Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Δεκ 2016

ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΧΑΘΗΚΕ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε για τυπικούς λόγους την αίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ.Παναγιώτη Χατζηπέρου, δύο Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφέρειας Αττικής, της κας Τουτουτζή Παρασκευής και της κας Μεταξά Ειρήνης καθώς και άλλων πολιτών της Σαλαμίνας κατά του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και κατά του ΟΛΠ, σχετικά με την παραχώρηση της χερσονήσου της Κυνόσουρας στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΛΠ, αποφεύγοντας να μπει στην ουσία της υπόθεσης.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ η υπ’αρ.8216/38/14.2.2013 αποφαση του τότε Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, με την οποία εγκρίθηκε η πρόταση της εταιρίας  ΟΛΠ ΑΕ για την συμπλήρωση και αλλαγή των όρων δόμησης και χρήσεων γης στην περιοχή του Αρχαιολογικού Χώρου της Κυνόσουρας Σαλαμίνας (Αδόμητη Ζώνη Α), είναι κανονιστική πράξη της Διοίκησης και ως εκ τούτου απρόσβλητη με αίτηση ανάκλησης έστω και για λόγους νομιμότητας.

Η απόφαση καταδεικνύει ξεκάθαρα την ουσιαστική αδιαφορία όλων όσων θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει αποφασιστικά από την πρώτη στιγμή, πριν τρία χρόνια. Αλλά και την αδράνεια  φορέων και κινημάτων της Σαλαμίνας  για την προστασία της ευρύτερης περιοχής της Κυνόσουσας από παράνομες πράξεις της διοίκησης. Αποτέλεσμα είναι πλέον και μετά την απόρριψη της αίτησης του κ.Χατζηπέρου και πολιτών της Σαλαμίνας, να μην υπάρχει άλλος τρόπος ανατροπής της παραχώρησης του συνόλου της έκτασης της Χερσονήσου της Κυνόσουρας και προστασίας της περιοχής, πλην της προσφυγής στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
Μετά από αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Παναγιώτης Χατζηπέρος δήλωσε:
«Πιστός στον όρκο μου στο Σύνταγμα (Άρθρο 24, παρ. 1) και τους Νόμους έπραξα το καθήκον μου, όπως μου υπαγόρευε η συνείδησή μου ασκώντας την επίδικη αίτηση ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας. Δεν θα κρύψω την απογοήτευση μου μετά την απορριπτική απόφαση και μάλιστα για τυπικούς λόγους. Χαθηκε μία σημαντική ευκαιρία για να  αποκατασταθεί η νομιμότητα και να προστατευθεί ένα μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που θα μπορούσε να καταστήσει την Σαλαμίνα επίκεντρο αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος και να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης. Η παραχώρηση της αρχαιολογικής και αδόμητης Ζώνης Α της Κυνόσουρας στον ΟΛΠ και μέσω αυτού στην COSCO και ο ορισμός όρων δόμησης και χρήσεων γης στην συγκεκριμένη περιοχή ήταν μία πράξη που αντιτίθετο στο Σύνταγμα και σε προηγούμενες νομοθετικές διατάξεις, που προοστάτευαν την περιοχή λόγω της αρχαιολογικής και ιστορικής της σημασίας. Από την πλευρά μου δηλώνω ότι δεν θα σταματήσω να υπερασπίζομαι αυτό που θεωρώ ορθό, δίκαιο και νόμιμο και να ενεργώ για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς μου, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα Μνημείο της Παγκόσμιας Ιστορίας, όπως είναι η Κυνόσουρα».
Και κατέληξε:
«Μετά από αυτή την εξέλιξη ελπίζω ότι η COSCO, φορέας ενός πανάρχαιου πολιτισμού (του Κινέζικου) με ευαισθησίες σε θέματα πολιτισμού και παράδοσης, θα αντιληφθεί την σημασία της συγκεκριμένης περιοχής και θα σεβαστεί, όπως την σέβονται όλοι οι πολιτισμένοι λαοί, την σημασία του Παγκόσμιου αυτού Μνημείου και θα το αναδείξει σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Προσωπικά, προτίθεμαι να εξαντλήσω κάθε νομικό μέσο για την προστασία του μέσω των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων».

