Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Μαΐ 2017

Παντροιζηνιακοί αγώνες ανωμάλου δρόμου και Ποδηλατοδρομία «Bike Challenge» στον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή διεξήχθησαν οι Παντροιζηνιακοί αγώνες ανωμάλου δρόμου και Ποδηλατοδρομίας που διοργάνωσε ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου.
Οι αγώνες ξεκίνησαν από το ανοιχτό αμφιθέατρο του Γαλατά, διήλθαν μέσα από τις υπέροχες διαδρομές της ιστορικής Τροιζηνίας καταλήγοντας στο ιστορικό χωριό της Τροιζήνας. Στους αγώνες δρόμου συμμετείχαν 450 αθλήτριες και αθλητές ενώ στην ποδηλατοδρομία 250, από όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Χατζηπέρος μετέφερε τον χαιρετισμό της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου, συνεχάρη τον Δήμαρχο κ. Κώστα Καραγιάννη, τους Αντιδημάρχους, τους εθελοντές και όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση. Ευχαρίστησε τις αθλήτριες και τους αθλητές για την συμμετοχή τους και έκανε την απονομή των επάθλων. Ευχήθηκε δε υγεία σε όλους και μεγαλύτερη συμμετοχή στους Παντροιζηνιακούς αγώνες τα επόμενα χρόνια ώστε να γίνουν θεσμός για την ανάδειξη του αθλητισμού, του υπέροχου κάλλους αλλά και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.