Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2017

Το χορό του προγραμμάτισε και ο σύλλογος Μπατσί 26/02/2017 στις 10 το βράδυ στην όμορφη ταβέρνα "ΟΣΤΡΙΑ" στην παραλία Βασιλικών, κλείστε εισιτήριο τώρα αύριο θα 'ναι αργά


21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/17 12:49

    πεδια ολοι μαζι για να απολαυσουμε τον ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/17 13:04

    Έκτακτη είδηση o γιος της δημάρχου ζητάει τις παραιτήσεις όλων λέει διαβάστε σχόλιο στο face στο προφιλ του γιωργου παναγοπουλου.....

    Απάντηση

    Ανώνυμος5/2/17 13:02
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ.

    Michael Nannos Πολύ σωστή η θεωρία της ανάρτησης.
    Όποιος θέλει να βοηθήσει οι πόρτες είναι ανοιχτές.
    Αν βρεθεί ένας που να υποστηρίξει ότι στην σημερινή δημοτική αρχή (για την οποία μόνο μπορώ να μιλησω) έχει βρει κλειστές πόρτες τότε θα ζητήσω δημόσια την παραίτηση όλων.
    Δυστυχώς όμως έχουμε γίνει πολιτικά όντα του Facebook με αμέτρητες φιλοσοφικές ρησεις.

    Διαχρονικό φαινόμενο:
    Στα λόγια όλοι πρώτοι στην πράξη...κανένας.

    Georgos Kokkinidis Δύο σχόλια για τον Μιχάλη.
    Πρώτο σχόλιο. Πρέπει να είσαι κάτι σαν υπερ-δήμαρχος για να μπορείς να ζητήσεις τις παραιτήσεις όλων. Λίγη σοβαρότητα.
    Δεύτερο σχόλιο. Συμμετέχω σε δύο διαπαραταξιακές επιτροπές μαζί με αξιόλογα και δραστήρια μέλη, και έχουμε κάνει τεράστια δουλειά. Τη μία επιτροπή, (για το λατομείο), αφού της έπλεξε το εγκώμιο στο δημοτικό συμβούλιο, και αφού όλοι είχαν να πουν από μία καλή κουβέντα, η καλή μας δήμαρχος μας έστειλε σπίτι μας. Όχι μόνο μας έκλεισε την πόρτα, αλλά μας έδιωξε με τις κλωτσιές.. Η επιτροπή ήθελε να παραμείνει γιατί έχει πολλή δουλειά μπροστά της και ο Αγγέλου συνεχίζει να κλέβει. Ίσως χαλάγαμε την ησυχία του νταμαρά που συνεχίζει να κλέβει ανενόχλητος.
    Η δεύτερη επιτροπή, αφού κατάφερε να κερδίσει την Κυνόσουρα από τον ΟΛΠ, κάτι που ήταν όνειρο δεκαετιών, την έχει απαξιώσει, δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις για πάνω από ένα χρόνο, δεν φέρνει τις εισηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο, δεν εφαρμόζει ομόφωνες αποφάσεις και δεν υπογράφει τα εξώδικα του ειδικού δικηγόρου που προσλάβαμε με τη σύμφωνη γνώμη της. Το τελευταίο εξώδικο εναντίον του ΟΛΠ για να μην φέρει τις δεξαμενές στην Ψυτάλλεια, δεν το υπογράφει, ενώ οι δεξαμενές έρχονται. Σημειωτέον ότι και αυτό ψηφίστηκε ομόφωνα από το δ/σ.
    Ηθικόν δίδαγμα, αυτό που μετράει δεν είναι οι εξαγγελίες και τα παχιά λόγια, αλλά η πολιτική βούληση, το όραμα, με ποιον είσαι, ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετείς.

    Georgos Kokkinidis
    Περιμένω τον Μιχάλη Νάννο να με διαψεύσει ή να ζητήσει τις παραιτήσεις όλων όπως δεσμεύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/17 13:08

      Ο ΓΙΟΣ ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/17 13:15

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΟΥ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ F.B GIORGOS PANAGOPOULOS ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΑΜΜΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ......ΠΗΔΗΜΑ!!! ΜΙΧΑΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/17 21:46