43 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/12/16 17:32

    1. Κύριε Χατζηπέρο, η αδόμητη Ζώνη της Κυνόσουρας δεν παραχωρήθηκε στον ΟΛΠ και την COSCO, χάρη στις άοκνες προσπάθειες της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, στην οποία έχω την τιμή να ανήκω.
    Μπορείτε να ενημερωθείτε διαβάζοντας την Σύμβαση Παραχώρησης που κυρώθηκε με τον νόμο 4404 ΦΕΚ Α'126/8-7-2016 και ειδικά τα παραρτήματα 3.2, 3.5 και 6.2 β.
    Καλό είναι να μην επαναλαμβάνετε την ίδια ανακρίβεια.

    2. Οι όροι δόμησης και οι χρήσεις γης που προσβάλατε στο ΣΤΕ δεν ισχύουν όσο η Κυνόσουρα προστατεύεται από την αρχαιολογική νομοθεσία που την χαρακτηρίζει Α' αδόμητη ζώνη.
    Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε περαιτέρω γιατί το θέμα είναι άνευ ουσίας.
    Αντ' αυτού μπορείτε να προσφέρετε τα μέγιστα, επικεντρώνοντας στα εξής σημεία:

    3. Στην Κυνόσουρα λειτουργούν δύο ναυπηγεία, μία μονάδα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων, αυθαίρετες εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ, αυθαίρετα λιμενικά έργα, αυθαίρετες μηχανολογικές εγκαταστάσεις, σαπιοκάραβα, σκουπιδότοποι, ένα λατομείο κουφάρι κληροδότημα του ΟΛΠ, κλπ.
    Είναι πέρα από κάθε νομιμότητα, λογική και ηθική. Τι έχετε να πείτε και τι έχετε κάνει για όλα αυτά;

    4. Η Cosco δείχνει όντως μεγαλύτερη ευαισθησία και σεβασμό στους αρχαιολογικούς χώρους, αντίθετα με τους σύγχρονους Έλληνες που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα βλέποντας τους αρχαιολογικούς θησαυρούς να καταστρέφονται, και ταυτόχρονα δηλώνουν άγνοια, αδυναμία ή αναρμοδιότητα.

    5. Κατά την επίσκεψή μας στην Cosco, μας διαβεβαίωσαν ότι ενδιαφέρονται για την τουριστική αξιοποίηση της Κυνόσουρας, αρκεί να την απαλλάξουμε από τα ναυπηγεία, τα σαπιοκάραβα και τις ρυπογόνες μονάδες.
    Ενδιαφέρεται κανείς;

    6. Η προσπάθεια της Περιφέρειας για μετεγκατάσταση των ναυπηγείων τι απέγινε;

    7. Το αίσχος της αυθαιρεσίας στη Χερσόνησο Αμπελακίων πότε θα σταματήσει;

    8. Η Δήμαρχος δηλώνει ότι το λατομείο στο Μπατσί λειτουργεί παράνομα και κλέβει δημόσια περιουσία.
    Εσείς δηλώνεται ότι το λατομείο είναι σφραγισμένο και ότι υπάρχει απόφαση για διακοπή της ηλεκτροδότησης.
    Είμαστε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος ή μπανανία;

    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 20:06

      Κύριε Κοκκινίδη τον συνεργάτισσας τον κύριο Δερτούζο που τον έχεις για να επιλύσει το πρόβλημα της Κυνόσουρας ;Γιατί πέρα από τα τηλέφωνα της wind πρέπει να ξέρεις ότι χρέωσε τον δήμο 260.000 ευρώ με όργανα παιδικών χαρών χωρίς μελέτες της τεχνικής υπηρεσίας και χωρίς διαγωνισμούς .Κατασκεύασε παράνομους δρόμους σε συνεργασία με τον Άγγελου και χρέωσε τον δήμο με ένα ποσό το οποίο είναι άγνωστο ακόμα και στην τεχνική υπηρεσία .Αλλοίωσε δασικούς χάρτες και έδωσε παράνομα ρεύμα και νερό στις οικιστικές περιοχές σε αυθαίρετα κτίσματα .Λεηλάτησε την δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή και κανένας δεν τον έχει στείλει ακόμη στο Κορυδαλλό .Άρα δικαίως έχει τον τίτλο του σωσία του νησιού μας .Μήνυσε του ότι όλο το νησί τον εκλιπαρεί να σώσει την Κυνόσουρα και εμείς οι Κουλουργιώτες δεν είμαστε αχάριστοι θα σας στήσουμε ανδριάντα στο κέντρο του νησιού .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/16 20:31

