταρα.
      Λευτεριά στον Τερλεγκα.

      Ποτέ ξανά φραγή σε Πάολο, Πανταζη.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 8 ώρες · Τροποποιήθηκε
      Μάνος Δερτούζος
      Μάνος Δερτούζος Όπως έγραψα σε μία προηγούμενη ανάρτησή μου, «Το μεγαλύτερο λάθος στην πολιτική είναι να συνεχίζεις να υποστηρίζεις το λάθος σου» Ακόμη μεγαλύτερο λάθος είναι , για να καλύψεις το λάθος σου, να προσπαθείς να το δικαιολογήσεις με ψευδή στοιχεία εκθέτοντας μάλιστα άξιους και ικανούς πολίτες και επαγγελματίες. Εάν δεν βγάλετε στην δημοσιότητα την ομόφωνη εισήγηση των 3 Νομικών του Δήμου, βάσει της οποίας η Μονή παραχωρεί στον Δήμο και ο Δήμος εκμισθώνει, μου δίνεται το δικαίωμα μέχρι τότε να λέω, ότι ψεύδεστε ασύστολα και προσπαθώντας να δικαιολογήσετε την άποψή σας «χρησιμοποιείτε» τους Νομικούς του Δήμου και αυτό αποτελεί εάν συμβαίνει, μείζον πολιτικό πρόβλημα.
      Όσον αφορά για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις αντικρουόμενες απόψεις σας προκαλώ να δημοσιοποιήσετε ποιες ήταν αυτές οι απόψεις. ΄Έχετε υποχρέωση να το κάνετε αφού το επικαλείστε χάριν της αλήθειας.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος9/9/16 16:41

      Michael Nannos Ρε Λευτεριά στις κιλότες Μάνο μου.
      Μετά το δασικό και το πανηγυρικό μην κολώσεις.
      Πάμε για το Κυπριακό.

      Πάντως βλέπω ότι σου αρέσουν τα πανηγύρια πολύ ε;
      Γιαυτο και υπάρχει η τάση να μετατρεπονται τα δημοτικά συμβούλια σε πανηγύρι;
      Θέλεις πάλι να βγει η δήμαρχος και να τρίψει τα χαρτιά στη μούρη όπως με το πτυχιο;
      Σας αρέσουν τα ρεζιλικια ε;

      Και μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
      Κάνε προσφυγή και μήνυση.
      Μέχρι να τα καταθέσεις είσαι απλά ένας λασπολογος.

      Λευτεριά στις κιλότες Μάνο μου.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 7 ώρες
      Μαιρη Δημητριαδου

      Απαντήστε...

      Επιλογή αρχείου
      Γιωργος Κοτσελης
      Γιωργος Κοτσελης Τι γινετε εδω μεσα; δεν υπαρχει σεβασμος ουτε σε πολιτικο ουτε σε προσωπικο επιπεδο προσβαλετε τη νοημοσυνη μας ευτελιζετε τη ζωη μας καταστρατηγητε τα ιδανικα και τα πιστευω ενος νησιου ως αδαης που εισται. Ο σαλαμινιος λαος σας πιστεψε αφου επιστρατευσατε τους παντες εναντιον ενος και τωρα στρεφοσαστε εναντιον οσων εχουν αντιθετη αποψη και την εκθετουν εδω. Η μανα σου και ο πατερας σου νεμονται της ηγεσιας και ακολουθεις και συ και νομιζεις οτι ολα αυτα που κανετε και με τον τροπο που τα κανετε ειναι τα σωστα, ο κοσμος σας ψηφησε οχι μονο για να απολαμβανετε τα της εξουσιας αλλα να μπορειτε και να τηρητε τις παραδοσεις του. Ναι μιχαλη το ξερεις δεν το ξερεις και η κυλοτα ειναι στη παραδοση αυτου του τοπου και το στριγκακι και ο πανταζης και ο τερλεγκας. Ολα τα χρονια που γινονταν τα πανηγυρια ο κοσμος γλεντουσε ζουσε τη ζωη. Που να ξερεις και να γνωριζεις η ξενιτια (Ντουμπάι) σε εκανε να μη ξερεις τι συμβαινει στο τοπο σου αυτον που τωρα καλεισε να προασπησεις τα δικαιωματα του. Και τελος δεν υπαρχει λογος να τρεχουν ολοι σε μυνησεις οπως σε εχει δασκαλεψει ο πατερας σου που με το παραμικρο κοιταει να κανει μυνηση στον καθενα. Οφειλη για μια ακομα φορα να κοιταξει η δημαρχος μαμα σου να προασπησει τη παραδοση και να σταματησουν οι ανηθικολογιες και οι υβρεις απο μερια σας. Με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις δεν ειναι τυχαιο
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 7 ώρες
      Michael Nannos
      Michael Nannos Χμμμ... Ναι, κοίτα... Προσπάθησα να βάλω και στο google translator το κείμενο σου αλλά δεν έβγαλα ούτε εκεί άκρη... Οπότε, εεεεε ναι, ναι έτσι θα είναι!!!

