Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιαν 2017

Η Τ.Ο. της Ν.Δ. Σαλαμίνας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος

Η Τ.Ο. της Ν.Δ. Σαλαμίνας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος ότι την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 στην επίσημη εκδήλωση των Θεοφανείων θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος του κόμματος μας κ Κυριάκος Μητσοτάκης στις 9:3,0΄πμ στην Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια στον Αγιασμό των υδάτων στην παραλία της Κούλουρης.
Για την Τ.Ο. Σαλαμίνας
Ο πρόεδρος
Νίκος Ελευθεριάνος
Ο αν/της πρόεδρος
Χαράλαμπος Δρίβας

Τηλέφωνα επικοινωνίας προέδρου 210 46 74 061 + 6973 021 882


28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/1/17 13:44

    ΑΜΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΖΗΜΕΝΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/17 15:33

    Ή χολή βλέπω τρέχει..
    Σε λίγο θα είναι πρωθυπουργός
    Τότε τι θα λέτε ?? Εκεί που Φτασατε τον κόσμο ,θελει
    κάποιον να του δώσει ελπιδα. Αν υπάρχειακομα αυτή η λέξη στο λεξιλόγιο μας.
    Χρόνια είχε να έρθει ο
    πρόεδρος στο πρώην και τώρα νυν
    Καταγάλανο νησί. Μην βριζετε λοιπόν δώστε το χέρι σας να προχωρήσει αυτός ο τόπος .��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/17 15:33

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/17 09:46

      ρε πας καλα?αυτος ετσι και του δωσεις χερι παει στο βουτηξε(βλεπε ζημενς)25 χρονων αμειβοτανε απο την Εθνικη σαν συμβουλος.χιλιαδες πανεξυπνα παιδια του λαου με δεκα πτυχια κανεις δεν αξιζε για την τραπεζα του μισους ενα μισθο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/17 16:17

    Υπάρχει ακόμα κάποιος τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει γιατί γκρέμισαν τον Καραμανλή;Η εικόνα είναι ξεκάθαρη.O Southstream και ο Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη ήταν οι μέγιστες επενδύσεις που θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα στο παγκόσμιο στερέωμα.Με τις σημερινές εξελίξεις στην Ουκρανία, εάν είχαν περάσει οι δύο αγωγοί, η Ελλάδα θα ήταν σήμερα το «Μονακό» της Ενέργειας. Χρήμα, ασφάλεια, ιλιγγιώδης ανάπτυξη.Και όμως, με τα δύο ολοκαυτώματα (2007 – 2009), τις μαζικές δολοφονίες αμάχων πολιτών, τις πορτοκαλί εξεγέρσεις ισλαμοφασιστών (Δεκέμβρη – Μάη) και τους εκβιασμούς των νταβατζήδων, ο Καραμανλής γκρεμίστηκε. Και μαζί γκρεμίστηκε και η Ελλάδα.Αντί για Μονακό ενέργειας, γίναμε τοξικός σκουπιδότοπος.Θα τιμωρηθούν τα καθάρματα που με πρόσχημα τον κροκόδειλο του Έβρου ακύρωναν αγωγούς; Θα τιμωρηθούν τα κτήνη που δολοφονούσαν Έλληνες, απειλουσαν και εκβίαζαν;ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/17 17:28

    Νούμερα τής τοπικής να πάτε στο γερμανικό μαγαζί να ψωνίσετε να τόν κέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/1/17 20:40

    Καλά ρε παιδιά ο Μητσοτάκης από που ήρθε; Αυτός δεν ήταν μέλος Κυβέρνησης Σαμαρά που υπέγραψαν τα μνημόνια; Αυτός δεν ήταν μέλος Κυβέρνησης που μείωσε 40% τις συντάξεις, αυτός δεν ήταν μέλος Κυβέρνησης που 500.000 Ελληνόπουλα απόφοιτοι Πανεπιστιμών πήραν τον δρόμο της μετανάστευσης; Αυτός δεν ήταν μέλος Κυβέρνησης Σαμαρά που έριξαν στην ανεργία το 30% του Ελληνικού Πληθυσμού και το 55% της νεολαίας σε ανεργίας; Αυτός δεν ήταν μέλος Κυβέρνησης Σαμαρά που 3.500.000 Έλληνες βρέθηκαν κάτω από τα όρια της φτώχειας; ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/17 21:36

      Ωραία μαζί σου, πρόταση. Αύριο πες πως είναι εκλογές τι προτείνεις τι να ψηφίσουμε;
      Και εγώ ξέρω να ρίχνω το ανάθεμα όπου να είναι πρόταση έχεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/1/17 00:40

      NAI ΠΡΟΤΑΣΗ EXΩ 21.36. ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝΕ. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΓΧΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΊΑΣ.ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/1/17 01:32


