Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Φεβ 2017

Πρόσκληση 2ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14 Φεβρουαρίου 2017 στις 5 το απόγευμα με 14 θέματα προς συζήτηση


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρη την Πρόσκληση 

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/2/17 16:47

    Ρε συ φαντάζομαι τον Τσαβαρή να μπαίνει στην αίθουσα του Δ.Σ μεθαύριο με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και να το προσφέρει στην Δημαρχίνα μας σε ένδειξη εκτίμησης και αλληλεγγύης για την ανιδιοτελή προσφορά της στο νησί
    Δεν πιστεύω να γέλασα κανείς με το σχόλιο; Αν ναι, τουλάχιστον πες τε μου σε ποιό σημείο γελάσατε,

    Μπορώ ακόμα να φαντάζομαι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/2/17 16:56

    Ρε σεις αυτό δεν είναι τίποτα.
    Εγώ φαντάζομαι την Πολύζου να μπαίνει στην αίθουσα με ένα κόκκινο γαρίφαλο από τα Jumbo που όταν το ανοίξεις γίνεται βρακάκι και να το προσφέρει στον Κορρό κι αυτός, γι’ άλλη μια φορά να το καταπίνει αμάσητο όπως τότε με την κίτρινη φουστίτσα, γιατί ελπίζει λέει στην θετική της ψήφο στην υποψηφιότητα του για πρόεδρος του λιμενικού ταμείου!
    Μη μου πεις το ποιο αντρουά ανέκδοτο γίνεται; Δεν γίνεται.
    Ρε άμα έχεις τα γαλόνια είσαι αντράκι τέρμα, τώρα θα μου πεις και η ώρα θα μου πεις και η TEXACO σε ”γαλόνια” πούλαγε την βενζίνη κάποτε και το γύρισε σε λίτρο.
    Ξέρεις πόσο εύκολα το γυρνάν οι άντρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/17 11:23

      ουαου ωραια φαντασιωση να παμε να δουμε θα γινει ετσι και αν ειναι και το αδελφακι εκει ο αντρουα και μας κυνηγησει γιατι εχει μια αναγκη να κανει τα κουμαντα του πως αλλιως.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/17 15:53

      καλα γελάμε jumbo να τους πάρει για διαφήμιση. Να βάλουν και το μπάρμπα με το μηχανάκι του να κουβαλάει το μικρό αγόρι μέσα στο καλάθι για βόλτα. Να πηγαίνουν μέχρι το σχολείο να παίζει με τα αλλα παιδάκια και άλλος ντυμένος καουμπόι να τους βλέπει και να καμαρώνει.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/2/17 18:08

    8. Έγκριση παράτασης προθεσμίας της υπηρεσίας : Καθαρισμός παραλιών του
    Δήμου Σαλαμίνας. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ;; ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΥΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;;ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΓΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ; ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/2/17 19:11

      Ρε δεν καταλαβαίνετε αυτοί είναι του 50άρικου
      Δεν σας κάνει εντύπωση που δεν πάτησε στην κοπή της πίτας ΟΕΕΣΣ ούτε ο π δήμαρχος Τσαβαρης;
      Ο λόγος γνωστός, στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ δεν μπορεί τους προσκυνημένους και τους άφιλους
      Η ΟΕΕΣΣ έχει από χρόνια διαβρωμένη διοίκηση από εποχής Ευθυμίου και φαίνεται πως η ασθένεια της είναι κολλητική

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/2/17 18:52

    ΟΙ ΠΙΤΕΣ , ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ Ο ΠΑΛΛΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ -ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΛΑΜΠΕΣ-ΓΟΥΒΕΣ- ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ - ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/2/17 19:15

      Μην ασχολείσαι αυτή η διοίκηση είναι ακραία διαβρωμένη και σάπια το δυστύχημα είναι πως όποιος στέκεται δίπλα τους μολύνετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/17 15:57

      Θέλεις να πεις οτι δεν ειναι μολυσμένος.ποσο καλα δεν τους ξέρουμε επειδη γελάνε και ειναι όλο ευγένεια.οχι βεβαια. Ψεύτικος άνθρωπος που νόμιζες οτι ειναι και πραγματικα καλός.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/2/17 20:11

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΑΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΣΑΙ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ... ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/2/17 21:40

      Το ΄κανε για να μη σας χαλάσει το μεσημεριανό σας ύπνο. Έτσι θα είσαστε ξεκούραστοι και ορεξάτοι να πείτε τις ίδιες μπούρδες που έχετε γράψει και στη επιστολή. Ρε, πηγαίντε να σας δει κανάς γιατρός, άρρωστοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/2/17 00:35

      Μηνά ρούφα νταμρόλαδο και άντε για ύπνο.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.