      ΥΓ: Τελικά η κιλοτα είναι με ι ή με υ; (Να μην γράφω και ανακρίβειες)
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 6 ώρες
      Σήφης Φουρτόζος
      Σήφης Φουρτόζος
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 6 ώρες
      Γιωργος Κοτσελης
      Γιωργος Κοτσελης Ξερω οτι σου ειναι δυσκολο να επικεντρωθεις στη πραγματικοτητα Michael Nannos σε ενδιαφερει μονο η λεξη κιλοτα η κυλοτα οπως και να το γραψεις καταλαβες για τι μιλαω οποτε το ιδιο κανει για μενα. Σε παραδεχομαι ομως που γνωριζεις το αντικειμενο και ξερεις που χρησιμοποιητε;

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος9/9/16 16:42

      Michael Nannos Σε ευχαριστώ.
      Μεγάλη μου τιμή όταν πρόκειται από εσενα.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες
      Γιωργος Κοτσελης
      Γιωργος Κοτσελης Επειδη καταλαβαινω τι προσπαθεις να κανεις σου λεω μονο αυτο οποιος δεν εχει επιχειρηματα πολιτικα για απαντηση μιλαει κατινιστικα και κοινος λαικος κανει μοκο
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες · Τροποποιήθηκε
      Michael Nannos
      Michael Nannos Αφού καταλαβαίνεις κιόλας πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανος.
      Χάρηκα για την συνομιλία μας.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες
      Γιωργος Κοτσελης
      Γιωργος Κοτσελης Αν εχεις επιχειρηματα πολιτικα εδω ειμαι. Εγω εκανα λαθος και το παραδεχομαι ανοιχτα εσυ ομως σαν κατινουλα ουτε παραδεχεσε το λαθος σου παντα πολιτικα μιλαω αλλα το συνεχιζεις κιολας και θες να μου τη μπεις για παλια πες οτι θες οταν ερθει η καταλληλη στιγμη ολα θα μπουν στη θεση τους
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες
      Μαιρη Δημητριαδου

      Απαντήστε...

      Επιλογή αρχείου
      Μαιρη Δημητριαδου
      Μαιρη Δημητριαδου κίλότα-όχι κυλλόττα Δεν γράφεις ανακρίβειες τουλάχιστον για αυτό. Αλλά εάν δεν υπήρχε η κιλότα και το περιεχόμενο αυτής Να σας έβλεπα τι υα ΚΑΝΑΤΕ;;;;;;;;;;;;
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 5 ώρες
      Θεώνη Μούλτου
      Θεώνη Μούλτου ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΦΟΔΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 4 ώρες
      Γιωργος Κοτσελης
      Γιωργος Κοτσελης Δυστηχως οποιος δεν εχει επιχειρηματα βαλετε με ασχετα με το θεμα πραγματα το οποιο σκοπο εχει να αποπροσανατολισει

