Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2017

Γιάννης Τσαβαρής! «Κρείττον του λαλείν το σιγάν» κα Νάννου

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Την  προηγούμενη Τετάρτη 1 Μαρτίου εξέδωσα Δελτίο Τύπου, σχετικά με την έκβαση, στις Δικαστικές Αίθουσες, των επώνυμων και «ανώνυμων» καταγγελιών και μηνύσεων, που μου έχουν υποβληθεί από τους πολιτικούς αντιπάλους μου.
Η κυρία Νάννου, έχοντας προφανώς την «μύγα»,  με σημερινή της ανακοίνωση συνεχίζει την γνωστή σπέκουλα και εκτίθεται συνεχώς με ανακρίβειες και αναλήθειες.
Επειδή, στην πολύχρονη διαδρομή μου στα Δημοτικά δρώμενα έχω αποδείξει ότι διαθέτω και θάρρος και πολιτικό ανάστημα, την ερωτώ ευθέως:
·        Κυρία Νάννου, με την απόφαση 9/30-1-2015 της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία Προεδρεύατε, εισηγηθήκατε, κατόπιν αιτήματος – αναφοράς του πρώην Δημάρχου Αμπελακίων και πολιτικού σας φίλου κ. Μάριου Τραυλού και αποφασίσατε με τις ψήφους των Συμβούλων σας να παραστεί ο Δήμος ως Πολιτικός Ενάγων στην δίκη όπου ήμουν κατηγορούμενος για την αγορά  οικοπέδου στα Σελήνια για την ανέγερση Δημοτικού Σχολείου; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; ΑΔΑ: 649ΦΩ1Ε-ΥΧ5 (ΕΔΩ)

·        Κυρία Νάννου, με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτηθήκατε με τις ψήφους των Συμβούλων σας να παραστείτε ενώπιον του Δικαστηρίου εναντίον μου; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;·        Κυρία Νάννου, στην συγκεκριμένη δίκη καταθέσατε με  ιδιαίτερη εμπάθεια ότι «ρέπω προς την παρανομία»; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;·        Κυρία Νάννου, διατυμπανίζατε γραπτά και προφορικά ότι θα ασκηθεί Έφεση κατά της αθωωτικής υπέρ μου απόφασης για την υπόθεση της αγοράς του οικοπέδου, για ανέγερση Δημοτικού Σχολείου στα Σελήνια; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Πού πήγε ο λεονταρισμός σας;
·        Κυρία Νάννου, με την απόφαση 245/ 5-7-2016 της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία Προεδρεύατε, εισηγηθήκατε, κατόπιν αιτήματος – ενημέρωσης του πρώην Δημάρχου Αμπελακίων και πολιτικού σας φίλου κ. Μάριου Τραυλού και αποφασίσατε με τις ψήφους των Συμβούλων σας να παραστεί ο Δήμος ως Πολιτικός Ενάγων στην δίκη όπου ήμουν κατηγορούμενος, για την μη άσκηση Έφεσης σε Πρωτόδικη Δικαστική απόφαση για την μονιμοποίηση δύο υπαλλήλων του πρώην Δήμου Αμπελακίων; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; ΑΔΑ: ΩΗΘ1Ω1Ε-665 (ΕΔΩ)
·        Κυρία Νάννου, το να παραστεί ο Δήμος ως Πολιτικός Ενάγων στις πιο πάνω υποθέσεις, σημαίνει ΝΑΙ ή ΟΧΙ ότι ο Δήμος επιζητεί την τιμωρία μου;
Σας ενημερώνω λοιπόν, κυρία Νάννου ότι μετά από τριάντα έξι χρόνια εργασιακού βίου και είκοσι χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά, δεν έχω καμία ποινή (έστω και μια μέρα φυλάκιση) από την Ελληνική Δικαιοσύνη και το Ποινικό Μητρώο μου είναι πάλλευκο, παρά τις προσπάθειες που καταβάλατε μέχρι σήμερα για να με καταδικάσετε.  
Επειδή και  τα μελλούμενα  αποφεύγετε να τα πείτε με το όνομα τους, σε ότι αφορά στις τρεις εγκλήσεις που έχετε υποβάλει εναντίον μου και δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα, τις αναφέρω λοιπόν, προκειμένου να γνωρίζουν οι Συμπολίτες μας ποια είναι «τα εγκλήματα», για τα οποία συνεχίζετε να με διώκετε:
ü Οι πέντε νέες τουαλέτες που κατασκευάσθηκαν από τον μισθωτή,  προκειμένου να εκδοθεί άδεια λειτουργίας  του δημοτικού αναψυκτηρίου (πρώην  FLAMINGO)  και τις οποίες όλοι έχουν δει ότι έχουν κατασκευασθεί.
ü Η δαπεδόστρωση του αύλειου χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, που όλο το Αμπελάκι την έχει περπατήσει
ü Τα τρία κινητά τηλέφωνα της WIND  από τα 100άδες που δημόσια λέγατε.
Τέλος για τις τρεις αυτές εγκλήσεις αναφέρεστε και πάλι σε ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου κι επειδή, όποτε αναφέρεστε σε ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ της Νομικής Υπηρεσίας ξεχνάτε να τις εμφανίζετε, με χαρακτηριστική περίπτωση την δήθεν ομόφωνη και δήθεν γνωμοδότηση  της Νομικής Υπηρεσίας για το πανηγύρι της Φανερωμένης, ελπίζουμε και αυτή την φορά να μην έχουμε επανάληψη του ίδιου φαινομένου και να βρείτε το θάρρος να τις δώσετε στη δημοσιότητα.
Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Δημοτικός Σύμβουλος