      Ο Τσίπρας και όλο το σκυλολόι τι έκανε τόσα χρόνια που οι άλλοι διόριζαν, έδιναν πρόωρες και αναπηρικές μαϊμού και αύξαναν το χρέος; Απολύτως τίποτα. Φώναζαν για περισσότερούς διορισμούς, μεγαλύτερους μισθούς και συντάξεις και περισσότερες παροχές. Καμία κουφάλα δεν έβγαζε κιχ για το δημόσιο τέρας, τα κλειστά επαγγέλματα, τις συντάξεις στα 45 τις αναπηρικές μαϊμού, τα χρέη και τα ελλείμματα που μεγάλωναν συνεχώς.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/1/17 15:35

      Ο υπουργος των απολυσεων. Αυτο ειναι το εργο του. Απελυε κοσμο και εδινε εργολαβιες. Ουστ λαμογια!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/1/17 23:20

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/1/17 00:09

    Κούλη με Τραγακη, Νεράτζη, Μπαρμπαγιάννη, Διακο, Μακρή,και όλα τα σουργελα σωθεικαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/1/17 08:48

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΖΉΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ;
    ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/17 09:46

      Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι πως η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή για την οποία συνυπέγραψαν ΝΔΠΑΣΟΚΟΙ κλπ συγγενείς! Το θέμα είναι, ποιός θα μας βγάλει από το αδιέξοδο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/1/17 15:38

      Ναι ρε....ακριβηνε ο καφες 20 λεπτα το κιλο και φοβουνται οι συνταξιουχοι - πιλαφια 45αρηδες μηπως ακριβηνει ο καφες που πινουν καθε πρωι στο Αγιο Νικολαο. Ψηφιστε Κουλη να πεσει η τιμη του εσπρεσο να σωθουμε!!!!

      Διαγραφή
    3. Πεστα μεγαλε!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/17 11:58

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ ,ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/17 12:45

      Για να πούμε το σωστό ναι έκανε έργα, όμως;
      Ανοίγεις μεγάλη συζήτηση που στην τελική δεν βοηθάει σήμερα.
      Καλή χρονιά δεν αξίζει στο ΠΑΣΟΚ ούτε στην ΝΔίτσα δυο αράδες σχόλια

      Διαγραφή
  10. Ωχχχ! Δηλαδη αυριο που θα ρθει θα χρειαστει να βαλουμε αλυσιδες στα αυτοκινητα και να μην πω πως υπαρχει κινδυνος να κοπουν τα δρομολογια των φερυς απ τα μποφωρια!!! ενεκα ελευσης υιου Μητσοτακη βεβαια! Τωρα σοβαρα.... ρε παιδες αληθεια υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να εμπιστευτουν τον Μητσοτακη ως σοβαρο ατομο? Σκεφθειτε τουτο: Να ειχε γεννηθει φτωχος η εστω σε μια μικροαστικη οικογενεια. Τι θα ηταν ικανος αυτος ο ανθρωπος να κανει στη ζωη του; Αληθει τον εχετε ικανο να κυβερνησει; Σας γεμιζει το ματι; Αν εχετε τετοια αποψη τοτε λυπαμαι για σας, απο ενστικτο δεν ειστε πουθενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/1/17 22:04

    Φίλε ο Κυριάκος θα κυβερνήσει και θα πετύχει να είσαι σίγουρος,το πρόβλημα είναι οι κομματικοί και ιδιαίτερα εδώ στο νησί μας πού τον βρίζουν με το χειρότερο τρόπο καταλαβενεις που είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/17 09:33

      νασαι καλα ρε 2204 μουφτιαξες τη μερα με την αισιοδοξια σου.θεωρω ομως πιο ευκολο να ξεχρεωσει η ΕΛΛΑΣ με τα χρηματα του Σωρα παρα να πετυχει ο κουλης.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/17 23:00

    ΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/1/17 13:07

    Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του πρώην Μητροπολίτη Νύσσης: Δράστες 2 αφγανοί και ένας ιρανός που κυκλοφορούν ελεύθεροι!
    Ύστερα από πολυετή έρευνα της Ασφάλειας Αττικής αποδείχθηκε πως δράστες της στυγερής δολοφονίας του πρώην Μητροπολίτη Νύσσης Ελευθέριου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στις 5-1-2012, εντός της οικίας του στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι τρεις αλλοδαποί εκ των οποίων δύο υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας 21 ετών και ένας 46χρονος υπήκοος Ιράν.
    Μετά από αναζήτηση, εξακριβώθηκε ότι ένας εκ των δραστών διέφυγε στο εξωτερικό, ενώ οι άλλοι δύο, μετά την ανθρωποκτονία αναζητούσαν τρόπους διαφυγής.
    Ο δράστης που εντοπίστηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστρία είναι ο Ιρανός, ο οποίος μετά από αίτημα των ελληνικών Αρχών κλήθηκε για κατάθεση, όμως υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα, αλλά υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις και καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, αλλά θεωρείται θέμα χρόνου πλέον η σύλληψή του πλέον.
    Αντίστοιχα, τότε, οι δύο Αφγανοί διέφυγαν αρχικά στην Θεσσαλονίκη, όπου εντοπίστηκαν από συνοριοφύλακες και συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στην χώρα. Στη συνέχεια αποφυλακίστηκαν, αφού μέχρι τότε δεν είχε προκύψει η εµπλοκή τους µε την δολοφονία και πλέον εκτιμάται πως και αυτοί έχουν διαφύγει σε άλλη χώρα της Ευρώπης.
    Ο Μητροπολίτης Νύσσης ήταν ένας ιδιαίτερα ευσπλαχνικός και ελεήμων άνθρωπος και άνοιγε πολύ εύκολα την πόρτα του, δίνοντας ό,τι είχε σε όποιον του ζητούσε βοήθεια. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν και οι δράστες και απλά του χτύπησαν την πόρτα µε αποτέλεσμα το θύμα να τους ανοίξει την πόρτα δίχως δισταγμό. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και του έκλεισαν το στόμα µε ένα πανί, μέχρι που έχασε την ζωή του από ασφυξία.
    Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στις 11:30 το βράδυ της παραμονής των Θεοφανείων του 2012, σαν σήμερα δηλαδή, μετά από εκκλήσεις γνωστών του στην Αστυνομία που δεν τον έβρισκαν και ανησυχούσαν. Στο σπίτι βρέθηκε πεταμένο στο πάτωμα ένα άδειο πορτοφόλι και ανοιγμένα συρτάρια. Εκτιμάται πως οι δράστες αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, όσα δηλαδή θα μπορούσε να είχε στο πορτοφόλι του το θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/1/17 13:14

    Ζημιές εκατομμυρίων ευρώ στο Γερμανικό κράτος από απατές λαθρομεταναστών
    Σύμφωνα με το Ρωσικό δημοσιογραφικό δίκτυο rt.com μια ειδική επιτροπή στην πόλη του Μπράουνσβαϊγκ θα ερευνήσει πάνω από 300 περιπτώσεις απάτης που διαπράχθηκαν από τους αιτούντες άσυλο λαθρομετανάστες.
    Οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες απατεώνες, που στην πλειονότητα τους ήταν Σουδανικής εθνικότητος, εκμεταλλεύτηκαν το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας της Γερμανίας χρησιμοποιώντας πολλαπλές ταυτότητες για να αξιώσουν παράνομα οικονομικά οφέλη. Για παράδειγμα η εκτιμώμενη συνολική οικονομική απώλεια των Γερμανών φορολογούμενων μόνο στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας εκτιμάται σε περίπου 3,2 εκατ. με 5,3 εκατ. ευρώ (€3.200.000 - €5.300.000), όπως αναφέρει και το περιφερειακό γερμανικό κανάλι NDR.
    Οι παραπάνω απατεώνες εκμεταλλεύτηκαν τον φόρτο εργασίας που είχαν οι Γερμανοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι με την διεκπεραίωση των σχετικών αιτήσεων κατά την διάρκεια του 2015, δηλαδή στο αποκορύφωμα της Ευρωπαϊκής λαθρομεταναστευτικής κρίσης. Η πιο ακραία περίπτωση που έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής ήταν ένας λαθρομετανάστης που είχε εμπαίξει το Γερμανικό κράτος με δώδεκα πλαστές ταυτότητες και οικονομικές ζημιές της τάξης των περίπου 50 χιλιάδων ευρώ.
    Εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι ένα τόσο προηγμένο κράτος όπως η Γερμανία δεν χρησιμοποίησε την μέθοδο των δακτυλικών αποτυπωμάτων για την ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών, αλλά βασίστηκε μόνο στα διαφορετικά ονοματεπώνυμα με τις αντίστοιχες παραλλαγμένες φωτογραφίες και μεταμφιέσεις που χρησιμοποιούσαν οι λαθρομετανάστες απατεώνες.
    Επιπροσθέτως το Γερμανικό σύστημα ήταν επίσης ευάλωτο στην εξαπάτηση, επειδή οι Γερμανοί δημόσιοι υπάλληλοι δεν είχαν χρόνο για να ελέγξουν όλες τις αιτήσεις που υποβάλλονταν σε άλλους δήμους στην Κάτω Σαξονία. Με αυτό τον τρόπο ο ίδιος λαθρομετανάστης με τα ίδια στοιχεία, δηλαδή ίδια φωτογραφία και ταυτότητα, μπορούσε να εισπράξει πολλαπλώς την οικονομική προσφορά του γερμανικού κράτους από διαφορετικά σημεία.
    Αυτή η υπόθεση θυμίζει την όμοια περίπτωση των πυρκαγιών του 2007 στην Ελλάδα με την άμεση και χωρίς ταυτοποίηση στοιχείων αποζημίωση των τριών χιλιάδων ευρώ κατά οικογένεια που είχε θεσπίσει ο Κώστας Καραμανλής (επίσης γνωστός και ως... Βούδας της Ραφήνας) και εκμεταλλεύτηκαν με τον ίδιο τρόπο αρκετοί Ρομά.
    Επιστρέφοντας στο Γερμανικό φιάσκο το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι αν και η σχετική η απάτη έχει τώρα αποκαλυφθεί, οι ύποπτοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κατηγορίες αλλά ούτε και να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν παρανόμως λάβει, καθώς είχαν χρησιμοποιήσει πλαστά ονόματα και διευθύνσεις.
    Θυμίζουμε πως η γερμανική κυβέρνηση δαπάνησε περίπου 560 εκατομμύρια ευρώ για "μαθήματα ένταξης" για τους λαθρομετανάστες μόνο το 2016 και το σχετικό ποσό αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ το 2017.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/1/17 13:18