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος9/9/16 17:38

      Βρε νούμερα το θέμα δεν είναι νομικό αλλά πολιτικό .Η μονή φανερωμένης όλα αυτά τα χρόνια κατά παράβαση του νόμου έπαιρνε όλες τις εισπράξεις μέσα από μεσάζοντες από την εμποροπανήγυρη .Επεμβαίνει ο δήμος και ζητά ένα νόμιμο πόσο από τις εισπράξεις .Οι δυο πλευρές πρέπει κάπου να συμφωνήσουν εάν όχι η εμποροπανήγυρη δεν θα γίνει τα πράγματα είναι απλά .Τι νομική υπηρεσία μας λέτε ,τι για τον Μηνά φωνάζετε, τι αποφάσεις του ΔΣ ζητάτε για ποιες ενστάσεις συζητάτε . Υπάρχει θετική πολιτική βούληση από της δυο πλευρές το πανηγύρι θα γίνει δεν υπάρχει το πανηγύρι δεν θα γίνει. ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ Μ@@@@@@@@@@@@@@@@@@

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/9/16 12:07

    ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ λόγω κακοκαιρίας, θα επανέλθουμε

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    ΠρόγνωσηΣκόνηΓραφήματα Εικονίδια
    Μετεωρολογικός Σταθμός weather forecasts for SALAMINA, Greece
    Ημερομηνία
    Ώρα Θερμ/σία Υγρασία Διεύθ. ανέμου - Ένταση Καιρός - φαινόμενα
    Παρασκευή
    9/9
    15:00
    31°C
    43%

    2 Μπφ N
    9 Km/h

    ΚΑΘΑΡΟΣ
    Χαμηλή δραστηριότητα κουνουπιών

    21:00
    24°C
    72%

    1 Μπφ B
    3 Km/h

    ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
    ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΠΕΤΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;;;;;;; ΕΦΥΓΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΔΡΑΣΤHΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/9/16 12:21

    Και το μισό συμβούλιο μετά συζύγων και τέκνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/9/16 14:34

    ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ 'Η ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ 'Η ΜΗΝΑΚΟΣ 'Η ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ 'Η ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ 'Η ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ 'Η..'Η..'Η ΜΠΡΑΒΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 16:10

      ρε μπαγιάτικε μαιντανέ, γράψε και τίποτα φρέσκο

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/9/16 17:22

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/9/16 17:33

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΡΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/9/16 17:37

    Βρε νούμερα το θέμα δεν είναι νομικό αλλά πολιτικό .Η μονή φανερωμένης όλα αυτά τα χρόνια κατά παράβαση του νόμου έπαιρνε όλες τις εισπράξεις μέσα από μεσάζοντες από την εμποροπανήγυρη .Επεμβαίνει ο δήμος και ζητά ένα νόμιμο πόσο από τις εισπράξεις .Οι δυο πλευρές πρέπει κάπου να συμφωνήσουν εάν όχι η εμποροπανήγυρη δεν θα γίνει τα πράγματα είναι απλά .Τι νομική υπηρεσία μας λέτε ,τι για τον Μηνά φωνάζετε, τι αποφάσεις του ΔΣ ζητάτε για ποιες ενστάσεις συζητάτε . Υπάρχει θετική πολιτική βούληση από της δυο πλευρές το πανηγύρι θα γίνει δεν υπάρχει το πανηγύρι δεν θα γίνει. ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ Μ@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 19:25

      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ Μ@@@@@@@@ΑΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ Μ@@@@@@@@@@ΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ; ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ; ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ Μ@@@@@@@@@@@@@@@@@@..........ΣΑΣ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος9/9/16 17:38

    Ο ΝοΜοΣ για τη λιστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ τι λεει αρπαχτουλη;
    Ο νομος για αυτους πονηρουλη πουκανουν το δασος τσιμεντο τι λεει;
    Αρχιξεφτιλα τι εισαι τελικα μασαρπαχτας η αρπαχτρας;
    Στον τοπο σου οι μαγκιες ξενε καταπατητη, εμεις ουτε νασε βλεπουμε θελουμε, ουτε τις ανοησιες σου να ακουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 19:28

      ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!!!!!!!
      ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/9/16 19:11

    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΥΚΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ . ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νάννος Μιχάλης9/9/16 19:22

    Επειδή μετά λύπης μου είδα ότι ενόχλησα κάποιους "φίλους" με την αναφορά μου στις κιλότες και δικαίως με περνάτε γενεές 14, θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, μέσω του σοβαρού αυτού blog, σε όλους εκείνους που δεν φορούν πλέον κιλότες αλλά στριγκάκια και κόφτες.

