Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαρ 2017

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα « Αγωγή υγείας για την σύγχρονη γυναίκα», στην Αίθουσα Δ. Μπόγρη, Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 11:00πμ

Η πρόληψη αποτελεί βασική προϋπόθεση για την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων, η οποίες σε προχωρημένα στάδια προκαλούν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία της σύγχρονης γυναίκας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση ενός μεγάλου εύρους παθήσεων, οι οποίες με την σωστή ενημέρωση και την έγκαιρη διάγνωση θεωρούνται σήμερα πλέον ιάσιμες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Αγωγή υγείας για την σύγχρονη γυναίκα», που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Δ. Μπόγρη, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 11:00πμ,
η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Σαλαμίνας με το Π.Γ.Ν Αττικόν και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Παθολογία της Κύησης». 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Οργανωτική Επιτροπή
Ενημερωτικές Ομιλίες
Μέρος Α’
-Test Παπανικολάου-HPV λοίμωξη και εμβόλιο
Σαλαμαλέκης Γεώργιος , Θεοδώρου Αλέξανδρος
-Η γυναίκα στην εμμηνόπαυση 
Ρήγος Ιωαννης
-Παθολογία του μαστού : τρόπος ζωής και πρόληψη
Γραμματικακης Ιωαννης,
-Ακράτεια ούρων στην τρίτη ηλικία
Σιούτης Δήμος
-Αντισύλληψη: ανάγκη ή πολυτέλεια
Παναγιώτοπουλος Δημήτριος
Μέρος Β’
-Πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων 
Κόνιαρη Κατερίνα
-Βασική υποστήριξη της ζωής σε εξωνοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή
Βολτυράκης Ευάγγελος 
-Εφηβεία: ιδιαιτερότητες και σωστή ψυχολογική προσέγγιση
Σάμη Στυλιανή 
-Οξύς και Χρόνιος Πόνος
Σαχιτζή Επιστήμη
-Μητρικός Θηλασμός: Ένα εφόδιο ζωής
Ξανθοπούλου Θεοδωρα, Χρονοπούλου Μαρία
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Βολτυράκης Ευάγγελος 
Καρδιολόγος-Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονικός Συνεργάτης Β’ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ «Αττικόν»- Εκπαιδευτής ALS
Γραμματικάκης Ιωάννης
Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιμελητής Α’ ΕΣΥ, Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης», Π.Γ.Ν. «Αττικόν»
Θεοδώρου Αλέξανδρος
Ειδ/νος Μαιευτικής Γυναικολογίας, , Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης», Π.Γ.Ν. «Αττικόν»
Κόνιαρη Κατερίνα
Καρδιολόγος-Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική Συνεργάτης Β’ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ «Αττικόν»
Ξανθοπούλου Θεοδώρα
Μαία- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης», Π.Γ.Ν. «Αττικόν»
Ρήγος Ιωάννης
Μαιευτήρας – Γυναικολόγος - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης», Π.Γ.Ν. «Αττικόν»
Σαλαμαλέκης Γεώργιος
Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης  Γ’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών Π.Γ.Ν. «Αττικόν»
Σάμη Στυλιανή
Κλινική Ψυχολόγος-Msc Psychology of Child Development
Σαχιτζή Επιστήμη
Αναισθησιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Σιούτης Δήμος
Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Πανεπιστημιακός Υπότροφος  Γ’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Γ.Ν. «Αττικόν»
Χρονοπούλου Μαρία
Μαία- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης», Π.Γ.Ν. «Αττικόν»

55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/17 15:26

    εχτες ηταν η ψηφοφορια για αναδειξη προεδρου δημοτικου συμβουλιου που υπηρξε ακαρπη ο λογος ηταν γιατι η δημαρχος μας περναει εμας τους συμβουλους 17 για κουτους αφου τα ειχε βρει με τον καπετανακη να τον στηριξουμε για αντιπροεδρο δεν μασισαν οι δικοι μας και δεν ψηφιστηκε η πολυζου γιατι ο καπετανακης μπενοβγαινε επι 20 ημερες συνεχως στο γραφειο της δημαρχου και ελεγε οτι θα ψηφισει τη πολυζου καθως και ακομα ενας και αυτη δεν ειναι η τινα μπεγνη.η απαιτηση του καπετανακη ηταν ναειναι αποδεχτος απο ολο το σωμα φυσικα επαιζε το παιχνιδι πισω απο την πλατη του τσαβαρη και ολα αυτα για να κατεβει βουλευτης και για αυτο ηταν εχτες με το κεφαλι στο πατωμα το παιχνιδακι του απετυχεεεεεεεεεεε

