Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Νοε 2016

Εγκαινιάστηκε σήμερα με τις ευλογίες του Πατέρα Λάμπρου Μάθεση η νέα προκατασκευασμένη αίθουσα 36 τ.μ. στο 1ο Λύκειο Σαλαμίνας , για την ικανοποίηση αναγκών μαθητικής στέγης 24 παιδιών

Εγκαινιάστηκε σήμερα  με τις ευλογίες του Πατέρα Λάμπρου Μάθεση  η νέα προκατασκευασμένη αίθουσα 36 τ.μ. στο 1ο  Λύκειο Σαλαμίνας , για την ικανοποίηση αναγκών μαθητικής στέγης 24 παιδιών .
Η υπόσχεση της Δημάρχου κ. Ισιδώρας Νάννου-Παπαθανασίου , του  Προέδρου της Β/θμιας Εκ/σης  κ. Μιχάλη Κορρού και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας κ. Προκόπη Γκλίστη , που δόθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου  2016 για τοποθέτηση  της αίθουσας στο χώρο του Σχολείου σε σύντομο χρονικό διάστημα , έγινε πράξη.

Ευχαριστώ θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Νικόλαο Παπαδάκη για την παραχώρηση της αίθουσας.
Επίσης ευχαριστώ όλους όσους συνδράμανε  στην τοποθέτηση της  , την Πρόεδρο   της Ένωσης Γονέων κ. Ρούλα Ραπατζίκου, τους Συλλόγους  Γονέων  και τους Διευθυντές του 1ου & 2ου Λυκείου κ.κ. Νικόλαο Φασουλή & Χρήστο Ράμμο .
Τους συνεργάτες μου , τους υπαλλήλους  του Δήμου κ. κ. Κόττη Ηλία, Καλλέργη Χρήστο και Ελευσινιώτη Χρήστο ,  καθώς  και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες  μας  που με ενέργειές τους τοποθετήθηκαν δύο αναβατόρια για την εξυπηρέτηση μαθητών με ειδικές ανάγκες.
Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ και συγχαίρω τον  Διοικητή της Τροχαίας κ. Γεώργιο Ζαχαράκη και την υπαρχιφύλακα κ. Μαρία  Ιωάννου  για την ρύθμιση της κυκλοφορίας προς διευκόλυνση της μεταφοράς της αίθουσας από τις 6 π.μ. το Σάββατο 19.11.2016
Γνωρίζοντας ότι ο αριθμός των μαθητών στις υπάρχουσες σχολικές μονάδες στο νησί μας έχει αυξηθεί  με συνέπεια το πρόβλημα στέγασης τους να είναι πλέον σοβαρό , θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια  να αντιμετωπισθεί έστω και με προσωρινές παρεμβάσεις.
Τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο και  στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ανέγερση νέου Γυμνασίου-Λυκείου στην περιοχή Αγίου Αθανασίου της Δ. Κ. Αιαντείου , που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.
Εύχομαι καλή πρόοδο στους μαθητές, καλή δύναμη σε εκπαιδευτικούς  και γονείς.
Η Δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα σας.
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας

Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρα

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/11/16 19:16

    ΩΧ !!! ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ (HOT SPOT) , ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/16 19:47

    ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/16 14:11

      ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΜΟΙΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ...................................

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/11/16 19:48

    ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΑΛΙ ΠΙΠΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/16 11:01

    Που είναι οι πόροι κονδυλίων για ενεργειακή πολιτικη,περιβάλλον? Επιτρέπεται το σχολειό αυτο να ειναι ακόμα με σιδερένιες πόρτες και παράθυρα με μονό τζάμι?Μπράβο στην άμεση ανταπόκριση που προσωρινά θα στεγάσει τους μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/11/16 12:27

    ενας δημαρχος πρεπει να ειναι διορατικος και να δινει λυσεις για την καταστολη των προβληματων.η αιθουσα ελυσε το προβλημα για ενα χρονο αφου υποστηριζει οτι υπαρχει αυξηση μαθητων γιατι δεν κανει τα αυτονοητα. καποτε ο Γκλιστης και οχι μονο απερριπτε την προπαρασκευασμενη αιθουσα επειδη το περοτεινε η παπαιωαννου και φωναζε να πανε τα παιδια στα παλουκια τι εγινε κε Γκλιστη τωρα ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑς Η ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΤΙς ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/11/16 14:09

    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Ή ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ Ή ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/16 14:12

      Σωστος πως κανουν μερικες λες και δεν τις ξερουμε

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/11/16 17:26

    ΑΥΤΟΙ ΑΜΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΟΛΩΝΕΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/11/16 18:24

    Ναι είναι της μόδας στο νησί ποιότητα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/11/16 14:23

    πετρελαιο στα σχολεια ποτε θα βαλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/11/16 19:40

    τι προβολη θεε μου για αιθουσα κοντεινερ φτανει φωτογραφιες εχετε γελοιοποιηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.