Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Νοε 2016

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου  εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στις εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στον Γαλατά Τροιζηνίας και κατέθεσε στεφάνι.
Στον χαιρετισμό του ο  κ. Χατζηπέρος τόνισε ότι «πριν από 76 χρόνια ο ελληνικός λαός είπε ένα τεράστιο ΟΧΙ στον απρόκλητο φασιστή εισβολέα στην χώρα μας.
Σήμερα λοιπόν τιμούμε όλους αυτούς που έδωσαν το αίμα τους και την ζωή τους στον βωμό της Εθνικής Ανεξαρτησίας, Κυριαρχίας και Αξιοπρέπειας. 
Με πενιχρά μέσα αλλά με την ακατάβλητη Ελληνική ψυχή κατάφεραν να νικήσουν έναν πολύ πιο οργανωμένο και εξοπλισμένο στρατό, ο οποίος επιχειρούσε ένα Άδικο εγχείρημα.

Οι αγωνιστές αυτοί, τους οποίους τιμούμε σήμερα, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και φωτεινό φάρο που καθοδηγεί τα βήματά μας. Το έπος του ’40-41 στέλνει ένα καθοριστικό μήνυμα ότι «οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να κάνουν θαύματα». Αυτό έχει αποδείξει η Ιστορία του Έθνους και του Λαού μας. Αιωνία τους η μνήμη».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/11/16 10:30

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΟΥ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΕΙΚΕ

    ΠΑΛΛΑ 250 ΔΡΟΜΟ
    ΠΟΛΥΖΟΥ 600 ΔΡΟΜΟ

    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.