    απτελεσματα κυρια δημαρχε 9 ψηφοι απο την πλειοψηφια
    1 καπετανακης
    1 σοφρας
    1 τινα μπεγνη
    συνολο 12

    ενας δημοτικος συμβουλος της πλειοψηφιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/17 17:36

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΧΑΛΑΛΙΖΕ 10000 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΩΠΑ ΡΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 00:40

      15.26 το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις,ας στο διάολο παλιοβλαχε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/17 00:51

      Ρε βλάκα 15.26 πως λες ότι ο Καπετανάκης τα κάνει αυτά γιατί θέλει να κατέβει για βουλευτής,εγώ μαθαίνω ότι έχεις εσύ ο μέγας παραγωντας κανονίσει να είναι η φιλι σου υποψήφια, αφού ρε νούμερο τα έχεις κανονίσει κανένα πρόβλημα γιατί στεναχωριέσαι, εσύ είσαι ο αρχηγός προχώρα να σώσετε την Ελλάδα, σας έχει στήλη ο Θεός.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/17 15:46

    Κ η παπαλευθεριου ψηφισε κ ο αηττητος κ ας μην ήταν εκει...τι άλλες μαλακιες θα ακούσουμε φτάνει με την προβοκάτσια...πολυζου is back...ετοιμαστείτε Κυριακή 12/3..ενας δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 07:27

      Δυστυχώς η φιλοσοφία του σουλτάνου είναι αυτή που γράφει ο 01:46,"εγώ πλήρωσα γιά να βγείτε,εγώ θα κάνω ότι θέλω" δηλαδή δεν δικαιούστε να έχετε άποψη.Εγώ είμαι αυτός που πληρώνει και εγώ αυτός που θα διατάζει.
      Βέβαια δεν φτάσαμε τυχαία σαυτή τη κατάσταση,ο σουλτάνος ήταν γνωστός και μόνο λίγοι ήταν αυτοί που ήλπιζαν σε κάτι διαφορετικό αφού ήταν δεδομένο ότι θα έπρεπε να ...επιστρέψουν στο ταμείο όσα είχαν όλα αυτά τα χρόνια "εξέλθει" και μάλιστα "εντόκως".
      Μπροστά λοιπόν σαυτή την επιθυμία του δεν λογαριάζει ΚΑΝΕΝΑΝ,ούτε δήθεν δήμαρχο πόσο μάλλον δημοτικό σύμβουλο,γιαυτόν ένας ήταν,είναι και παραμένει ο στόχος όλα τάλλα είναι λόγια του καφενέ.
      Φυσικά σαυτό το χρονικό σημείο θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις πολιτικές και κοινωνικές ευθύνες τους απέναντι στη Σαλαμίνα και να αντιδράσουν κατά το δοκούν.
      Λογικές "γιουσουφάκι" όπως ξεδιάντροπα έχουμε από τον κ.Σοφρά και την κ.Μπεγνή δεν συμβαδίζουν ή δεν θα πρέπει να συμβαδίζουν με την πρακτική όσων θέλουν να λένε ότι αγαπάνε πραγματικά τη Κούλουρη.
      Δεν μπορούν όσοι ξεδιάντροπα έχουν οικονομικό όφελος από την σημερινή διοίκηση του δήμου να απαλλοτριώνουν τον θεσμικό τους ρόλο και από έλεγχο που οφείλουν να κάνουν να γίνονται αβανταδώροι του σουλτάνου γιά επίτευξη των πιό πάνω στόχων του.
      Σαυτή την αρρωστημένη κατάσταση έχουμε και το "φαινόμενο" Πολύζου,μιάς παρουσίας που ήδη έχει γράψει με τα χειρότερα σχόλια την δράση της αφού ως το "απόλυτο" γιουσουφάκι πραγματοποίησε τις ορέξεις του σουλτάνου κατά τον καλύτερο τρόπο αδιαφορώντας γιά κάθε δημοκρατικό δικαίωμα των "αντιπάλων" του σουλτάνου.
      Όμως αγαπητοί μου συμπατριώτες δεν φτάνουν όλα αυτά και γιαυτό μετά την τελευταία διαπαραταξιακή αντίδραση των μελών του δημοτικού συμβουλίου μπροστά σαυτό το νοσηρό φαινόμενο "Πολύζου",έχουμε την δικτακτορική επιθυμία του σουλτάνου να την επιβάλλει στην θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου γιατί έτσι γουστάρει,γιατί έτσι πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει την λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού οργάνου του δήμου.
      Επειδή πιστεύω και περιμένω να δω απόλους τους αξιοπρεπείς και κυρίως δημοκρατικούς δημοτικούς συμβούλους έμπρακτα την αντίδρασή τους κλείνω με την φράση "ες αύριον τα σπουδαία"
      ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 09:59

      ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΠΟΛΙΤΗ «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/17 16:34

    επιβεβαιωνω οτι ο καπετανακης θα παρει θεσεις αντιπροεδρος δημοτικου συμβουλιου ιοκονομικης και αλλες το ειπε στους δημοσιογραφους εχτες την ωρα που ξεκιναγε η ψηφοφορια και μετα αυτος η πολυζου και η δημαρχος κλαιγανε μαζι γιατι δεν τους βγηκε το σχεδιο και ενας απο τους δημοσιογραφους ειπε μα αυτος μου ζητησε να του κρατησω θεση για να βαλει την ανεξαρτητοποιηση του απο τον τσαβαρη πριν ακριβως 10 ημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/17 22:40

      Τελικά καραγκιόζη τον φοβάσαι φαίνεται ότι έχασες την ψυχραιμία σου μαζέψου γιατί εσύ έχεις τον τίτλο του ψυχοπαθή αυτός όμως είναι τρελός αν σε αρπάξει δεν θα σε γλιτώσει ούτε ο Θεός και στο λέει κάποιος που το είδε να αρπάζει έναν και κόντεψε να τον φάει.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/17 17:08

    Η καθαρίστρια που μάζεψε το σάκο με τα ψηφοδέλτια βρήκε μέσα μία δεσμίδα των 5.000 ευρώ και πήδαγε από τη χαρά της. Όποιος κατά λάθος την έριξε μέσα αντί να ρίξει το ψηφοδέλτιο της Πολύζου, να πάει να του τα δώσει. Μόνο που πρέπει να της δώσει το 10% των εύρετρων που δικαιούται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/3/17 17:28

    Δήμαρχε να χαίρεσαι τους συμβούλους σου με τις μεγάλες τσέπες. Απέξω ψηφίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ και πίσω από το παραβάν την κάνουν γυριστή. Θα μου πεις τι να φταίς κι εσύ όταν τους έσκασε τις δεσμίδες με τα 5χίλιαρα ο κοντός!! Κάτι ήξερε ο κοντός που στοιχημάτιζε ότι η Πολύζου δεν θα ξαναβγεί. Όμως λογαριάζανε χωρίς την ξενοδόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/17 17:40

      ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ;;;;;;;ΑΠΕΤΥΧΕΣ Ο ΤΖΑΒΕΣ ΣΑΣ ΤΥΛΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/3/17 18:39

    15:26 & 16:34 ΒΛΑΧΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ .....
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ .... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/3/17 18:51

    15.26 κοπρόσκυλο ντεμπελη βλέπω ότι έχεις πολύ χρόνο να συκοφαντεις κόσμο, ξεχασετο αύριο φεύγει χαρτί στους Κινέζους και ξέρεις αυτοί δεν χαρίζονται καλομελετα και μη πεις ότι δεν σε προιδοποιεισαμε αλήτη άντε στο χωρίο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/3/17 19:00

    Βλάχο αν μπεις στη διαύγεια στην απόφαση για την εκλογή αντιπροέδρου ο Τσαβαρης έχει δηλώσει ότι η αντιπολίτευση προτείνει τον Καπετανάκη, ρουφιανε μαζέψου σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι θα φας τέτοιες φαπες που δεν το φαντάζεσαι ουστ βλαχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 07:28