      Πάρε τώρα την πρώτη απάντηση κι έρχεται και η δεύτερη.
      Michael Nannos Με ρωτάς κε Λιάσκο, με ποιο δικαίωμα θα ζητήσω τις παραιτήσεις όλων;
      Σου απαντώ λοιπόν. Κατ΄αρχήν με την ιδιότητα του Δημότη-ψηφοφόρου που πίστεψε και πιστεύει στην ακεραιότητα και την μέγιστη, επίπονη κι ανιδιοτελή προσφορά τους μέχρι σήμερα προς την κοινωνία της Σαλαμίνας. Αν αυτό δεν το έχετε καταλάβει τότε λυπάμαι και είμαι πρόθυμος να σας απαντήσω σε ότι δεν κατανοείτε. Αν δεν σου αρκεί αυτό θα σου πω, με την ιδιότητα ενός ανθρώπου και μέλους της οικογένειας της Δημάρχου που στήριξε με κάθε μέσο και όσο κανένας άλλος τον προεκλογικό αγώνα του συνδυασμού της. Συνεπώς, ηθικά δικαιούμαι να ζητήσω τις παραιτήσεις όλων συμπεριλαμβανομένης και της Δημάρχου εάν αποδειχθεί ότι παρεκκλίνουν των αρχών με τις οποίες συμπορευτήκαμε και για τις οποίες ο κόσμος τους τίμησε με την ψήφο τους. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, ένα μόνο έχω να πω και συμφωνώ με τον ρεαλισμό που ανέφερες σε άλλο σχόλιο. Οι εκθέσεις ιδεών και τα ευφυολογήματα ωραία είναι να τα λες για να περνάει η ώρα και να χαϊδεύουμε αυτιά. Ο Δήμος δεν είναι Ινστιτούτο ανάπτυξης προβληματισμών ούτε κολέγιο διδαχής βαρουφιακής δημιουργικής ασάφειας. Είναι πραγματικό πεδίον μάχης για την επίλυση των καθημερινών αναγκών και των χρόνιων δυσεπίλυτων προβλημάτων, και κατά τούτο συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο μου τον Μιχάλη τον Κορρό. Και επί της ουσίας της ανάρτησης τώρα. Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος που να μη συμφωνεί ότι ο μεγαλύτερος πλούτος και η μεγαλύτερη επένδυση είναι το «ανθρώπινο δυναμικό» ; Έχετε αναρωτηθεί όμως γιατί ο «πλούτος» αυτός δεν εκτίθεται δημόσια συμμετέχοντας στο πολιτικό γίγνεσθαι αλλά αρέσκεται να κρίνει και να κατακρίνει εκ του ασφαλούς και με αμπελοφιλοσοφίες αναπαυόμενος στην πολυθρόνα του; Με βάση τη διαπίστωση αυτή, εύλογα θα μπορούσα να επαναλάβω τα λόγια του αείμνηστου Κουτσόγιωργα " δεν δικαιούστε για να ομιλείτε", όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ιδού η Ρόδος …. τότε μόνο θα καταλάβει κανείς πόσο σκληρή κι αδυσώπητη είναι η .. πραγματικότητα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/17 17:14

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ O MΙΧΑΛΗΣ ΝΑΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/17 21:54