53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/17 07:12

    Βρέ κορίτσι μου τι θέλεις και μιλάς;
    Αφού ξέρεις ότι αυτός πριν γράψει κάτι το έχει δεμένο.
    Πάντως αυτό που σου γράφει για τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ είναι αλήθεια ότι πρέπει να τις δημοσιεύσεις αλλιώς γιά άλλη μιά φορά μετά από το γνωστό παραμύθι που μας πούλησες στη περίπτωση του Μοναστηριού θα έχεις γίνει "ρόμπα ξεκούμποτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/17 07:32

    ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ;
    ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ;
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ;
    ΕΔΩ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΚΕΙΣ;ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/17 07:36

    Αχ Ρούλαμ
    τα ματαξοτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους ποπούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/17 07:49

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ,ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/3/17 08:00

    Επειδή ημουνα παρουσα και στα δύο δικαστήρια που αναφέρει ο πρώην δήμαρχος,θυμάμαι μετά από δέκα ώρες δίκη πως έκαναν ο Μηνάς με τη κυραΡούλα και ο Τραυλός όταν άκουσαν το αθωος για τον Τζαβαρή
    Τους έφυγε το χρώμα,καλά κυρά μου δεν είχες τι να κάνεις στο δήμο και έκατσες δέκα ώρες στα δικαστήρια;Μα τόσο πολύ τον φοβάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/17 21:57

      η προάσπιση των συμφερόντων του δήμου αυτό επιτάσσει, και για όποιους αρέσει.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/17 08:52

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΤΣΑΒΕΣ,ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/17 09:22

    Ενας ειναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και λεγετε ΤΖΑΒΑΡΗΣ είτε το θελετε ειτε οχι Απο μακακια μερικών εχασε στις εκλογες και τωρα ενας ενας το παραδεχετε Μονο ο Σπυρακος δεν θα το πραδεχθει ποσο μακακας ηταν διοτι βολεψε το κοριτσακι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/17 09:43

    Ρε Ρουλίτσα τι το θέλεις το "λαλείν"; Αφού ξέρεις ότι θα σου την βγει. Πάντα μιλάει με αποδείξεις. Και δεν φτάνει αυτό αλλά δεν ξέρεις κακομοίρα και τι εισηγείσαι και τι ψηφίζεις.
    Ασχολήσου κοπέλα μου με τα μποτοξάκια σου άλλωστε δεν τα πληρώνεις από την τσέπη σου εμείς οι μακάκες σου τα πληρώνουμε κι άσε τον Μηνά να κάνει την δουλίτσα του στον Δήμο όπως μόνο αυτός ξέρει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/3/17 09:49

