Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Μαρ 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ τ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΤΖΗ


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/17 18:44

    χαχαχαχαχαχχαχα τι άλλο θα δουμε και θα διαβασουμε Παναγια μου ρε τι κηδειοχαρτο είναι τουτο ,μονο ο ταραμας τα κανειαυτα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/17 19:59

    ΕΣΩ - ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ - Σημερα στο προσυμβούλιο της δημαρχου, η προεδρος δημοτικου συμβουλιου δεσμευτηκε πως αν δεν εχει πλειοψηφια θα παραιτηθει της εκλογης της, σε περιπτωση που συμβει τουτον, για να δουμε θα γινει η υποσχεση ενωπιον των συναδελφων της πραγματικοτητα ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/17 15:27

    ΡΕ ΆΣΧΕΤΕ 18¨44 ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΤΖΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΑΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ - ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ - ΣΕ ΠΗΡΑΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΥΧΗΤΗΡΙΟ- ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/17 18:11

    ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟ , ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.