Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιαν 2017

Παντελής ανικανότητα ή ανοχή και συνενοχή με την παρανομία;; Θέλει αρετή και τόλμη η εξουσία

Προβολή δυο σχολίων από το SALAMINA PRESS που είναι η όλη ουσία της υπόθεσης της Κυνόσουρας, πιο ξεκάθαρα δεν λέγονται, άλαλα τα χείλη των… αρμοδίων; Αναμένουμε λοιπόν! Θέλει αρετή και τόλμη η εξουσία
Ανώνυμος3/1/17 23:27
Μπράβο στον Δήμαρχο Λιπασμάτων, άξιος. Ο κ. Βρεττάκος δεν αρκέστηκε στα 86 στρέμματα λιμενικής ζώνης που του δίνει η Σύμβαση Παραχώρησης, αλλά πάει με τσαμπουκά και καταλαμβάνει-αξιοποιεί προς όφελος των κατοίκων το σύνολο των 640 στρεμμάτων της περιοχής Λιπασμάτων.
Χίλια μπράβο Δήμαρχε.
Αυτά να τα βλέπει η δική μας κ. Νάννου που της δώσαμε στο πιάτο την Κυνόσουρα και δεν ξέρει τι να την κάνει. Την αφήνει στις ορέξεις του κάθε παράνομου και κάθε μπαταξή που εκμεταλλεύεται και καταστρέφει τη μοναδική ιστορική μας κληρονομιά.
Αναρωτιέμαι αν είναι παντελής ανικανότητα ή κάτι πολύ χειρότερο.
Γ. Κοκκινίδης.
Ανώνυμος4/1/17 00:46 

Άντε ρε που είσαι ικανός εσύ να μιλάς για ανικανότητα της δημάρχου, ηλίθιε που δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις.
Η σύμβαση παραχώρησης αφήνει έξω 200 στρέμματα της ζώνης λιπασμάτων που ανήκουν πλέον στο δήμο και σ΄ αυτά μόνο έβαλε μπουλντόζες. Για ποιά 640 στρέματα μιλάς και για ποιό τσαμπουκά, πας καλά;
Εσάς που σας έβαλε στη διαπαραταξιακή και καβαλίσατε την κάλαμο παριστάνοντας τους παντογνώστες, για πες μας ποιά Κυνόσουρα της δώσατε στο πιάτο και τι μπορούσε να κάνει και δεν το έκανε;
Ανώνυμος4/1/17 10:19
Το μικρό ανθρωπάκι (4-1-17 00:46) που κρύβεται στα φουστάνια της Δημάρχου ξαναχτύπησε. Κρύψου μεγάλε καθοδηγητή.
Μιλώντας για ανικανότητα της Δημάρχου είμαι πολύ επιεικής. Η Κυνόσουρα καταστρέφεται καθημερινά από τους κάθε λογής παράνομους και η Δήμαρχος πέρα βρέχει. Για απάντησέ μου κύριε φωστήρα με ποιο δικαίωμα λειτουργούν ναυπηγεία και ρυπογόνες μονάδες στην Κυνόσουρα; Με ποιο δικαίωμα τους αφήνετε να καταστρέφουν τους αρχαιολογικούς χώρους; Ποιον καταγγείλατε μέχρι σήμερα, τι βιολί βαράτε;
Αυτά που λες για τη Σύμβαση Παραχώρησης είναι επιεικώς μπούρδες γιατί στη σελίδα 131 λέει ότι εξαιρούνται μόνο 86 στρέμματα, τα οποία στη σελίδα 122 στο αναλυτικό τοπογραφικό διάγραμμα, τα αποτυπώνει σαν λεπτή παραλιακή ζώνη. Είναι η χερσαία λιμενική ζώνη η οποία δικαιωματικά ανήκει στο Δημόσιο. Τα υπόλοιπα είναι ιδιοκτησίες της Εθνικής Τράπεζας, της Lafarge και του Μελισσανίδη τα οποία ΔΕΝ εξαιρέθηκαν από την Παραχώρηση. Κατάλαβες μπούφε;;
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου μιλάει για 200 στρέμματα που “κάποιοι κρατούσαν και κρατούν μακριά από τους πολίτες” και για το σύνολο των 640 στρεμμάτων που καλύπτουν όλη την περιοχή των Λιπασμάτων και τα οποία ΔΕΝ εξαιρέθηκαν από την Παραχώρηση. Γκέγκε;;;
Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή που σας κάθεται στο στομάχι, σας πρόσφερε την Κυνόσουρα στο πιάτο γιατί παρουσίασε στοιχεία και ντοκουμέντα στο ΤΑΙΠΕΔ, τα οποία ήταν καταλυτικά. Θυμάσαι ότι την επόμενη κιόλας μέρα πήρε τηλέφωνο ο Πιτσιόρλας και είπε ότι μας χαρίζει την Κυνόσουρα. Μήπως μας λυπήθηκε; Μήπως επειδή είσαστε όμορφοι;;
Θυμάσαι ότι η Κυνόσουρα ήταν απαγορευμένος καρπός και άπιαστο όνειρο για δεκαετίες.
Θυμάσαι ότι η προηγούμενη επιτροπή που έφτιαξε η Ρούλα και προέδρευε η ίδια έκανε μία τρύπα στο νερό.
Θυμάσαι ότι η Ρούλα σαν πρόεδρος του αναπτυξιακού και για ατέλειωτα χρόνια έκανε μία τρύπα στο νερό.
Θυμάσαι ότι όλες οι δημοτικές αρχές οι σύλλογοι και οι φορείς το παλεύουν χρόνια χωρίς αποτέλεσμα.
Λίγη σοβαρότητα κύριε γνωστέ-άγνωστε του παρασκηνίου.
Ακόμα και σήμερα ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο ΟΛΠ δεν έχει δικαιώματα στη Σαλαμίνα και ακόμα λιγότεροι μπορούν να το αποδείξουν. Η επιτροπή το γνωρίζει και κέρδισε την Κυνόσουρα.
Εσύ το γνωρίζεις μεγάλε καθοδηγητή;;;
Καταργήσατε την επιτροπή του λατομείου επειδή σας καθόταν στο στομάχι, καταργήστε και την επιτροπή της Κυνόσουρας, για να κλείσει ο κύκλος της συνθηκολόγησης με τα μεγάλα συμφέροντα που λυμαίνονται τη Σαλαμίνα..
Παντελής ανικανότητα ή ανοχή και συνενοχή με την παρανομία;;
Καλή χρονιά κυρίες και κύριοι με τα “καθαρά χέρια”

