Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαρ 2017

Οι Καλλιτεχνικές ανησυχίες της Σαλαμίνας συνεχίζονται με τον συντονισμό της Βίκυς Βιρβίλη

Ο Δήμος Σαλαμίνας για ακόμα μια φορά έδειξε την ευαισθησία του για τα παιδιά παρουσιάζοντας 2 έργα της σημαντικότατης Ελληνίδας θεατρικής Παιδαγωγού Αντιγόνης Μεταξά, με χαρακτήρα Σατυρικό και Ηθοπλαστικό.
 Πρόκειται για τα έργα «Ο Καινούργιος Χρόνος» και  «Σαν τον….. Άη Βασίλη» , που παρουσιάστηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα Σεληνίων, στις 11 και 12 Μαρτίου 2017, με Είσοδο Ελεύθερη.
Η Σκηνοθεσία των έργων και η Διδασκαλία των νεαρών ηθοποιών συνετελέσθηκαν από την Ηθοποιό κα ΒΙΚΥ ΒΙΡΒΙΛΗ, η οποία είχε και τον γενικό συντονισμό της όλης εκδήλωσης. 
Οι παραστάσεις που δόθηκαν ενώπιων πλήθους κόσμου, ενθουσίασαν με την υποδειγματική τους προσήλωση στο πνεύμα του κειμένου και την άψογη ερμηνεία των συντελεστών της!!
Στο τέλος μάλιστα της πρώτης εκδήλωσης η  Δήμαρχος Σαλαμίνος κα ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  βράβευσε την θεατρική σκηνή «Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» , συνολικά.  
Εκτός της αξιότιμης κας Δημάρχου Σαλαμίνος , στις παραστάσεις παρευρέθηκαν  ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικών. Υπηρεσιών κ. Ν. Αγαπίου, ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων Πολιτισμού και Παιδείας κ. Κ. Μαριδάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.  Γ. Σκιαθίτης , η Εντεταλμένη παρά τη Δημάρχω της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κα Σ. Γεροντιώτου, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αιαντείου κ. Κ. Παυλίδη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σεληνίων κ. Γ. Επιτρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Φιλιάγκος, η Κοινοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας κ. Τ. Μίχα, και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Σεληνίων κ.  Γ. Καφετζής.