Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιαν 2017

Ανταλλαγή ευχών και συνοπτική παρουσίαση πεπραγμένων Π.Ε. Νήσων του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων των Π.Ε. Πειραιά και Νήσων, έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πειραιά και των Νησιών, με θέμα την παρουσίαση του μέχρι σήμερα απολογισμού δράσεων της Π.Ε. Νήσων καθώς και τον προγραμματισμό των έργων και στόχων της νέας χρονιάς.

·        ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2015 + 2016 βλέπε ΕΔΩ
·        ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ βλέπε ΕΔΩ
·        ΕΙΣΑΓΩΓΗ Π.Ε. ΝΗΣΩΝ βλέπε ΕΔΩ

·        Απολογισμός Έργου ΕΔΣΝΑ βλέπε ΕΔΩ
Μετά την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μετέφερε τις ευχές της Περιφερειάρχη κ. Ρένας Δούρου και έκανε μία σύντομη αναφορά στις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που παρουσιάζει η Π.Ε. Νήσων.
Ο κ. Χατζηπέρος αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή σε κάθε νησί ξεχωριστά και στο σημαντικό ρόλο της Περιφέρειας ως ατμομηχανής ανάπτυξης και χρηματοδότησης των έργων αυτών. Τόνισε τις μεγάλες δυνατότητες των νησιών της Αττικής από τον Τουρισμό και την αξιοποίηση του φυσικού κάλλους και της πολιτιστικής κληρονομιάς τους και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία του με τους Δήμους καθώς και την ανάγκη χάραξης ενός ευρύτερου σχεδίου ανάπτυξης για την περιοχή με στοχευμένες δράσεις.
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη νησιωτικότητα με συγκεκριμένες προτάσεις, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που δίνονται μετά την ανάληψη (από 1 Ιανουαρίου 2017) της Προεδρίας της Ε.Ε. από την νησιωτική χώρα της Μάλτας.
Καταλήγοντας ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι στο επίκεντρο της Περιφέρειας είναι πάντα ο άνθρωπος και το περιβάλλον. Κεντρικό όραμα της Π.Ε. Νήσων είναι η ποσοτική και ποιοτική επάρκεια νερού με συγκεκριμένο προγραμματισμό, η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών και η ανάσχεση του φαινομένου της ερημοποίησης των νησιών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Για την υλοποίηση όλων αυτών, ο Αντιπεριφερειάρχης σκοπεύει να προωθήσει την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Leader, LifeGreen Kythera κλπ) επικουρικά με τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/17 20:04

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , ΣΑΝ ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/17 20:13

    ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ 2017 , ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/17 20:14

    Σε αυτή την τοπική νατανε η ζήλια ψώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/17 07:48

    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/17 09:25

      Καλά ρε ποιόν λες παραλία;
      Αυτόν που αν δεν υπήρχε η άχρηστη θα πλεκε μόνο σεμεδάκια στο γραφείο της;
      Λυπάμαι γιατι δεν αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα.
      Αν θες να τον κρίνεις πολιτικά, ιδεολογικά δεκτόν παραλία όμως δεν τον λές και το ξέρεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/17 17:54

      παραλια ξεπαραλια μπροστα δεν τολμαει κανενας σας να πει οτιδηποτε ολες τις ανοησιες μονο ανωνυμα τις γρραφετε.αλλωστε τι ναπειτε.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/17 11:32

    ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ !!! Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΥΨΟΥΣ 200,000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΕΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/17 13:01

    οταν βλεπω τετοιες φωτογραφιες θυμαμαι κατι ταινιες με την Βουγιουκλακη που παντα αυτη ηταν η πρωτη και ολοι οι αλλοι μπουλουκι πισω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/1/17 18:06

    ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΗΣ ΒΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣΑΣ ΤΟΝ ΕΓΔΥΣΕΣ ΤΟ ΠΑΠΟΥ.ΝΑ ΠΗΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΖΟΡΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.