Γ. Κοκκινίδης

47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/17 12:00

    Βρώμικα χέρια, βρόμικο νταμαρόλαδο, βρόμικο σπανόλαδο, λάδια τρέχουν από παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/17 12:09

    ΓΙΑ ΤΟΝ 12,00 ΤΟ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΙ , ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΜΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/17 12:41

      Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/1/17 12:49

      Τι θες να πεις; Να πάρουμε τα όπλα;
      Δεν το βλέπω και τόσο μακριά σαν πιθανότητα, μόνον να μην επαναληφθεί η ιστορία αδερφός εναντίον αδερφού, γιατί αυτό είναι που επιδιώκουν οι μαύροι κύκλοι του τίποτα.
      Απ την άλλη καλέ μου φίλε, "επανάσταση" με ή χωρίς εισαγωγικά δεν γίνεται χωρίς "τραγί", βλέπεις εσύ κανέναν άξιο μπροστάρη; Γιατί γω με την υγεια μου έχω πρόβλημα και δεν καλοβλέπω μακάρι

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/17 12:45

    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/17 15:37

      Ξέρεις το νταμαρόλαδο όσοι το φάγανε τους καλοάρεσε στην αρχή αλλά στο τέλος όλοι τους το ξέρασαν. Είναι κανόνας ότι δεν αποκτάς τίμια να το πληρώνεις στο πολλαπλάσιο. Κάποιοι έχασαν την ζωή τους και αυτό θα στοιχειώνει όσους συνεχίζουν την αδικία.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/1/17 14:10

    Ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου και εκδηλώνεται με διαφορετικές μορφές, όπως: ντροπή, ζήλια, θυμός, αναίδεια, αλαζονεία. Κι αυτό που προκαλεί το φόβο είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης.
    Jwami Prajnanpad, Αγνώστων λοιπών στοιχείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/1/17 15:29