      Η Κυνόσουρα φίλε μου σώθηκε, τουλάχιστον η Α΄ ζώνη, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες λίγων ανθρώπων μεταξύ των οποίων και ο Δερτούζος. Αν έχεις κάτι για το παρελθόν του τρέχα στον εισαγγελέα, μαζί σου.
      Σήμερα, παρ' όλο που η Κυνόσουρα εξαιρέθηκε απ' την παραχώρηση και ουσιαστικά ανήκει σε εμάς, συνεχίζεται η ίδια απαράδεκτη κατάσταση γιατί η Δήμαρχος αρνείται να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα, ώστε να ξεβρομίσει η περιοχή και να αξιοποιηθεί τουριστικά. Οι Κινέζοι περιμένουν να καθαρίσουμε την Κυνόσουρα.
      Ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/16 22:44

      Κ .Κοκκινίδη αυτά ξέρετε πόσα χρόνια τα ακούμε και μάλιστα από πολλά στόματα .Τώρα τελευταία εμφανίστηκες εσύ με τον Μάνο και μας επαναλαμβάνετε τα ίδια που ακούμε εδώ και καμιά τριανταριά χρόνια. Τι σώσατε πήγατε στον ΤΑΙΠΕ και τους υπενθυμίσατε ότι υπάρχει αρχαιολογικός χώρος στην Κυνόσουρα κάτι που έπρεπε να κάνει ένας υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και ζητήσατε την εξαίρεση του και πράγματι την άλλη μέρα εξαιρέθηκε .Ρε καραμήτρο νομίζεις ότι οι κινέζοι κάνοντας αυτήν την γιγαντιαία επένδυση ήθελαν να έχουν μπροστά τους έναν αρχαιολογικό χώρο ;Φυσικά και όχι γι ‘αυτό και η εξαίρεση έγινε αμέσως , τι κάνατε στη ουσία ένα τίποτα .Εάν δεν το κάναμε εμείς θα το ζητούσαν οι κινέζοι. Επειδή πολλά έχουν δει τα ματιά μας και πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά μας αυτοί που ασχολούνται με την ανατολική πλευρά του νησιού μας πρέπει να έχουν και το ανάλογο ηθικό βάρος . Κ .Κοκκινίδη δυστυχώς μερικοί από εσάς δεν το εχουν.Τώρα για τον εισαγγελέα , εσύ πρέπει να ενεργοποίησης την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ξέρεις ποια και να ξεκαθαρίσεις το ηθικό βάρος της επιτροπής .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/12/16 01:22

      Είσαι πανάσχετος φίλε μου ή εμπαθής.
      Αν οι Κινέζοι δεν ήθελαν αρχαιολογικό χώρο μπροστά στα μάτια τους θα είχαν εξαιρέσει την Κυνόσουρα από μόνοι τους. Εδώ και χρόνια παλεύουν φορείς, οργανώσεις και δημοτικές παρατάξεις και δεν έχουν πετύχει τίποτα.
      Πρέπει να ξέρεις ότι οι Κινέζοι είχαν προγραμματίσει να βάλουν δύο μεγάλες δεξαμενές τύπου Panamax στην Κυνόσουρα αλλά μετά την εξαίρεση από την παραχώρηση, σκοπεύουν να τις βάλουν σε χώρο της Ψυτάλλειας που δεν τους ανήκει και έχουν προβλήματα.
      Προσπάθησαν να κρατήσουν την ακτογραμμή για να δένουν πλοία αλλά μετά την επισήμανση ότι είναι ενάλια αρχαιολογική ζώνη όπου δεν επιτρέπονται τέτοιες εργασίες την εξαίρεσαν. Προσπάθησαν να κρατήσουν όσα περισσότερα μπορούσαν, μέχρι και τον ελάχιστο χώρο που καλύπτει μία κεραία κινητής τηλεφωνίας, επειδή παίρνουν κάποιο ενοίκιο..
      Όταν πήγαμε στο ΤΑΙΠΕΔ η Σύμβαση ήταν τελειωμένη και οι Κινέζοι είχαν δώσει προσφορά με βάση και την Κυνόσουρα. Τόσο ο Υπουργός Ναυτιλίας όσο και ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μας είπαν ότι αργήσαμε πάρα πολύ. Ο Τσίπρας στη Βουλή είπε ότι εξαιρεί 640 στρέμματα στα λιπάσματα και έγινε πανηγύρι. Στην πραγματικότητα εξαίρεσε μόνο 80 στρέμματα λιμενική ζώνη που έτσι και αλλιώς ανήκουν στο δημόσιο. Θα ήταν απείρως καλύτερα να πει ότι εξαιρεί τους αρχαιολογικούς χώρους της Κυνόσουρας, σε αντίθεση με την προηγούμενη Κυβέρνηση που τις παραχωρούσε.
      Δυστυχώς ο πρωθυπουργός δεν το ήξερε και δυστυχώς δεν τον ενημέρωσες αφού γνώριζες τι θα συμβεί. Πρόκειται για ειδική περίπτωση που χρήζει ειδικής διερεύνησης.
      Μάλλον κάποιες ενοχές προσπαθείς να κρύψεις.
      Καληνύχτα φίλε μου..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/12/16 13:34