    Πάμε να φωνάξουμε λοιπόν όλοι μαζί:
    Λευτεριά στις κιλότες Μάνο μου.
    Λευτεριά και στα στριγκάκια Μάνο μου.

    (Ικανοποιημένοι;)

    ΥΓ1: Για τα "νομικά", τα "πολιτικά" και τις "κατηγορίες" σας απαντάω με τους στίχους του "Η συνομωσία των μετρίων" το οποίο είναι χαρισμένο στην σαπίλα του νησιού μας με πολλή αγάπη.
    ...Μαγκέψαν βλέπεις οι φελλοί και δωσ' του μακροβούτια...

    ΥΓ2: Θέλω να παρακαλέσω όλους τους αγράμματους, που θέλουν να γράφουν κιόλας, να χρησιμοποιούν το έξυπνο λεξικό. Η τεχνολογία ήρθε να συμπληρώσει τα κενά (ακόμα και τα εγκεφαλικά)

    ΥΓ3: Το Νάννος είναι με 2 ν. Επειδή το έξυπνο λεξικό δεν έχει ενσωματωμένα επίθετα βγαίνουν λάθος (είπαμε η επιστήμη καλύπτει κενά, μαθησιακά και άλλα, αλλά, όπως αποδυκνείεται, ποτέ εντελώς) Παρακαλώ όπως διορθωθεί στον τίτλο προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

    Ευχαριστώ για την "φιλοξενία". Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 19:36

      ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ .ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/9/16 20:04

      -- Στριγγάκια και κιλότες φοράνε αυτοί που κρύβονται πίσω από τη νομική υπηρεσία για να κρύψουν τις ανομίες τους.
      -- Στριγγάκια και κιλότες φοράνε αυτοί που πλαστογραφούν τη γνώμη των νομικών για να κρύψουν τις πουστιές τους.
      -- Στριγγάκια και κιλότες φοράνε αυτοί που δεν βγάζουν στον αέρα την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας.
      -- Στριγγάκια και κιλότες φοράνε αυτοί που πήγαν να αρπάξουν τα λεφτά του μοναστηριού.

      Διαγραφή
    3. Για να γραφτείς με "2 ν" θέλεις πολλά ψωμιά ακόμα, πρώτα να μεγαλώσεις να σοβαρευτείς και μετά το συζητάμε, μέχρι τότε βολέψου με ότι έχουμε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/9/16 20:38

      20.04 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/9/16 20:53

      Σαν ήμουνα κι εγώ νινί έψαχνα να βρω... μνί
      τώρα που μεγάλωσα πλήρωσα και... γάζωσα.

      Το νινί γράφετε με δύο νι.
      μέχρι να μεγαλώσεις Νινάκο, βολέψου με... ότι έχεις,
      αν έχεις.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/9/16 21:58

      Αυτός είναι ο υιός της Δημάρχου Σαλαμίνας κυρίας Ρούλας Νάννου.
      "Συγχαρητήρια" κυρία Δήμαρχε για την ανατροφή και παιδεία που δώσατε στον υιό σας.
      Να τον χαίρεστε

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος9/9/16 22:14

      να χαίρεσαι και συ τον αρχιαπατεώνα τσαβες και τα 1,9 εκατομμύρια που έδωσε για επισκευές στα αυτοκίνητα του Δήμου, που τελικά δεν λειτουργούν!
      να πως μπαίνουν μερικοί στην λίστα Λαγκαρντ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος9/9/16 22:31

      AYTOΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΥΙΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΥΛΌΤΕΣ - ΣΤΡΙΚΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.....

