Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Μαρ 2017

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΙΑΣ - ΟΜΙΛΙΑ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ"

Με θέμα τη Λαθρομετανάστευση και την Εθνική Ασφάλεια, μίλησε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαρτίου στην Ιστορική Σαλαμίνα ο Ροταριανός Παναγιώτης Μαριδάκης Πλωτάρχης Λ.Σ. προς τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Σαλαμίνας – Βασιλεύς Αίας αλλά και σε φίλους Ροταριανούς που έδωσαν δυναμικό παρόν.

Τον κ. Παναγιώτη Μαριδακη προλόγισε ο Ιδρυτικός Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σαλαμίνας – Βασιλεύς Αίας Κυριάκος Μαριδάκης ενώ τίμησαν με τη παρουσία τους η β. Διοικητής της 2470 περιφέρειας Βίκυ Πεζίρη, ο κ. Ιωάννης Βούκας π. Πρόεδρος Φοροτεχνικών Ελλάδος και ο Ιωάννης Σπηλιόπουλος Διευθυντής – Ιδρυτής συλλόγου ΑΜΕΑ Σαλαμίνας - Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας ομοσπονδίας ΑΜΕΑ.
Ο κ. Παναγιώτης Μαριδάκης (βιογραφικό ΕΔΩ) με μια εξαιρετική ακαδημαϊκή παρουσίαση, κατέπληξε το κοινό με την ομιλία του, κατορθώνοντας παράλληλα να συγκινήσει προβάλλοντας τις ηρωικές προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά το Λιμενικό σώμα ως «Άγγελος παιδιών και ψυχών» για την διάσωση ΟΛΩΝ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής , προστατεύοντας με κίνδυνο ακόμα και την ιδία τους τη ζωή για την προάσπιση της Εθνικής ασφάλειας.

Μετά την ομιλία, οι παριστάμενοι υπέβαλαν σειρά ερωτήσεων και επακολούθησε συζήτηση.