Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαρ 2017

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ «ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΙΑΣ»

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική μας Σαλαμίνα σε μια κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου «Χοντρό Αλάτι» η πανηγυρική εκδήλωση του Ροταριανού ομίλου της Σαλαμίνας «Βασιλεύς Αίας».
Την εκδήλωση πλαισίωσε με την εξαιρετική ομιλία του ο Διοικητής της Περιφέρειας 2470 Απόστολος Μαμάτας με θέμα:
«Το Ρόταρυ Υπηρετεί την ανθρωπότητα» και την προβολή ενός Βίντεο με τις διεθνείς δράσεις του ομίλου, παρουσία πολλών Ροταριανών Αξιωματούχων και διεθνών προσωπικοτήτων όπου τίμησαν την Σαλαμίνα μας, τον Ροταριανό όμιλο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα με τη παρουσία τους.
Επίτιμο μέλος του ομίλου ανακηρύχτηκε ο τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος αρχηγός Γ.Ε.Ν. Δημήτριος Ελευσινιώτης ενώ βραβεύθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Τάκης Χατζηπέρος για την κοινωνική και πολιτιστική του προσφορά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Διοικητής 2470 Περιφέρειας Απόστολος Μαμάτας, η π. Πρόεδρος Ρ.Ο. Αθήνα-Γουδί Τερέζα Μαμάτα, η Β. Διοικητής Βίκυ Πεζίρη, ο εκπρόσωπος της ΕλληνοΙσραηλινής ένωσης Michael Rockfeller, ο Πρίγκιπας του Μαυροβουνίου Στέφαν, ο Αλφρέντο Σαλτιέλ πολιτευτής της Ν.Δ. Β΄ Αθηνών Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος- επιχειρηματίας, ο τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος αρχηγός Γ.Ε.Ν. Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Σαλαμίνος Νικόλαος Αγαπίου, ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων, Πολιτισμού και Παιδείας Κωνσταντίνος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος της
Κοινότητας Αμπελακίων μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Ροταριανός Γεώργιος Ζόγκος, οι Δημοσιογράφοι – συγγραφείς Ησαΐας Κωνσταντινίδης, Φώτης Μπαμπάνης, ο Νικόλαος Τσάμης π. Πρόεδρος Οικονομικών Αξιωματικών Ε.Ν., Ο Πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου Αγ.Παρασκευη Ηλίας Γράτσιας, ο π.β. Διοικητης Ροταριανός Κούρτης Δημήτριος Πρόεδρος Ρ.Ο. Πάρνηθα, η π. Πρόεδρος της Αίγινας Κλεοπάτρας Μαλάμου, ενώ το «Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς» εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή Διεθνών σχέσεων του Ιδρύματος Αλέξη Μανθεάκη, επικοινωνιολόγο, πολιτικό αναλυτή, παγκοσμίως γνωστό εκπρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση, Ο Διεθνολόγος Τριαντάφυλλος Καραγιάννης και οι Νομικοί: Δρ. Σταμάτιος Γεωργούλης Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και η Δρ. Όλγα Σαββίδου Νομικός στο Διεθνές εμπορικό δίκαιο.
Την Εκδήλωση χαιρέτισαν ο Ιδρυτικός Πρόεδρος Ρ.Ο. Σαλαμίνα - Βασιλεύς Αίας Κυριάκος Μαριδάκης, ο τ Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτριος Ελευσινιώτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος.
Επιστολή για την επιτυχία της εκδήλωσης έστειλε και η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρα η οποία δεν παρευρέθη λόγω κωλύματος! "…Η Υπουργός Τουρισμού σας ευχαριστεί για την πρόσκληση, όμως λόγω ιδιαίτερα βεβαρυμμένου προγράμματος δεν μπορεί να παρευρεθεί . Η κα Κουντουρά εύχεται καλή επιτυχία. Με εκτίμηση Γραφείο Υπουργού 210 3736374 / 378…"

Την εκδήλωση φωτογραφικά επιμελήθηκε η τηλ. παραγωγή του Χάρη Εργατίδη με χορηγό επικοινωνίας το Salamis News Radio