Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Φεβ 2017

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ζητά την έγκαιρη έκδοση της ΚΥΑ που παραχωρεί τους αιγιαλούς και τις παραλίες

Την έγκαιρη παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας και για περισσότερη χρονική διάρκεια, ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.
Με έγγραφο του- με  αφορμή και  σχετικό αίτημα του Δήμου Αίγινας -στα συναρμόδια υπουργεία, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ζητά  την έγκαιρη έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που παραχωρεί τους αιγιαλούς και τις παραλίες στους οικείους Δήμους, εν όψει της επερχόμενης θερινής περιόδου.

Η ισχύουσα απόφαση λήγει στις 30 Απριλίου 2017 και, κάθε χρόνο, σημειώνεται  μεγάλη καθυστέρηση στην υπογραφή της νέας, με αποτέλεσμα οι Δήμοι  να καθυστερούν τραγικά στην παραχώρηση των αιγιαλών για την εξυπηρέτηση των λουόμενων σε επιχειρήσεις και ξενοδοχεία. Λόγω της καθυστέρησης αυτής χάνεται μεγάλο μέρος της τουριστικής περιόδου σε παραλίες χωρίς υποδομές και χάνονται δημόσια έσοδα.
Στο έγγραφο αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«…το θέμα πρέπει φέτος να διευθετηθεί έγκαιρα και πρό της ενάρξεως της θερινής περιόδου, προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι Δήμοι και οι ενδιαφερόμενοι στις υποχρεώσεις τους, καθώς προβλέπεται ιδιαιτέρως χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα προτείνουμε η  παραχώρηση να ισχύει για τουλάχιστον 3 χρόνια, ώστε οι εκμισθωτές να έχουν το περιθώριο να επενδύσουν σοβαρά ώστε να έχουν αξιοπρεπή εξοπλισμό  και να παρέχουν  ποιοτικές υπηρεσίες και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία τους με αυτόφωρα και άνευ ουσίας  δικαστικές διαδικασίες.»

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/17 08:38

    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΚΑΤΟΥΠΙΣΕ 8,33 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/17 09:11

    σημερα η κυρια πολυζου δεν ηθελε να βαλει συμβουλιο και λογικο γιατι ηθελε να βγει με τον αντρα της να γιορτασει τον αγιο βαλεντινο αλλα η δημαρχος την πιεσε να το κανει σημερα γιατι δεν μπορει χωρις τον μεγαλο της ερωτα τον τσαβαρη.δεν τον μισης τελικα τον γουσταρεις μαλλον για να επιμενεις να γινει το συμβουλιο σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/17 13:56

    ΠΟΙΟΙ ΕΚΜΙΣΘΩΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΡΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ; Α!!!ΞΕΧΑΣΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/2/17 17:42

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: Δεν τους βγαίνει η δίκη και έστειλαν τα αριστερά τάγματα εφόδου να την διαλύσουν! Σε παροξυσμό το ανθελληνικό παρακράτος: Πλήρης κάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ.- Καμία σύλληψη!
    Να γιατί η κυβέρνηση (Τσίπρας, Βούτσης, Παρασκευόπουλος) με εξωθεσμικές παρεμβάσεις μετέφεραν την υπόθεση στο Εφετείο: Είχαν σχέδιο να αμολήσουν τα παρακρατικά τους ανδρείκελα αμέσως μόλις θα κατέρρεε το σαθρό κατηγορητήριο!
    Η απόλυτη ήττα για το ανθελληνικό καθεστώς διαγράφεται το τελευταίο διάστημα στην περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής. Το άθλιο κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει με πάταγο και το Σύστημα ψάχνει με αγωνία τρόπο απεγκλωβισμού από την παγίδα που το ίδιο προσπάθησε να στήσει στην Χρυσή Αυγή.
    Την ώρα που οι ψευδομάρτυρες κατηγορίας απογυμνώνονταν και διασύρονταν, εισέβαλαν στην αίθουσα τα τάγματα εφόδου της αριστεράς με ξύλινα ρόπαλα και δακρυγόνα σπρέυ. Η δίκη διεκόπη, οι δικαστές αποχώρησαν από την αίθουσα και επικράτησε χάος.
    Παρά την καθυστερημένη επέμβαση της αστυνομίας, κανένα από τα χαϊδεμένα παιδιά του Συστήματος δεν συνελήφθη!
    Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, που πάνοπλοι παρακρατικοί αλήτες εισβάλλουν σε αίθουσες δικαστηρίων, διακόπτουν δίκες, απειλούν δικαστές, διαπράττουν δεκάδες αυτόφωρα αδικήματα και τελικά πάνε ανέμελοι σπίτι τους με τη συνοδεία της αστυνομίας.
    Έξω από τον χώρο του Εφετείου τα ίδια παρακρατικά τάγματα εφόδου με κράνη, ρόπαλα, φωτοβολίδες και πλήρη εξοπλισμό, προκάλεσαν και πάλι επεισόδια με την απόλυτη ανοχή και κάλυψη της αστυνομίας, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο τηλεοπτικό υλικό που δημοσιεύουμε.
    Για πρώτη φορά στα χρονικά είδαμε μάρτυρα κατηγορίας να απειλεί τους δικαστές και να λέει ότι δεν θα ξεκινήσει την κατάθεσή του αν δεν μπουν στην αίθουσα όλα τα παρακρατικά τάγματα εφόδου με τον πλήρη εξοπλισμό και την εξάρτησή τους. Λεπτομέρειες για όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα - κατά την εξέταση των μαρτύρων και μέχρι να γίνει η εισβολή των αναρχικών στην αίθουσα και να διακοπεί η δίκη - θα δημοσιευθούν εντός των επομένων ωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.