      ΜΗΧΑΛΑΚΟ ,ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΕΙΜΝΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΑΠΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ,ΑΚΟΥ ΚΟΥΤΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...
      "ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ",ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΡΑΦΛΟΠΥΤΟΥΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟ
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 2-2;;;;
      ΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/16 18:27

    Αμ το άλλο να αποκαλεί ο Σοφράς απατεώνα τον αθωωμένο τ Δήμαρχο και να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων;
    Φαίνεται πως με χρονοκαθυστέρηση (ως συνήθως) αντελήφθη την γκάφα και πετάχτηκε εκ των υστέρων... πολιτικό απατεώνα εννοούσα κα πρόεδρε

    Έχεις δίκιο ρε Σπύρο, έτσι ξεπληρώνονται τα πολιτικά γραμμάτια, εσύ να σκίζεις τα ιμάτια σου για πάρτι σου κι αυτή να σου διορίζει την κόρη σου, άλλως παιδί δεν έκανε μόνο η Αφρώ την κόρι (τι μου φταίει τώρα το παιδάκι για τις δικές σας υπόγειες διαδρομές;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/12/16 18:47

    Παραλήρημα και σήμερα της φουκαριάρας, έδωσε τα ρέστα της η οικονομολόγος Δημαρχίνα μας, την αθωωτική απόφαση του 3μελούς πλημμελειοδικείου την διάβασε ισοπαλία 2 – 2
    Φαίνεται της έχει μείνει η ποδοσφαιρική ορολογία οικογενειακώς
    Ρε που πάμε; Μάλλον καλύτερα που μας πάνε ρε οι μαθητευόμενοι μάγοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 16:48

      Καλά, εσένα το αριστερό μάτι σου πρέπει να έχει μυωπία και το δεξιό πρεσβυωπία, διαφορετικά δεν εξηγείται πώς το 2-1 το διαβάζεις 2-2. Γιαννάκι, τράβα στο γιατρό για ρεκτιφιέ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/16 19:03

    Χατζηπέρο σαν αντιπεριφερειαρχης κατεθεσες την αιτηση στο ΣΤΕ ή σαν ιδιωτης;;;Γιατί;;;;Δεν είχες την εγκριση της Δουρου;;;Αν θες δημοσιευσε την αιτηση στο ΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/16 19:55

    Προσπάθεια φίμωσης των δημοτικών συμβούλων από την ανεκδιήγητη πρόεδρο του ΔΣ και έλεγχος του τι θα πούνε για την υπόθεση της άνευ ανταλλάγματος παραχώρησης του νερού στην ΕΥΔΑΠ και με περίσσιο θράσος σε σχετική παρατήρηση δήλωσε.. «..σ’ όποιον αρέσει, αυτή είναι η δική μου διαδικασία..» ρε σου μιλάω ούτε ο Ζαγοριανάκος πια
    Σήμερα η Δήμαρχος ξεπουλά τα ασημικά του Δήμου.
    Κα Δήμαρχε να σας θυμίσουμε τα λόγια σας, όποιος δεν μπορεί… δεν ξεπουλά τα ασημικά του Δήμου,,, πάει σπίτι του, εσείς δάσκαλε που δίδαξες τι θα κάνεις;

    Η μόνη που αντέδρασε είναι η κα Μπινιάρη που επέμενε ότι πρέπει να μιλήσει η αντιπολίτευση και θα το βάλει θέμα.
    Διαρκής ενημέρωση μέσα από το «τσίρκο» του Δημοτικού Συμβουλίου ο χαρακτηρισμός «τσιρκο» του υιού κ Μιχάλη Νάννου το καμάρι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 13:33

      ΜΗΧΑΛΑΚΟ ,ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΕΙΜΝΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΑΠΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ,ΑΚΟΥ ΚΟΥΤΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...
      "ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ",ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΡΑΦΛΟΠΥΤΟΥΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟ
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 2-2;;;;
      ΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/12/16 20:31