      Δυστυχώς η φιλοσοφία του σουλτάνου είναι αυτή που γράφει ο 01:46,"εγώ πλήρωσα γιά να βγείτε,εγώ θα κάνω ότι θέλω" δηλαδή δεν δικαιούστε να έχετε άποψη.Εγώ είμαι αυτός που πληρώνει και εγώ αυτός που θα διατάζει.
      Βέβαια δεν φτάσαμε τυχαία σαυτή τη κατάσταση,ο σουλτάνος ήταν γνωστός και μόνο λίγοι ήταν αυτοί που ήλπιζαν σε κάτι διαφορετικό αφού ήταν δεδομένο ότι θα έπρεπε να ...επιστρέψουν στο ταμείο όσα είχαν όλα αυτά τα χρόνια "εξέλθει" και μάλιστα "εντόκως".
      Μπροστά λοιπόν σαυτή την επιθυμία του δεν λογαριάζει ΚΑΝΕΝΑΝ,ούτε δήθεν δήμαρχο πόσο μάλλον δημοτικό σύμβουλο,γιαυτόν ένας ήταν,είναι και παραμένει ο στόχος όλα τάλλα είναι λόγια του καφενέ.
      Φυσικά σαυτό το χρονικό σημείο θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις πολιτικές και κοινωνικές ευθύνες τους απέναντι στη Σαλαμίνα και να αντιδράσουν κατά το δοκούν.
      Λογικές "γιουσουφάκι" όπως ξεδιάντροπα έχουμε από τον κ.Σοφρά και την κ.Μπεγνή δεν συμβαδίζουν ή δεν θα πρέπει να συμβαδίζουν με την πρακτική όσων θέλουν να λένε ότι αγαπάνε πραγματικά τη Κούλουρη.
      Δεν μπορούν όσοι ξεδιάντροπα έχουν οικονομικό όφελος από την σημερινή διοίκηση του δήμου να απαλλοτριώνουν τον θεσμικό τους ρόλο και από έλεγχο που οφείλουν να κάνουν να γίνονται αβανταδώροι του σουλτάνου γιά επίτευξη των πιό πάνω στόχων του.
      Σαυτή την αρρωστημένη κατάσταση έχουμε και το "φαινόμενο" Πολύζου,μιάς παρουσίας που ήδη έχει γράψει με τα χειρότερα σχόλια την δράση της αφού ως το "απόλυτο" γιουσουφάκι πραγματοποίησε τις ορέξεις του σουλτάνου κατά τον καλύτερο τρόπο αδιαφορώντας γιά κάθε δημοκρατικό δικαίωμα των "αντιπάλων" του σουλτάνου.
      Όμως αγαπητοί μου συμπατριώτες δεν φτάνουν όλα αυτά και γιαυτό μετά την τελευταία διαπαραταξιακή αντίδραση των μελών του δημοτικού συμβουλίου μπροστά σαυτό το νοσηρό φαινόμενο "Πολύζου",έχουμε την δικτακτορική επιθυμία του σουλτάνου να την επιβάλλει στην θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου γιατί έτσι γουστάρει,γιατί έτσι πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει την λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού οργάνου του δήμου.
      Επειδή πιστεύω και περιμένω να δω απόλους τους αξιοπρεπείς και κυρίως δημοκρατικούς δημοτικούς συμβούλους έμπρακτα την αντίδρασή τους κλείνω με την φράση "ες αύριον τα σπουδαία"
      ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 09:58

      ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΠΟΛΙΤΗ «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/3/17 19:58

    Μηνά όποιος σε φτύνει λες ότι τα παίρνει. Άσε τη λάσπη και φτύσε τον κόρφο σου, ρίξε και μία ροχάλα στον καθρέφτη, θα πιάσει τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/3/17 20:03

    Ο ΔΟΥΛΑΣ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΠΑΛΙΟ ΚΡΗΤΙΚΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 18:06

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
      -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
      -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/3/17 21:43

    Τα κρεμμυδάκια θα τα φας εσύ 20.03 και θα είναι πολύ πικρά, δεν ξέρεις με ποιό τα έχεις βαλη. Συνέλθετε όσο ειπαρχη καιρός.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 07:26

