Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Οκτ 2016

Τελετή παράδοσης-παραλαβής Αρχηγίας Πυροσβεστικού Σώματος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρενα Δούρου, στην τελετή παράδοσης  - παραλαβής της Αρχηγίας του πυροσβεστικού Σώματος.
Ο κ. Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Στρατηγό κ. Ιωάννη Καρατζιά για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία του με την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και του ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
Στον δε νέο Αρχηγό κ. Βασίλειο Καπέλιο ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του τόσο σοβαρά καθήκοντα, καλή δύναμη και καλή τύχη.
Παράλληλα κανονίστηκε συνάντηση προκειμένου να «θωρακίσουν» έτη περαιτέρω τα τόσο ευαίσθητα νησιά της ΠΕ Νήσων και την Τροιζηνία, με αύξηση προσωπικού, μέσων, οργάνωσης και ευέλικτες διαδικασίες λόγω των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζουν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/10/16 00:19

    TA KΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ. Η ΔΕΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.