Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2017

“Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη 2017” Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ), συμμετέχοντας στην εθελοντική δράση “Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη”  για την Ευρωπαϊκή Ημέρα καθαρισμού 2017, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), οργάνωσε το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, από ώρα 10:00 έως 13:00 εθελοντικό καθαρισμό των νότιων προσβάσεων του λιμανιού της Σαλαμίνας, από τον νοτιοανατολικό Λιμενοβραχίονα μέχρι τον Βλητικό Σταθμό.

Την προσπάθεια αυτή που αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού και υπηρετούν με ευλάβεια τα Μέλη του ΝΟΒΣ προσπαθώντας παράλληλα να την εμφυσήσουν και στους μικρούς αθλητές, συνέδραμαν οι μαθητές Λυκείου της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ, συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους κα  ΜΠΑΡΛΑ, για τους οποίους εκφράζονται θερμές ευχαριστίες.
Αριθμός ενηλίκων που συμμετείχαν 17
Αριθμός παιδιών 28 (ως συνημμένη κατάσταση)
Συγκεντρώθηκαν 19 σακούλες σκουπιδιών γίγας.
Αναλυτικά απορρίμματα που συγκεντρώθηκαν:
Σακούλες πλαστικές, εκατοντάδες
Πώματα μπουκαλιών πλαστικά, εκατοντάδες
Συσκευασίες φελιζολ και κομμάτια φελιζόλ, χιλιάδες
Μπουκάλια γυάλινα, δεκαδες
Μπουκάλια πλαστικά, εκατοντάδες
Μεταλλικά κουτια αναψυκτικών – μπύρας, δεκάδες

Σχοινιά, αναπτήρες, εσώρουχα, καλτσόν, εξαρτήματα αλιευτικών διχτύων, πετονιές, πλαστικά δοχεία, μεταλλικές κονσέρβες, κομμάτια κόντρα – πλακέ, φελλοί, λάστιχα αυτοκινήτων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/5/17 15:28

    Μπραβο τους και ανσλυτικοτατοι στη περιγραφη τους.Αληθεια ποια η αποστολη του γιατι διαβαζω για την αξια του Εθελοντισμου που επιθυμουν να εμφυσησουν και δεν γνωριζω τις δρασειςτους μηπως να γινει γνωστο θαειναι αξιολογο.Οσο γισ την καθαριοτητα στις σκτες θα πρεπει να ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ η σωστη συμπεριφορα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.