      Δυστυχώς η φιλοσοφία του σουλτάνου είναι αυτή που γράφει ο 01:46,"εγώ πλήρωσα γιά να βγείτε,εγώ θα κάνω ότι θέλω" δηλαδή δεν δικαιούστε να έχετε άποψη.Εγώ είμαι αυτός που πληρώνει και εγώ αυτός που θα διατάζει.
      Βέβαια δεν φτάσαμε τυχαία σαυτή τη κατάσταση,ο σουλτάνος ήταν γνωστός και μόνο λίγοι ήταν αυτοί που ήλπιζαν σε κάτι διαφορετικό αφού ήταν δεδομένο ότι θα έπρεπε να ...επιστρέψουν στο ταμείο όσα είχαν όλα αυτά τα χρόνια "εξέλθει" και μάλιστα "εντόκως".
      Μπροστά λοιπόν σαυτή την επιθυμία του δεν λογαριάζει ΚΑΝΕΝΑΝ,ούτε δήθεν δήμαρχο πόσο μάλλον δημοτικό σύμβουλο,γιαυτόν ένας ήταν,είναι και παραμένει ο στόχος όλα τάλλα είναι λόγια του καφενέ.
      Φυσικά σαυτό το χρονικό σημείο θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις πολιτικές και κοινωνικές ευθύνες τους απέναντι στη Σαλαμίνα και να αντιδράσουν κατά το δοκούν.
      Λογικές "γιουσουφάκι" όπως ξεδιάντροπα έχουμε από τον κ.Σοφρά και την κ.Μπεγνή δεν συμβαδίζουν ή δεν θα πρέπει να συμβαδίζουν με την πρακτική όσων θέλουν να λένε ότι αγαπάνε πραγματικά τη Κούλουρη.
      Δεν μπορούν όσοι ξεδιάντροπα έχουν οικονομικό όφελος από την σημερινή διοίκηση του δήμου να απαλλοτριώνουν τον θεσμικό τους ρόλο και από έλεγχο που οφείλουν να κάνουν να γίνονται αβανταδώροι του σουλτάνου γιά επίτευξη των πιό πάνω στόχων του.
      Σαυτή την αρρωστημένη κατάσταση έχουμε και το "φαινόμενο" Πολύζου,μιάς παρουσίας που ήδη έχει γράψει με τα χειρότερα σχόλια την δράση της αφού ως το "απόλυτο" γιουσουφάκι πραγματοποίησε τις ορέξεις του σουλτάνου κατά τον καλύτερο τρόπο αδιαφορώντας γιά κάθε δημοκρατικό δικαίωμα των "αντιπάλων" του σουλτάνου.
      Όμως αγαπητοί μου συμπατριώτες δεν φτάνουν όλα αυτά και γιαυτό μετά την τελευταία διαπαραταξιακή αντίδραση των μελών του δημοτικού συμβουλίου μπροστά σαυτό το νοσηρό φαινόμενο "Πολύζου",έχουμε την δικτακτορική επιθυμία του σουλτάνου να την επιβάλλει στην θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου γιατί έτσι γουστάρει,γιατί έτσι πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει την λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού οργάνου του δήμου.
      Επειδή πιστεύω και περιμένω να δω απόλους τους αξιοπρεπείς και κυρίως δημοκρατικούς δημοτικούς συμβούλους έμπρακτα την αντίδρασή τους κλείνω με την φράση "ες αύριον τα σπουδαία"
      ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 09:58

      ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΠΟΛΙΤΗ «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος6/3/17 22:23

    Μηνάκο σταμάτα να γράφεις ότι βλακεία σου κατέβει και δεν σου φταίει για ότι κακό σου συμβαίνει ο Τσάβες αλλά το κλούβιο σου κεφάλι.
    Εσύ νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με υποτακτικούς που θα σου χορεύουν όπως τους βαράς τον ζουρνά.
    Πέρυσι τέτοιο καιρό σου έφυγαν 3. Αν και σου έγραψαν γιατί έφυγαν και σου τα έχωσαν χοντρά, εσύ σφύριζες αδιάφορα, τους εξαγόρασε ο Τσάβες έλεγες.
    Το πάθημα δεν σου έγινε μάθημα και συνέχισες να θεωρείς τους Δημοτικούς σου Συμβούλους γιουσουφάκια και παλλακίδες.
    Να όμως που δεν είναι όλοι γιουσουφάκια και παλλακίδες. 7 Δημοτικοί Σύμβουλοι σου έστειλαν το μήνυμα χτες και συ πάλι σφυρίζεις αδιάφορα. Τους έδωσε πεντοχίλιαρα ο Τσάβεις γράφεις κατ’ εξακολούθηση και τους εξαγόρασε.
    Και το συνεχίζεις …. Προσπαθείς ντε και καλά να επιβάλλεις την Πολύζου και να την ανεβάσεις στην έδρα. Τους λόγους γιατί επιμένεις εσύ τους ξέρεις.
    Γιατί Μηνάκο απαξιώνεις τόσο πολύ τους Δημοτικούς σου Συμβούλους αποκαλώντας τους αργυρώνητους και ότι εξαγοράζονται από τον Τσάβες;
    Αυτή είναι η εκτίμηση που τους έχεις;
    Εγώ ένα ξέρω καπτάν Μηνάκο. Το καράβι το έριξες στα βράχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 17:05

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
      -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
      -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/3/17 23:07

