Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Φεβ 2017

Ηλεκτροφωτισμός οδικού δικτύου ορεινής Τροιζηνίας

Ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλάνιζε την ορεινή Τροιζηνία για πολλά χρόνια βρήκε την λύση του.
Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού του ορεινού δικτύου Τροιζηνίας στους οικισμούς  Αγία Ελένη, κόμβος Καρατζά, Άνω Φανάρι και Δρυόπη, προϋπολογισμού 170.000€.
     Με το συγκεκριμένο έργο αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές που υπήρχαν στα δίκτυα οδοφωτισμού της εν λόγω Επαρχιακής οδού, ήτοι :

Ø    Σε όλο το μήκος της επαρχιακής οδού αντικαταστάθηκαν συνολικά 4 χιλιόμετρα περίπου υπογείων καλωδίων, τα οποία είτε είχαν καταστραφεί από τρωκτικά, είτε είχαν «κοπεί» σε διάφορα τμήματά τους από την διέλευση σωλήνων ύδρευσης άλλης εργολαβίας.
Ø    Στις περιοχές Αγίας Ελένης και Άνω Φαναρίου, αντικαταστάθηκαν τριάντα (30) φωτιστικά σώματα οδικού φωτισμού με λαμπτήρα ατμών Νατρίου (Να).
Ø    Στην περιοχή της Δρυόπης αντικαταστάθηκαν είκοσι τέσσερα (24) φωτιστικά σώματα οδικού φωτισμού  με νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED.Ø    Στον κόμβο Καρατζά επισκευάστηκε όλο το δίκτυο φωτισμού και τοποθετήθηκε ένας νέος ιστός οδοφωτισμού με φωτιστικό σώμα ατμών νατρίου, στη θέση ενός υφιστάμενου ο οποίος είχε αφαιρεθεί παλαιότερα λόγω της πρόσκρουσης οχήματος  σε αυτόν.
      Το έργο βρίσκεται πλέον στη φάση της 15μηνης υποχρεωτικής συντήρησης από την πλευρά της αναδόχου εταιρείας.
           Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος δήλωσε ότι τα προβλήματα της υποβαθμισμένης περιοχής της ορεινής Τροιζηνίας, μεθοδικά και προγραμματισμένα, βρίσκουν την λύση τους σταδιακά.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/2/17 21:38

    Ρωτάει ο Δημοσιογράφος των ανατροπών τον Βαγγέλη Αστράκο ¨Σήμερα στη Σαλαμίνα γίνονται αναπτυξιακά έργα;
    Και απαντά ο Αστράκος " ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΟΣΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΠΩς Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ 2011 ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΙΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΩΕΑ. ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΑς ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 82 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΗΤΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΌΠΩς ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΒΡΑΔΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΕΜΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΆ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ."
    ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ; ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ......ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/17 21:57

    Ρωτάει ο Δημοσιογράφος των ανατροπών τον Βαγγέλη Αστράκο " οΤΑΝ ΕΝΤΑΞΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ , ΥΠΉΡΞΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

    Και απντά ο βαγγελης Αστράκος
    Μαζι με αυτο το έργο στο προγραμμα χρηματοδοτησαν και ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για την αποκατάσταση των δρόμων που θα περνουσαν οι αγωγοι. Θα ήταν ένα συνοδό έργο , μια ξεχωριστη εργολαβία το οποιο ουσιαστικά εξασφαλίσαμε από την περιφέρεια με υπόσχεση από τον κ. Σγουρό. Πρέπει να το πω πως και ο τ. Δήμαρχος κ. Τσαβαρής και ο Αστράκος στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ , ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

    ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΩΣ ΓΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ; ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α4ΡΧΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ;
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/17 23:19

    ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΒΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/17 01:48

    ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/17 18:06

      ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΟΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙ) ΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.....ΓΡΑΦΙΚΕΕΕΕΕ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ??????????????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΕ ΜΑΝΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΛΟΓΙΣΤΑΡΑΣ???

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/2/17 09:24

    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΔΥΣΤΥΧΩς ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΚΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/2/17 09:33

    ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΕ ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΑ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/17 13:46

      Αυτός που εσύ αποκαλείς ξένος, είναι κι είναι τιμή του και τιμή μας, που επέλεξε το νησί μας να ζήσει και να τελειώσει την ζωή του εδώ.
      Ναι είναι ξένος και συ είσαι γηγενής από μια μητρική αβλεψία και μια πατρική καθυστέρηση.
      Ξέρεις πόσες φορές βλαστήμησε ο πατέρας σου που δεν πρόφτασε να τραβηχτεί εγκαίρως, δεν το φαντάζεσαι.
      Το τραγικότερο είναι πως μόλις του ανακοίνωσαν το γιο έδωσε και πουρμπουάρ ο φουκαράς που να φανταστεί πόσο δειλό ανθρωπάκι έφερε στον μάταιο τούτο κόσμο;
      Ένα φοβικό χαμίνι που δεν τολμά να βάζει στα σχόλια του το όνομα του.
      Αυτός που περιφρονητικά αναφέρεσαι βρώμικο και έρπον ανθρωπίδιο, είναι άνθρωπος με άποψη και δεν φοβάται να την διατυπώνει επώνυμα κι όχι ανώνυμα σαν κι εσένα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/17 10:19

      ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΕ ΑΡΧΙΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ?ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΗΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ,ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΞΕΝΟΣ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.