Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Μαρ 2017

”…καθίστε επιτέλους να δουλέψετε, η ”πίττα” και οι αρμοδιότητες μοιράστηκαν, τουλάχιστον ας δουλέψουν κάποιοι επιτέλους…”

Μαζί με πολλα αλλα βέβαια που θέλει το νησί μας..ομορφες παρεμβάσεις που μπορούν όμορφα να αλλάξουν την εικόνα του...
Πασχάλης Λιάσκος Ρε φίλε Σπύρο τι είν’ τούτο; Εκτίθεσαι καλέ μου φίλε δεν μπορείς να αστειεύεσαι (αν αστειεύεσαι) με σκηνή και σαπούνι στου κρεμασμένου το σπίτι!
Φίλε μου αυτά δεν είναι παρεμβάσεις όταν ακόμα δεν επιλύσατε το πρόβλημα του οδικού δικτύου όπου σκοτώνονται τα παλληκάρια μας με τα δίκυκλα σπάμε τα αυτοκίνητα μας που δεν μπορούμε έτσι κι αλλιώς να τα αντικαταστήσουμε και πόσα άλλα που δεν είναι της παρούσης
Εσύ τουλάχιστον που κυκλοφορείς και με δίκυκλο ξέρεις καλύτερα από την δήμαρχο που έτσι κι αλλιώς δεν την ενδιαφέρει γιατί το αυτοκίνητο που καθημερινά σπάει στο τραγικό οδικό της δίκτυο δεν είναι το δικό της αλλά το υπηρεσιακό που εγώ και συ θα πληρώσουμε

Κομμένα λοιπόν τα αστεία με τέτοια θέματα ”παρεμβάσεων” τραγέλαφος και καθίστε επιτέλους να δουλέψετε, η ”πίττα” και οι αρμοδιότητες μοιράστηκαν, τουλάχιστον ας δουλέψουν κάποιοι επιτέλους

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/17 17:44

    Έχω εντύπωση ότι ψάχνουμε ειδηση με τουφέκι....με το ζόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/17 17:52

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/17 17:58

    Εαν ηταν αγαπητος ο Καπετανακης δεν θα ηταν τελευταιος στην οικονομικη !!ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΣΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΜΟ;;;;;;;; ΕΔΩ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ !!!!! ΑΧ ΡΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ!!! Α ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣΣΣΣΣΣΣ ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/3/17 18:16

    Σε ευχαριστώ για την διαφήμιση ψυχοπαθει βλαχο γίνε πρώτα δημότης και μετά να κάνεις κριτική σε εκλεγμενους, εσει που εκτέθηκε και ψηφιστηκες νούμερο ε νούμερο, α μέχρι τώρα δούλευες τον Τσαβαρη σε πήρε και αυτός χαμπάρι εμαθα, μέχρι εδώ και έχουμε και αλλά γιατί βλέπω να περνεις δύο δόσεις ψυχωφαρμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/17 18:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/17 18:45

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/3/17 09:37

    ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΛΑΛΑΚΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ
    ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΠΙΠΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ
    ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΖΑΒΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ
    ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ
    ΤΟ 2019 ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ????
    ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/17 20:12

      ΜΑ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΙΚΙΤΑΓΚΑ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/17 11:45

    O κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ 09,37 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , ΕΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ , ΕΠΙΤΥΧΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ??? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ??? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/17 19:46

      ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ Σαλαμίνα; Αυτός δεν έχει συνετερακι του τον εργολάβο δημοσίων έργων τον παχύ;
      Αυτοί είναι το νέο; Ρε πιο παλιό δεν υπάρχει λαμογιααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/3/17 12:29

    ΦΙΛΕ 11:45,Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΗΝΑ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΙΛΕ ΑΣΤΟ
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/3/17 12:53

    ΚΑΛΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ?????? ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/3/17 13:03

    Η μιζέρια σε όλο της το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/3/17 13:31

    12,29 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΥΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΚΑΙ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/3/17 14:09

    ουτε μπαμπας ουτε μαμα ουτε γιος ουτε γκομενα, αυτος που ερχετε δεν θα μπορεσετε να τον σταματησετε με τιποτα!!!!!!!. Κυριος με τα ολα του, οικογενοιαρχης με τα ολα του και το κυριοτερο τιμιος!!!!!!!!Αιντε καθικια ειρθε η ωρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/3/17 16:24

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΘΩΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΘΕΝΑ. ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/3/17 17:26

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΧΡΗΣΙΚΤΙΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/17 21:27

      ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ...ΤΟΤΕ ΕΣΥ ...ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!!!ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/3/17 17:43

    ΡΕ 16,24 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΠΟΡ ??? ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΕΣΥ ΕΣΤΥΣΕΣ ΤΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/3/17 18:48

    ΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ '' ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ''. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ...ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/17 19:13