    Ρουλίτσα και για να μην ξεχνιόμαστε τις ομόφωνες γνωμοδοτήσεις της Νομικής Υπηρεσίας..... λέμε τώρα ..... για FLAMINGO, μαλτέζικες πλάκες και WIND.
    Και πρόσεξε μην τις κάνεις πάλι γαργάρα όπως για το πανηγύρι που δεν την δημοσίευσες ποτέ.
    Δεν θέλουμε φωτό και αγκαλίτσες μετά από μήνες όπως με την ηγουμένη του μοναστηριού.
    Τις ομόφωνες γνωμοδοτήσεις θέλουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/3/17 10:16

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΧΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ !! ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΑΛΤΕΣΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕΣ 1.700.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ??? ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΕΙΕΡΓΕΙΩΝ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ??? ΠΟΙΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ??? ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ??? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 11:16

      Σου απαντώ γνωστέ άγνωστε λασπολόγε:
      _ Μαλτέζικες πλάκες: αφού καίγεσαι τόσο πολύ γιατί ζητήσατε σαν κοτούλες και πήρατε αναβολή; Υπομονή και 23 του Μάη θα μάθεις.
      _ Ο Τσάβες είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που έκανε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να κλείσει το λατομείο. Παρ’ όλα αυτά όμως δεν το έκλεισε για να το κλείσεις εσύ ή να εισπράτεις το νταμαρόλαδο. Η επιλογή ήταν και είναι δική σου.
      _ Για το χρέος που άφησε χωρίς παραστατικά σας τα έχει πει πολλές φορές και κάθεστε κοτούλες. Βγάλε την κουκούλα και ρώτα τον επώνυμα. Να είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει.
      _Τα ναυπηγεία δεν τα έκλεισε γιατί τα κλειδιά τα κρατάς εσύ
      _Ιχθυοκαλλιέργειες ….. Εδώ γελάνε και τα ψάρια
      _Το καλοκαίρι του 2013 ο Τσάβες δεν χρωστούσε ούτε ένα ευρώ στην ΕΥΔΑΠ. Εσύ μπορείς να μας πεις πόσα χρωστάς στην ΕΥΔΑΠ και που το έχεις φτάσει το χρέος;
      _Χιλιάδες ευρώ για κάθε παράσταση …. Αυτό σε πονάει πολύ τελικά ρε μπαγάσα
      Ο Τσάβες έχει φιλότιμο και το ξέρεις. Εσύ μέσα από τα παντελόνια μπορείς να μας πεις τι έχεις; Αν έχεις αυτά που έχουν οι άντρες, βγάλε την κουκούλα και ρώτα τον επώνυμα.
      Να είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει σε ένα προς ένα

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/3/17 10:22

    Αλητήριε Τσαβαρή παρουσίασε ένα ντοκουμέντο που η Δήμαρχος προσωπικά σου έχει κάνει προσωπική μήνυση διαφορετικά είσαι ένας κοινός συκοφάντης πράγμα που κάνεις κατά κόρον.
    Η παρουσία της Δημάρχου στο δικαστήριο ήταν υποχρεωτική γιατί ως η μοναδική επρόσωπος των συμφερόντων του Δήμου στη δίκη σου που πολιτικός ενάγων ήταν ο Δήμος για πράξεις ΣΟΥ ή παραλείψεις ΣΟΥ που εβλαπταν ή εβλαψαν οικονομικά τον Δήμο.
    Πάψε λοιπόν να πετάγεσε σαν πορδή όταν και όποτε αναφέρουν το ονομά σου και να προσπαθείς να διαστρευλώνεις την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 11:00

      Όταν θα σου στείλει ο Τσάβες τις αγωγές μετά την καθαρογραφή των αθωωτικών αποφάσεων θα μάθεις τι σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ.
      Θα το πληρώσεις βέβαια λίγο ακριβά αλλά θα το μάθεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/17 12:45