      Πάρε και τη δεύτερη απάντηση για να στανιάρεις.
      Michael Nannos Μην προτρέχεις Γιώργο και μη προκαλείς γιατί έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα και λυπάμαι που το λέω έχεις καταντήσει γραφικός γυρίζοντας από blog σε blog γράφοντας τα ίδια και τα ίδια.
      Για το πρώτο σχόλιο σου την απάντηση θα την βρείς στο προηγούμενο σχόλιο μου προς τον κ.Λιάσκο.
      Για το δεύτερο σχόλιο τώρα. Γράφεις ότι “συμμετέχεις σε δύο διαπαραταξιακές επιτροπές”. Για να συμμετέχεις όμως, κάποιος σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τον “πλούτο” της κοινωνίας μας, κάποιος άνοιξε διάπλατα τις πόρτες που ήταν αμπαρωμένες προσβλέποντας στη συνδρομή όσων ενδιαφέρονται για το κοινό καλό, κάποιος σας καλωσόρισε δίνοντας σας απεριόριστο room ενεργειών για την επίτευξη του σκοπού για το οποίο συστάθηκαν οι επιτροπές, κι αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος παρά η σημερινή Δήμαρχος. Δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση σ΄αυτό. Άρα, και οι εξαγγελίες της υλοποιήθηκαν και η πολιτική βούληση υπάρχει. Άλλο τώρα αν ο “πλούτος” αποδείχτηκε … άνθρακας.
      Το μόνο που είχες να προτείνεις για την επίλυση των προβλημάτων ήταν Εξώδικα, Μηνύσεις και Αγωγές εναντίον όλων των εμπλεκομένων κρατικών φορέων. Δύσκολο πράγμα, πραγματικά γενναίο !!
      Η διαχείριση ενός τίτλου κε Κοκκινίδη ακόμη και αυτή του απλού μέλους της επιτροπής που σου αποδόθηκε, είναι μεγάλη δουλειά. Χρειάζεται νηφαλιότητα, σύνεση κι εγκράτεια, διαφορετικά βάζεις τον τόπο σε “καραντίνα” και την κοινωνία σε περιπέτεια. Παρόλα αυτά η Δήμαρχος δέχτηκε μερικώς την πρόταση σας.Όσα γράφεις είναι αποκύημα της φαντασίας σου και του μένους που σε διακατέχει επειδή δεν πέρασε ολοκληρωτικά το δικό σου. Τη λύση της Επιτροπής, εμμέσως πλην σαφώς, την πρότεινες εσύ με την υποβολή στο ΔΣ του απολογισμού του έργου και τις τελικές προτάσεις, ερήμην των άλλων αιρετών μελών και της Προέδρου της Επιτροπής. Απλά η Δήμαρχος έκανε το αυτονόητο, ικανοποίησε την επιθυμία σου κι έλυσε την επιτροπή αφήνοντας σας ελεύθερους να πράξετε όπως σας αρέσει. Κακό είναι κι αυτό; Για να μη λέμε όμως πολλά και κουράζουμε, σε προκαλώ να βγάλεις στον αέρα τον απολογισμό του έργου της Επιτροπής που κατέθεσες και συζητήθηκε επί 3ωρο στο ΔΣ για να σχηματίσουν ιδία γνώμη οι αναγνώστες. Εκτός κι αν κάτι φοβάσαι που δεν νομίζω γιατί από επαναστατική γυμναστική τα πας πολύ καλά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/2/17 21:55

      Michael Nannos
      Όσο για την δεύτερη επιτροπή για την προστασία των Αρχαιοτήτων, πράγματι το ΔΣ κατόπιν εισήγησης της ίδιας της Δημάρχου ψήφισε την έγκριση του εξώδικου το οποίο όμως κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος απόφαση διότι οι αρμοδιότητες του ΔΣ περιορίζονται στα διοικητικά όρια του Δήμου, ενώ η Ψυτάλλεια ανήκει στο Δήμο Πειραιά ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος, αλλά κι αυτός ορθά δεν έκανε εξώδικο διότι θα ήταν σαν να ζητούσε από τον ΟΛΠ να παρανομήσει. Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης παραχώρησης η οποία κυρώθηκε από τη Βουλή με το νόμο 4404/2016, η εγκατάσταση πλωτών δεξαμενών σε τμήμα ακτογραμμής της Ψυττάλειας αποτελεί υποχρεωτική επένδυση εκ μέρους του παραχωρησιούχου με ποινή ακύρωσης της σύμβασης. Άρα, για να αποτρέψει κανείς την εγκατάσταση των δεξαμενών θα πρέπει να ακυρώσει τον ίδιο το νόμο ως αντισυνταγματικό με προσφυγή στο ΣτΕ. Προς τι λοιπόν το εξώδικο και οι απειλές προς τον ΟΛΠ; Τι θα εξυπηρετούσε; Μήπως ήταν εσκεμμένη ενέργεια για να εκνευρίσει την Κυβέρνηση και να δημιουργηθεί γκρίζα ζώνη με το Δήμο; Εδώ είναι ολοφάνερο ότι παιζόταν ένα άσχημο παιγνίδι πίσω από τη πλάτη της Δημάρχου με στόχο να εισπράξει ο Δήμος το μένος της Κυβέρνησης. Αλλιώς δεν εξηγείται. Τούτο φαίνεται και από το γεγονός ότι από τη στιγμή που έληξε επιτυχώς η ιστορία με το ΤΑΙΠΕΔ και εξαιρέθηκε η Κυνόσουρα από την παραχώρηση, σαν να μην είχαν τίποτα άλλο να κάνουν, ζητούσαν από τη Δήμαρχο να στείλει εξώδικα εναντίον του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Ναυτιλίας ζητώντας τους να μην υπογράψουν τη σύμβαση παραχώρησης, απειλώντας τους μάλιστα και με ποινικές κυρώσεις, αν είναι δυνατόν !!! Ευτυχώς που η Δήμαρχος είχε σώας τας φρένας και τα πέταγε στο κάλαθο των αχρήστων, διαφορετικά η κοινωνία μας θα πλήρωνε βαρύ το τίμημα των άστοχων κι επικίνδυνων προτάσεων του κ.Κοκινίδη.
      Τελικά, αποδεικνύεται ότι ναι μεν το άνοιγμα της Δημάρχου στην κοινωνία είναι σωστό, η είσοδος όμως του "πλούτου" στις επιτροπές θα πρέπει να περνάει από κόσκινο. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/2/17 23:10

