Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Οκτ 2016

Ολοκλήρωση εορταστικών εκδηλώσεων «Σαλαμίνια 2016»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσώπησε την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου και την Περιφέρεια στις εκδηλώσεις «Σαλαμίνια 2016», που ολοκληρώθηκαν χθες με ιδιαίτερη επιτυχία στην Σαλαμίνα και έριψε στεφάνι στον υγρό τάφο στο αρχαίο λιμάνι του νησιού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη την Δήμαρχο κ. Ρούλα Νάνου, τους Αντιδημάρχους τους διοργανωτές και τους εθελοντές για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων. Δήλωσε δε την τεράστια σημασία για την παγκόσμια κοινότητα της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, γεγονός που αποδεικνύεται από την υψηλή εκπροσώπηση δεκάδων χωρών.

Επίσης, έδωσε έμφαση στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης και υπογράμμισε ότι οι Έλληνες ενωμένοι, ιδιαίτερα υπερασπιζόμενοι την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της πατρίδας, κάνουν θαύματα. Η ανάδειξη του Τύμβου και της ευρύτερης περιοχής της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας πρέπει να αναδειχθούν και η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/10/16 07:09

    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ;;;; ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ;;;;
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΠ - COSCO Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 4% ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 96% !!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;; ΑΧΡΗΣΤΗ ;;;;; ΑΝΙΚΑΝΗ ;;;;; Ή ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ;;;;;;
    ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;
    ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ;;;; Ή ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ;;;;;


    Ανώνυμος30/9/16 07:44
    Συγχαρητήρια στη Δήμαρχο για την διοργάνωση των φετινών Σαλαμινίων και του χρόνου ακόμα καλύτερα. Συγχαρητήρια και για τη σημερινή κινητοποίηση για το κλείσιμο της ΔΕΗ.
    Μια απορία όμως: Τα Σελήνια δεν ανήκουν στον Δήμο Σαλαμίνας;
    Και εξηγούμαι:
    Διαβάζαμε μήνες τώρα σε δελτία τύπου της Δημάρχου και της διαπαραταξιακής επιτροπής για την Κυνόσουρα τον αγώνα που έδωσαν για την εξαίρεση της Κυνόσουρας από τη παραχώρηση, για κάποια ρημαδοακτογραμμή και ότι έσωσαν τελικά την Κυνόσουρα.
    Διαβάζοντας τον Νόμο 4404/2016 Για την κύρωση της από 24 Ιουνίου 2016 τροποποίησης και κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο της από 13 Φεβρουαρίου 2002 Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ και άλλες διατάξεις καταλαβαίνουμε εύκολα τι έσωσαν και τι δεν έσωσαν.
    Διαβάζουμε όμως και ότι στα ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 ΠΛΩΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ !!!!!!!!!!!!
    Η Δήμαρχος ή έστω ένα μέλος της διαπαραταξιακής δεν το πρόσεξε στα τόσα πέρα δώθε στο ΤΑΙΠΕΔ και στο Υπουργείο; Υποτίθεται ότι είχαν στα χέρια τους το σχέδιο της σύμβασης.
    Έστω και εκ των υστέρων δεν το είδαν; Και γιατί μέχρι σήμερα δεν μιλά κανείς για αυτό το θέμα. Ούτε η Δήμαρχος ούτε κανένα μέλος της διαπαραταξιακής
    Προφανώς για όλους αυτούς η Κυνόσουρα και η Ιστορία μας είναι πιο πιασάρικο θέμα από την καταστροφή των Σεληνίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.