Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2016

Σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Στο πλαίσιο της θωράκισης των ΠΕ Πειραιά και Νήσων, η Περιφέρεια Αττικής έχει προγραμματίσει ένα πλέγμα αντιπλημμυρικών έργων, όπως καθαρισμός ρεμάτων, διάνοιξη γεφυριών, φρεατίων κλπ ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Επιπλέον αυτών, απαιτείται η ενημέρωση και ο συντονισμός των Περιφερειακών Ενοτήτων, των Δήμων, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας και όλων των εμπλεκομένων φορέων, έτσι ώστε να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία και αλληλοενημέρωση για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων τους χειμερινούς μήνες.

Για τους λόγους αυτούς την  Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα  10.00 στο κεντρικό κτίριο των Περιφερειακών Ενοτήτων Νήσων (Ακτή Ποσειδώνος 14-16 Πειραιάς, 6ος όροφος), θα συγκληθεί το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.), με θέματα:
           - Απολογισμός Αντιπυρικής Περιόδου 2016
           - Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας  για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού περιόδου 2016-2017.
 


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/10/16 09:41

    Για τα εικονικα ή το λιγοτερο πιο ευγενικα να πω ημιτελη εργα πυροπροστασιας κυριε Αντιπεριφερειαρχα τι θα πειτε?Ξερεις αυτο που πηρε η μεγαλοεργολαβικη εταιρεια μονοπωλιο της Σαλαμινας που κανει απο σκατοαγωγους καροδρομους και τωρα χορτο πυροκοπες τι θα πειτε?Τιποτα αφου ρε λαμογια ποιος σας ελεγχει?Μονο αμα γινει το κακο εως τοτε η ζωη συνεχιζεται.Τα τυρια ξιζαν τουλαχιστον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.