    ευτυχωσ εχουμε τρεις δημαρχους εναν ψηφισαμε τριες βγηκαν να τους χαιρομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/17 00:19

    ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑΝΟΙ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

    Georgos Kokkinidis
    Ευχαριστώ Μιχάλη που νοιάζεσαι για τη φήμη μου. Μη στενοχωριέσαι αγορι μου, χαλάει η επιδερμίδα.

    Καλά κάνεις και επικαλείσαι τον αλήστου μνήμης Κουτσόγιωργα που έλεγε “δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε”. Δείχνεις το ποιόν σου, τα “δημοκρατικά” σου αισθήματα.
    Δε χαμπαριάζω από απειλές και συκοφαντίες, μου φαίνεσαι λίγος απέναντι στον Μάλλιο και το Μπάμπαλη. Βρες αλλού να πουλήσεις αγριάδα και φίμωτρα.

    Πρέπει να προσγειωθείς Μιχάλη διότι όποιος νομίζει ότι μπορεί να ζητάει τις παραιτήσεις όλων ακόμα και της Δημάρχου, έχει καβαλήσει χοντρό καλάμι. Να το κοιτάξεις, είναι σοβαρό..

    Στην διαπαραταξιακή του λατομείου συμμετείχα επειδή ήμουν μέλος της επιτροπής αγώνα και φυλάγαμε βάρδιες επί Τσαβαρή για να μη δουλεύει. Όπως ξέρεις ξενύχταγα 12 το βράδυ με έξι το πρωί, παρέα με αδέσποτα σκυλιά. Άγριες νύχτες χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Εσύ δεν πάτησες ούτε το ποδάρι σου. Περιμέναμε να αναλάβει η Ρούλα για να γλυτώσουμε τα ξενύχτια και την οικονομική αιμορραγία. Χαρήκαμε μόλις ανέλαβε και κάναμε σύσκεψη παρουσία Ρούλας και Μηνά με θέμα τι θα κάνουμε το λατομείο τώρα που φεύει ο Αγγέλου. Λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Αγγέλου όχι μόνο συνεχίζει αλλά εμείς δεν τολμάμε ούτε να περάσουμε από κει.
    Γνωρίζεις τη δολοφονική επίθεση σε μέλος της επιτροπής.
    Στην Επιτροπή συμμετείχαν οι πιο δραστήριοι και στενοί συνεργάτες της Ρούλας, αλλά τους έφτυσε ομαδικά. Ο Αγγέλου κάνει πάρτι.
    Κατηγορούσαμε τον Τσαβαρή, αλλά εσείς σπάσατε όλα τα κοντέρ. Θα τα πούμε εν καιρώ.

    Ενώ έφτυσε την Επιτροπή, δέχθηκε τον Αγγέλου και συζήτησαν οικονομικά θέματα.!!!
    Τι μπορεί να συζητήσει ένας δήμαρχος με κάποιον που είναι παντελώς παράνομος, χρωστάει εκατομμύρια και δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά του, μόνο αυτή το ξέρει.
    Γιατί να πληρώσει ο Αγγέλου, αφού κανείς δεν τον εμποδίζει να κλέβει;;
    Γιατί δεν μας ήθελαν στη συνάντηση ούτε ζωγραφιστούς;
    Απλές ερωτήσεις χωρίς απάντηση.

    Η Επιτροπή δεν ήθελε να παραιτηθεί. Η δήμαρχος πλαστογράφησε τη θέλησή μας.
    Αν πιστεύεις αυτά που λες, δημοσίευσε τον απολογισμό της επιτροπής και αν δεν την κατηγορούμε ότι ερμηνεύει αυθαίρετα τις προθέσεις μας, θα πω δημόσια ότι είμαι ένας κοινός συκοφάντης και ένας ελεεινός. Αν όμως το λέει θα κάνεις δημόσια αυτοκριτική και θα πεις στη μάνα σου να παραιτηθεί. Deal??