    Και μπαίνανε και μπαίνανε και ξαναμπαίνανε νταλίκες μέχρι που ο μιχάλης που τις ταξινομούσε στο φέρρυ αγανάκτησε. "Κόψε δεξιά, έλα μπροστά, ... την ισοπεδώσατε, την κάνατε χωράφι την Κούλουρη %$%$%$" μονολογούσε με μπόλικα μπινελίκια από την αγανάκτηση του.
    Βλέπετε ο Άγιος Βασίλης τους έφερε μπόλικο νταμαρόλαδο κάτω από το δέντρο τους. Για αυτό διέλυσαν την επιτροπή επειδή τους ξεβράκωσε και απέδειξε πόσο συνυπεύθυνοι είναι όσοι έχουν τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια τους. Όχι βεβαίως βεβαίως στα καθαρά τους χέρια. Μην γελιόμαστε. Αυτό ήταν προεκλογικό σλόγκαν για να υφαρπάξουν την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/1/17 16:39

    Τι έγινε ρε παιδιά,γιατί χάθηκε ο μεγάλος ιστρούχτορας;Μηναρούλη όταν τρώνε δε μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/1/17 18:48

    Ρε άνθρωπέ μου, που μας μοστράρεις και το όνομα σου σε κάθε σχόλιο σαν να ΄σαι ο Pablo Picasso, τι αρρωστημένο μένος είναι αυτό εναντίον της Δημάρχου;
    Αν είσαι εσύ πραγματικά ο Κοκκινίδης, γιατί δεν στέλνεις από το e-mail σου τις μπούρδες αυτές στον διαχειριστή να τις κάνει επώνυμη ανάρτηση για να πάρεις και την απάντηση της Δημάρχου που τόσο κακολογείς τον τελευταίο καιρό; Γιατί κρύβεσαι "γενναίε επαναστάτη" και σχολιάζεις σαν Ανώνυμος, τι φοβάσαι; Την απάντηση ή την ξεφτίλα της συμπεριφοράς σου;
    Από γελοίους και γραφικούς κύριε/κυρία ο,τι και να ΄σαι, χορτάσαμε.

    Γ.Κοκκινέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γ. Κοκκινίδης4/1/17 20:48

      Αρρωστημένος είναι αυτός που κρύβεται στα φουστάνια της δημάρχου και παριστάνει το ποντίκι που βρυχάται. Κρύψου μεγάλη καθοδηγητή.!

      Πληροφοριακά, η Διαπαραταξιακή Επιτροπή έχει στείλει ομόφωνη εισήγηση στη δήμαρχο από τις αρχές Οκτωβρίου για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν εναντίον των παράνομων και των μπαταξήδων, αλλά απάντηση δεν πήρε.
      Θα αποφασίσει, λέει, αν και πότε θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση.
      Ας μη χαλάμε την ησυχία των παράνομων και των βιαστών της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

      Λεπτομέρεια: Τον μήνα Μάιο έπρεπε να στείλουμε εξώδικο στον μπαταξή ΟΛΠ για την Σύμβαση Παραχώρησης, αλλά η καλή μας δήμαρχος αρνήθηκε να το υπογράψει!!! Το υπόγραψαν τρία μέλη της Επιτροπής και στάλθηκε στους εμπλεκόμενους φορείς και τους βουλευτές. Μετά τα ευμενή σχόλια που δέχθηκε, η καλή μας δήμαρχος καμαρώνει για το εξώδικο το οποίο λοιδόρησε και πολέμησε.
      Μπράβο δήμαρχε, άξια.

      Άντε τώρα να καταργήσεις και την Επιτροπή της Κυνόσουρας όπως έκανες με το λατομείο, για να σου κάνουν εικόνισμα οι μεγαλοκαρχαρίες της παρανομίας.
      Και πάλι άξια.


      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/1/17 22:18

      κ.ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ''ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ''. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/1/17 00:42

      Όλα αυτά που γράφεις άνθρωπέ μου δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Το ερώτημά μου παραμένει, γιατί δεν στέλνεις μια επώνυμη επιστολή με e-mail για ό,τι έχεις να της καταλογίσεις στους bloggers για να την αναρτήσουν; Γιατί συνεχίζεις να κρύβεσαι και να παριστάνεις τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ φορώντας κουκούλα; Κρίμα γιατι σε είχα σε εκτίμηση !!!