    ΡΕ ΚΙΤΡΙΝΙΔΗ , ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ? ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ ? ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ? ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ?? ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ , ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 21:39

      Φίλε μου καλλιεργώ σε γλάστρες, σε τσιμεντένιο δάπεδο και δεν μολύνω κανένα υδροφόρο ορίζοντα γιατί δεν ποτίζω το χώμα. Χρησιμοποιώ οικολογικά φάρμακα γιατί το θερμοκήπιο είναι κλειστός χώρος και δεν θέλουμε να αναπνέουμε τοξικές ουσίες. Τα θερμοκήπια κατασκευάζονται χωρίς άδεια και ελέγχονται από τη διεύθυνση γεωργίας.

      Δεν ζήτησα ποτέ κανένα αξίωμα και όποτε μου προτάθηκε το αρνήθηκα. Θέλω να μιλάω ελεύθερα, να πράττω σύμφωνα με τη φωνή της συνείδησης και να απολογούμαι μόνο σε αυτή.
      Γ.Κ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/16 13:33

      ΜΗΧΑΛΑΚΟ ,ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΕΙΜΝΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΑΠΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ,ΑΚΟΥ ΚΟΥΤΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...
      "ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ",ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΡΑΦΛΟΠΥΤΟΥΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟ
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 2-2;;;;
      ΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/12/16 20:33

    ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΣΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/12/16 00:50

    ΡΕ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 10:27

      ΟΧΙ,,,,ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ. ///

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/12/16 06:55

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΗΚΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΨΟΓΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 10:23

      ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ? ? ? ΝΑ ΕΠΗΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ? ? ?
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΠΞΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
      ΤΣΑΜΠΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΙ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΣΩΜΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΜΠΡΟΣ.
      ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΒΟΥΛΙΟ ΠΙΝ ΟΜΑΛΑ
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣΗΣΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ. ΑΣΧΕΤΕ ΝΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΞΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ.
      ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ
      ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ. ///

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/16 10:39

      Οι συμβουλοι τησ Νανου να στηριζουν περισσοτερο το προεδρειο και να μην ειναι τοσο κοτεσ. Η Νανου και Πολυζου θα τραβανε το λουκι μονιμα ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/12/16 11:22

      06:55 Ποιος σχολιαστής ρε Παρτούζο εσύ ο ίδιος είσαι ρε ψυχοπαθή

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/12/16 11:33

      ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ?ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ....ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΥΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ?ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ.....ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΙΔΕΙΧΤΕΙΚΕ ΠΙΟ ΓΑΤΟΝΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΗΡΘΕ....ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΠΟΛΥ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????@@@

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/12/16 13:30

      ΡΕ 11:33,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;
      ΡΕ ΓΕΛΑΓΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!!!
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
      ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ......

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/12/16 14:06

    OΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 11.22. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΚΥΛΟΤΑΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 19:20

      Άκουσον ,στο δημοτικό συμβούλιο προήδρευσε ο Δερτούζος ο δημοτικός σύμβουλος που με ομόφωνη απόφαση του σημερινού ΔΣ έχει σταλεί στον εισαγγελέα . Αυτά μόνο στον τόπο μας συμβαίνουν .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/16 19:35

      Βρομιάρη (Ανώνυμος10/12/16 19:20)
      Ο καθένας μέχρι την τελική καταδίκη του έχει το τεκμήριο της αθωότητας, έτσι και ο άξιος προεδρείον κ Δερτούζος έχει θεσμικό ρόλο που το ίδιο το ΔΣ του τον έδωσε
      Ασε πρώτα να παραπεμφθεί γιατί ακόμα δεν έχει επισήμως παραπεμφθεί από τον εισαγγελέα κι έλα έστω εσύ μετά να τον δικάσεις χωρίς δίκη μέχρι τότε ΜΟΚΟ μωρή ρόμπα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/12/16 09:26

      Το έργο χόνδρος λιγνός επάνω σε ένα δίκυκλο το έχεις δει εχει πολυ γέλιο και παίζετε καθημερινά στη Κουλουρη και μετα κες για κιλοτάκια.αν μας σεβόντουσαν κάποιοι δεν θα κυκλοφορούσαν.πρεπει ομως να τα θυμόμαστε ολα αυτα και πως φέρονται στις εκλογές γιατι κρίνονται μέχρι να κάνουν τη δουλια τους.και εσυ πατριώτη μιλάς για κιλότες.τους διαφημίζεις μια χαρα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/12/16 17:06

