Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Φεβ 2017

Χάθηκε και αναζητείται η όμορφη Λόλα που μετά από 11 χρόνια αποφάσισε να κάνει την επανάσταση της και να το σκάσει απ’ το σπίτι, αφήνοντας απαρηγόρητους τους δικούς της

Αναζητείται η όμορφη Λόλα, είναι μικρούλα γλυκούλα και αυτή την στιγμή πολύ φοβισμένη γιατί μετά από 11 χρόνια αποφάσισε να κάνει την επανάσταση της και να το σκάσει απ’ το σπίτι, αφήνοντας απαρηγόρητους τους δικούς της ανθρώπους την οικογένεια της.
Χάθηκε από την Σαλαμίνα περιοχή Ξένο κοντά στο πηγαδάκι για όσους γνωρίζουν! Παρακαλώ κοινοποιήστε να βρεθεί είναι μεγάλη σε ηλικία και άρρωστη. Ακούει στο όνομα ΛΟΛΑ.

Επικοινωνήστε στο Face Book Efi Beloni Δίνετε αμοιβή

10 σχόλια:

  1. Κωνσταντινοος Χαλικιας7/2/17 20:30

    Καλησπερα σας
    ενημερωσετε την κατοχο της σκηλιτσας ΛΟΛΑ οτι ενα ομοιο της βρισκεται στην περιοχη ΑΙΑΣ ΚΛΑΜΠ μεταξυ δευτερης και τριτης εισοδου , την βλεπω καθε μερα στην βολτα μου .6973949466 Κωνσταντινος Χαλικιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ κ Κώστα ενημέρωσα ήδη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/2/17 09:36

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΚΩΣΤΑ
      EAN ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΘΟΥΝ ΤΑ ΊΧΝΗ ΤΟΥ.(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ) ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ". ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΤΗΛ. 6987467304 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/17 20:48

    KAI ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!!!!

    Ανώνυμος7/2/17 14:40
    Κύριε Μιχάλη Νάννο, το πόρισμα της διαπαραταξιακής επιτροπής για το λατομείο είχε σταλεί τόσο στο email της δημάρχου όσο και στον κο Κορρό πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του δήμου και αυτό προκειμένου να συμπληρωθεί ή να τροποποιηθεί από τα υπόλοιπα μέλη και την πρόεδρο της επιτροπής.
    Καμία απάντηση δεν λάβαμε από τις «ανοικτές πόρτες» τις οποίες τώρα επικαλείστε.
    Ζητήθηκε από τον κο Σκιαθίτη να μεταφέρει στην κα δήμαρχο την επιτακτική ανάγκη για άμεση συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.
    Καμία απάντηση δεν λάβαμε από τις «ανοικτές πόρτες». Επιβεβαιώσαμε μέσω του κου Σκιαθίτη ότι μετέφερε το αίτημά μας.
    Περί τα τέλη Αυγούστου ζητήσαμε από την πρόεδρο της επιτροπής δηλαδή την κα δήμαρχο να υπογράψει την αίτηση για άμεση συνάντηση με τον ταξίαρχο του Πειραιά. Συνάντηση η οποία είχε ήδη προσυμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί από τα μέλη της επιτροπής με την κα δήμαρχο. Η αίτηση παραδόθηκε προς υπογραφή στην κα δήμαρχο, η οποία κατά την ανάγνωση της έφερε αντίρρηση ως προς το χαρακτηρισμό «παράνομο λατομείο». Εσείς πιστεύετε ότι ένα λατομείο χωρίς άδειες, με τόσες επιβεβαιωμένες παραβάσεις από τις ελεγκτικές υπηρεσίες χαρακτηρίζεται ως νόμιμο; Η κα δήμαρχος αφού μας εξήγησε ότι θα κρατήσει την αίτηση μας προκειμένου να επέμβει στα σημεία που διαφωνούσε, θα μας ενημέρωνε πότε θα ήταν έτοιμη με την υπογραφή της.
    Μέχρι σήμερα παραμένει προφανώς στα συρτάρια του γραφείου με τις «ανοικτές πόρτες».
    Η διάλυση της επιτροπής κατόπιν εισήγησης της κας δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η τελευταία πράξη που επισφράγισε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την απαξίωση της επιτροπής τους τελευταίους μήνες.
    Τα ανωτέρω είναι γεγονότα τα οποία δεν αμφισβητούνται. Προσωπικά θεωρώ θράσος την άποψη περί ανοικτών θυρών από την στιγμή που τα ενεργά μέλη της επιτροπής, τα οποία κατά γενική ομολογία παρήγαγαν έργο, ξαφνικά έμειναν έκθετα στους γνωστούς αγνώστους που έχουν επιχειρήσει να αφαιρέσουν την ζωή τους.
    Πάλλας Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/17 20:50

    ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος7/2/17 16:55
    Για να καταλάβεις Μιχάλη Νάννε πόσο ανέντιμοι είναι αυτοί που σε συμβουλεύουν, και επειδή με προκάλεσες, θα παραθέσω ένα κομμάτι της εισήγησής μας στο δημοτικό συμβούλιο για να δεις πόση λάσπη εκτοξεύεις.

