Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Ιαν 2017

Έκοψαν την πίτα της Περιφέρειας… μόνοι τους - Δεν κάλεσαν φορείς και αντιπολίτευση!

Αναδημοσίευση Λιμάνι24
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια των Αντιπεριφερειαρχών Πειραιά και Νήσων να κόψουν την καθιερωμένη πίτα των δύο Ενοτήτων, χωρίς να προσκαλέσουν κανέναν φορέα, ούτε καν τις άλλες παρατάξεις!
Εκεί ήταν μόνο η Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και… συνεργαζόμενη Περιφερειακή Σύμβουλος και κανένας άλλος!

Ο αποκλεισμός αυτός δεν θα σήμαινε τίποτα εάν συνέβαινε για πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς γίνεται και τα τρία τελευταία χρόνια και είναι σαφώς «εξωθεσμική» αυτή η λειτουργία, γιατί η Περιφέρεια ανήκει σε όλους και όχι μόνον σε αυτούς που την διοικούν κάθε φορά.
Κρίμα, γιατί τόσο ο Γιώργος Γαβρίλης, όσο και ο Τάκης Χατζηπέρος δεν είχαν δείξει μέχρι τώρα αυτή τη συμπεριφορά και είναι άνθρωποι προσηνείς.
Προφανώς αυτή η λειτουργία έγινε με … άνωθεν παρεμβάσεις.
Ας είναι…

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/1/17 19:29

    ΤΩΡΑ ΑΝΤΜΙΝ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΕΒΑΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/17 19:32

    Οι Έλληνες γονείς του Περάματος αγωνίζονται για το μέλλον των παιδιών τους: Στήριξαν δημόσια την Χρυσή Αυγή στο δημοτικό συμβούλιο - Δέχθηκαν επίθεση από Αριστεριστές και Κκέδες με την ανοχή του δημάρχου!
    Μετά την χθεσινή και καθόλα νόμιμη παρουσία της Χρυσής Αυγής στο σχολείο του Νέου Ικονίου Περάματος (μετά από πρόσκληση), οι γονείς του σχολείου που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους κατέκλυσαν την αίθουσα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για να εκφράσουν τους προβληματισμούς και την απόφαση που πήραν.
    Οι γονείς του σχολείου κατά τις τοποθετήσεις τους επέμειναν στην απόφαση τους, για την μην φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα με 86 υπέρ και 0 κατά και την εξέφρασαν δημόσια μπροστά στον δήμαρχο Περάματος.
    Παράλληλα, στήριξαν δημόσια την χθεσινή παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο σχολείο και τόνισαν πως ήταν η μόνη πολιτική δύναμη ενδιαφέρθηκε για το ζήτημα τους.
    Μπροστά στο άκουσμα των δηλώσεων των γονέων Αριστεριστές, ΚΚέδες και μέλη του ΠΑΜΕ με την ανοχή του δημάρχου Περάματος κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.
    Οι Έλληνες γονείς τους απώθησαν ενώ η Αστυνομία δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει την επίθεση των κομματόσκυλων, που σημειωτέον δεν έχουν καμία σχέση με το σχολείο όπου θα φοιτήσουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών.
    Στην συνέχεια καταφέρθηκαν εναντίον του δημάρχου Περάματος Λαγουδάκη που χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και χωρίς καμία ενημέρωση προς τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να φοιτήσουν στο σχολείων των παιδιών τους, οι αλλοδαποί μαθητές.
    Ο Αγώνας των Ελλήνων γονέων για το μέλλον των παιδιών τους συνεχίζεται και όπως δήλωσαν θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποίησες από αύριο το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/17 19:36

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΗΓΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΘΕΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΙΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/17 19:05

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΡΟΥΧΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΞΕΚΩΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΔΟΚΟΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΛΑΖΟΥΝ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ..ΗΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΑΓΡΟΤΙΣΕΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/1/17 20:37

