Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιαν 2017

Τις ευχές της Περιφερειάρχη κα Ρένας Δούρου μετέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κος Παναγιώτης Χατζηπέρος, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Σαλαμίνας

Στο χαιρετισμό του, αφού έδωσε τις ευχές του για Καλή Χρονιά με Υγεία, Θετική Ενέργεια και Αλληλεγγύη για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ευχαρίστησε την Δήμαρχο κ. Ρούλα Νάνου, τους Αντιδημάρχους, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Πολύζου, την υπεύθυνη για το κοινωνικό παντοπωλείο κ. Ζήση και τις Τεχνικές Υπηρεσίες για την άψογη συνεργασία τους. Στη συνέχεια, τόνισε ότι η χρονιά αυτή όπως και οι επόμενες, θα είναι οι χρονιές της καρποφορίας όλης της οργανωτικής προσπάθειας που έχει καταβληθεί μέχρι τώρα από κοινού.

Η Σαλαμίνα είναι ένας ιστορικός τόπος με τρισχιλιετή ιστορία και πλούσια πολιτιστική παράδοση την οποία πρέπει να τη διαφυλάξουμε και σταδιακά να την αναδείξουμε με έργα τα οποία έχουμε προγραμματίσει μεθοδικά όπως είναι έργα οδοποιίας, δικτύων ύδρευσης, βιολογικού καθαρισμού και ομβρίων. Αλλά και έργα κτιριακών εγκαταστάσεων όπως: σχολείων, κτιρίου ΑΜΕΑ, βιβλιοθήκης καθώς και αθλητικών εγκαταστάσεων όπως: ανακατασκευή γηπέδων -ανοικτών και κλειστών- κέντρου νεότητας  κ.λ.π., τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν με το νέο έτος.
Η Περιφέρεια είναι η Ατμομηχανή της Ανάπτυξης για τα Νησιά της Αττικής κι η περίοδος απ’ εδώ και στο εξής είναι αυτή της αποτελεσματικής δημιουργίας για τους Κατοίκους – Επισκέπτες και τα Νησιά.
Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής είναι στο επίκεντρο του σχεδιασμού της Π.Ε. Νήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.