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος9/9/16 22:35

      Και ποιος σε πίεσε ρε μάπα να την εμπιστευτείς;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος9/9/16 22:46

      Ρε Νινάκο πήγες να κάνεις το μάγκα αλλά σε πήρανε παραμάζομα. Κάτσε φρόνιμος παιδάκι μου και μην κουνάς την ουρά σου γιατί υπάρχουν και παιδόφιλοι.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος9/9/16 22:48

      Νινάκο με πόσα νι γράφετε το νινί?

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος9/9/16 23:11

      Μην ανησυχείτε τα αυτοκίνητα τα έχει αναλάβει όλα δεμέστιχας πλέον και ξέρει τι κάνει όλα δουλεύουν ρολόι!!!!!

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος9/9/16 23:25

      Ο νινάκος δεν ξέρει την παροιμία που λέει:
      ""ξύσε-ξύσε η κατσίκα έχωσε το κέρατο στον κώλο της
      και την άλλη που λέει
      "πήγε για μαλλί και βγήκε... καράφλας"
      και την άλλη:
      "όσο ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο φαίνεται ο κώλος της.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος10/9/16 01:23

      ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
      ""Του... νινιού σου το γλωσίδι
      μούριξε κλοτσιά στ' ..χίδι.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος9/9/16 19:25

    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ
    Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής
    Κοινότητας Σεληνίων σας προσκαλεί το Σάββατο 10/9/2016 και ώρα 8:30
    μ.μ. στον χώρο του Τένις Σεληνίων (πίσω από την Κοινότητα), σε μια λαϊκή
    βραδιά αποχαιρετισμού του καλοκαιριού.
    Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας.
    Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
    Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
    της ΔΚ Σεληνίων
    Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ;;ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ; ΑΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/9/16 19:55

    Ο Τερλέγκας ξέρετε γιατί χάθηκε ;Τον είχε καλέσει σε δείπνο εργασίας στο μαγευτικό Μπατζί η ΤΟ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .Παρευρεθήκαν όλοι οι σύντροφοι της οργάνωσης ,έφαγαν ήπιαν και ονειρευτήκαν την εξουσία ,ο δε Καπετανάκης έβγαλε λόγο και ανακοίνωσε τι θα κάνει στην πατρίδα του το Ρέθυμνο όταν εμείς εδώ στην Σαλαμίνα τον βγάλουμε βουλευτή .Άντε και σε αλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/9/16 22:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/9/16 23:06

    ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΠΕΣ αλεύρι η καταγγελία σε γυρεύει τεμπελόσκυλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/9/16 23:37

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ...ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΄΄ΞΑΝΑΕΚΤΕΘΕΙΤΕ΄΄ ΕΙΣΤΕ -ΠΑΝΤΑ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ- ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ (ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/9/16 23:45

    ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!! ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΛΟΤΕΣ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΙ

    Oχι πια στρινγκ, μόνο κιλότες της γιαγιάς –Η γαλλίδα που της έκανε τέχνη

    Η νέα γενιά των γυναικών ανακάλυψε την νέα τάση στα εσώρουχα στο πιο ασυνήθιστο μέρος. Την συρταριέρα της γιαγιάς.

    Η νέα γενιά γυναικών, σύμφωνα με τους ΝΥ Times, προτιμά τα εσώρουχα που προσφέρουν απλότητα, απαλότητα, υγιεινή και όχι ένα κορδονάκι.