      Τα παιδία παίζει. Ρε ξέρετε τι σημαίνει Δήμος; έχετε ποτέ καθήσει σε ένα έδρανο; ΟΧΙ. Θέλετε να μου γίνετε και δήμαρχοι; Ρε πού πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/3/17 20:09

      Δεν ξέρω αν έχει βάση η πληροφορία για την ανάμιξη του προσώπου που αναφερεται στα κοινά της Σαλαμίνος. Επειδή όμως τον γνωρίζω τον κύριο αυτόν και είμαι πολλή μεγαλύτερος του, θα τον συμβούλευα να το σκεφτεί καλά. Οσα προσόντα και να έχει δεν ξέρω αν φτάνουν για να αλάξει τα πράγματα από εκεί που τα έχουν οδηγήσει οι μακρηχέρηδες και τα λαμογια που πέρασαν από εκεί.Μακάρι να τα καταφέρει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/3/17 20:21

      Ανωνυμε 19:13
      Απ οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω Οποιος καθεται πρωτη φορα σε εδρανο δεν ειχε καθησει πριν.Αυτο βεβαια δε σημαινει πως δεν εχει δικαιωμα να διεκδικησει το Δημο.Εκτος αν την εννοια Δημος την αντιλαμβανεσαι ως κληρονομικο δικαιωμα ημετερων!Αν ειναι ετσι,ΟΧΙ,δεν ξερουμε τι θα πει Δημος.
      ΥΓ.Οσον αφορα αν τα ..παιδια που παιζουν...για ψαχτειτε λιγο μεταξυ σας...στα blog βριζετε και στα τηλεφωνα αυτοδιαφημιζεστε για μια θεση στο ψηφοδελτιο..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/3/17 21:17

      Εγώ βλέπω να μιλάνε για έναν νέο άνθρωπο με αυτούς τους χαρακτηρισμούς και αναρωτιέμαι τί τους ενόχλησε?Έκανε κάποια ενέργεια τελευταία και δόθηκε οδηγία στους γνωστούς ανώνυμους να του ρίξουν λάσπη?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/3/17 21:24

      Ρε φίλε, δικαίωμα ο καθένας έχει αλλά το να γίνεις δήμαρχος πρέπει να καθήσεις και 2 τετραετίες στα έδρανα ως δημ σύμβουλος για να πάρεις χαμπάρι τι γίνεται. Πώς θα τον εμπιστευτεί ο κόσμος; επειδή είναι δικηγόρος; Εδώ μανάρι μου, ο Δήμος, δεν είναι Ειρηνοδικείο, κι όταν θα το καταλάβει αυτός ή όποιος άλλος θα είναι αργά για δάκρυα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/3/17 21:37

      Ε αφού ο κόσμος είσαι σίγουρος ότι δεν θα τον εμπιστευτεί (αν κατέβει) εσύ γιατί ασχολείσαι?Άστον να φάει τα μούτρα του.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος15/3/17 22:24

      ΜΕ τους χαραμοφαηδες που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κατά τύχη ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ Ο ΝΈΟΣ υπόψυφιος ΌΠΟΙΟΣ και να είναι όπως και να λέγετε ΕΊΝΑΙ καταδικασμένος να γίνει ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! Απλά θα είναι και αυτός στου κασιδι το κεφάλι!! Άρα ΜΗΝ το συνεχίζετε ΑΝ κατέβει θα βγει κιόλας.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος15/3/17 22:50

      Η πιό σωστή τοποθέτηση. Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος16/3/17 15:07

      Α ρε κούνια που σας κούναγε. Ιδού η Ρόδος ....

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος15/3/17 19:24

    Ποιος σύλλογος για το δασικό πρόβλημα ρε Δερτούζο .Σύλλογος μονιμοποίησης παράνομων κτισμάτων δασικής περιοχής .Αυτή είναι η πραγματική ταυτότητα σας .Γιατί παραμυθιάζει τον κοσμάκη με μα@@@@@ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/17 07:22

      Όταν γράφουμε και παίρνουμε θέση σε κάτι τόσο σοβαρό δεν μπορούμε να γράφουμε μπούρδες μόνον και μόνον για να χτυπήσουμε Δερτούζο, έχεις τόσα άλλα να του καταμαρτυρήσεις άσε το θέμα το δασικό γιατί δεν το ξέρεις ή το ξέρεις και για τους δικούς σου λόγους ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα.
      Στο παρανόμων συμφωνούμε, όπως παράνομα χτίστηκε όλη η Σαλαμίνα ακόμα και το πατρικό σου.
      Στο εντός δασικής περιοχής είσαι λάθος. Τα συμβόλαια που ο κόσμος αγόραζε τότε έγραφαν αγροτεμάχια και πωλητές ήταν οι προγόνοι σου, άστο λοιπόν το θέμα πονάει σου λέω

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος16/3/17 07:20

    ΘΟΔΩΡΗ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΟ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ
    ΑΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/17 13:37

      ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ...

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.