    Πολύ σωστή και έξυπνη κίνηση ΜΑΤ της Δημάρχου που είχε προσκαλέσει το Νομικό Σύμβουλο του Δήμου στη συνεδρίαση. Με την κίνηση αυτή εξουδετέρωσε και απογύμνωσε όλους τους καραγκιόζηδες που επί μια εβδομάδα προσπαθούσαν να φοβίσουν μερικούς ηλίθιους της πλειοψηφίας. Κανείς μετά από αυτό δεν τόλμησε να πει ότι είναι παράνομη η όποια απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 17:13

      Ο Παπανικολάου είπε ότι δεν απαγορεύεται να συζητάς για την παραχώρηση περιουσιακού στοιχείου. Δωρεάν παραχώρηση απαγορεύεται δια ροπάλου, όποιος τολμάει ας ψηφίσει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/16 17:26

      Τι λες ρε μπούφο; Γιαυτό χθες ψηφίστηκε η πρόταση της Δημάρχου, επειδή απαγοοεύεται δια ροπάλου; Πολλούς κεφτέδες τρως αδελφάκι μου και το μυαλό σου έχει γίνει κουρκούτι..

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/12/16 17:10

    Ο Καπετανάκης χθες ήταν όλα τα λεφτά. Ξεμπρόστιασε τον Τσαβαρή και συνηγορούσε με αυτά που είπε η Δήμαρχος, γιαυτό και όταν τελείωσε δέχθηκε επίπληξη και φανερή δυσφορία από το στραβοπόδι αρχηγό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 19:36

      Καλά ρε τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε μαστούρι άλλα βλέπεις άλλα ακους;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος10/12/16 17:15

    Υπέροχος και ο Πρόεδρος της ΟΟΕΣΣΣ στη σύντομη παρέμβαση του, λέγοντας οτι το δίκτυο πρέπει να παραχωρηθεί στην ΕΥΔΑΠ καρτά κυριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 19:38

      Τι είναι αυτά που λες ρε κόπανε και ποιος είναι ο πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ και ποια είναι η ΟΕΕΣΣ;
      Ποιούς εκπροσωπεί ρε κόπανε ένας σύλλογος σαν όλους τους άλλους είναι που ψάχνει απεγνωσμένα για μέλη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/16 08:23

      Πρόεδρο να σε κάνουν και ας εισαι και στους ανύπαρκτους. Αν γίνει ένα επίσημο τσεκάρισμα τι ειναι ολοι αυτοί οι σύλλογοι,σωματεία,ομοσπονδίες,κλπ,κλπ,θα γελάει το κάθε ψαράκι μας

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος10/12/16 17:21

    Ο Τσαβαρής εχθές δεν ήταν πουθενά ή μάλλον νόμιζε ότι βρίσκεται στη Βουλή και λέει "θα υποβάλω πρόταση μομφής κατά της Προέδρου" επειδή η Πρόεδρος είπε ότι θα εφαρμόσει τον κανονισμό. Ρε τσαβαράκο, 300 χρόνια δημοτικός σύμβουλος είσαι και δεν ξέρεις ότι αυτά που είπες είναι μπούρδα; Κάνεις και τον πολύξερο, ανίκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 19:39

      ΝΑι ρε Μηνά πες του τα βλέπεις συ είσαι ο πολύξερος

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος10/12/16 18:59

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ 100ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ 2% ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΕΡΝΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ.... ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ .....................................................ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα γιατι ρωτάς εδώ και δεν ρωτάς τους διπλανούς σου,αφού την απάντηση την ξερεις απο μέσα.τοσο διεστραμμένοι ειστε ολοι σας.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος10/12/16 19:40

    Γιατί το σβήνεις δεν είναι υβριστικό

    Άκουσον ,στο δημοτικό συμβούλιο προήδρευσε ο Δερτούζος ο δημοτικός σύμβουλος που με ομόφωνη απόφαση του σημερινού ΔΣ έχει σταλεί στον εισαγγελέα . Αυτά μόνο στον τόπο μας συμβαίνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/12/16 10:14

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΗΣΤΗ ΤΟΥ 20% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/12/16 10:19

    ΜΗΧΑΛΑΚΟ ,ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΕΙΜΝΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΑΠΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ,ΑΚΟΥ ΚΟΥΤΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...
    "ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ",ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΡΑΦΛΟΠΥΤΟΥΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 2-2;;;;
    ΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.