    «Για τη γενιά των millenials είναι κουλ να φοράνε κανονικά εσώρουχα» δήλωσε η Bernadette Kissane, αναλύτρια της αγοράς εσωρούχων και πρόσθεσε «Πέρασε πια η εποχή των στριγνκ».
    Μηχαλάκη τα άκουσες πολυ πίσω είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/9/16 08:51

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ.
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΛΙΨΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΙΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΝΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ "ΜΕΤΡΑΓΑΝ" ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΓΑΝ.ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ 'Η ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ: "ΠΟΤΕ ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ;","ΜΑΜΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;"
    Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΕΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ "ΜΑΜΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΙΧΑΝΗ,ΣΑΝ ΚΙΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΡΕ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΕΤΟΙΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ.....ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ "ΕΚΔΗΛΩΣΗ" ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!!!!! ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ" ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΙΣΑΝ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ "ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ "ΟΔΗΓΗΣΕ" ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ.
    ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΡΑΞΗ.
    ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πασχάλης10/9/16 09:27

      Ευριπίδη μου
      Για να σε νιώσουν στο πετσί τους κάποιοι θα πρέπει να 'χουν περάσει, να χουν γευτεί αν μη τι άλλο την ανέχεια μη πω την φτώχεια και φανεί υπερβολικό στα παιδικά τους χρόνια.
      Όσοι μεγάλωσαν με 2, 3, 4 και πέντε ν μη στο πω αλλιώς -δεν κάνει- γιατί ξόδευαν τον παρά του μπαμπά τίμιο ή όχι δεν έχει και τόση σημασία, τι να καταλάβουν Ευριπίδη μου;
      ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΙΆ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΙ
      Όταν βλέπεις ένα άκαπνο δημοτικό παράγοντα να ασχολείται με το "ν" και δεν αντιλαμβάνεται την μικρότητα του το νανάκι, ε τότε τι να σου πω;

      Τσάμπα γράφεις, τσάμπα γράφω και τσάμπα την ψηφίσαμε την ανίκανη.
      Μόνο ο διαχειριστή το πιασε σωστά το θέμα και το βαλε στην σωστή του διάσταση! "...O έξυπνος σιωπά, ο ηλίθιος επιμένει..."

      Όταν ολόκληρη οικογένεια δεν αντιλαμβάνεται πως είναι σε λάθος τροχιά, όταν δεν τους έμεινε ούτε ΕΝΑΣ φίλος να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα τι αναμένεις πια απ την φουκαριάρα;

      Εκτός της Φανερωμένης και του πανηγυριού της, παρέλαβε κι ένα άλλο μεγάλο "πανηγύρι" από την προηγούμενη διοίκηση τα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ, εσύ βλέπεις να κινείται τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση;
      Σιγά μη δεις Ευριπίδη μου.

      Δε φτάνει που είναι ανίκανη να δημιουργήσει, είναι ανίκανη ακόμα και να διατηρήσει ότι βρήκε, εγώ θα την πω ¨Λέλαπα¨ φίλε μου θα της αλλάξω το όνομα ντρέπομαι για αυτά που γράφω, όχι γιατί τα γράφω αλλά γιατί αναγκάζομαι να τα γράφω, ντροπή και οδύνη για τον λαό της Σαλαμίνας κι είμαι ευτυχής που μπορώ ακόμα να ντρέπομαι για λογαριασμό τους γιατί αυτοί ούτε ντροπή δεν έχουν πλέον!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/16 09:30

      Ευριπίδη, μιλάμε για ανήθικους και αδίστακτους απατεώνες που μας ξεγέλασαν με το παραμύθι των καθαρών ποδιών. Είναι η χειρότερη φάρα που πέρασε απ' το νησί.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/9/16 11:02