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος4/3/17 12:13

    11,16 ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΟΥ ΞΕΝΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ??? ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ (ΠΕΤΑΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ)ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ . 1)Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ! 2)ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ ΕΙΡΘΕ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ! 3)ΤΟ 1,700,000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥΓΓΑ ! 4)ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ! 5)ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ! 6)ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΟΥΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ! 7)ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΚΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΕΧΓΟΣ , ΓΙΑΤΙ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/17 06:45

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
      ΨΕΥΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος4/3/17 14:04

    ΡΕ 12:13,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ;
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΚΙ "ΡΟΥΦΑ ΤΑΥΓΟ ΣΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 16:10

      Καλά. εσύ τι είσαι η Φιλιππινέζα του; 'Αντε άλλαξε τώρα το βρακάκι σου που είναι βρεγμένο !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/3/17 06:46

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
      ΨΕΥΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος4/3/17 17:57

    ΡΕ 14,04 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΓΓΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ , ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΠΕΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ 1/3 ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ !!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/3/17 18:48

    ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/3/17 19:33

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΗ ΨΙΛΛΗ ??? ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !!! ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΙΚΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 19:55

      Ποιος Νίκος υπόσχεται;
      ο ΚΩΛΟΓ@@@@ Ο ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ;
      το μεγαλολαμόγιο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/3/17 06:44

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
      ΨΕΥΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος4/3/17 22:34

    Πόσο (τέως και νυν) θα συνεχίσετε την αντιπαράθεση σας ; Exετε φτάσει το όριο του γελοίου. Ανήκετε πλέον στα αζήτητα. Πιστεύετε ότι έτσι θα παραμείνετε στην επικαιρότητα; Δώσατε εξετάσεις και βρεθήκατε πολύ κάτω από τη βάση. Στα αζήτητα λοιπόν και γρήγορα μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/17 06:43

      ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
      ΨΕΥΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/3/17 01:22

    Ε, όχι και ισοπέδωση; Το ίδιο είναι να βάζεις στη τσέπη από το να βγάζεις από τη τσέπη, ήμαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/3/17 06:35

    ΕΑΝ ΕΝΩΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΟΝΤΡΟΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/3/17 06:41

    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΒΕΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
    ΨΕΥΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/17 10:30

      Ρε αρχιλαμόγιο, έχεις μούτρα και αποκαλείς ψεύτρα τη Δήμαρχο; φτου σου ξεφτίλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/3/17 11:32

      Σιγά ρε μεγάλε 5/3/17 10:30
      και σκιάστηκα παλιο Λουμπίνα

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος5/3/17 11:20

    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ Ο ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΖ!!!!! ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΠΟΛΥΖΟΥ.....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/3/17 11:27

    Δεν έχει ματαγίνει, συντριβή το υποκατάστατο του Σουλτάνου στην σημερινή ψηφοφορία για εκλογή προέδρου Δημ. Συμβουλίου στην πρώτη μόλις πριν λίγο ψηφοφορία συγκέντρωσε η εκλεκτή του ”δημάρχου Μηνά” κα Πολύζου μόλις 12 ψήφους έναντι των αναμενόμενων 18
    Η εκλογή διεκόπη και θα επαναληφθεί, αναμένουμε να δούμε αν η πολύ κα Πολύζου θα πραγματοποιήσει τις απειλές της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/3/17 11:39

    ΡΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΡΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΝΤΕ ΜΗΝΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/17 16:59

      Ας είναι καλά οι δεσμίδες με τα χιλιάρικα που δώθηκαν για να μπορεί ο δικομανής να μιλάει με τις ώρες, όπως μίλαγε επί προεδρείας Λεμονίτσας. Όσα όμως και να δώσεις η Πολύζου θα είναι πάλι Πρόεδρος όχι μόνο γιατί είναι επιλογή της Δημάρχου αλλά γιατί είναι η πιό άμεμπτη Πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ από Δημ Συμβούλιο.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος5/3/17 11:41