    Επειδή πολλά ακούγονται κι άλλα τόσα γράφονται σε σχόλια πρέπει να σας πω κάτι, δεν φταίει η έλλειψη εμπειρίας και πολιτικής σκέψης αλλά το έλλειμμα αξιοπρέπειας
    Το ότι έγιναν τρείς ψηφοφορίες με την ίδια υποψήφια, αυτό και μόνον από μόνο του είναι έλλειψη αξιοπρέπειας πρωτίστως από την Δήμαρχο που δέχτηκε τέτοιο ράπισμα από τους συμβούλους της και δεν διέκοψε την συνεδρίαση να πάει σπίτι της, αλλά και από την κυρία Πολύζου που δέχτηκε να μπεί δεύτερη και Τρίτη φορά στην ψηφοφορία και να την ξαναμαυρίσουν
    Αλήθεια τι περιμένατε κυρία μου; Να άλλαζαν άποψη οι συνάδελφοι σας;
    Αλλά κι αν ακόμα δεχτούμε πως κάποιος νόμος σας το επέτρεπε να εκλεγείτε με την μειοψηφία των 11 ή 12 ψήφων θα σας το επέτρεπε η δημοκρατική σας συνείδηση και η αξιοπρέπεια σας να ανεβείτε στο βήμα να διευθύνετε συζήτηση;
    Μια κυρία, θα έπρεπε από την πρώτη φορά την πρώτη απόρριψη να μην δεχτεί να συνεχίσει να μην σου πω να πάει σπίτι της.
    Εκτός κι αν δεν έχεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου να κάνεις και προτιμάς τον εξευτελισμό που σου κάνανε ή μήπως υπάρχει άλλος λόγος που δέχεσαι το τσαλάκωμα της προσωπικής σου ζωής ακόμα κι από υποδεέστερους όπως διατείνεσαι;
    Είναι γεγονός Μαρία, εσένα δεν στόχα της δημάρχου ναι έχουμε ζήσει κι αν δεν έχουμε ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις χωρίς πολιτική ντροπή, εσύ όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 01:46

      Ρε συ φίλε, δεν μας τα λες καλά. Από πότε οι δημ σύμβουλοι αποφασίζουν για το ποιός ή ποιά θα καταλάβει κάποιο πόστο; τρελαθήκαμε εντελώς; Σηκωθήκανε τα πόδια και κτυπάνε το κεφάλι; Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι. Βγήκανε δημ σύμβουλοι με 200 ψήφους χάρη στην προσωπικότητα της Δημάρχου και τώρα το παίζουνε ρυθμιστές; Ρε ουστ από δω τιποτένιοι !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 18:04

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
      -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
      -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος7/3/17 07:21

    Δυστυχώς η φιλοσοφία του σουλτάνου είναι αυτή που γράφει ο 01:46,"εγώ πλήρωσα γιά να βγείτε,εγώ θα κάνω ότι θέλω" δηλαδή δεν δικαιούστε να έχετε άποψη.Εγώ είμαι αυτός που πληρώνει και εγώ αυτός που θα διατάζει.
    Βέβαια δεν φτάσαμε τυχαία σαυτή τη κατάσταση,ο σουλτάνος ήταν γνωστός και μόνο λίγοι ήταν αυτοί που ήλπιζαν σε κάτι διαφορετικό αφού ήταν δεδομένο ότι θα έπρεπε να ...επιστρέψουν στο ταμείο όσα είχαν όλα αυτά τα χρόνια "εξέλθει" και μάλιστα "εντόκως".
    Μπροστά λοιπόν σαυτή την επιθυμία του δεν λογαριάζει ΚΑΝΕΝΑΝ,ούτε δήθεν δήμαρχο πόσο μάλλον δημοτικό σύμβουλο,γιαυτόν ένας ήταν,είναι και παραμένει ο στόχος όλα τάλλα είναι λόγια του καφενέ.
    Φυσικά σαυτό το χρονικό σημείο θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις πολιτικές και κοινωνικές ευθύνες τους απέναντι στη Σαλαμίνα και να αντιδράσουν κατά το δοκούν.
    Λογικές "γιουσουφάκι" όπως ξεδιάντροπα έχουμε από τον κ.Σοφρά και την κ.Μπεγνή δεν συμβαδίζουν ή δεν θα πρέπει να συμβαδίζουν με την πρακτική όσων θέλουν να λένε ότι αγαπάνε πραγματικά τη Κούλουρη.
    Δεν μπορούν όσοι ξεδιάντροπα έχουν οικονομικό όφελος από την σημερινή διοίκηση του δήμου να απαλλοτριώνουν τον θεσμικό τους ρόλο και από έλεγχο που οφείλουν να κάνουν να γίνονται αβανταδώροι του σουλτάνου γιά επίτευξη των πιό πάνω στόχων του.
    Σαυτή την αρρωστημένη κατάσταση έχουμε και το "φαινόμενο" Πολύζου,μιάς παρουσίας που ήδη έχει γράψει με τα χειρότερα σχόλια την δράση της αφού ως το "απόλυτο" γιουσουφάκι πραγματοποίησε τις ορέξεις του σουλτάνου κατά τον καλύτερο τρόπο αδιαφορώντας γιά κάθε δημοκρατικό δικαίωμα των "αντιπάλων" του σουλτάνου.
    Όμως αγαπητοί μου συμπατριώτες δεν φτάνουν όλα αυτά και γιαυτό μετά την τελευταία διαπαραταξιακή αντίδραση των μελών του δημοτικού συμβουλίου μπροστά σαυτό το νοσηρό φαινόμενο "Πολύζου",έχουμε την δικτακτορική επιθυμία του σουλτάνου να την επιβάλλει στην θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου γιατί έτσι γουστάρει,γιατί έτσι πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει την λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού οργάνου του δήμου.
    Επειδή πιστεύω και περιμένω να δω απόλους τους αξιοπρεπείς και κυρίως δημοκρατικούς δημοτικούς συμβούλους έμπρακτα την αντίδρασή τους κλείνω με την φράση "ες αύριον τα σπουδαία"
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 09:57

      ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΠΟΛΙΤΗ «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 11:29

      Τι έγινε ρε δημοκρατικέ πολίτη, από δήμαρχος κλητήρας;
      Πάλι για τον εφιάλτη σου μιλάς; Πήγαινε να σε δει κανάς γιατρός μωρέ !!
      Μ΄ αρέσει όμως που εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Νομίζεις ότι όλοι είναι σαν και σένα που λήστεψες το Δήμο, λεχρίτη.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος7/3/17 09:01

    Ρε φουκαριάρα πως θα βάλεις πρόεδρο αυτό το φρούτο πού ακόμη και την τελευταία στιγμή προσέβαλε τους 28 από τούς 33 δημοτικούς συμβούλους λέγοντας ότι μόνο 5 από τους 33 θέλουν το καλό της Σαλαμίνας;
    Ρε λίγο τσίπα δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/3/17 09:06

    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
    -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
    -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 11:18

      Βάλε το ονοματάκι σου ρε κόπανε που έχεις το θράσος να αποκαλείς ψεύτρα τη Δήμαρχο.
      Το ίδιο λέγατε και για το πτυχίο της μέχρι που σας το ΄τριψε στη μούρη δημόσια, μακάκες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 11:19

      ηρεμα μισελ ηρεμααα...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/17 11:31

      το ονοματάκι σου λεχρίτη, το ονοματάκι σου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/3/17 17:04

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
      -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
      -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/3/17 18:07

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
      -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
      -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος7/3/17 11:07

    Σ.ΣΟΦΡΑΣ και Τ.ΜΠΕΓΝΗ η ντροπή της Κούλουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 21:15

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ!!!!!
      ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ?
      ΑΛΗΤΗΡΙΕ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ?
      ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΡΑΣ
      ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος7/3/17 11:46

    Μία παρατήρηση για όσα γράφει ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ πιό πάνω.
    Δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία. Σημαίνει σεβασμός πρώτα από όλα στους συνανθρώπους μας, στους νόμους και τους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Για την περίπτωση της Προέδρου, αν θέλει κάποιος να αυτοαποκαλείται δημοκράτης θα πρέπει να σέβεται τον Κανονισμό Λειτουργίας του δημ συμβουλίου. Εδώ είχαμε μια Πρόεδρο που τηρούσε με ευλάβεια τον Κανονισμό και έναν σύμβουλο που διαρκώς καταπατούσε τον κανονισμό. Ποιός λοιπόν είναι ο δημοκράτης; Ένας που δεν σέβεται τη διαδικασία και θέλει να είναι υπεράνω του νόμου γιατί έτσι γουστάρει, είναι δημοκράτης; Ένας που ορμάει στα έδρανα του Προεδρείου και πετάει τα μικρόφωνα της Προέδρου στο πάτωμα, είναι δημοκράτης ή αλήτης;
    Γιαυτό λοιπόν γιαννάκι, μη προκαλείς και κάντο ΜΟΚΟ όπως σου ΄πε και ο εφιάλτης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 18:03

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
      -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
      -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος7/3/17 13:32