      Εγώ δεν ψήφισα την κυρία με τα καθαρά άκρα (άνω ή κάτω δεν ξέρω μας έχει μπερδέψει).
      Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω αυτόν που έχει φάει και συνεχίζει να τρώει την λάσπη με το τσουβάλι και είμαι υπερήφανος για την επιλογή μου.
      Το παράδοξο είναι ότι αντί να χαίρομαι και να γελάω με το κατάντημα του δήμου νοιώθω λύπη και ντροπή.
      Λυπάμαι και ντρέπομαι γιατί αν και είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις προς τον Δήμο ζω μέσα στη βρώμα και στα σκουπίδια.
      Λυπάμαι και ντρέπομαι που στερήθηκα φέτος το πανηγύρι που από μικρός πήγαινα γιατί κάποιοι δεν τα βρήκαν στο αλισβερίσι με την εκκλησία. Άπλωσαν ακόμα κι εκεί βλέπεις τα καθαρά άκρα τους
      Λυπάμαι και ντρέπομαι που ένας νεαρός (με όσα «ν» κι αν γράφεται δεν με ενδιαφέρει) που το πρόβλημα του είναι πως γράφεται η «κιλότα» είχε τον προυπολογισμό του δήμου 10 μήνες για να τον ισοσκελίσει με αποτέλεσμα να μπει ο δήμος σε μνημόνιο. Λες και ο δήμος δεν έχει οικονομική υπηρεσία.
      Λυπάμαι και ντρέπομαι που διοικεί τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και γέρασα μια δήμαρχος που εμπιστεύεται τον σύζυγο και τον γιο της.
      Λυπάμαι και ντρέπομαι για τους δημοτικούς συμβούλους που σαν μαριονέτες δέχονται αυτό το κατάντημα.
      Λυπάμαι και ντρέπομαι για τους πρώην δημάρχους που την στήριξαν κρατούν σιγή ιχθύος

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/9/16 14:50

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/9/16 18:24

      Ευρυπίδης
      ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!
      (την ατάκα την πήρα από αόμματο τύπο με ρολόι, σε βαγόνι τρένου)

      Τώρα χωρίς την άδεια σας, θέλω να μοιρολογήσω:

      ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!! ΜΟ ΠΩΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!! ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!!
      ΠΩΠΩΩ ΠΩΠΩΩ ΠΩΠΩΖΑΑΑ!!!..ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥΥΥ!!!!! ΜΠΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....
      ΔΕΝ Θ΄ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΑΛΗΗΗΗ!!!! ΑΙ ΑΙ ΑΙ ΑΙ ΤΣΑΒΓΑΙΙΙΙ.... ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΟΥΥΥ....... (κρρρρρρρρ....τα έσκισα)

      Τέλος το κλάμα σαν Ευριπίδης και θα το συνεχίσω ποιο κάτω σαν Πασχάλης, να φαινόμαστε πολλοί


      Πασχάλης
      ΕΥΡΥΠΙΔΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ .....ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥΟΥΥΥΥ .....ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΒΡΗΚΕ;;;;;... ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΗΗΗΗΣ!!!!!!!!! ΜΠΟΟΥΟΥΟΥΟΥ...........(κλαίω) ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!@@@@@ (χτυπιέμαι) ΣΕΦΑΓΕ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!! (σκούζω)
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΩΩΩΩΩ......ΘΑ ΣΚΊΣΩ ΤΗΝ ΡΟΜΠΑ ΜΟΥΟΥΟΥ !!!!ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!@@ ΜΠΟΥΟΟΥΟΥΟΥ
      (κρρρρρρρ πάει κι η ρόμπα την έσκισα)

      ΕΙΔΑΤΕ κυριες και κυριοι; ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΟΥΛΑ!


      Σας τσαβοευχαριστώ για την υπομονή σας!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/9/16 16:46

      ΕυριΠίδης, ΠασΧάλης, Χαρίκλεια...... χαχαχαχαχα ο απατεώνας Τσαβες με τα 100 ονόματα

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος10/9/16 10:39

    ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
    ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΠΕΤΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;;;;;;; ΕΦΥΓΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΔΡΑΣΤHΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.

    ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΟΣ ΒΓΗΚΑ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝ # # ΣΠΕΤΣΕΣ## ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΑΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/16 14:34

      Δεν ξέρουμε τι σημαίνει το ΠΟΣΟ΄΄ΑΛΗΘΙΟΣ΄΄ ΒΓΗΚΕΣ!!! Ξέρουμε όμως το πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος10/9/16 15:26

    Προς τα αξιότιμα τσαβγάβ Ευριπίδη και Πασχάλη!