    μυστικά κονδύλια που χρηματοδοτούν το κόκκινο παρακράτος
    Πολλές φορές έχουμε κάνει λόγο για τα λεγόμενα «μυστικά κονδύλια» από τα οποία πληρώνονται τα διάφορα παρακρατικά τσιράκια.
    Τα ποσά αυτά φαίνονται στον κρατικό προϋπολογισμό (ως «απόρρητες δαπάνες»), αλλά δεν μπορούν να ελεγχθούν από κανέναν.
    Το 2017, λοιπόν, το υπουργείο Εσωτερικών του συντρόφου Σκουρλέτη (που δηλώνει υπερήφανος για την συμμετοχή του γιού του στις παρακρατικές συμμορίες…), θα δώσει 18,5 εκατομμύρια ευρώ για «απόρρητες δαπάνες» της αστυνομίας, άλλα 7 εκατομμύρια οι Ένοπλες Δυνάμεις κι άλλα 15 το υπουργείο Εξωτερικών – χώρια τα υπόλοιπα υπουργεία!
    Αυτά είναι λεφτά, συντρόφια!
    Κατά τα άλλα, «το ταμείον είναι μείον» για μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, που πεινάει και κρυώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/1/17 13:20

    «Πρόσφυγες» στην Μυτιλήνη έκλεψαν δεκάδες tablets από κατάστημα και τα πούλησαν στο hot spot!
    Οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν την διάρρηξη που είχε γίνει το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς
    Η λεηλασία ενός καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στη Μυτιλήνη από «πρόσφυγες» που φιλοξενούνται στο νησί, ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικών που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της Λέσβου. Μάλιστα, οι Ιρακινοί δράστες πούλησαν σε άλλους αλλοδαπούς την λεία τους!
    Οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν την διάρρηξη που είχε γίνει το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο κατάστημα, όταν οι Ιρακινοί ηλικίας 20, 21 και 28 χρόνων «γκρέμισαν» την βιτρίνα και άρπαξαν από το εσωτερικό του δέκα συσκευές tablet αξίας 1.500 ευρώ! Όπως εξακριβώθηκε πούλησαν τη λεία τους σε άλλους αλλοδαπούς, από τους οποίους εντοπίστηκε μόνο ένας 22χρονος Σύρος που είχε στην κατοχή του μέρος των κλοπιμαίων.
    Τα κλεμμένα tablets κατασχέθηκαν και τα υπόλοιπα αναζητούνται, όπως και οι αγοραστές τους, ενώ στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών Ιρακινών για κλοπή και του Σύρου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
    Εξιχνιάστηκε, σήμερα (04-01-2017) το πρωί, μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην πόλη της Μυτιλήνης.
    Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων (3 υπήκοοι Ιράκ και 1 υπήκοος Συρίας) ηλικίας 20, 21, 28 και 22 ετών αντίστοιχα, για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
    Πιο συγκεκριμένα, όπως διακριβώθηκε, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι τρείς υπήκοοι Ιράκ, το βράδυ της 31-12-2016, εισήλθαν από κοινού στο προαναφερόμενο κατάστημα, σπάζοντας τζαμαρία του και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, δέκα (10) φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (ταμπλέτες), συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.
    Από την περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι δράστες ακολούθως, πούλησαν τις παραπάνω συσκευές, σε έτερους αλλοδαπούς. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου υπηκόου Συρίας, μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.