    Και η δεύτερη ψηφοφορία απέβη άκαρπη, όχι μόνον δεν πήρε το αναμενόμενο αλλά μια ψήφο ακόμα λιγότερη είχε κι άλλη απώλεια ο Σουλτάνος τζάμπα τα 50άρικα αρχηγέ και τις θέσεις που του μοίραζες τόσο καιρό
    Θα επανέλθω για την τρίτη ψηφοφορία, το θέμα είναι θα παραμείνει η πολύ κα Πολύζου υποψήφια; Θα της το επιτρέψει η αγωγή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/3/17 12:07

    30 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ,18 ΟΧΙ,12 ΝΑΙ....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΠΟΛΥΖΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/3/17 12:17

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!!!!! ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝΕ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ....ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!! ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/3/17 12:19

    Ρε Μαρία δεν σε θέλει ούτε ο συνδυασμός σου. ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ? 12/17 11/17 12/30. Ποτέ στην Σαλαμίνα πάλι τέτοια ξεφτίλα, αλλά αναμενόμενο ήταν με αυτούς που στηρίξαμε και βγάλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/3/17 12:20

    ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΙΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος5/3/17 12:28

    πηγε ο αδελφος μου στο γραφειο τηςεφοριας και ζητησε ενα Ε9 του ειπε η γυναικα που ηταν εκει να παει στον λογιστη του η στην εφορια στην Δραπετσωνα γιατι αυτη δεν μπορουσε να το βγαλει ζητησε να παρει μια επιστροφη που ειχε και του ειπε να παει παλι στην εφορια μεσα η αν ηθελε να το γραψει στην κατασταση να το στειλει εκεινη μεσα γιατι παλι δεν μπορουσε στο γραφειο να γινει η δουλεια του τα παρατησε ολα και εφυγε θυμωμενος γιατι ανοιξατε την εφορια αφου δεν μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας?μας κοροιδευετε?τα ξερει ολα αυτα το υπουργειο?η και αυτο κανει την κοροιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/17 16:49

      Άκου τυφλοπόντικα, το Γραφείο της Εφορίας είναι ένα Γραφείο και όχι η ίδια η Εφορία που είχε 100 γραφεία και 100 υπαλλήλους. Αν για αυτά που εσύ ζήτησες δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν, εμένα και όλο τον άλλο κόσμο για διάφορα πράγματα μας εξυπηρέτησαν. Το Υπουργείο έχει καθορίσει τις αρμοδιότητες των Γραφείων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων και ότι παράπονα έχεις να απευθυνθείς σε αυτό, και μη μας ζαλίζεις τον έρωτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/17 18:43

      16.49 ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος5/3/17 12:29

    ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ!!! Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΙΛΗΣΕΜΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 12;;;;;;;;;;;;;; ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ..... ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.../. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος5/3/17 12:36

    ΜΟΝΟ Ο ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ....ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/17 19:33

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος5/3/17 12:43

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ 12 ΣΤΟΥΣ 30, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/3/17 12:51

    ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ....ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ !!!!!! Ε ΡΕ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/3/17 13:45

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/17 16:52

      Πολιτική ανάλυση δηλ. αρλούμπες κάνανε, νομική ανάλυση δεν κάνανε γιατί είναι άσχετοι κι αμόρφωτοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/17 02:00

      Ρε τσαβαρή, την πολιτική ανάλυση γιατί χάσαμε τις δημοτικές εκλογες πότε θα την κάνεις; Μετά τις επόμενες εκλογές που θα ΄χουμε καταποντιστεί;

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος6/3/17 17:05

    Η καθαρίστρια που μάζεψε το σάκο με τα ψηφοδέλτια βρήκε μέσα μία δεσμίδα των 5.000 ευρώ και πήδαγε από τη χαρά της. Όποιος κατά λάθος την έριξε μέσα αντί να ρίξει το ψηφοδέλτιο της Πολύζου, να πάει να του τα δώσει. Μόνο που πρέπει να της δώσει το 10% των εύρετρων που δικαιούται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.