Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαρ 2017

Πολύ θετική ήταν η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας τη Δευτέρα 27 Μαρτίου

Φωτό αρχείου ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ – ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
                ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 
        « Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Πολύ θετική ήταν η ομόφωνη απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στην 5η τακτική συνεδρίαση του. για το θέμα του  Ο.Τ.23  της Ψιλής Άμμου και μετά από το αίτημα του Συλλόγου μας για επαναχάραξη του αιγιαλού. 
          Μετά τη Δικαίωση δικαστικά του Συλλόγου μας  στην αντιδικία του με την τέως Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και πλέον Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αττικής, με την υπ’αρ. 78/2017 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που έκρινε ως κοινόχρηστο τον χώρο, μέσα στον οποίο βρίσκεται και χρησιμοποιείται ως έδρα του Συλλόγου, καθώς και την  ακύρωση του προστίμου των 32.939,59 ευρώ που του επιβλήθηκε, πήραμε την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου να ξεκινήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τη διαδικασία για την επαναχάραξη του αιγιαλού στην Ψιλή Άμμο.
          Με μεγάλη χαρά και με ένα δυνατό χειροκρότημα υποδέχτηκαν την απόφαση  οι κάτοικοι της Ψιλής Άμμου που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
          Το Δ.Σ., του Συλλόγου μας ευχαριστεί εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής τη Δήμαρχο Σαλαμίνας και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την πολύ θετική απόφασή τους.
          Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δικηγόρο Πειραιά κ. Όλγα Σαββίδου, που στήριξε το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου μας.
          Με μεγαλύτερη ενθάρρυνση  το Διοικηκό Συμβούλιο  του Συλλόγου θα συνεχίσει την δραστηριότητά του για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του οικισμού, ιδιαίτερα των νέων.
          Επόμενος μεγάλος στόχος του Συλλόγου μετά την  επαναχάραξη του αιγιαλού της περιοχής είναι: Η διαμόρφωση ενός υπερτοπικού αθλητικού κέντρου, (περπατώντας ανοίγει ο δρόμος)!!!!
          Καλούμε τους νέους και τις νέες κοντά μας, να διεκδικήσουμε μαζί αυτό που τους αξίζει.

ΤΟ Δ.Σ.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/17 10:16

    ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ , ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΟΝ , ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΡΟ !!! Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/17 10:20

      ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
      ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ
      ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/17 15:26

      Μόνο να γνωρίζατε τι αρπακτικό είναι αυτός που ψηφίσατε για να διαχειρισθει εκατομυρίων ευρώ έσοδα από τα φερυ και τα υπόλοιπα!!!! Ούτε φράγκο δεν θα αφήσει στα ταμία μαζί με τον αρχηγό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/3/17 17:18

      σιγά ρε κοπρίτη....πολύ φόρα πήρες! από που τον ξέρεις; σε είχε φανταράκι στο στρατό;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/3/17 17:58

      ΤΣΑΒΑΡΗ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ....ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ@Α@ΑΚΑΣ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑΚΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΠΑΛΙ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/17 10:50

    Ο άνθρωπος δεν κατάλαβε ότι πέρασε η μπογιά του δίχασε την Σαλαμίνα, κατάφερε να χάσει από την Νάνου, περιφρονεί τους συμβούλους του, κοροϊδεύει τον κοσμο ότι δεν έχει λεφτά και πολλά άλλα, πρίν είναι αργά παρατατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/17 11:53

    Θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος φαίνεται ότι δεν ολοκληρώθηκε το έργο της διάλυσης του δήμου ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/3/17 12:52

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΑ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/3/17 18:27

    ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΤΣΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.