Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαρ 2017

Οι γνωστοί κουκουλοφόροι γι’ άλλη μια φορά προσπαθούν να μας συκοφαντήσουν

Μετά το ανεπίτρεπτο σχόλιο του γνωστού μεταμεσονύχτιου ανώνυμου σχολιαστή, δημοσιεύουμε φωτό του εισερχομένου από το επίσημο Ε-Μαιλ του Δήμου Σαλαμίνας και το οποίο δημοσιεύσαμε εις απάντηση του!!! Όπως θα δείτε δεν ήταν αποδέκτης μόνο το δικό μας blog:

Ανώνυμος28/3/17 00:30
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ανάρτηση αυτή δεν είναι Δ.Τ. Δήμου Σαλαμίνας. Μετά από επικοινωνία που είχα με την κυρία Δήμαρχο, με διαβεβαίωσε ότι τέτοιο Δ.Τ. δεν εξεδόθη ποτέ. Σειρά τώρα του διαχειριστεί να απολογηθεί για αυτή την απάτη.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/3/17 19:49

    Άκου απατεώνα μαστροκόλια, εμάς δεν θα μας δουλεύεις. Αυτό που ανάρτησες είναι κενό περιεχομένου. Πουθενά δεν γράφονται εκείνα που εσύ γράφεις στην προηγούμενη ανάρτηση σου. Ντροπή σου γκεμπελίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε και απατεώνα Γκεμπελίσκο,
      Πάτα στην κόκκινη γραμμή στο τέλος να σου ανοίξει το συνημμένο του Ε-Μαιλ, αϊ σιχτίρ με τον κάθε άσχετο που θα σας κάνουμε και μαθήματα ιντερνετ και κομπιούτερ άνα μουνε πια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/17 11:04

      Ρε 19:49 για βλάκες μας περνάς???
      Άντε να χαθείτε επιτέλους μπας και δούμε ασπρη μέρα.Βαρεθήκαμε τις ιδιες βλακιες σας

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/17 20:09

    Καλά, τώρα του ΄κανες τη μούρη ... κρέας !! Ρε ξέρεις τι παχύσαρκο βουβάλι είναι; Ο ιπποπόταμος ωχριά μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ξανά πα δεν είναι ο πατέρας σου
      Αναζήτησε τον αλλού χαμίνι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/17 01:02

      Κύριε Λάμπρο Μαστροκόλια ξέρω ποιός είναι ο πατέρας μου και σίγουρα δεν χρειάζεται να μου το ξαναπείς. Χαίρομαι πάντως γιατί δεν είσαι εσύ.
      Για πες μου τώρα, α) γράφει πουθενά το έγγραφο αυτό ότι είναι Δ.Τ. του Δήμου; Γιατί λοιπόν εσύ το βαπτίζεις και το παρουσιάζεις ως Δελτίο Τύπου; β) Όλοι διαβάζουμε τα Δ.Τ. του Δήμου που αναρτώνται στον ηλεκτρονικό τύπο και γνωρίζουμε το γραφικό τύπο της Δημάρχου που πάντα είναι αλάνθαστη, σε αντίθεση με αυτό που βρίθει από ασυνταξία και ανορθογραφία και το οποίο εσύ παρουσιάζεις ως δήθεν Δ.Τ. του Δήμου. Εψαξα και βρήκα όλα τα Δ.Τ. που έχουν κατά καιρούς αναρτηθεί και είδα ότι ΠΑΝΤΑ υπογράφονται από "Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας". Γράφει πουθενά αυτό που μας δείχνεις "Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας"; Ποιόν λοιπόν έβαλες ρε γκεμπελίσκο για να σου στείλουν αυτό το κολόχαρτο; Φτου σου ξεφτίλα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/17 20:35

    Τι έγινε δούλα. Από χτες το βούλωσες..φαντάσου τι θα κάνεις όταν θα σου έρθει το εξώδικο και σε καλέσει ο εισαγγελέας. Ας πρόσεχες και συ και ο πρώην μεγάΛος νυν πολύ μικρός. Όμοιος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.