    Το αμάρτημα της παραπληροφόρησης και ψευτιάς είναι διαρκές. Δεν κωλώσατε όταν πλαστογραφήσατε τη γνώμη των δικηγόρων του δήμου για το πανηγύρι της Φανερωμένης, με εμάς θα κωλώσετε; Ακόμα περιμένουμε την ομόφωνη γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας που λέτε ότι εφαρμόσατε για να καταργήσετε το πανηγύρι. Ψεύτες και αδίστακτοι.

    Στις διαπαραταξιακές δεν συμμετέχω για να βάλω κάτι στην τσέπη μου ή να πάρω εύσημα, αλλά για να προσφέρω στη Δήμαρχο και το νησί. Έχω ξενυχτίσει πολλές φορές, έχω ξοδέψει χρόνο και χρήμα, αλλά χαλάλι. Μπορείς να ρωτήσεις τη μάνα σου τι ξενύχτια έριξα και τι αγώνα έκανα.

    Να σου θυμίσω Μιχάλη ότι ποτέ δεν ζήτησα θέση ευθύνης, αξίωμα, προνόμιο ή αντάλλαγμα!
    Ίσως αυτό είναι το μεγάλο μου ελάττωμα. Ελάττωμα γιατί δεν με κρατάτε και δεν μπορείτε να με εκβιάσετε.
    Κρίμα..

    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/17 00:33

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ.

    Georgos Kokkinidis
    Στην δεύτερη επιτροπή της Κυνόσουρας, δεν με πρότεινε η Ρούλα αλλά κάποιος τρίτος. Με έβαλε τελευταίο και καταϊδρωμένο ενώ ήξερε ότι έχω ατράνταχτα στοιχεία με τα οποία τελικά κερδίσαμε την Κυνόσουρα. Οι επιτυχίες πιστώθηκαν στην Δήμαρχο και εγώ χαιρόμουν για την αίγλη που έπαιρνε. Και όμως, αυτή την επιτροπή θέλει να τη στείλει σπίτι της.
    Δεν ξεχνάμε ότι η Ρούλα επί δεκαετίες δεν έκανε ούτε ένα έγγραφο για διεκδίκηση της Κυνόσουρας.
    Δεν ξεχνάμε ότι σαν πρόεδρος του αναπτυξιακού, έκανε μία τρύπα στο νερό.
    Δεν ξεχνάμε ότι η προηγούμενη διαπαραταξιακή επιτροπή στην οποία προέδρευε, έκανε μία τρύπα στο νερό.!
    Δεν ξεχνάμε ότι η επιτροπή στην οποία συμμετέχω, συστάθηκε στις 16-10-15 και σε δέκα μέρες κέρδισε την Κυνόσουρα!
    Αυτό το θεωρείς άνθρακες!
    Ντροπή σου Μιχάλη.
    Η μητέρα σου λέει ότι κερδίσαμε τα αυτονόητα.
    Ντροπή της Μιχάλη.

    Δεν τελειώσαμε το έργο μας. Έχουμε πολλά να κάνουμε, αλλά τώρα βρισκόμαστε μπροστά στο σκληρό πυρήνα των μεγάλων συμφερόντων. Ναυπηγεία, ΟΛΠ, Β΄ζώνη, Πούντα, ΕΥΔΑΠ, σλοπ, Μελισσανίδης, κλπ, είναι τρανταχτά ονόματα με τεράστιες μπίζνες αλλά και απίστευτη παρανομία.
    Πολύ σκληροί για να τα βάλεις μαζί τους ή πολύ χρήμα που διακινείται σε σκοτεινές και παράνομες διαδρομές;;

    Να σου θυμίσω Μιχάλη ότι οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και μάλιστα οι ομόφωνες είναι υποχρεωτικές για τη δήμαρχο, δεν υπάρχει αν θέλω και όποτε θέλω. Ειδικά όταν πρόκειται για αποφάσεις με μεγάλο οικονομικό, ή περιβαλλοντικό διακύβευμα τότε θα κλάψουν μανούλες και πατερούληδες, αν αποδειχθεί δόλος ή βαριά αμέλεια. Προσέξτε..
    Οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου αναιρούνται από άλλες αποφάσεις, διαφορετικά εφαρμόζονται. Τα αποφασίσαμε και διατάξαμε είναι συμπτώματα μεγαλομανίας, αρχομανίας και φασιστικής νοοτροπίας. Κάτω η χούντα.