    Λες ότι πρότεινα εμμέσως πλην σαφώς τη διάλυση της Επιτροπής. Ουδέν ψευδέστερο.
    Όχι μόνο δεν θέλαμε να παραιτηθούμε, αλλά κατηγορούμε τη Δήμαρχο ότι παραποιεί τις απόψεις μας.
    Αποταθήκαμε στη φωνή της λογικής και της συνείδησης των Συμβούλων και τους καλέσαμε να αναρωτηθούν ποιον εξυπηρετεί η προτεινόμενη κατάργηση της Επιτροπής.

    Ιδού ένα μικρό απόσπασμα της εισήγησής μας:
    “Ο απολογισμός του έργου μας δεν έγινε επειδή ολοκληρώθηκε η αποστολή της Επιτροπής όπως αυθαίρετα ερμηνεύει τις προθέσεις μας η Δήμαρχος. Έγινε για να ευαισθητοποιήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο και να προτείνουμε την λήψη πρόσθετων μέτρων, δεδομένης της σοβαρής κατάστασης που επικρατεί με τη διακίνηση δεκάδων νταλικών.”
    Και καταλήγουμε:
    “Καλούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να σκεφθούν με βάση τη φωνή της λογικής και της συνείδησης και να απαντήσουν στο ερώτημα ποιον ωφελεί η κατάργηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής η οποία τόσα προσέφερε και τόσα έχει ακόμη να προσφέρει”.

    Εσύ Μιχάλη κατάλαβες ότι θέλαμε να παραιτηθούμε;; Μεγάλη φαντασία διαθέτεις.
    Εγώ κατάλαβα ότι ήταν μία καλοστημένη επιχείρηση να διώξετε αυτούς που έμπαιναν στο ρουθούνι του Αγγέλου και σκάλιζαν πράγματα που δεν έπρεπε.
    Και επειδή η κατάργηση μιας δραστήριας Επιτροπής βρώμαγε άσχημα, προσπαθήσατε να μας φορτώσετε την ευθύνη της επαίσχυντης πράξης σας, που μόνο τον Αγγέλου χαροποίησε.
    Εσύ Μιχάλη χάρηκες ή λυπήθηκες;;;

    Να σου θυμίσω ότι πολλές φορές είχαμε ζητήσει να δούμε τη Δήμαρχο, αλλά εκείνη μας είχε γραμμένους. Προτιμούσε να βλέπει τον Αγγέλου και να συζητάει μαζί του οικονομικά θέματα!!!

    Να σου θυμίσω επίσης ότι είχαμε ζητήσει να πάμε στον Διοικητή της Αστυνομίας Πειραιά, αλλά και πάλι μας έγραψε. Αναγκαστήκαμε να πάμε μόνοι μας, και να δεχθούμε τις καταλυτικές ερωτήσεις του ταξίαρχου. “Εσείς ποιοι είσαστε, ποιον εκπροσωπείτε; Η Δήμαρχος γιατί δεν είναι μαζί σας”; Δεν απαντήσαμε γιατί θα λέγαμε κακά πράγματα.

    Να σου θυμίσω επίσης ότι στην Επιτροπή υπήρχαν έμπιστοι και δραστήριοι συνεργάτες της Δημάρχου.
    Είχαμε ξοδέψει απίστευτες ώρες σε τρέξιμο, ξενύχτι και επισκέψεις σε υπουργεία και υπηρεσίες.
    Παρ' όλα αυτά, μας έφτυσε.
    Ίσως της τρώγαμε το ψωμί, ίσως σκαλίζαμε πράγματα που δεν έπρεπε, ίσως ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο.
    Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

    Ηθικόν δίδαγμα.
    Μιχάλη είσαι μεγάλο παιδί, σπουδασμένο, μορφωμένο, καλό είναι να μην καταπίνεις αμάσητα όσα σου πασάρουν δεξιά και αριστερά. Να διαβάζεις όσα υπογράφεις και να εμπιστεύεσαι μόνο την κρίση σου.
    Προσπάθησε να μην δηλητηριάζεις το μυαλό σου με σκέψεις που στάζουν σκοπιμότητα, εμπάθεια ή συμφέρον.

    Υπάρχει μία λέξη που λέγεται αξιοπρέπεια, καλό είναι να τη μάθεις..

    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/17 00:31

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/17 12:13

    Ο σοφός λαός μας λέει την έκφραση πλύναμε τα χέρια μας, στις περιπτώσεις που δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη περίπτωση σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται εδώ μέσα, από την οποία να προκύπτουν τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του συνδυασμού της δημάρχου. Ευτυχώς ο κόσμος μιλάει και ενημερωνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/2/17 19:06

    ρε ντροπι των διεφθυντον άσε την πρόεδρο ησηχη, κατσαρόλα ε κατσαρόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/17 19:15

      νε αυτος σου φταιει η άλλη που δινει το σχολείο για μαθηματα με λεφτα δεν σε πηράζει

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/2/17 19:17

    ποια ειναι αφτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.