Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Νοε 2016

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Υποβρυχίων

Μεγάλη ημέρα για τους αγωνιστές, τους πεσόντες των υποβρυχίων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και την πατρίδα.
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων Αντιναύαρχος ε.α. κ. Παναγιώτης Ραδίτσας ΠΝ και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσιος Χατζηδάκης διοργάνωσαν την εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου των Υποβρυχίων στην παραλία του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου, παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του Αρχηγού ΓΕΝ, Αρχηγού Στόλου και πλήθους Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών του Π.Ν.

Το μνημείο αποτελείται από τον τοποθετημένο πυργίσκο Υποβρυχίου σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων εκπροσώπησε στην εκδήλωση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου.

Στο χαιρετισμό του ο κος Χατζηπέρος επεσήμανε ότι οι θυσίες των προγόνων μας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και παρακαταθήκη για τις νέες γενιές, ιδιαίτερα για τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας σήμερα. 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/16 18:33

    ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΟΛΟ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΕΙΣΑΙ ,ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΑΕΙ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΑΙ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ? ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/16 20:19

    Ρε ψεύτες και απατεώνες, 4 χρόνια μας πιπίλιζε ο αρχιαπατεώνας την ίδια καραμέλα για την πολιτιστική πρωτεύουσα χωρίς να κάνει τίποτα. Ούτε ένα χαρτί δεν είχε ετοιμάσει 4 χρόνια όταν όλοι οι άλλοι δήμοι είχαν έτοιμο το φάκελο για κατάθεση 3 χρόνια πριν.Αν είναι μάγκας ας βγει να το διαψεύσει. Άντε ξυπνήστε κουτοορνίθια που τα καταπίνετε αμάσητα ότι σας φουρνίζει.


    Ανώνυμος11/11/16 20:14
    ΡΕ 19:23,ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ
    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝΕΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΒΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ
    ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΟ 2013!!!!!
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ; ΠΟΤΕ;
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΑΛΙΟΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!
    ΤΙ ΦΑΚΕΛΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕΝΑ ΜΗΝΑ;;;;
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/16 21:10

    Κάνε καμία κανονική σφράγιση στο νταμάρι που όλο μοστράρεις μπροστά στον φακό. Οι πολίτες θέλουν ικανούς άξιους και ικανούς πολιτικούς. Όχι για τα πρωϊνάδικα κους κους. Άντε μπράβο και αν δεις ψήφο από την Σαλαμίνα να μας την δείξεις και εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.