    Τσαβαρη πόσο θα ξεφτίλα ακόμα με όλα τα λαμόγια σε λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/17 10:40

      Ποιός είσαι ρε γνωστέ ανώνυμε Mr Perfect που θα βγεις ανώνυμα να αποκαλέσεις λαμόγια 30 νοματαίους οικογενειάρχες που τόλμησαν να συνεστιάσουν; Από πότε θα ‘πρεπε να σου πάρουν την άδεια; Από πότε ρε ανεγκέφαλε θα πρέπει να παίρνουνε την άδεια της κάθε τζασλής που την είδε τοποτηρητής και ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του νησιού;
      Μαζέψου και βάλε μυαλό για σε βλέπω στα μανταλάκια κι αν δεν σου αρέσει κανείς φέρσου άντρας -αν μπορείς- και παραιτήσου να τελειώνουμε, οι υποδείξεις και οι προσβολές σου δεν γίνονται αποδεκτές και χωρίς αντίλογο από δω και πέρα, άντρας παίξ’ το στο σπίτι σου, αν σε παίρνει φυσικά

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/1/17 00:21

    Η Ελληνική Αστυνομία στα στούντιο του “Έψιλον” για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου - Κρύφτηκαν στις τρύπες τους οι συκοφάντες!
    Από τις 6 το απόγευμα αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα στούντιο του "Έψιλον" για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του βουλευτή μας Ιωάννη Λαγού.
    Η παρουσιάστρια - που υβρίζει και συκοφαντεί σε μόνιμη βάση το Εθνικιστικό Κίνημα - έχει εξαφανιστεί και συνεχίζει να κρύβεται για πέντε και πλέον ώρες.
    Η αναζήτησή της συνεχίζεται και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει στα στούντιο του "Εψιλον" - όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που παραθέτουμε - για να την συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου.
    Η δράστις του αδικήματος, όσο βαθιά και να κρυφτεί, πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη. Το εδώλιο του κατηγορουμένου δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ, απ' όπου μπορεί να υβρίζει και να συκοφαντεί χωρίς αντίλογο.
    Οι ψεύτες, οι συκοφάντες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως από 'δω και πέρα θα λογοδοτούν για κάθε έγκλημά τους σε βάρος της Αλήθειας και του Εθνικιστικού Κινήματος.
    Θυμίζουμε τι γράφαμε νωρίτερα σχετικά με το θέμα:
    Με τον αναμενόμενο τρόπο αντέδρασε η παρουσιάστρια του "Ε", Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα μηνύθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.
    Η εν λόγω παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανίστηκε και κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.
    Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό της και κρύβεται σαν το ποντίκι για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου.
    Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον - άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.
    Κατά την πάγια τακτική όλων των συκοφαντών μόλις αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, εξαφανίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/1/17 00:29

    Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τους συκοφάντες - Κρύβονται για να αποφύγουν την αυτόφωρη σύλληψη
    Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.
    Στις τελευταίες εκπομπές της Στεφανίδου στο κανάλι "Ε" όπου παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Συναγωνιστή Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των Γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο, έγινε σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών.
    Παρόλο που υπάρχουν αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί ήταν ειρηνική και ότι σε κανένα σημείο δεν υπήρξε συμπλοκή, η εκπομπή αναπαρήγαγε τις συκοφαντίες περί ξυλοδαρμού (!) δασκάλων και γονιών από μερίδα Χρυσαυγιτών ή ακόμα και από τον ίδιο τον βουλευτή.
    Αυτήν την στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/1/17 07:13

    Θρασσος που το έχουν οι φασίστες θέλουν να κάνουν και μήνυση. Αυτή που το αντί για κόμμα στη Βουλή έχουν εγκληματική οργάνωση, αυτοί που σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα, αυτοί που το παίζουν τσαμπουκάδες, αυτοί που χαιρετάνε χιτλερικά , εχουν το θράσος να κάνουν και μύνηση. Αίσχος φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/1/17 09:01

