Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαρ 2017

Εκεί όπου ο Δήμος δεν περιορίζει την δράση του μόνο στην δημιουργία Face Book για τα αδέσποτα

Δέκα νέες ταΐστρες για αδέσποτα ζώα τοποθέτησε ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της εφαρμογής ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Εκεί όπου η δράση είναι ουσιαστική και διαρκής
Οι ταΐστρες έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης της Άρτας (παραποτάμιο πάρκο, παραποτάμια ζώνη, στη οδό Στρατώνος, Νοσοκομείο, «Τρίγωνο» και στους οικισμούς Αγ. Αναργύρων, Γλυκορρίζου και Εργατικών Κατοικιών). Στις ταΐστρες θα γίνεται τροφοδότηση  με ξηρή τροφή των αδέσποτων ζώων, η οποία θα αναπληρώνεται με ευθύνη του Δήμου και του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας.

Ο Δήμος Αρταίων ζητά από τους δημότες να ανταποκριθούν θετικά και να αγκαλιάσουν την κίνησή αυτή, η οποία συμβάλλει στην λειτουργία του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στην Άρτα. Δυστυχώς, κατά το παρελθόν έχουν παρατηρηθεί άσχημα φαινόμενα καταστροφής των ταϊστρών που τοποθέτησε ο Δήμος.
«Προσπαθούμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση και έχουμε κάνει ήδη βήματα προόδου. Οι ιδιοκτήτες των ζώων θα πρέπει υπεύθυνα να κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όπως στείρωση των ζώων και βεβαίως να μην τα εγκαταλείπουν.
Θα συνεχίσουμε όπως μπορούμε  και με τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν την εφαρμογή του προγράμματος, ωστόσο στην προσπάθεια αυτή θέλουμε συνοδοιπόρους όλους τους συμπολίτες μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Πηγή, newsTA

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/3/17 10:16

    ακούει κανείς .......υπάρχουν και στην σαλαμινα στις αποθήκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πως έχεις την γνώση… είμαι όμως βέβαιος πως θα υπάρχουν ποιος θα ασχοληθεί; Υπάρχει κανείς;
      Έτσι έγινε και με το κάθισμα των ΑμεΑ για την πρόσβαση στα θαλάσσια μπάνια. Παραδέχτηκαν από πρόπερσι πως το ‘χουν στην αποθήκη κι όλα τα χρόνια εκεί έμεινε .
      Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αδιαφορία και ανικανότητα και όπου να ‘ναι η ώρα πλησιάζει και δικαιολογίες πια ΔΕΝ ΕΧΕΙ κρίνονται πλέον για τις πράξεις και τις παραλήψεις τους κι όχι για τα ψέματα τους πια.
      Βουνό τα ”αμαρτήματα” σου που λέει και το λαϊκόν άσμα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/17 11:29

      το οτι υπαρχουν ταιστρες το ειχε αναφερει μια τωρινη (ακομη)αντιδημαρχος

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/17 10:34

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί άχαρων και ανούσιων αστειοτήτων ας ανασκουμπωθούν κάποιοι επιτέλους εκεί μέσα στο Δημαρχείο να δουλέψουν, την εκθέτουν ανεπανόρθωτα και μετά σας φταίνε τα blog και οι bloggers για την κριτική τους
      Λύσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ το θέμα είναι ποιος θα τις εφαρμόσει

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/17 11:04

    10,43 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ . ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ,Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ , ΓΙΑΤΙ ???? Ο ΔΙΚΕΠΑΖ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ , ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗ , ΑΤΥΧΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ)Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την απάντηση μας μπορείς να την διαβάσεις εδω:
      http://salamis-news.blogspot.com/2017/03/23317-1104.html
      και τέλος ο διάλογος μαζί σου, δεν σου αξίζει

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/17 00:57

    Ο Δήμος Σαλαμίνας κάνει καταγραφή δεσποζόμενων ζώων όπως λέει ο νόμος. Αυτή είναι η αρχή! Αλήθεια αυτό που αφορά το νησί σας το αναρτήσατε; Αν δεν σταματήσει το πρόβλημα της εγκατάλειψης και οι ιδιόκτητες γέννες δεν τελειώνουν τα αδέσποτα. Βέβαια αν έβαζε ταΐστρες, σιγουρα θα λέγατε το κλασικό εδώ οι άνθρωποι πεινάνε και ο Δήμος ταΐζει τα αδέσποτα. -Ο Πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο, με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα. Μαχάτμα Γκάντι. - ΑΧ κακομοιρο ηρωικο νησι που σε καταντησαν τα συμφεροντα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω εκεί στο Δήμο γιατί έχετε ένα κόλλημα να γράφετε ανώνυμα! Ντρεπόσαστε για το όνομα σας; Δεν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας; Αλήθεια τι σας συμβαίνει;
      Τι να αναφέρουμε καλέ μου ”ανώνυμε” και υπεύθυνε του Δήμου; Μήπως και μας στείλατε εσείς κανένα ΔΤ και δεν το κοινοποιήσαμε άμεσα;
      Εμείς θα σας κυνηγάμε με το ντουφέκι για τις δράσεις σας αν υπάρχουν; Όχι βέβαια είσαι λάθος υποχρέωση σας είναι αυτό!
      Δες για να μαθαίνεις το ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του Δήμου πως λειτουργεί, ότι κάνει το κοινοποιεί στα blogs και στον τύπο.
      Άσε τον Γκάντι γιατί θα τρίζουν τα κόκαλά του με την αναφορά σου, κάντε το καθήκον σας για το οποίο εκλεγήκατε κι άσε την φιλοσοφία για το ηρωικό νησί και πιάστε επιτέλους δουλειά.
      Αυτά είναι τα δικά μας συμφέροντα η πρόοδος αυτού του τόπου και οι λοιποί υπαινιγμοί στα μούτρα σου, κοιτάξου στον καθρέφτη και θα σε φωνάξει ψεύτη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/17 11:37

      λοιπον εχετε δικιο ο δημος Ξ Ε Κ Ι Ν Η Σ Ε την καταγραφη των ζωων μετα απο δυο μιση χρονια γιατι ο προηγουμενος κοιμοταν με τα τσαρουχια ,εστω ας ειναι και τωρα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/3/17 15:55

      Ρε κουκουλοφόρε διαχειριστή (24/3/17 07:41) εσύ γιατί ντρέπεσαι για το όνομα σου;
      Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις !!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.