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΠΟΛΙΤΗ,, οταν πηρε τον λογο η Πολυζου και την διακοψατε στο τελος του συμβουλιου χωρις να την προστατευσει και η προεδρευουσα απο το πανδαιμονιο που δημιουργησε η αντιπολιτευση, μεχρι που μπλοκαραν τα μικροφωνα και αναγκαστηκε να κανει διακοπη, δεν ειδα καμμια "δημοκρατικη ευαισθησια" απο μερια σου.
    Και επειδη ξερω ποιος εισαι ξεχνας τι ειδους συμβουλια κανατε επι Τσαβαρη ???
    Το εγκλημα της Πολυζου ειναι οτι δεν σας αφηνει να κανετε φιεστες για προσωπικη προβολη και ανουσια στειρα αντιπολιτευση καταχραζομενοι τον χρονο και καταστρατηγωντας τον κανόνισμο που φερατε εσεις. Τα δημ. Συμβουλια ειναι για να γινονται προτασεις και να ψηφιζονται 'η οχι και να περνονται αποφασεις. Δεν ειναι για να βγαζει τα αποθυμενα, την εμπαθεια, και τα κομπλεξ του ο καθε ενας. Τωρα οσον αφορα τν πραξικοπημα που εγινε στην Δημαρχο δεν πεφτει καμμια μομφη σε αυτην και στην προεδρο. Θα πρεπει να ντρεπονται οσοι διαλεξαν την συγκεκριμενη συνεδριαση να ριξουν λευκο διαμαρτυριας απροειδοποιητα αιφνηδιαζοντας τους παντες. Ειχαν ολη την ευκαιρεια να εκφραστουν στο προσυμβουλιο και μαλιστα ρωτηθηκαν απο την Πολυζου αν ηθελε καποιος αλλος την θεση ? Και ουδεις αυτοπροταθηκε. Τωρα με αυτο που κανανε στην μυστικη ψηφοφορια πληγωσαν την αλληλεγκυα εμπστοσυνη του Συνδιασμου. Τωρα ολοι υποπτευονται ΟΛΟΥΣ.
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ γιατι χειραγωγησαν καποιους νεους ανεγκεφαλους.
    ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/3/17 17:01

    ΤΣΑΒΕΣ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 17:43

      Ελα ρε γιαννάκι, λες και δεν ξέρουμε τη γραφή σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 22:39

      Ρε (7/3/17 17:43) σιγά μη κάτσει να σου κάνει σχόλια ο Γιαννάκης ρε είσαι τελείως παραλία;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος7/3/17 17:59

    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
    -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
    -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 21:17

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ!!!!!
      ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΡΑΣ
      ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος7/3/17 18:01

    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ:
    -ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΤΗΣ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
    -ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ.
    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΒΓΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 18:31

      Άντε ρε ψυχοπαθή που έχεις το θράσος να αποκαλείς τη Δήμαρχο ψεύτρα, ηλίθιε. Τι τις πέρασες τις γνωμοδοτήσεις ρε κόπανε, κουρελόχαρτα για να τα πετάς στον αέρα; Αν έχεις τα κότσια πήγαινε κάνε αίτηση με πρωτόκολο να τις πάρεις και βγάλτες εσύ στον αέρα , αν είσαι μάγκας.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος7/3/17 21:25

    ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/17 21:29

      Εμείς να δεις πόσο σας συχαθήκαμε και πόσο σας βρίζει η Σαλαμίνα, άρρωστε.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος8/3/17 17:42

    ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΤΩ;;ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/3/17 17:45

    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΕΖΥΛΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/3/17 23:35

    Χρήστος Καραβασίλης κοινοποίησε τη δημοσίευσή του.
    Χθες στις 12:24 μ.μ. ·

    Ο Χρήστος Καραβασίλης σε επαφή με τους άλλους.
    Χθες στις 11:21 π.μ. ·
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!Μεγάλη ανατροπή στην εκλογή του Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Σαλαμίνας!!!

    :Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Salamisol Web Magazine & Radio, μεγάλη ανατροπή αναμένεται γύρω από το θέμα που προέκυψε από την εκλογή για τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας.Πληροφορίες από τηνΑποκεντρωμένη Διοίκησηαναφέρουν πως δεν υπάρχει θέμα με τη διαδικασία της εκλογής προέδρου στη Σαλαμίνα,καθώς η διαδικασία ήταν η προβλεπόμενη και πρόεδρος είναι η Μαρία Πολύζου -Καραβασίλη(επανεκλεγείσα) .Οπότε την Κυριακή 12/3/17, η διαδικασία συνεχίζεται-κατά πάσα πιθανότητα- με την εκλογή των υπολοίπων μελών και τις εκλογές στην Οικονομική επιτροπή, όπως και στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής.Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την Αποκεντρωμένη και το Δήμο Σαλαμίνας.Λέτε κάποιοι που πανηγύριζαν για την μη εκλογή της Προέδρου,να αρχίσουν τα κλάματα;Οψόμεθα…..Οι εξελίξεις τρέχουν και θα σας ενημερώνουμε διαρκώς…….

    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ;;;;; ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΑΣ κ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.