      Γ.Κοκκινέλης

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/1/17 19:34

    ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ !!! ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο "σύντροφος"4/1/17 23:29

      Τελικά είσαι και μεγάλος Καραγκιόζης και σε είχα για σοβαρό πολιτικό πρόσωπο, η εμπάθεια σου σε οδηγεί μαθηματικά στην αυτοκαταστροφή σου ειλικρινά λυπάμαι, λυπάμαι εμένα που σε είχα υπερεκτιμήσει, λάθος μου τραγικό, άνθρωπο γνωρίζεις άνθρωπο δεν ξέρεις.
      Προς τι η λάσπη στον ανεμιστήρα καλέ μου "σύντροφε" όταν ο αρμόδιος εισαγγελέας είναι μόνο 40 λεπτά δρόμο με το καραβάκι;
      Μήπως τελικά ο στόχος σου δεν είναι η τιμωρία του ενόχου γιατί δεν μπορείς να την τεκμηριώσεις από εμπάθεια και ανικανότητα; Αλλά απλά και μόνον η λασπολόγιση του μπας και γλυτώσεις απ αυτόν το 2019;
      Μάλλον, θα σε στεναχωρήσω, αν ο καλός Θεός τον έχει καλά το 2019 θα ναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος (βλέπεις τώρα υπάρχει μέτρο σύγκρισης) και με συνδυασμό ”πρώτο” σε προσωπικότητες γιατί σεις τον κάνατε μάγκα με την γελοία συμπεριφορά σας και την ανικανότητα σας –με το αρχείο του Δήμου στα χέρια σας- να τον κλείσετε φυλακή τον ”κλέφτη” όπως προεκλογικά τον λασπώνατε για να πάρει η ανίκανη τον Δήμο, άντε και τον πήρε, το αποτέλεσμα;
      Α ναι ξέχασα καλέ μου ”σύντροφε” κάποιες δουλειές πέρασαν σε ημετέρους με απευθείας αναθέσεις ή σε κάποιες νεότευκτες εταιρίες της ”Βουλιαγμένης” άσπιλε κι αμόλυντε ”σύντροφέ” μου και εγώ ο μακάκας σε πίστεψα και σε τίμησα με την εμπιστοσύνη μου.
      Μου ζητάω λοιπόν συγνώμη για άλλη μια φορά, όχι ρε φίλε δεν αξίζεις μία, δεν αξίζεις καν το σχόλιο μου και δεν θα σου ξαναγράψω απαξιώ να ξανασχοληθώ μαζί σου γιατί ντρέπομαι για σένα, παρόλα αυτά,
      Καλή Χρονιά και καλή κονόμα, είναι πολλά τα λεφτά ”σύντροφε” σε αντιλαμβάνομαι αν κι έχουμε άλλες ηθικές παρακαταθήκες !!!
      Μόνο να θυμάσαι, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες κι αρκεί μόνο ένα κέρμα για τον βαρκάρη που θα σε περάσει ”απέναντι”, αλλά ακόμα κι αν δεν το έχεις αυτός θα σε περάσει γιατί είναι μεγαλόκαρδος, το μόνο που θα αφήσεις πίσω σου κληρονομιά κι αυτό για μικρό χρονικό διάστημα, είναι η αξιοπρέπεια σου, εσύ τι θα αφήσεις τώρα πια;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/17 23:20

    Μούγκα η κομπανία με τα καθαρά χέρια και τα βρόμικα πόδια.
    Απόλυτη ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/1/17 23:36

    Κοκινίδη την μήνυση την έκανες που απειλούσες σαν κοκόρι όταν σε περίμενε ο Δερτούζος στους διαδρόμους;

    Άντε αγωνιστή. Ή σε συμβούλεψε ο Γιαννάκης να κάνεις την κότα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/17 01:06

      Γεια σου Μιχάλη γίγαντα.
      Τη μήνυση που υποσχέθηκα θα την κάνω γιατί τον λόγο μου τον τηρώ. Κρίμα που δεν κάνετε το ίδιο και εσείς. Ετοιμάστε τις απολογίες σας για την παντελή απραξία στο όργιο της παρανομίας και της λεηλασίας του πλούτου μας.

