Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαρ 2017

Τα αποτελέσματα από τις ψηφοφορίες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 27/03/2017

Ρεπορτάζ: Για τις Ανατροπές η Βίκυ Ψυλλάκη
Το Λιμενικό Ταμείο αλλάζει τιμόνι. Επί 27 παρόντων ο Μιχάλης Κορρός με 22 ψήφους εκλέχτηκε απόψε νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. 
Στη φανερή ψηφοφορία που διεξήχθη, ο κ. Κορρός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων του, αφού ψηφίστηκε τόσο από όλους τους συμβούλους της κ. Νάννου, που τον πρότεινε, όσο και από αρκετούς των άλλων παρατάξεων (Καπετανάκη, Καρνέση, Μπακαούκα, Σοφρά, Αστράκο).

Η συνέχεια στις Ανατροπές

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/17 13:36

    ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ. ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ . ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ , ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/17 14:09

      Καλή μου,

      Είσαι επιεικώς απαράδεκτη τίποτα άλλο συνεννοηθήκαμε;

      Αυτά προς το παρόν και επανέρχομαι, φαίνεται πως τελικά έκανα λάθος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/17 14:17

      Καλή μου, με το πρώτο σχόλιο ανακρούετε πρύμνα γιατί σας ενοχλεί η αλήθεια και δεν αντέχετε την κριτική. Ανοίξτε το blog σας στους ανώνυμους και τότε θα φρίξετε από τις αλήθειες που θα ειπωθούν. Αυτά προς το παρόν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/17 14:18

    ΜΗΝΑΚΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΤΙΙΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΕΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/17 14:47

      Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει ... κρεμαστάρια. Ακόμα και στον ύπνο σας τον Μηνάκο σκεπτόσαστε λες και όλοι εμείς που σχολιάζουμε είμαστε ασήμαντοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/17 16:27

      ΡΕ ΤΟΥΣ ΝΑΝΝΟΥΣ ΑΡΑΠΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΜΑΣΕΣ ΜΑΣΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/17 17:25

    αντε Βικακι μου να γλυψετε λιγο τον ΣΥΡΙΖΑ ,μπας και παρετε καμμια δουλιτσα,και μετα ελα να μας κανεις κριτικη. ΥΓ πότε ειναι το επομενο γλεντι του ΣΥΡΙΖΑ να σας καμαρωσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/17 20:59

      ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΣΕ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΜ ΜΑΦΙΑ ΣΕ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ. ΟΥ ΡΕ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΟΥ ΡΕ ΤΑ 2ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΣΙΩΠΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/17 10:20

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Στον Ανώνυμος31/3/17 10:20
      Αδελφέ, δικαιούσαι ανωνύμως να καθυβρίζεις κάποιον τόσο πολύ και μάλιστα επώνυμο;
      Όχι βέβαια δεν το χεις το δικαίωμα και μάλιστα όταν αυτός ζει από το επάγγελμα του, ούτε κλέφτης είναι ούτε απατεώνας όσα χρόνια τον θυμάμαι εγώ προσωπικά αγωνίζεται έντιμα για το μεροκάματο
      Αν ήταν απατεώνας, θα 'χε κι αυτός περιουσία και θα σε έγραφε ξέρεις που αν έγραφε ο ίδιος θα στο λεγε ξεκάθαρα.
      Μπορεί με τον Χρήστο να διαφωνώ κι εγώ πολλές φορές όσον αφορά την φρασεολογία του, μέχρι εκεί όλα τα άλλα που γραψες δείχνουν μόνον εμπάθεια απροκάλυπτη και γιαυτό τα σβήνω
      Τώρα αν έχεις στοιχεία εναντίον του και μάλιστα μπορείς επωνύμως να τα στοιχειοθετήσεις.. πρώτοι εμείς θα τα δημοσιεύσουμε. Στείλτα μας όμως επώνυμα, διαφορετικά άστο
      Καλό σου βράδυ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/3/17 18:02

    KRIS = ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ , 17,25 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/3/17 20:20

    νανακια μαζεψτε τον σηφη τον ναζι και τον αλλο απ το κρανιδι που απειλουν οποιον γραφει σε κολωνες με .....προστιμα.με ποιο θεσμικο ρολο οι ρουφιανοι υποκαθιστουν τις αρχες?αληταραδες του νησιου ειναι και κοπροσκυλα ειναι γνωστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/17 22:11

      Μιλάς για δύο αγράμματους...Για το χρυσαυγουλο δεν θα πω κάτι -ούτε σάλιο δεν χαραμίζω, ο άλλος ο γνωστός ως "λουκέτος" εχει υφος χιλίων καρδηναλίων.Αλλά τί να κάνει η φουκαριάρα...αυτοί απόμειναν!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/17 22:40

      ΠΟΛΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ-AKOMH Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΘΡΑΜΒΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΛΕΝΗ -ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ- ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΙ 4-5 ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΡΟ - ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 17. ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΛΑΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΕΜΗΣ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/3/17 16:38

      Απο προσωπο βλεπε Λενης καταλσβαινης τι αξιζει,πολυ εργο μας δουλευετε,παρατρεχαμενος Μηνα ή μηπως αμφιβαλετε.ΜΗΔΕΝ σε ολα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/3/17 10:10

    Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΦΑΦΛΑΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/17 14:04

      Έλεος ρε Καπετανακη μας τα χεις κάνει τσουρέκια, όσο και να γλύφει εκεί που χθες έφτυνες δεν σε γουστάρει η Δήμαρχος λάθη να κάνει τέτοια χοντρομακακία όχι ρε νούμερο δεν θα την εκανε με τίποτα, άντεστη μεγάλη σκάλα μπας και σου περάσουν έτσι οι "ανησυχίες" σου κόπανε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/3/17 15:20

      Βλάχο σου έρχεται.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/3/17 16:30

      Προς 30/3/17 1010 αργυρη καρφονεσαι μη γραφεις βλακιεες καλο το γλυψιμο σας πηραμε ειδηση κσι εσυ συμβουλε κοψε τα σουβλακια και τις μπυρες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/3/17 17:05

      Ρε Καπετανακη εσυ μιλάς για Βλάχο; Από που 'σαι μωρη ντροπή της Μεγαλονήσου;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/3/17 13:54

    Αναμένουμε τα λιμενικά έργα που θα φτιάξει -οσο για τη Δήμαρχο να της κάνει μια εικόνα να την προσκυνά και να μη γυρίζει στους καφενέδες και να λεει οτι θα κατέβει για Δήμαρχος αντιπαλός της,. γιατί η δήμαρχος τον έχει ευνοήσει σκανδαλωειδώς
    μαυτό όμως έχει διχάσει ουσιαστικά και όχι φαινομενικά το συγκρότημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/17 14:06

      Θα συμφωνήσω μαζί σου, πέρα για πέρα, δεν σας κάνει εντύπωση πως και γιατί οι χθεσινοί του φίλοι λάκισαν ΟΛΟΙ μα όλοι;
      Τι μακακία έκανες ρε Μηνάααααααααα και μάλιστα μη αναστρεψημη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/17 08:41

      Δεν ξερει τι φιδι εβαλε στο κορφο της.εκκτος και αν βγσλουμε φουστιτσα νσ του κουνισουμε ξερει σπο τετοια.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/3/17 15:51

    Έχει σχηματιστει το κουλουριώτικο ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ (ΑΚΟΙΠΟΠ-ΛΙΜ.ΤΑΜΕΙΟ-ΔΕΥΤΡΟΒΑΘΜΙΑ ) κατι σαν συνεταιρισμός θα έλεγε ο τοπικος ποιητης Ντριμούσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.