Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιαν 2017

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια. Ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας αποτέλεσε η παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πολιτειακού παράγοντα κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, βοηθούντος και του καλού καιρού, γιορτάστηκαν και φέτος τα  Θεοφάνεια με τον καθιερωμένο καθαγιασμό των υδάτων απ΄ άκρου εις άκρον του νησιού μας, παρουσία πλήθους πιστών κι εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, του Βουλευτή κ. Τραγάκη και πολιτευτών κι εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων ΝΔ και ΑΝ.ΕΛ. που εκπροσωπήθηκε από τον Γ. Γραμματέα του κ. Μοίρα. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Χατζηπέρος.

Της Θείας Λειτουργίας στον κατάμεστο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Κωνσταντίνος και ο καθαγιασμός των υδάτων έγινε στη Σκάλα τη Μεγάλη όπου πολλοί βουτηχτάδες αψήφησαν τα παγωμένα νερά κι έπεσαν για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.
Ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας αποτέλεσε η παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πολιτειακού παράγοντα κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους ευχόμενοι υγεία και καλή χρονιά.
Σαλαμίνα  9/1/2017

Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/1/17 15:41

    Ο μοναδικός Δήμαρχος που τόλμησε και επέβαλε πρόστιμο 500.000 ευρώ στον Αγγέλου και έκανε μηνύσεις σε Κατσικάρη Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και Καλογερόπουλο Γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης για το νταμάρι είναι ο Τσάβες, υπογράφοντας τις ο ίδιος και χωρίς την παραίνεση καμιάς διαπαραταξιακής ! Ο Τσάβες καθάριζε μόνος του για τα συμφέροντα του Δήμου !
    Όχι σαν την Ρουλίτσα που βάζει διαπαραταξιακές για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για τα μάτια του κόσμου και στο κατάλληλο timing τις καταργεί, αφού ο Μηνάς έχει κάνει τις απαιτούμενες οικονομικές συναλλαγές με τον νταμαρά, γιατί ως γνωστόν μόνο στον σύζυγο έχει εμπιστοσύνη η Ρουλίτσα για οικονομικά ζητήματα, βασιζόμενη στην πολυετή πείρα του, εντός και εκτός Ελλάδος !
    Για αυτό στο Συμβούλιο που κατάργησε η Ρουλίτσα την διαπαραταξιακή του λατομείου, είχε συμβουλεύσει την φοράδα Πρόεδρο να κλείνει τα μικρόφωνα και να μην αφήνει τον Τσάβες να μιλήσει.
    Φοβήθηκε και δεν τον άφησε να δείξει τα αποδεικτικά στοιχεία για την επιβολή του προστίμου και τις μηνύσεις που έχει επιβάλει σε Κατσικάρη και Καλογερόπουλο !
    Υ.Γ.: για οποιοδήποτε άπιστο Θωμά έστω και ανώνυμο, μπορούν να δημοσιοποιηθούν πάραυτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/17 16:26

    Και πήρε από τα 3 το ... μακρύτερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/17 13:04

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΛΕΤΕ ΑΞΙΩΜΤΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΠΛΕΞ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙΣΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.