      Κρίμα που δεν έχετε το θάρρος να γράψετε το όνομά σας και κρυβόσαστε σαν γυναικούλες.
      Κρίμα που δεν σας είχα πάρει χαμπάρι και πίστεψα στα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, στους όρκους πίστης και αφοσίωσης στη νομιμότητα και την υπεράσπιση των συμφερόντων της Σαλαμίνας.
      Κρίμα τα ξενύχτια και την τρεχάλα που έριξα για τη Ρούλα ψάχνοντας τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες του Τσαβαρή και γράφοντας φλογερά σχόλια στο διαδίκτυο.
      Κρίμα τα ξενύχτια, τα πήγαινε έλα και τα έξοδα στο νταμάρι για να μη δουλεύει ο επαγγελματίας παράνομος που λεηλατούσε και λεηλατεί τον πλούτο μας.
      Χίλιες φορές και για χίλια πράγματα κρίμα.
      Μη στεναχωριέσαι Μιχάλη, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

      Περιμένω αγαπητέ Μιχάλη να μου κάνετε και εσείς μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, για όλα αυτά τα "τερατώδη", και "υπερβολικά" και τα "συκοφαντικά" που σας γράφω. Περιέργως δεν ιδρώνει το αυτί σας.
      Μήπως έχω απόλυτο δίκιο;
      Μήπως πρέπει να γράψω περισσότερα;
      Πείτε μου τι θέλετε και είμαι στη διάθεσή σας.
      Καληνύχτα και χαιρετισμούς στη μαμά.

      Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις αγαπητέ Μιχάλη.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/1/17 00:05

    Ένας και μόνο ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ και γράφω το όνομά του με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί έχει ψυχή και το αξίζει , σε έχει εκθέσει Δήμαρχε Μηνά ανεπανόρθωτα.Σου γράφει ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές " Καταργήσατε την επιτροπή του λατομείου επειδή σας καθόταν στο στομάχι, καταργήστε και την επιτροπή της Κυνόσουρας, για να κλείσει ο κύκλος της συνθηκολόγησης με τα μεγάλα συμφέροντα που λυμαίνονται τη Σαλαμίνα..
    Παντελής ανικανότητα ή ανοχή και συνενοχή με την παρανομία;;
    Και ενώ σας εκθέτει επώνυμα , για μία φορά ακόμη κρύβεσθε κάτω από την ανωνυμία και λασπολογείτε. Χάσατε και το τελευταίο φύλο συκής , αυτό της ελάχιστης αξιοπρέπειας. Ένας Κοκκινίδης , ο δικός σας άνθρωπος (ξέρεις και ξέρουμε Μηνά τι έχει κάνει για να γίνει Δήμαρχος η Ρούλα) σας έστειλε στα αζήτητα και αμήχανοι μέσα από ανώνυμα σχόλια προσπαθείτε να σωθείτε αλλά στην ουσία βυθιζόσαστε στα παγωμένα νερά αβοήθητοι. Το 2019 δεν αργεί για να δείτε την πραγματικότητα και την απαξίωση του κόσμου που κάθε μέρα γίνεται εντονότερη....

    Ένας που σας εμπιστεύτηκε και σας στήριξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/17 00:58

      Λυπάμαι για τον κύριο αυτόν που εμφανίζεται ως κοκινιδης γιατί του λείπει το θάρρος να κάνει εκείνο που του λέει ο άλλος κύριος κοκινέλης. Τι πιό απλό κι αντρίκιο να βγεί επίσημα με επώνυμη ανάρτηση στα blogs; Δεν καταλαβαίνει ότι τότε θα αναγκαστεί η Δήμαρχος να του απαντήσει ή μήπως αυτό ακριβώς φοβάται και δεν το κάνει, παίζοντας κλεφτοπόλεμο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/17 01:16

      Το πιο απλό και αντρίκιο είναι να βάλεις το όνομά σου.
      Τον κοκκινίδη τον ξέρει πολύ καλά η Ρούλα και ο Μηνάς και ο Μιχάλης και μπορούν να τον πάρουν τηλέφωνο και να του ζητήσουν το λόγο.
      Εσένα που θα σε βρούμε βρυκόλακα του σκότους και της συκοφαντίας;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/1/17 09:35