    Να σου θυμίσω ότι τον Μήνα Μάιο ο ειδικός δικηγόρος-συνταγματολόγος που έχουμε προσλάβει, έφτιαξε εξώδικο το οποίο έπρεπε να καταθέσουμε μέχρι 30-5-16 στη γενική συνέλευση του ΟΛΠ. Εκεί συνέβη το εξής αμίμητο. Στην αρχή λέγατε ότι διαφωνείτε με ορισμένες λέξεις του εξώδικου, μετά διαφωνούσατε με το πνεύμα του και στο τέλος βγάλατε όλο το εξώδικο σκάρτο. Η Ρούλα και ο αόρατος σύμβουλός, “ξεφτίλισαν” τον ειδικό καθηγητή συνταγματολόγο.!!!
    Αφού λοιπόν βγάλατε σκάρτο τον καθηγητή και κρυφτήκατε από τις ευθύνες σας, αναλάβαμε εμείς να βγάλουμε το φίδι απ' την τρύπα και υπογράψαμε το εξώδικο. Κάποιος είπε ότι κινδυνεύουμε!!.
    Τελικά το στείλαμε το εξώδικο και δεν πάθαμε τίποτα.
    Μετά τα ευμενή σχόλια και την μεγάλη απήχηση που είχε, η Ρούλα ξετσούμισε και καμαρώνει για το εξώδικο το οποίο πολέμησε.
    Μπράβο Ρούλα, άξια.

    Καταλήγοντας να πω ότι τα εξώδικα και οι νομικές ενέργειες που προτείνουμε δεν είναι του κεφαλιού μας όπως ανέντιμα προσπαθεί ο Μιχάλης και το περιβάλλον του να μας χρεώσουν, αλλά του νομικού συμβούλου που είναι καθηγητής Πανεπιστημίου και ειδικός σε τέτοιες υποθέσεις. Τον προσλάβαμε μετά από υπόδειξη της νομικής υπηρεσίας του Δήμου και με σύμφωνη γνώμη της Ρούλας.
    Για την Ψυτάλλεια έκρινε ότι μπορεί να γίνει εξώδικο, επειδή έχουμε έννομο συμφέρον, κλπ.
    Αυτά βέβαια ο καθηγητής των καθηγητών τα πετάει στα σκουπίδια.!! Μπράβο του.
    Ξέρει ο “μέγιστος” των "μεγίστων" ότι ο χώρος της Ψυτάλλειας δεν ανήκει στον ΟΛΠ;
    Ήξερε για την Κυνόσουρα, η Πούντα, η θαλάσσια ζώνη, η λιμενική ζώνη, οι χώροι των ναυπηγείων, κλπ, κλπ δεν ανήκουν στον ΟΛΠ; Σας ξεστραβώσαμε, κερδίσαμε πάρα πολλά και τώρα δεν ξέρετε τι να τα κάνετε. Αφήνετε την Κυνόσουρα και τους αρχαιολογικούς χώρους έρμαιο σε κάθε παράνομο και κάθε μπαταξή που ασελγεί και αποπατεί.
    Διαμαντής, Μπεκρής, Μελισσανίδης, ΟΛΠ, ΕΥΔΑΠ, είναι μερικά ονόματα που τρώνε, πίνουν και λογαριασμό δε δίνουν.

    Ερώτηση κρίσεως:
    Αν το λατομείο ήταν δικό σας, θα αφήνατε τον Αγγέλου να κλέβει την περιουσία σας;;
    Αν η Κυνόσουρα ήταν δική σας, θα αφήνατε τον κάθε παράνομο να ασελγεί και να αποπατεί;

    Από νομιμότητα και καθαρά χέρια χορτάσαμε. Όχι άλλο κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/17 12:03

      ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΛΑΣ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΣΤΗΣ .ΟΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΡΩΕΣ.ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΦΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/2/17 08:26

    Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΗΚΕ Η ΤΑΥΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΆΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΛΕΟΝ. ΜΙΚΡΟΙ ΝΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ . Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/2/17 11:33

    Αυτό Μιχάλη λέγεται κλύσμα με ταβανόπροκες. Σε καλή μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/2/17 11:49

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ

    Ενώ έφτυσε την Επιτροπή, δέχθηκε τον Αγγέλου και συζήτησαν οικονομικά θέματα.!!!
    Τι μπορεί να συζητήσει ένας δήμαρχος με κάποιον που είναι παντελώς παράνομος, χρωστάει εκατομμύρια και δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά του, μόνο αυτή το ξέρει.
    Γιατί να πληρώσει ο Αγγέλου, αφού κανείς δεν τον εμποδίζει να κλέβει;;
    Γιατί δεν μας ήθελαν στη συνάντηση ούτε ζωγραφιστούς;
    Απλές ερωτήσεις χωρίς απάντηση.