    Είναι γνωστό ότι ο Μηνάς ο Προκρούστης, σας έχει ΄΄τεντώσει΄΄ λίγο παραπάνω απ΄ότι πρέπει και το αγγούρι που σας έχει δώσει να φάτε, είναι μεγάλο πικρό και σκληρό!
    Το άσχημο για σας είναι ότι, τέντωμα και αγγούρι, θα τα τρώτε για άλλα τρία ολόκληρα χρόνια και πιθανότατα για άλλα πέντε επιπλέον!
    Η μόνη λύση να σωθείτε είναι να φωνάξετε τρεις φορές δημοσίως στο πανηγύρι της Φανερωμένης: ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/16 15:51

      Μπράβο Μιχαλάκη που παραδέχεσαι ότι ο μπαμπάς είναι ΑΡΧΙΛΗΣΤΗΣ !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/16 16:21

      Παρακαλώ τον διαχειριστή να μην το σβήσει να μείνει το σχόλιο (10/9/16 15:26) της Αγ οικογένειας να βλέπουν όλοι το επίπεδο της
      Αυτός είναι ο πολιτικός της λόγος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/9/16 16:25

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΑΡΧΙΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ είναι αποκλειστικά προνόμια αλλουνού και μάλιστα με επίσημη σφραγίδα!(ή με την βούλα όπως τα καρπούζια)!
      Αντε πρόσεχε τι γράφεις, μη το δει ο τσαβες και σου τραβήξει καμιά αγωγή για κλεμένα..... πνευματικά δικαιώματα.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/9/16 17:17

      Προς τα αξιότιμα τσαβγαβ Ευριπίδη και Πασχάλη!

      Εγώ λυπάμαι για τα 1.9 εκατομμύρια ευρώ που έφαγε ο αρχιαπατεώνας Αλή Τσαβά, για μαιμού συντήρηση υπηρεσιακών αυτοκινήτων, εκ των οποίων τα μισά δεν λειτουργούν!
      Με αυτά τα χρήματα θα τα είχαμε αγοράσει τρεις φορές καινούργια, αλλά βέβαια αυτό δεν σας συμφέρει να το ξέρετε, ούτε και σας απασχολεί!
      Αυτό που σάς απασχολεί περισσότερο, είναι το πανηγύρι που δεν έγινε και που δυστυχώς χάσατε το ετήσιό σας πανηγυριώτικο γλυφιτζούρι!
      Τι να κάνουμε;...αυτά έχει η ζωή.... έχει και τις δυστυχίες της!

      Αλλά μη στενοχωριέστε, για σας βρήκαμε την λύση...του χρόνου θα σας πάρουμε από τρία, να φχαριστηθείτε γλύψιμο αλλά μέχρι τότε αρκεστείτε στο να σας δίνει το δικό του ο Αλή Τσαβά!
      Αντε τώρα και νάχετε Καλό Χειμώνα!

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος10/9/16 16:04

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/16 16:35

      ρε αντμιν, ανακαλώ την λέξη πραμα χαχαχα μη το ξανασβησεις

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος10/9/16 17:33

    ειναι γνωστη η ψυχικη κατασταση της οικογενειας του ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ γιαυτο το λογο και αντιδρουν με αυτο τον αθλιο και ανηθικο τροπο
    δυστυχως η ψυχικη διαταραχη που τους διακατεχει ειναι πλεον επιτακτικη δουλεια της επιστημης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/16 17:42

      Δυστυχώς για σένα και για όλα τα τσαβγάβ, θα τους ανεχτείτε για τα επόμενα 3+5= 8 χρονάκια και βλέπουμε!
      Φάτε τώρα το απογευματινό σας αγγουράκι από το περιβόλι του Μηνά και κάντε τη μόκο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/16 19:15

      3+5= 8 χρονάκια και τα 3 του Τσάβες μας κάνουν 11 χρονάκια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/9/16 19:43

      είσαι αλήτης με πατέντα
      φτύσε την καράφλα σου βρωμιάρη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/9/16 17:12

      πιες λίγο ξυδάκι! ηρεμεί και κάνει καλό στην τρίχα σου τσαβγαβ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος12/9/16 16:21

    Δερτουχος κλέφτης ψευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.