      Τι μας λες τώρα ρε φίλε, το πρόβλημα είναι προσωπικό ή αφορά όλους μας σαν δημότες; Αν είναι προσωπικό άδειασε μας τη γωνιά. Αν είναι δημοτικό όμως όπως και το περιγράφεις έχεις υποχρέωση να βγάλεις επώνυμη ανακοίνωση και να την καταγγείλεις, για να μάθουμε κι εμείς ποιά είναι η αλήθεια από την απάντηση που θα σου δώσει. Αν συνεχίσεις να κρύβεσαι και δεν το κάνεις, σε λυπάμαι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/1/17 11:30

      Την απάντηση την περιμένουμε από τις αρχές Οκτωβρίου με την ομόφωνη εισήγηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την Κυνόσουρα που της στείλαμε. Εκεί δεν υπογράφει ένας, αλλά το σύνολο των μελών της Επιτροπής. Ομόφωνα. Ακόμα και οι Σύμβουλοι του συνδυασμού της υπόγραψαν. Και όμως η καλή δήμαρχος απαξιώνει να απαντήσει. Όσο απάντησε σε σένα, άλλο τόσο απάντησε και σε μας. Τώρα περιμένουμε να μας διαγράψει γιατί χαλάμε την ησυχία των παράνομων και των μπαταξήδων.
      Το ίδιο έγινε και με την Διαπαραταξιακή για το λατομείο που όχι μόνο αρνήθηκε να μας δει αλλά μας διέγραψε γιατί χαλάγαμε την ησυχία του κατά συρροή κλέφτη όπως τον αποκαλεί η ίδια.

      Πολλά τα λεφτά Άρη. Διαφωνείς;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/1/17 14:33

      Ειλικρινά σε λυπάμαι. Έχεις καταντήσει γραφικός.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/1/17 16:35

      Να λυπάσαι τον εαυτό σου που έχεις καταντήσει τσιράκι του Αγγέλου και του κάθε παράνομου.
      Να λυπάσαι τον εαυτό σου που πρόδωσες ιδέες και φιλίες και νομιμότητες για τριάκοντα αργύρια. Ή μήπως σαράντα;;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/1/17 22:53

      Για ποιόν τα λες αυτά ρε παλιάνθρωπε; Φτου σου ξεφτίλα.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/17 09:15

    ΜΗΝΑΚΟ 00:58,ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ
    ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/17 11:22

    Ο κ.ΚΙΤΡΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥ !! Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ !!ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ???
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΗΚΕΣ ΚΑΠΟΥ ? ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ? Η ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ??? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/17 11:49

      Και βέβαια διαμαρτυρήθηκα αλλά με ρώταγαν το εξής απλό.
      Γιατί δε μιλάνε οι δήμαρχοι και οι δημοτικές αρχές που τα βλέπουν όλα καλά;;;;
      Γιατί δεν μιλάνε για το ΓΠΣ που ορίζει ναυπηγικές ζώνες στην περιοχή των αρχαίων;;;;
      Γιατί έχουν κολιτιλίκια με τους παράνομους;
      Γιατί ο Σπανό μπάζωσε 20 στρέμματα θάλασσα χωρίς έγκριση;
      Ποιος κερατάς μίλησε;;
      Ξέρεις κάποιον που έβγαλε κιχ;;;

      Όταν τρώνε δεν μιλάνε, λέει ο σοφός λαός.
      Μόνο που είναι εύπιστος και ακούει τον κάθε κερατά που πουλάει φύκια.
      Εσένα σε βλέπω να την κάνεις σύντομα.
      Φιλάκια..

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/17 12:29

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ??? ΤΟ ΘΥΜΙΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ??? ΓΙΑΤΙ ??? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ !!! ΚΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/17 14:53

      Τότε δεν υπήρχε διαδίκτυο και απ' ότι φαίνεται δεν άκουγες όσα έλεγα ή δεν σου άρεσαν να τα ακούς. Εσύ φίλε μου είχες θέσεις και αξιώματα αλλά δεν έκανες τίποτα. Απλώς κράταγες την κουτάλα και το είχες ρίξει στη μασαμπούκα.
      Όλα εδώ πληρώνονται.
      Φιλάκια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/17 15:36

      ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/1/17 16:27

      Ναι το έχω ρίξει στη μασαμπούκα επειδή θέλω να μην κλέβει ο Αγγέλου και να φύγουν οι παράνομοι από τους αρχαιολογικούς χώρους. Ενώ εσείς που κουνάτε το μαντήλι στις νταλίκες με τα κλεμμένα και χαϊδεύετε τους παράνομους, είσαστε τίμιοι και σωστοί. Πρότυπα τιμιότητας!!!!!!!!!!!!
      Σε λίγο θα είσαστε πρότυπα ξεφτίλας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/1/17 23:03

      Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/17 12:32

    Μιχαλάκη 4/1/17 23:36 μαλακομπούκωμα ο Τσάβες ξέρεις πολύ καλά ότι δεν κάνει την κότα. Με την μαμά θα τα πουν τον Φλεβάρη και με σένα τον Μάρτη.
    Το θυμάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/17 14:38

      Θα συμφωνήσω γιαννάκι ότι δεν είσαι κότα, αλλά κόκορας και τα κοκόρια ξέρεις τι τα κάνουνε !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/17 15:53

      θα σου έλεγα ρε μαλακομπούκωμα τι θα κάνετε του Τσάβες αλλά δεν το λέω πρώτον γιατί θα το σβήσει ο admin και δεύτερον γιατί σε λυπάμαι που δεν έχεις και μαλάκια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/1/17 16:48

      Ακόμα περιμένουμε να φάμε κοκορόζουμο. Από το κακούργημα πέσαμε στο πταίσμα και από το πταίσμα στην αθώωση. Πολύ παραμύθι ρε παιδάκι μου.
      Εσείς πίνετε νταμαρόζουμο, κάνει καλό στην επιδερμίδα...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/17 17:27

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΚΑΡΑΦΛΟΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/17 18:50

    ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ !!!! ΝΙΚΟ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/17 20:32

      Η γριά κότα έχει το νταμαρόζουμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/17 20:44

      Κάνει το νταμαρόζουμο καλό στους κεκέδες; ουγκα ουγκα

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/1/17 20:42

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΣΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΟΛΟ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/17 23:00

      ΜΠΡΑΒΟ στον χέστη κοκινίδη που δεν έχει τον αντρισμό να βγάλει επώνυμη ανακοίνωση;
      Καλός είσαι, να τον χαίρεσαι !! Από τέτοια μιάσματα είναι γεμάτη η κοινωνία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/17 23:50

      Χέστης αυτός που γράφει επωνύμως για τα κατορθώματα της μάνας σας στον δήμο; Που τα έχει βάλει με τα συμφέροντα που λυμαίνονται το νησί μας; Αλλά ξέρω τον αποκαλείς χέστη γιατί εσύ είσαι άντρας. Πολύ άντρας καθώς έχεις φίλους τους βιαστές της φύσης, τους υποδέχεσαι στο γραφείο σου και τους διαγράφεις τα δημοτικά χρέη των εταιριών τους. την ίδια στιγμή που αλλάζεις στους δημότες τα φώτα με τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, λες και το νησί είναι τσιφλίκι σου, κάνεις τον τροχονόμο στις διακινήσεις των υλικών της Σαλαμίνας, θάβεις το θέμα της Κυνόσουρας κι άλλα πολλά.
      Για αυτό η ζωή είναι δίκαια μαζί σου καθώς όσα χρήματα και να αρπάζεις μία ζωή με το ουγκα ουγκα θα μείνεις. Βλέπεις όλα εδώ πληρώνονται. Ο ένας κεκες, ο άλλος άτεκνος, ο παρ'άλλος του τα εφαγαν τα παιδιά του στην πρέζα και στον τζόγο, όλα εδώ θα τα ξεράσετε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/1/17 10:05

      Καλά τα λες φίλε, ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα.
      Δε βλέπουν γύρω τους, δε βλέπουν που πήγαν τα πλούτη και οι δόξες.
      Αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα, πολλές φορές χωρίς να φταίνε τα καημένα που έχουν τέτοιους γονείς.
      Μέρα που είναι εύχομαι να τους φωτίσει ο θεός. Ποτέ δεν είναι αργά αλλά δε βάζουν μυαλό.
      Όλα εδώ πληρώνονται.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος6/1/17 09:54

    Με λάθος άτομο ανοίξατε μέτωπο μιχαλομηνάδες. Προβλέπω μπουρλότο.

    https://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.