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΘΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/2/17 11:59

    ΦΑΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΓΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ
    Το αμάρτημα της παραπληροφόρησης και ψευτιάς είναι διαρκές. Δεν κωλώσατε όταν πλαστογραφήσατε τη γνώμη των δικηγόρων του δήμου για το πανηγύρι της Φανερωμένης, με εμάς θα κωλώσετε; Ακόμα περιμένουμε την ομόφωνη γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας που λέτε ότι εφαρμόσατε για να καταργήσετε το πανηγύρι. Ψεύτες και αδίστακτοι.

    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ . ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΔΗΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/2/17 13:00

    ΝΑΝΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/2/17 17:09

    ΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 40-50 ΧΡΟΝΩΝ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ. ΜΕΧΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.Η ΠΟΛΙΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΠΡΟΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΛΠ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΟΘΗΤΕ ΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ή ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/2/17 23:13

    ΦΙΛΕ κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/2/17 14:40

    Κύριε Μιχάλη Νάννο, το πόρισμα της διαπαραταξιακής επιτροπής για το λατομείο είχε σταλεί τόσο στο email της δημάρχου όσο και στον κο Κορρό πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του δήμου και αυτό προκειμένου να συμπληρωθεί ή να τροποποιηθεί από τα υπόλοιπα μέλη και την πρόεδρο της επιτροπής.
    Καμία απάντηση δεν λάβαμε από τις «ανοικτές πόρτες» τις οποίες τώρα επικαλείστε.
    Ζητήθηκε από τον κο Σκιαθίτη να μεταφέρει στην κα δήμαρχο την επιτακτική ανάγκη για άμεση συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.
    Καμία απάντηση δεν λάβαμε από τις «ανοικτές πόρτες». Επιβεβαιώσαμε μέσω του κου Σκιαθίτη ότι μετέφερε το αίτημά μας.
    Περί τα τέλη Αυγούστου ζητήσαμε από την πρόεδρο της επιτροπής δηλαδή την κα δήμαρχο να υπογράψει την αίτηση για άμεση συνάντηση με τον ταξίαρχο του Πειραιά. Συνάντηση η οποία είχε ήδη προσυμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί από τα μέλη της επιτροπής με την κα δήμαρχο. Η αίτηση παραδόθηκε προς υπογραφή στην κα δήμαρχο, η οποία κατά την ανάγνωση της έφερε αντίρρηση ως προς το χαρακτηρισμό «παράνομο λατομείο». Εσείς πιστεύετε ότι ένα λατομείο χωρίς άδειες, με τόσες επιβεβαιωμένες παραβάσεις από τις ελεγκτικές υπηρεσίες χαρακτηρίζεται ως νόμιμο; Η κα δήμαρχος αφού μας εξήγησε ότι θα κρατήσει την αίτηση μας προκειμένου να επέμβει στα σημεία που διαφωνούσε, θα μας ενημέρωνε πότε θα ήταν έτοιμη με την υπογραφή της.
    Μέχρι σήμερα παραμένει προφανώς στα συρτάρια του γραφείου με τις «ανοικτές πόρτες».
    Η διάλυση της επιτροπής κατόπιν εισήγησης της κας δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η τελευταία πράξη που επισφράγισε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την απαξίωση της επιτροπής τους τελευταίους μήνες.
    Τα ανωτέρω είναι γεγονότα τα οποία δεν αμφισβητούνται. Προσωπικά θεωρώ θράσος την άποψη περί ανοικτών θυρών από την στιγμή που τα ενεργά μέλη της επιτροπής, τα οποία κατά γενική ομολογία παρήγαγαν έργο, ξαφνικά έμειναν έκθετα στους γνωστούς αγνώστους που έχουν επιχειρήσει να αφαιρέσουν την ζωή τους.
    Πάλλας Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/2/17 16:55

    Για να καταλάβεις Μιχάλη Νάννε πόσο ανέντιμοι είναι αυτοί που σε συμβουλεύουν, και επειδή με προκάλεσες, θα παραθέσω ένα κομμάτι της εισήγησής μας στο δημοτικό συμβούλιο για να δεις πόση λάσπη εκτοξεύεις.