    Τσαβαρη άντε και πρόεδρος στην τοπική της ΝΔ με αντιπρόεδρο το νουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/17 11:01

      Ένα θα σου πω και να το θυμάσαι, τον αμόρφωτο, τον συγχωρώ τον μ@λ@κ@ επίσης, αν όμως έχει μαζί με το πακέτο και την αγνωμοσύνη τότε όχι μόνον δεν τον συγχωρώ, μα τον περνάω απέναντι χωρίς δεύτερη σκέψη.
      Κι εσύ εκεί πέρασες πλέον γιατί όσο σε αφήνουμε αναπάντητο εσύ αποθρασύνεσαι.
      Ξεχνάς ρε αφιλότιμε τις υποχρεώσεις σου;
      Ποιος ήσουν ρε μέχρι τα χθες μέσα στον μικρόκοσμό σου;
      Ο κ Τίποτας που δεν σε ήξερε κανείς πλην του στενού κύκλου του ταβερνίου του συλλόγου σου.
      Ποιος σε ανέδειξε; Ποίος σε έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό;
      Καλά να πάθει γιατί του τα λέγαμε από τότε και δεν μας άκουγε!
      Κι έρχεσαι σήμερα χωρίς να κοκκινίζεις να χτυπάς κάτω απ την μέση τον ευεργέτη σου;
      Λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/17 16:18

      Αγαπητέ «ανώνυμε» φίλε 20/1/17 11:01,
      δικαίωμα να συγχωρείς δεν έχεις γιατί δεν είσαι Θεός. Είσαι ένας κοινός θνητός, όπως κι εγώ. Αντίθετα το να με περάσεις απέναντι είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου.
      «Τίποτα» δεν είναι κανείς μας. Όλοι είμαστε «κάποιοι» και «κάτι». Άλλος λίγο άλλος πολύ.
      Όσο μικροί κι ασήμαντοι ή μεγάλοι και τρανοί κι αν είμαστε, ουσιαστικά ζούμε στον μικρόκοσμο μας. Κι εγώ φίλε μου και στο ταβερνείο και στο Δημαρχείο ως Αντιδήμαρχος και ως Δημοτικός Σύμβουλος τώρα στον μικρόκοσμο μου ζούσα και συνεχίζω να ζω.
      Αχάριστος δεν υπήρξα ποτέ μου και δεν θα υπάρξω. Παραδέξου όμως ότι κι εγώ κάτι πρόσφερα, δεν ήταν δα και τόσο γαλαντόμος ο ευεργέτης μου.
      Τελικά φίλε μου θα πρέπει να είσαι χαρούμενος εσύ και η υπόλοιπη παρέα που έστω και μετά από καιρό πείσατε τον ευεργέτη μου να με απομακρύνει.
      Υ.Γ. 1) σου απαντώ επώνυμα γιατί ξέρω ποιος είσαι και σε εκτιμώ αφάνταστα
      2) είναι η πρώτη και τελευταία φορά που γράφω σε blog . Το παρόν δημοσιεύθηκε από πολύ στενό μου φίλο ο οποίος γνωρίζει το άθλημα και του ζήτησα να δημοσιεύσει την απάντηση μου στο blog.
      Σας ευχαριστώ όλους
      Γρηγόρης Καπετανάκης
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/1/17 19:42

    Αφού το κατάφεραν καί αυτό αλίμονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/1/17 00:19

    Όταν στα έλεγα Γρήγορη δεν με πίστευες να δω τη θα κάνεις τωρα, είσαι αγωνιστής κάνε αυτό που πρέπει πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/17 13:40

      ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ-ΑΓΝΩΣΤΟΥ 20-1-2017/1101 ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ
      ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑς ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ. Ο.Κ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΟΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Π.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.ΑΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Κ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ .

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος21/1/17 15:44

    ΌΠΟΙΑ ΦΩΝΉ ΑΓΑΠΆ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΩΠΆΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΆ ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ, ΟΙ ΨΕΎΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ. ΣΕ ΛΥΠΆΜΑΙ ΣΑΛΑΜΊΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.