Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Φεβ 2017

Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας

Συνέπεια λόγων και έργων.
Η Περιφέρεια Αττικής έβαλε την 1η από τις 5 ψηφίδες στη στοχευμένη προσπάθεια για αυτοδυναμία, αυτοτέλεια και αυτάρκεια σε αθλητικές υποδομές –στο νησί της Σαλαμίνας– με τη δημιουργία αθλητικών κέντρων και τη βελτίωση των υφιστάμενων.
Σ’ αυτό το πλαίσιο δράσης, χτες, στη 5η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε ομόφωνα η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας», που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 520.000,00€ και αφορά τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ποιοτικού χώρου που θα μπορεί να υποστηρίζει αθλητικές εκδηλώσεις σε όλες  τις εποχές του χρόνου και οποίος, πέραν όλων των άλλων, θα περιορίσει τους τραυματισμούς των αθλουμένων.
Έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα με συνθετικό, εργασίες συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων (αποδυτηρίων, γραφείων, κ.τ.λ.), εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης μεταλλικών κερκίδων, καθώς και τοποθέτηση μεγαφωνικής εγκατάστασης.

Ακολουθούν άλλα 2 γήπεδα και 2 κλειστά γυμναστήρια για το νησί της Σαλαμίνας.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/17 14:38

    κυρια ναννου ειμαι ενας φανατικος ψηφοφορος σου και το λεω γιατι ο λογος που σε ψηφισα ηταν οτι θα εκλεινες φυλακη το αρχηλαμογιο τσαβαρη οπως ελεγες αλλα εδειχνες τα χαρτια αλλα τιποτα απο αυτα δεν ισχυει τελικα γιατι τα χαρτια σου ηταν για το καλαθι των αχρηστων γιατι στα 15 δικαστηρια που του εχεις κανει δεν καταφερες να τον δικασεις σε κανενααααααααααααα.αντιθετα ομως καταφερες στα ματια μας να ειναι καλυτερος και ποιο δυνατος απο εσενα.δυστυχια σου καθε ημερα χανεις και περισσοτερους ψηφοφορουςςςςςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/17 20:15

      Πολύ φανατιλα έχεις ρε φίλε ησύχασε λιγο

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/17 15:23

    λαμογια συκοφαντες,λασπολογησατε ενα δημαρχο γιατι ο μονος στοχος σας ηταν να παρετε την καρεκλα και να τα τρωτε με τον συναιτερο σας το "καθαρμα των σεληνιων",ο κοσμος ομως δεν ξεχνα και συντομα θα επενορθωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/17 15:31

    Καλά που είναι ο Χατζηπέρος και κάτι για την Σαλαμίνα. Η μανάρα και το κάθαρμα των Σεληνίων νοιάζονται μόνο για να τρώνε τα έτοιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/17 17:10

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ????? ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ "ΦΑΤΕ" ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΑΤΙΚΑ: ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΣΕ ΓΗΠΑΔΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΥΧΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ????? ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΛΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΝΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/2/17 17:19

    ΡΕ ΠΑΛΙ ΑΘΩΟΣ;
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΠΛΗΜΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ;
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΒΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/17 11:07

      Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι αν καταδικαστεί θα τον αποκηρύξεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/2/17 11:34

      Κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι ρεεεεεε
      Ρε ο Τσαβες είναι "Ολυμπιακός" είναι θρησκεία για τον λαό πάρτε το χαμπάρι
      Ότι και να κάνετε ότι και να πείτε για μας αυτός θα είναι
      Για πάρε την Ρουλίτσα μια βόλτα στα καφενεία της Κούλουρης να δεις αντιδράσεις θα εκπλαγεις ζούμερε

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/2/17 19:43

    Τσαβαρή τα πολιτικά πρόσωπα τα κρίνει ο λαός και όχι τα δικαστήρια και εσένα ο λαός σε έκρινε και σε έστειλε στα ΑΖΗΤΗΤΑ δια παντός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/2/17 07:03

    ΡΕ 19:43,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΣΟΥ......ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/17 10:15

      Ρε εγώ πόσες φορές θα στο πω;
      Βλαμένος/η είσαι;
      ΜΗΝ τους ξυπνάς άσε τα βόδια τα κοιμούνται θα έχουν ένα "ευχάριστο" ξύπνημα ο καιρός γαρ εγγυς

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/2/17 20:19

    Πάρτε τον αδελφό του εκλεγμένου να κάνει κουμάντο όπως κάνει στο αδελφακι του.Αλήθεια τηδουλια κάνει αυτός ....Πολύ θράσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.