    Λες ότι πρότεινα εμμέσως πλην σαφώς τη διάλυση της Επιτροπής. Ουδέν ψευδέστερο.
    Όχι μόνο δεν θέλαμε να παραιτηθούμε, αλλά κατηγορούμε τη Δήμαρχο ότι παραποιεί τις απόψεις μας.
    Αποταθήκαμε στη φωνή της λογικής και της συνείδησης των Συμβούλων και τους καλέσαμε να αναρωτηθούν ποιον εξυπηρετεί η προτεινόμενη κατάργηση της Επιτροπής.

    Ιδού ένα μικρό απόσπασμα της εισήγησής μας:
    “Ο απολογισμός του έργου μας δεν έγινε επειδή ολοκληρώθηκε η αποστολή της Επιτροπής όπως αυθαίρετα ερμηνεύει τις προθέσεις μας η Δήμαρχος. Έγινε για να ευαισθητοποιήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο και να προτείνουμε την λήψη πρόσθετων μέτρων, δεδομένης της σοβαρής κατάστασης που επικρατεί με τη διακίνηση δεκάδων νταλικών.”
    Και καταλήγουμε:
    “Καλούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να σκεφθούν με βάση τη φωνή της λογικής και της συνείδησης και να απαντήσουν στο ερώτημα ποιον ωφελεί η κατάργηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής η οποία τόσα προσέφερε και τόσα έχει ακόμη να προσφέρει”.

    Εσύ Μιχάλη κατάλαβες ότι θέλαμε να παραιτηθούμε;; Μεγάλη φαντασία διαθέτεις.
    Εγώ κατάλαβα ότι ήταν μία καλοστημένη επιχείρηση να διώξετε αυτούς που έμπαιναν στο ρουθούνι του Αγγέλου και σκάλιζαν πράγματα που δεν έπρεπε.
    Και επειδή η κατάργηση μιας δραστήριας Επιτροπής βρώμαγε άσχημα, προσπαθήσατε να μας φορτώσετε την ευθύνη της επαίσχυντης πράξης σας, που μόνο τον Αγγέλου χαροποίησε.
    Εσύ Μιχάλη χάρηκες ή λυπήθηκες;;;

    Να σου θυμίσω ότι πολλές φορές είχαμε ζητήσει να δούμε τη Δήμαρχο, αλλά εκείνη μας είχε γραμμένους. Προτιμούσε να βλέπει τον Αγγέλου και να συζητάει μαζί του οικονομικά θέματα!!!

    Να σου θυμίσω επίσης ότι είχαμε ζητήσει να πάμε στον Διοικητή της Αστυνομίας Πειραιά, αλλά και πάλι μας έγραψε. Αναγκαστήκαμε να πάμε μόνοι μας, και να δεχθούμε τις καταλυτικές ερωτήσεις του ταξίαρχου. “Εσείς ποιοι είσαστε, ποιον εκπροσωπείτε; Η Δήμαρχος γιατί δεν είναι μαζί σας”; Δεν απαντήσαμε γιατί θα λέγαμε κακά πράγματα.

    Να σου θυμίσω επίσης ότι στην Επιτροπή υπήρχαν έμπιστοι και δραστήριοι συνεργάτες της Δημάρχου.
    Είχαμε ξοδέψει απίστευτες ώρες σε τρέξιμο, ξενύχτι και επισκέψεις σε υπουργεία και υπηρεσίες.
    Παρ' όλα αυτά, μας έφτυσε.
    Ίσως της τρώγαμε το ψωμί, ίσως σκαλίζαμε πράγματα που δεν έπρεπε, ίσως ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο.
    Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

    Ηθικόν δίδαγμα.
    Μιχάλη είσαι μεγάλο παιδί, σπουδασμένο, μορφωμένο, καλό είναι να μην καταπίνεις αμάσητα όσα σου πασάρουν δεξιά και αριστερά. Να διαβάζεις όσα υπογράφεις και να εμπιστεύεσαι μόνο την κρίση σου.
    Προσπάθησε να μην δηλητηριάζεις το μυαλό σου με σκέψεις που στάζουν σκοπιμότητα, εμπάθεια ή συμφέρον.

    Υπάρχει μία λέξη που λέγεται αξιοπρέπεια, καλό είναι να τη μάθεις..
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.